Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canlar kimsecikler yok görünüyor
Hepinize merhabalar..Ben yine okuldan pestili çıkmış bir şekilde geldim.Bu arada her geçen gün göbüşüm hızlıca şişiyor;bacaklarım kasılıyor ağrıyor.Belim deseniz öyle.Okulda da genelde ayaktayım Allah ım yardımcımız olsun.Güya kuzum sağlıkla gelsin hiç bişi önemli değil...

Sizler de iyisiniz inşallah

enemm kimseciklerden ses çıkmadı
benimde çok uykum geldi canlar.yine gelirim inşallah öptüm sizi kocaman

Amin canım. Allah razı olsun. Rabbim sana ve tüm isteyenlerede göstersin inşallah.

huhu yine ben geldim :) kızı uyuttum temizliğimi yaptım geldimmmm nasılsınız ya niye kimse konuşmuyo...

hosgeldim idilcimm ay ne güzel işlerini bitirmissin. benimde canım hiç iş yapmak istemedi bugün izin verdim kendime. yemekte yapmıcam kahvaltıya talim :)))

kızlarrrrr neydesiniz yafuuu kırk yılın başı gece girdim kimsecikler yokkkkkk.hadi gelin artıkın yalnızkomayın beni buracıklarda

Son düzenleme:
selam kızlar geçmişi okuyunca yalnız olmadıgımı anladım ve umutlandım.Bende 14 aydır anne olmaya ugraşıyorum ve her ay kırmızıları gôrünce hüsran tabikı bütün kontroller yapıldı prolaktin yüksek çıktı son 2 aydır dùzende ama fındık kurdum hala gelmiyo bi tek hsg kaldı yaptırmadıgım aranızda yaptıran varsa yardımcı olursa sevinirim.m

oooo ben açmışım topiği ya kızlar naneşekerim nerelerde...görünmüyor bu aralar?

ne oluyor arkadaşlar saat 8:30 da başlardı herkes yazmaya..
hiç ama hiç tadı yok artık topiğin
muhabbetlere yetişemediğimiz günleri özledim
sanki liseden mezun olmuş arkadaşlar gibi savrulduk hepimiz..neyse umarım en yakın zamanda eski günleri yakalarız...herkesin kendine göre sorunları sıkıntıları uğraşları var ama eskiden de vardı arkadaşlar..ama biz iyiyide kötüye birlikte paylaşırdk..neyse çok dertlendim herhalde...

selam canlar günaydın geçmişi okucaktım yine ama aksamdan beri sayfalar ilerlememiş sanırım herkesin işi var. benimde oglan uyudu fırsattan istifade hemen yanınıza kaçtım..

günaydınnnnn canımmmmm evet topik eskisi gibi değil hakkaten bende yetişemezdim sizee anca okumakla yetinirdimm dediğin gibi herkesin kendine göre bi derdi sıkıntısı var iş gücü var ama işte napıcan hayat bu ...inşallah eskisi gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…