kızlar selam...
gereksiz bi konunun bu kadar uzayıp gitmesinden çok huzursuzum.facete msn de denk geldiğim arkadaşların direk bu konuyu sormalarındanda çok rahatsızımm...dışardan bakınca elif kavgacı..huysuzz,,ayşenin özür dilemesine rağmen oralı olmayan despot biri gb yorumlar yapılıyor..elifi anlamayan birinin böyle düşünmesi çok normal...bugün selize yazdığım mesajada tepkiler olmuş sanıırımm..seliz hiç tanımadığı elifi msn de topa tuttuğunu elif ondan konuşmak için izin istediği halde oralı olmayıp yargılamalarına devam ettiğini söyledimi...hayırr...ama dedimya birbirimizi tanımıyoruzz....
bu topiğe kafa dağıtmaya gelipte böyle sevimsiz şeyler okunmasından rahatsız oluyorumm...
resmen cılkı çıktı konunun.sanki namus kavgası...
tamam bende ayşeden özür diledimm.konu kapanıcak inşallahhhhh...nolur sizde bu mesajı okuduktan sonra dahi yorum yazmayınn...nolurr.okuyun ama görmezden gelin..rica ediyorumm..çok rica ediyorummm...SELİZ sende yazma olurmuu..kabahat bende kalsınnn...nolur rica ediyorumm.ben böyle hır gür insanı değilimm.huzurum kaçtı bugünnn resmen...
hoşçakalınnnn....
zararın neresınden dönülürse kar bu zamana kadar bu kadar gereksiz bi konunun uzaması
benıde çok üzdü ve yıprattı...ben neyse sen hamılesın en basta bunun ıcın uzatmak istememıştım
neyseki kapandı...umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz....