Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin ayşe nasılsın????

bu arada liste ne alemde ayşemm kim ne kadar çeyrek biriktirdi merak ediyorum

yaa sorma idillll takıp edemedım işler cok yoğun ınankı

hoşşgeldi,nnnnnnnnn

hoşbulduk canımm

evet yaaaa eskiden ne sohbetler ne muhabbetler yapılırdı şimdiiii kimse konuşmuyo....sıkıcı yani...

ayy şöle diip enerjımızı dusurmeyın lütfeenn

ara ara olur öle şelerrr hep cıv cıvılak olmazz

ben izlemiyorum o diziyi ya..ama merak ediyorum internetten kaçırdığım bölümleri izlemem lazımm
kızlar face'ye bakın kızımın yeni resimlerini ekledim dün çekmiştim
eve gıdınce bakayım..okuldan açılmıyo face
artıkk hiç tadı yok eskisi gibi

evet yaaaa eskiden ne sohbetler ne muhabbetler yapılırdı şimdiiii kimse konuşmuyo....sıkıcı yani...

selam arkadaşlar pazartesi tetanoz aşısı yaptırmıştım bugün 4.gün hala yatıyorum ne kadar ağrılı sancılı zor geçti off daha 4 doz daha yapacaklar nasıl dayanacağım sizlerdede tetanoz aşısından
böyle sancılı olan varmı

benim hiç o kadar sancım olmadı hatta ben tam doz yaptırıyorum bu yıl da oldum dogum sonrası
seneye de olcam bı dahakı gebelıgımde gerekmıyecek
geçmiş olsun

Yaa ne kadar cok iş vaaarrr

öldüm çalış çalış yaaaa
sağlık olsun.Keşke bende hamilelik sürecim çalışırken geçseydi evde kendimi çok fazla dinliyorum hastalık hastası olacam kızımda son günüme kadar çalışmıştım hiç zor geçmemişti çalışmak iyiymişş

Selam kızlar ya prolaktin hormonu düştükten ne kadar sonra gebe kalınır bılgıniz var mı

Selam kızlar ya prolaktin hormonu düştükten ne kadar sonra gebe kalınır bılgıniz var mı

canım bendede prolaktin sorunu var ama sürekli takip ettirmedim en son 2010 ocak ayında ölçtürdüm 49 çıkmıştı hiç hap kullanmadım temmuz ayında hamile kaldım ama bebegimin kalp atışları durdu 9. haftada bu ay hormon testi yaptırdım ve prolaktinim 19 çıktı bakalım gelirse hoşgelir bebekcik

selam bebişlerrrr....

NANEEEE inanki hep aklımdasınn..bak Allah biliyor.kaç defa mesaj atmak istedimm...yada faceden atıcaktımm..ama hep bi şekilde unuttum yada kaldı..iyisin dimi???

MERCAN cinsiyet kesinleştimi anacım senin...bu arada dinleme kendin.evde olmanın tadını çıkar bakemmm....

En kısa zamanda hamile kalırsın inşallah.benim de 49 çıkti 2 aydır düştü dostinex kullanıyorum ama 1 yıldır denıyoruz bebiş için gelmiyo inatçı şey

canım asla kafana takma...benimde 47 çıkmıştı..çok şükür ilaç kullandım hemen geçti..çok yüksek çıktığı zaman mr çekiliyomuş...kaç çıktı senin???

canım asla kafana takma...benimde 47 çıkmıştı..çok şükür ilaç kullandım hemen geçti..çok yüksek çıktığı zaman mr çekiliyomuş...kaç çıktı senin???
49 cıktı cnm 2 aydir normal ama bebîs hala gelmıyo

49 cıktı cnm 2 aydir normal ama bebîs hala gelmıyo

canım prolaktininn normal olması tamam bebiş gelebilir demek değil...bebeğin gelmesinin en birinci yolu kafaya takmamak bunu unutma tamammı.biz 1 yıldır bu topikte buna çoğu kere şahit olduk.ben dahill....
Eğer rutin kontrollerini yaptırdıysan yani yumurtlamanda sorun yoksa,,eşinde sorun yoksa bekle...stres yapmadan yumurtlama günlerini değerlendir...
En önemlisi kafaya takma..takarsan gelmeezzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…