• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi gecelerr kızlarr :92:men gelivedimmmmm:81:hürreme gıcık oluyom bennnn aynı caroline gibiii zaten ses tonu konuşma tarzıda aynı güzelim türkcemizi mahvettiler vallaaa sülümannnnnnnn:9:

hoşgeliveeeediiiin gariiiii, :1::1:

ya ben başlamadım hiç bu diziye ama hep anlatmışsınız meraklandım şimdi carolin orda da mı var yoksam, ay boğarım valla görsem

ya ayse ilaç verdi ağır bi ilaç ona göre kullancamda off
belirsizlik kötü ya

o kadartakılıyosa kafana kullanma ılacı yarın bi testyaptır canım aklında kalacagına
dımı ama
ama dediğim gibi hormonlar bozuk şu an düensiz hersey olabılır

:60::60::60::60: oooo o zmn ben yelizin yanında kesin manken gibiyimdir :60::60::60:
Valla çok isterim Allahtan bi aksilik çıkmazsa gelirim ama dediğim gibi söz vermim çünkü benim meraklı kankam cumadan gelebilir :1: tek gelenim o olur o gelmezse gelirim

tamam canım elebılırsen beklıyoruz mutlaka :))

yok canım olsa ne güzel olurdu...önümüzdeki yoldan saat başı ist. arabaları geciyo 4 saat filan sürüyo ama benim gelme cesaretim olsaaa gelicemm...
ama neyse koçişim söz verdi burdan gitmeden getirecek ist..
inş. o zaman görüşme fırsatı olur..

istanbula geldiğinde ama mutlaka görüşelim
bi damla sakızlı kahvede enle içelim kırk yıl hatrımız olsun bebekk :52:

Kızlar arkadasım ölü dogum yapmış çok üzüldüm yaaa 21 haftalıktı
ayy ben erkenden hazırladım herşeyi şimdi duyunca korkayada başladım

inanmıyorum :( :( :( :( :(
Allah sabır versin diyecek bişey bile bulamıyoum
Allah ım rahman rahim ismiyle yardıumcısı olsun...

kızlar cıkıyorum ben hayırlı geceleer

öpüyorum herkesi

Son düzenleme:
Kızlar arkadasım ölü dogum yapmış çok üzüldüm yaaa 21 haftalıktı
ayy ben erkenden hazırladım herşeyi şimdi duyunca korkayada başladım
aaaaaa canım yaaa bak şimdi cok üzüldümm..allahım gani gani sabır versin cok zorr..
şu hani senin komşun olanmı sürekli görüştüğün...
senden hemen öyle şeylere takılma bakimm arkadaşının başına gelen senin başınada gelecek hali yok..olumlu düşünn kuşumm...
tabiki etkilenmemek elde değil ama allahım takdiri sonucta...

hatice, güzel kızım benim, nihayet gelmiş adetin inan çok sevindim, çünkü ben de yaşadıklarımdan hatırlıyorum insan bebiş yoksa bir an önce gelse de yeni ayda yeni heyecanlara koşsa diye bekliyor gerçekten, sen bundan sonra moralini yüksek tut, sağlam dur ve en önemlisi stresten uzak dur güzelim.
Kocişini bebeğin gibi şefkat göster, geçen yazdıklarını okurken ağladım vallahi, çok acıttı içimi ya....

Ama en azından sana açılabilmiş bu bile güzel

ayyy cok sağol hatunummmm...evet yaa bebiş yoksa biran önce gelsinde yeni heyecanlarla devam edelim yola istiyo insan..
benn cok iyiyim ablacım bilmiyorum ama içim cok huzurlu gerci arada geceleri ağlama krizlerimde tutmuş olsa iyiyim cok şükür inş. her zamanda böyle iyi olurumm..
zaten koçişim benim koca bebemmm bebek gibi seviyom onu ben..gercek anlamda bebiş olunca bebeği kıskanabilir bile..:1:ama o herşeye razı yeterki sağlıklı kucaklayalım diyor..
o gün bende co ağladım cok üzüldüm koçişim o denli yanımda ağlamasınaa hala düşününce bile ağlamak istiyorumm..
ama adamcağız adetimin geldiğini öğrenince bir başka mutluu..
benim koçişim hiçbişeyini bende gizlemeyezz hemen su koyuverir..zaten bir bebek gibi cenesi büktüyse bilki ağlayacaktırrr...
oyyy koçişim benimm allahım izin verirse inş. baba olmakta nasip olcak onaa cünki o bunu coktan hak etti..:98:

hoşgeliveeeediiiin gariiiii, :1::1:

ya ben başlamadım hiç bu diziye ama hep anlatmışsınız meraklandım şimdi carolin orda da mı var yoksam, ay boğarım valla görsem

hoşbuluvedimmmm:1:
yaa sormaa caroline gibi konuşuyo aynı hatta o konuşunca televizyona bakmıyosam bi an öyle bir geçer zamnkiyi izliyo gibi oluyom yani o kadar çok benzetiyorum seslerini ve konuşmalarını izlemeni tavsiye ederim gerçi bu hürrem caroline kadr değil ama çok sinsiymiş yahuuu koca sultan süleymanı orta parmağında pynatıyo resmenn :23:ne cilveli bi bilsennnnn:23: mahi devran yüzünü çarşamba pazarına çevirdi ama yinede diliyle sülümanııı cezbettiii:93::89:

canım bende ösledim seniii..bu arada incinin odası gelmiş güle güle kullanın ama erken olmuş sen daha beklemiyodun sonucta..neyse gelmiş gelmiştirr biran önce yerleştirisin hiç olmassa...
sen işlerini hallet daha sonra bol bol görüşürüzzz kuşumm...

Evet canım hiç beklemiyordum hatta dün çekmece ölçülerini almaya gittim hiç lafı yoktu hayırlısı olsun kızım gelsin kullansında başka bişi istemiyorum artık
tamam sen git uyu bende çıkim yarın yine maratın var
öptük seniiiii :23:
çok üzüldüm, kıyamam ben ona, fatoşum korkma tevekkül et, sen elinden gelen özeni göster bebişine ve kendine, gerisini Allah'a bırak, kendine bu şekilde telkinde bulun ve motive et, güzel şeyler düşün.....

allahım hayırlısını versincanım ya

tamam canım elebılırsen beklıyoruz mutlaka :))

inanmıyorum :( :( :( :( :(
Allah sabır versin diyecek bişey bile bulamıyoum
Allah ım rahman rahim ismiyle yardıumcısı olsun...

Tamam canımcım konuşuruz daha günümüz var

Gerçekten allah sabır versin çok üzüldüm moralim sıfırın altına düştü aslında hiç düşünmüyorlardı evlendikleri ay kalmıştı hepte tehlikeliydi ama 21 haftayı doldurmuştu artık geçti diyorduk
Daha geçen hafta kızınıza talibiz diyorlardı :14: :14:

ama benim ikinci adetim bu
ve doğum yapalı ikibucuk ay oldu daha düşmemişmidir betahcg
aslında bayada olmuş canımm düşmesi lazımdı..
neyse bence sen alında böyle soru işaretiyle yaşamaktansa git ver kan hiç olmassa kafan rahat olur..

iyi gecelerr kızlarr :92:men gelivedimmmmm:81:hürreme gıcık oluyom bennnn aynı caroline gibiii zaten ses tonu konuşma tarzıda aynı güzelim türkcemizi mahvettiler vallaaa sülümannnnnnnn:9:
emoşş hoşgeldin canımmm....
ayyy neden sinir oluyon kızzz ben sırf o kız var diye bakıyom diziyoo..
kızda ne kadan şehvetlii yaaa cekici bir tipi var..güzel değil ama kendine baktırıyo...
sülüman değişine ayrı kopuyom zati..

istanbula geldiğinde ama mutlaka görüşelim
bi damla sakızlı kahvede enle içelim kırk yıl hatrımız olsun bebekk :52:...
inş. ayşemmm..hepinize sözüm olsunn..
ayşemm bende hiç içmedim sakızlısındann yelizde olduğu gibi olmayalım..:60::60::60:

kızlar cıkıyorum ben hayırlı geceleer

öpüyorum herkesi

iyi gceler ayşemmmm gülüü gülüüüüü:3:

ayyy cok sağol hatunummmm...evet yaa bebiş yoksa biran önce gelsinde yeni heyecanlarla devam edelim yola istiyo insan..
oyyy koçişim benimm allahım izin verirse inş. baba olmakta nasip olcak onaa cünki o bunu coktan hak etti..:98:

afferin sana hep böyle ol, böyle şeyler duyayım senden de aklım bir de sende kalmasın güzelim,

aaaaaa canım yaaa bak şimdi cok üzüldümm..allahım gani gani sabır versin cok zorr..
şu hani senin komşun olanmı sürekli görüştüğün...
senden hemen öyle şeylere takılma bakimm arkadaşının başına gelen senin başınada gelecek hali yok..olumlu düşünn kuşumm...
tabiki etkilenmemek elde değil ama allahım takdiri sonucta...

Yok canım o değil bu zonguldaktaydı eşimin askerlik arkadası kız halen hastanedeymiş
ne bilim şimdiden herşey hhazır dua et nolur hatcem ya incim gelsin saglıkla hayırlısıya
Hadi tutmim seniiii

Yok canım o değil bu zonguldaktaydı eşimin askerlik arkadası kız halen hastanedeymiş
ne bilim şimdiden herşey hhazır dua et nolur hatcem ya incim gelsin saglıkla hayırlısıya
Hadi tutmim seniiii

kuşummm benim dualarım zati hep sizinleee..
rabbim inş. incimizi kucağına sağlıklı bir şekilde aldığımız günleri göstericek sen hiç meraklanma..
yeteri stres yapma rahat ol..kalbim ve dualrım seninle ve incimleeee..
öpüyorum sizi..

ayy hatcem bende başlarda onun için izlemiştm ama gittikçe gıcık olmaya başladım sanırım caroline gibi konuşuyo olması beni gıcık etti zaten ilerde yapcaklarını araştırdım ooo ne işler çevircek hatta sultan süleymanın öz oğlu mustafayı bile boğdurtcak:26:sırf onun kendi oğlu hünkar olsun diyee:57:

oyy kalmasın ablacımm ben iyiyimmm...:70:
ee bu arada sen ne yaptın ameliyat oldunn..ne zaman dönüyosun bakalım yeşil sahalar..:23::23:

valla ne yapayım oldum bitti işte gerçekten ameliyattan sonra erken adet olmadım yani 15 günde olmadım daha yeni oldum dün ve 26. günde geldi, dr güzel dedi doğru yoldayız yani bunu kanıtladık dedi, demek ki polip gerçekten sorun oluyormuş ayda iki kez hastalanmamdaki rolü büyükmüş, kadın doğum olarak şimdilik beklemeye aldı bundan sonraki adetlerimi takip edeceğiz bakalım ne durumdayım diye, bir de endokrin var, daha o tamamlanmadı zaten, tsh yüksek benim, sintigrafim çekilde, solda soğuk, sağda hipoaktif nodül var, ayrıca benimki nüks ya bir de, bilmiyorum artık tiroit usg çekilecek daha endokrinci değerlendirecek jinekoloğum da endokrinle görüştükten sonra yine görüşelim biz de dedi, bakalım inşallah endokrinci cerrahiye vermez diye umut ediyorum
endokrin cerrahiye gerek yok derse yeşil sahalara geliyorum kim tutar beni artık, zaten operasyondan beri ilişki yasak, bir de üstüne vajinit oldum sorma eşim yas tutuyor resmen karalar bağladı adam artık :1::1:

fatoşum hadi sen de yat artık bak yorgunsun zaten.
Hem uyu, kafanı dağıt biraz
incimi de üzme sakın.
Hadi söz dinle güzelim kendine dikkat etmen gerek senin.........

Meleklerle uyuyun öpüyorum çok....

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw yorucu bir ekşının ardından buraya geldim kızlar:17:nolduğunu anlayamadım kocişle eve geldik üstümü değiştiriyordum birden atladı üstüme :17:bende çalışmalar bitti diye adamcağıza yüz vermiyordum :63: ya banyoya giremem diyorum çocuk yapacağın zaman hergün giriyon dedi çok zoruma gitti :63:haklı ama napimm:43:

hehheheeh

adam yüzde bir milyon haklı benimki de geçen sene öyle bir laf ettiydi, benim de çok zoruma gitmişti valla

e bir de üstüne atlanmayacak kız değilsin tabii ki de atlayacak çıtırrrr

Back
X