artıkk hiç tadı yok eskisi gibi
evet yaaaa eskiden ne sohbetler ne muhabbetler yapılırdı şimdiiii kimse konuşmuyo....sıkıcı yani...
hoşgeldin ayşe nasılsın????
bu arada liste ne alemde ayşemm kim ne kadar çeyrek biriktirdi merak ediyorum
hoşşgeldi,nnnnnnnnn
evet yaaaa eskiden ne sohbetler ne muhabbetler yapılırdı şimdiiii kimse konuşmuyo....sıkıcı yani...
ben izlemiyorum o diziyi ya..ama merak ediyorum internetten kaçırdığım bölümleri izlemem lazımm
kızlar face'ye bakın kızımın yeni resimlerini ekledim dün çekmiştim
artıkk hiç tadı yok eskisi gibi
selammmmmmm:87::87::87::87:
selam arkadaşlar pazartesi tetanoz aşısı yaptırmıştım bugün 4.gün hala yatıyorum ne kadar ağrılı sancılı zor geçti off daha 4 doz daha yapacaklar nasıl dayanacağım sizlerdede tetanoz aşısından
böyle sancılı olan varmı
saol canım zaten herkesinki ağrılı olmuyormuş benim bünyem sanırımbenim hiç o kadar sancım olmadı hatta ben tam doz yaptırıyorum bu yıl da oldum dogum sonrası
seneye de olcam bı dahakı gebelıgımde gerekmıyecek
geçmiş olsun
sağlık olsun.Keşke bende hamilelik sürecim çalışırken geçseydi evde kendimi çok fazla dinliyorum hastalık hastası olacam kızımda son günüme kadar çalışmıştım hiç zor geçmemişti çalışmak iyiymişşYaa ne kadar cok iş vaaarrr
öldüm çalış çalış yaaaa
Selam kızlar ya prolaktin hormonu düştükten ne kadar sonra gebe kalınır bılgıniz var mı
canım bendede prolaktin sorunu var ama sürekli takip ettirmedim en son 2010 ocak ayında ölçtürdüm 49 çıkmıştı hiç hap kullanmadım temmuz ayında hamile kaldım ama bebegimin kalp atışları durdu 9. haftada bu ay hormon testi yaptırdım ve prolaktinim 19 çıktı bakalım gelirse hoşgelir bebekcik
Selam kızlar ya prolaktin hormonu düştükten ne kadar sonra gebe kalınır bılgıniz var mı
49 cıktı cnm 2 aydir normal ama bebîs hala gelmıyocanım asla kafana takma...benimde 47 çıkmıştı..çok şükür ilaç kullandım hemen geçti..çok yüksek çıktığı zaman mr çekiliyomuş...kaç çıktı senin???
49 cıktı cnm 2 aydir normal ama bebîs hala gelmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?