• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar selam...
gereksiz bi konunun bu kadar uzayıp gitmesinden çok huzursuzum.facete msn de denk geldiğim arkadaşların direk bu konuyu sormalarındanda çok rahatsızımm...dışardan bakınca elif kavgacı..huysuzz,,ayşenin özür dilemesine rağmen oralı olmayan despot biri gb yorumlar yapılıyor..elifi anlamayan birinin böyle düşünmesi çok normal...bugün selize yazdığım mesajada tepkiler olmuş sanıırımm..seliz hiç tanımadığı elifi msn de topa tuttuğunu elif ondan konuşmak için izin istediği halde oralı olmayıp yargılamalarına devam ettiğini söyledimi...hayırr...ama dedimya birbirimizi tanımıyoruzz....

bu topiğe kafa dağıtmaya gelipte böyle sevimsiz şeyler okunmasından rahatsız oluyorumm...
resmen cılkı çıktı konunun.sanki namus kavgası...
tamam bende ayşeden özür diledimm.konu kapanıcak inşallahhhhh...nolur sizde bu mesajı okuduktan sonra dahi yorum yazmayınn...nolurr.okuyun ama görmezden gelin..rica ediyorumm..çok rica ediyorummm...SELİZ sende yazma olurmuu..kabahat bende kalsınnn...nolur rica ediyorumm.ben böyle hır gür insanı değilimm.huzurum kaçtı bugünnn resmen...
hoşçakalınnnn....

zararın neresınden dönülürse kar bu zamana kadar bu kadar gereksiz bi konunun uzaması
benıde çok üzdü ve yıprattı...ben neyse sen hamılesın en basta bunun ıcın uzatmak istememıştım
neyseki kapandı...umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz....

canikolarımmmm iyi akşamlar benim geniş güzel ailemm :)
nasılsınız kızlarr çok özledim valla giremedim 10gün olmuştur herhalde
kızım ve ben en son hastalanmıştık hatırlarsanız kızım 2günde anca toparladı
ben 4-5 günde anca atlatabildim hastalığı e ilaç alamıyorum tabi
hala öksürüorum az az.. salgın var acayip bişi ya

siz nasılsınız gökçe doğum yapmış çok sevindim oğlu geldi en sonunda :)
nasıl doğum yaptı seazeryanla mı
pembemmm naptı 2tane bebesi duruyo dimi hala :26:
kötükedi nasıl ki acaba
hatice başladımı tüp bebeğe
yavyummun bebesi nasıl nanemm nasıl iyimi o naptı
offf çok merak ediyorum:59:

hoşgeldin ablacımm...evet uzun zaman oldu gelmeyeli sen..
neyseki kızın ve iyiymişsiniz..evet valla cok salgın var bu ara ee birde keci gribi cıkardılar o nerden cıktıysaa töbeeeee...
gökce epidurel sezaryanla aldı bebişini kucağna..darısı diğer hamişlere inş..
pembemin diğer bebişide gitti 1 tane kaldı ama maşallah kuzucuk torp gibi inş. hep böyle gider..
şeroyla gelmiyo uzun zamandır görüşemiyoruzz..
bana gelince ben daha dün adet oldum adetim bitince tekrardan gidicem rahime sıvı verip duruma bakıcak eğer bir sorun yoksa önümüzdeki gelecek adetime allahım izin verirse başlıcaz ablacımm..rabim inş. bu defa sağlıklı sıhatli kucaklamayı nasip eder..
elifiminde bebişinin maşşallahı var allahım nazardan korusunn iyiler cok şükür..
öyle işte ablacımm..sende arayı cok acmaa özlüyoruz valla...

aysecim sana bi soru sorcaktım özel msj kutun dolu oldugu için buraya yazıyom
ne diycen bu duruma
aysecim 12 arayla ikinci adetimi oldugunu biliyorsun
kanamamın 5. günüydü dr a gittim ve adet düzenleyici verdi
ilacı aldım fakat yengeminde aynısı olduydu kürtaj olmuştu ilk adetinden sonra ikinci adetini gördü
erken ama meğer üzerine görmüş bnm de aynısıolurmuki dedim
tets yaptım tek cizgi aradn iki saat sonra baktım ikinci cizgi silik bu duruma ne diyon

bence dolaylı olsa da var...zaten bı gecıs donemındeydık..bole tatsız bırsey ustune tuzu bıberı oldu...kımse kızmasın bana ama benım dusuncem hala su ki karışılmamalıydı...taaa en başlarda da ayseyle elıfın bı atışması olmustu ama her ıkı tarafta alttan alarak hallolmustu...ben o gun ondan cok tepkılendım taraf tutuldu dıye...sahsen benım de tadım tuzum kalmadı ve de çook üzgünüm ama bunun faturası tabıkıde sadece bı tarafa cekılmemelı..burda 1 yılı askın sureyle bırlıkteyız ve az cok bırbırımızı tanımıs olmamıs lazımdı dıye dusunuyorum ben...kucucuk seylerden alınma ya da tartısma bıze yakışmadı:59:

tinkercim haklısın böyle önemsiz ufacık konular bu hale getirilmemliydi bende çok üzgünüm herkeste üzüldü.ama bizler yorum yaptık kii ben elifi kıracak üzüecek hiçbirşey yazmadım elif neden tekrar gelip kapanmış konuyu açtın dedim bu konuda haklıyım çünkü tinkercim o konu kapanmıştı hatta kızlar elif nie gelmiyor o olaymı yüzünden diye yazdıklarında alakası yoktur o konu tatlıya bağlandı yazdım ama elif tekrar gelipte konuyu açıp kırgınım soğdum topikten faşan yazınca hem ayşeyi zan altında bıraktı hemde bize cevap hakkı doğdu.eğer topiğe değilde msnden yada facden yazsaydı ozaman kendi aralarında olurdu kimsede karışmazdı.bence çok çok öenmsiz bir konu topiğin huzrunu bozmaya hiç gerek yoktu azöncede elifle konuştuk ona karşı dürüst olduğum için benide silmiş hem faceden hemde msnden.bu elife hiç yakışmadıı böyle şeyler bana çok çocukça geliyor silmek topiği terketmek ne biliyim sonuçta burda bir çok insan ona ılımlıda yanaştı bizde dedik elifi seviyoruz gitmesin ayşede falan diye ama elifin zaten topikten gidesi vardı daha öncde konuştuğumuzda şeroda gitti topikten soğdum demişti kaybetceği bişey yoktu yani tinkercim bende buyüzden üzüldüm şero gitti bebeğini kaybetti acım büyük dedi anlayış gösterdik ama elife anlayış yok çünkü elif msjlaradna bakarsan hiçbirşeye ılımlı yaklaşmadı oysa ayşe suçu olmadığı halde defalarca kez özürdiledi ki ben olsam bunu yapmazdım.ama elif yanaşmadı gideceği vardı gitti.

vallahı beni silmemiş demekki kırıldığı görüşmek istemediği kişiler silmiş olabilir bu da doğal hakkı ..kimse bırsey diyemez...ya ben elıfı savunmuyacagım burda ...ama şeronun gıdısınden sonra elif burda yıne kaldı ıstemese yıne de gırmezdı degıl mı..aslında o kadar buyumese elif yın egırerdı topiğe ama o gun oku bak kaç kısı ona tepkı koydu belkı haklı belkı haksız onun ustune ben de olsam gelemezdım tapiğe sahsen ..aslında olayın basında ılk olarak elif yanlış anlasıldı dıye dusunuyorum ama..herkesın yapısı farklıdır kımı ınsan kolay alınır kımı da kolay kırılabılır..kım ınsanda kırıldımı affedemez..burda olması gereken herkesı oldugu gıbı kabul etmektı...bazı arkadaslarımız nasıl olayı yuzeysel yorum yaptıysa bence sız de ole yapmalıydınız yanlış gelse bıle sıze anlatabılıyormuyum ..burda haklı haksız ya cevap verme degıl de cıkan sorunu nasıl en hasarla atlatabılırız cabası olmalıydı ...ayseye dıyecegım bırsey yok cunku konu onlar arasında herkesın cevap hakkı var..yanı kısacası tarasızlık en ıyı bole durumlarda:74:

valla tinker silip silmemesi hiç önemli değil isteyen beni siler isteyende silmez.ben sana bişey anlatayım hatırlarmısın bilmiyorum ama ben hepimizin haklarını savunduğum zaman kazen beni topikten atmıştı.kimse bana sahip çıkmamıştı çok iyi hatırlıyorum bunun yanlış olduğunu yazan birtane sendin.ben 3 gün uzaklaştırıldığımda geri dönüp geldiğimde sayfaları okduğumda inanamamıştım birkaç kişi seliz nerde nie atıldı yazmış başka hiçbişey görememiştim hatta ayşede bu duruma sessiz kaldığı için ona kırgınlığımı dile getirmiştim.herkes kazenle arasını ii tutmak istemişti.ben gelmeyecektim topiğe ama daha sonradan bunun çocukça olduğunu düşündüm ve de 1 yıldır burdayız bunun için gitmemeliyim dedim hemde okadar kırgın ve üzgündümki.ben bu olaya oyüzden yorumsuz kalamadım ayrıca elif yada ayşeyi haklı görmedim sadece bana yanlış geleni sölledim.ben elifin yerinde olsam demekki bukdr kişi böyle söylüyor benimde haksız olduğum biryerler var demekki diye düşünürdüm bi ona göre kararımı verirdim haklısınız arkadaşlar bende uzattım kapansın die tatlıya bağlardım.ama seninde dediğin gibi herkesin yapısı farklı...bu konu dahad fazla uzatılmasın.herkes kendi tercihini yaptı.ayşeninde daha fazla üzülmesini istemiyorum kızz bunaldıı yani sanki çok suçu varmış gibi.ben burayı seviyorum hepinizi seviyorum kırıldığım zamanda oldu ama terketmedim asla sizleri.

öğlen konuştuktan sonra hızını alamayıp burdan devam edeceğini tahmin ettimm.haksızda çıkmadımmm...:80:
Ah be güzelim bu ne şiidet bu ne celal....
He sen diyeceksin tinker bişey söyleyince cevapladımmm...
Yok yok sen bana karşı doluymuşsunn.öğlen iki dakika susmadınki konuşayımm..bide gelip burda bence şu çocukluk bu çokcukluk diyosunn... önce biraz büyü,,karşındakini dinlemeyi öğren...sana söyleyeceklerin bittimi konuşayımmı diyorumm..bitti diyosun ama hala dır dır dırr....yazık senin eşinee...:1:
Bak canımm...bu topikte sanıyorumki senden daha eskiyimm.yüz yüze görüşmesekte herkesi az çok tanıyorumm...biz ayşeyle faceden mesajlaşarak az biraz hallettik konuyu....iki medeni insan gibi...
Konuyu gelipte tekrar açtığım için kızmışsın bana..dürüst oldum.ayşeyle tatlıya bağladık ama kırıldım.kişisel bi durumun bu kadar farklı yönlere çekilmesi sinir bozucu oldu.ama buda geçecekti...sayenizde olay bu kadaaar büyümeyecektiii...
Ayşenin kaybettiği kızı ve benim kürtajımın aynı cümlede kullanılması bardağı taşıran son damla olduu...
O yüzden girmemeyi uygun gördüm topiğee..
Bu topikte gerçekteeeen çok şeyler paylaşıldı...nelere şahit olduk bizz..böyle arkadaşlıkları kalkıpda iki üç saçma olay yüzünden bırakıp gitmem...vefasız biri değilim.nitekim sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarımla hala görüşüyorummm...

Senden rica ediyorumm.artık benim hakkımdatek kelime etme...
Seni faceten falan silmemin nedeni gayet açık...beni arkadaşlığın başında böyle yargısız infaz eden kişiyle paylaşacak hiiiiç bişeyim olamaz...
Hem çokta önemli bi durum değill canım yaaa...
Sen bensiz ben sensiz yaparız dimii...deneyelim biii...:1:

Hatice tinkerr selam canlarımmm.öptüm ikinizidee...

(bu arada lütfen bu konu açılmasın artıkk..kimsenin topiğin huzurunu kaçırmaya hakkı yok...burda süper paylaşımlar oldu öylede devam edecekkk...) :79:

sen şu yazdıklarında basitliğini ortaya koymuş oldun.burda ne olursa olsun kimse kimseye eşine yazık senin demedi sana senin gibi seviyesizce cevap vermeyeceğim.ben gayet büyüdüm olgun bir insanım acaba sen çokmu büyüdünki bukdr önemsiz olayları bu hale geitrdin.yazık sana diyecek tek laf bulamıyorum sana sadece şukadr söyleyimkiii ben hayatımda bukdr aşağılaycı bukdr basit bukdr iğrenç sözler işitmedim daha önce kimseden.ayrıca beni silip silmemen umrumda olmaz tabikide sen bensiz ben sensiz yapabilirz lafı bile olmaz merak etme sen benim gerçek dostlarım yanımda herzaman.seninle konuşacak enufak bişeyim kalmadı bundan sonra senin hakkında tek kelime etmem seninle uğraşılmaz maşallah eli maşalı ben burda hala üzülüyordum böyle olmamalı diye senin o yazdığın iğrenç sözler ve yanında gülen bebek ifadelerinden sonra senin için üzüldüğüme üzüldüm değmezmiş
sana hiç değmezmiş.....

evet olay bizim gibi ne düşündügünü söyleyen insanlar yüzünden büyüdü ve herkes yeterince kendini belli etti ki çok iyi oldu bence.bide bi türlü anlamadıgım bişiy var ya sen pimpirikleniyosun hemen alınıyosun falan sonrada kesitirip atıyosun yok bu benim yapım yok herkesin farklı bi yapısı var falan filan peki insanlar düşündüklerini söyleyince neden bu kadar zoruna gittiki sonuçta buda bizim yapımız dimi ama.aynı zamanda ben ayşeyle msnde olsun telde olsun sürekli konuşuyorum kimsenin bişeyi tatlıya bagladıgı falan yok sadece ayşenin alttan alması sonucu öyle görünen bişiy senin o tatlıya baglama sandıgın şey ,ama o kadar bencilsinki onu bile göremedin degilmi.burda insanlar neye yorum yapıp neye yorum yapıcagını kimseden ögrenecek degiller sonuçta herkes özgürce düşüncesini söyledi dogru veya yanlış kimse senden nefret etmedi kimse sana agır bi kelimede kullanmadı ama sen ne yaptın iki üç kişiyi silmişte falan filan burda selişzde seni haksız buldu hatunda bende vs.vs. ama kimse tutupta yok ya bu insan arkadaşım olamaz ay dur ben bunu siliyim demedi evet haklısın yapı meselesi dimi nedense sadece senin yapın dogru diger insanların hiç yapısı falan yok biraz dönde bi bak kendine lütfen yani sen nasıl bişeyleri rahatça konuşuyosan herkeste herşeyi rahatça konuşabilirler bu hakkı ver bize lütfen lütfen :)

bu arada iyiki silmişsin şahsen ben olaya karışmamış olsaydım bile şu yazdıgın yazıyı gördügüm anda silerdim seni .........

kızlar selam...
gereksiz bi konunun bu kadar uzayıp gitmesinden çok huzursuzum.facete msn de denk geldiğim arkadaşların direk bu konuyu sormalarındanda çok rahatsızımm...dışardan bakınca elif kavgacı..huysuzz,,ayşenin özür dilemesine rağmen oralı olmayan despot biri gb yorumlar yapılıyor..elifi anlamayan birinin böyle düşünmesi çok normal...bugün selize yazdığım mesajada tepkiler olmuş sanıırımm..seliz hiç tanımadığı elifi msn de topa tuttuğunu elif ondan konuşmak için izin istediği halde oralı olmayıp yargılamalarına devam ettiğini söyledimi...hayırr...ama dedimya birbirimizi tanımıyoruzz....

bu topiğe kafa dağıtmaya gelipte böyle sevimsiz şeyler okunmasından rahatsız oluyorumm...
resmen cılkı çıktı konunun.sanki namus kavgası...
tamam bende ayşeden özür diledimm.konu kapanıcak inşallahhhhh...nolur sizde bu mesajı okuduktan sonra dahi yorum yazmayınn...nolurr.okuyun ama görmezden gelin..rica ediyorumm..çok rica ediyorummm...SELİZ sende yazma olurmuu..kabahat bende kalsınnn...nolur rica ediyorumm.ben böyle hır gür insanı değilimm.huzurum kaçtı bugünnn resmen...
hoşçakalınnnn....

artık burda fikir ve görüşlerimizi hiçbir şekilde söyleyemeyeceğiz sanıyorum ki.

taraf tutuldu denilen iletilere bakıldığında yani şahsen ben geçmişi tekrar tekrar okuduğumda ben dahil hiç kimsenin o haklı bu haksız dediğini göremiyorum.

ve ölü bir doğumla bir kürtaj aynı cümlede geçse dahi, ben bu cümleyi bütün olarak algıladığımda her iki olayın da acısı ve herkesteki yeri farklı denildiğini görüyorum.

Hiç kimse de kimse için topicte o gitsin bu kalsın dememişti.

Bana kızılıp taraf tutuyor olacağım yine ama, ben karışılmamalıydı denildiğinde asıl taraf tutulduğunu düşünüyorum.

Eğer herkes burda yorumunu yapamayacaksa insanlar birbirleriyle face'den, msn'den ya da benim gibi bunları kullanmayanlar varsa özel mesajlarla mı paylaşacaklar hissettiklerini acaba? Bence bu topiğin bir anlamı yok o zaman.

Her ne kadar "bu mesajı okuduktan sonra dahi yorum yapmayın nolur" dense de, geçmişi okuyup bitirdiğim halde dayanamadım ve tekrar geçmişe geri dönüp tek tek alıntı yaparak yazma ihtiyacı hissettim ne yapayım adım taraflı olsun.

Elif diyor ki sanki namus kavgası... Olay başladığında kavga olarak algılanmadı ki, ne zaman bu boyuta döndü biliyor musunuz? "Taraf tutuldu, karışılmamalıydı" dendikten sonra, herkesin art niyetsiz bir şekilde yazılanlara yorum yapılmasına tahammül edilemediğinde bu hale getirildi.

En başında da dedim, herkese aynı yerde duruyorum diye, hala da öyle kalmak istiyorum, ancak benim burda yaşadıklarına üzüldüğüm kişiler beni ya da diğer onun için üzülen kişileri siliyorsa diyecek gerçekten bir şeyim yok.Hiçbirimizin eşi zavallı değildir ki yazık olsun onlara..........

ParadiesAngel esmeray03 GamzeliKiz+ pembedana

iyi geceler herkese..........

Paradies, sen geceleri gelmezdin ya, hayırdır canım..........

Son düzenleme:
fatoş, melojj siz de hoşgeldiniz

elif bebek nasıl iyi mi büyümüştür artık di mi alıştınız mı birbirinize iyice,

fatoşum evin darmadağın mı oldu senin hay allah ama çok yorma kendini yavaş ve sakin hareketlerle çalış lütfen....

Ayşe, doktora gitmişsin, ameliyat olman için bir engel yokmuş sevindim en azından bu da olumlu bir durum, allah korusun hematolog ya izin vermeseydi operasyon için, yavaş yavaş sağlık problemlerin düzelecek inşallah...

kızlar coşmayalım lütfen daha fazla. özüler dilendi. kimsenin kimseyi korumaya veya taraf tutmasına gerekte yok.
yawyum ayşe ile olan münasebetinden dolayı özür diledi, ayşede tamam demiş işte.....

olay bu kadarlık bişeydi zaten...

ben yatıyorum, midem yanıyor çokkk, offff yanii...
öpüldünüz,iyi gecelerrr

cihan padişahı savaşa gidiyor, bakalım hürreme ne olacak...
en çok garibime giden desturrrr demeleri:27::27: ay gülüyorum her defasındaa...:64:

ham,le olacak ne olacak hayatının tek garantisi o :9: :9: :9: :9: asıl tavşan hürrem dogurduda dogurdu

fatoş, melojj siz de hoşgeldiniz

elif bebek nasıl iyi mi büyümüştür artık di mi alıştınız mı birbirinize iyice,

fatoşum evin darmadağın mı oldu senin hay allah ama çok yorma kendini yavaş ve sakin hareketlerle çalış lütfen....

Ayşe, doktora gitmişsin, ameliyat olman için bir engel yokmuş sevindim en azından bu da olumlu bir durum, allah korusun hematolog ya izin vermeseydi operasyon için, yavaş yavaş sağlık problemlerin düzelecek inşallah...

Hoşbuldum ablacım evet mafoldum ama biraz toparlandı yine Allahtan kardeşim yanımda yoksa hayatta yapamazdım eşimide erken çağırdım şimdi telaş sonrası rahat olacak inşAllah birde bebegim saglıkla dogsun OH dicem

Bu arada Angell e selamını söledim onunda sana çok selamı var

ParadiesAngel esmeray03 GamzeliKiz+ pembedana

iyi geceler herkese..........

Paradies, sen geceleri gelmezdin ya, hayırdır canım..........

evet canımmmm eşim yokkk bende takılıyorummm eşim olsaydı şimdiyeee çoktaannnn malum yerde olurdukk:60::60::):):)ahhhh kocacım ahhh özledimmmmm (memlekete gittide)

kızlar coşmayalım lütfen daha fazla. özüler dilendi. kimsenin kimseyi korumaya veya taraf tutmasına gerekte yok.
yawyum ayşe ile olan münasebetinden dolayı özür diledi, ayşede tamam demiş işte.....

olay bu kadarlık bişeydi zaten...

ben yatıyorum, midem yanıyor çokkk, offff yanii...
öpüldünüz,iyi gecelerrr

yok kız coşmuyorum, sadece dayanamadım, ben yazdıktan sonra baktım ortalık durulmuş, ama ben de bana yapılanı sindirmeye çalışıyorum ya bana da hak verin di mi ama :)), yoksa ben 1,5 yıldır ne zaman coştum ki şimdi coşayım, ama gündüz de baktım hala aynı şeyler söyleniyor dayanamadım, ama ben kapatıyorum bu konuyu bu akşam itibarıyla sen merak etme canım.
Ben küçük istasyonlarda durmam zaten....

Hoşbuldum ablacım evet mafoldum ama biraz toparlandı yine Allahtan kardeşim yanımda yoksa hayatta yapamazdım eşimide erken çağırdım şimdi telaş sonrası rahat olacak inşAllah birde bebegim saglıkla dogsun OH dicem

Bu arada Angell e selamını söledim onunda sana çok selamı var

İnşallah güzelim görüceksin tabii allah sağlık versin de, bunlar boş şeyler, sen hayırlısıyla o odada bebeğini emzirdiğin günleri düşün....

canım aleykümselam getiren de veren de sağolsun, hatırladı mı beni gerçekten ya,, ay çok sevindim unutmamış olduğuna, çünkü o kısa bir süre kalmıştı ben de arada gelmemiştim,

evet canımmmm eşim yokkk bende takılıyorummm eşim olsaydı şimdiyeee çoktaannnn malum yerde olurdukk:60::60::):):)ahhhh kocacım ahhh özledimmmmm (memlekete gittide)

hay allah seni niye götürmedi ki, ama olsun böyle küçük hasretler iyi gelir arada.....

Back
X