• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ParadiesAngel esmeray03 GamzeliKiz+ pembedana

iyi geceler herkese..........

Paradies, sen geceleri gelmezdin ya, hayırdır canım..........
hoşgeldin hatunummmm..sanada iyi gecelerrr canım...
ben yatıyorum, midem yanıyor çokkk, offff yanii...
öpüldünüz,iyi gecelerrr
iyi gecelerrrrr canım tatlı rüyalar...
evet canımmmm eşim yokkk bende takılıyorummm eşim olsaydı şimdiyeee çoktaannnn malum yerde olurdukk:60::60::):):)ahhhh kocacım ahhh özledimmmmm (memlekete gittide)

güle güle kavuş koçişine canımm...

cihan padişahı savaşa gidiyor, bakalım hürreme ne olacak...
en çok garibime giden desturrrr demeleri:27::27: ay gülüyorum her defasındaa...:64:

:) :) :)

aysecim mesajımı gördünmü

canım msj kutum dolmsu sımdı bosalttım gelmedi daha mesajın :)

kızlar coşmayalım lütfen daha fazla. özüler dilendi. kimsenin kimseyi korumaya veya taraf tutmasına gerekte yok.
yawyum ayşe ile olan münasebetinden dolayı özür diledi, ayşede tamam demiş işte.....

olay bu kadarlık bişeydi zaten...

ben yatıyorum, midem yanıyor çokkk, offff yanii...
öpüldünüz,iyi gecelerrr

hayırlı gecelrr caımm....off gecmıs ola pek fenadır

fatoşşş

biz yelizle meloşa gitcez cumartesi günü sende gelsene müsaitseenn :))

ne güzel olur yaa göbüünün görrürüz amaan inciyi görces bizz asıl amaç o :60: :60: :60:

neyse kızlar bende cıkıyorumm...:80:
erken yatıyım erken kalkıyım yarın ve temizlicemm..erken kalkıyımki erkenden bitsin işimm.:6:.gec kallkınca hiç canım bişey yapmak istemiyo..:19:
neysee hepinizi en kocamanından öpüyorumm....:54:
yarın görüşürüzzzz...:3:

bnm face de sohbet edilemiyor malesef özel msjım geldimi
gerci burayada yazdım bir iki sayfa ötede olması lazım

canım sımdıdediğin olayda var öye bı ıhtımal ama sımdı hormonalrın duzene gırmıye çalışır
onun ıcınde çizgi silik çıkmış olabilir en iyisi kan testi ama dediğim gibi yenı doğum yaptın
hormonların düzene girmeye ççalışıyor çok kafana takılıyosa yaptır bi kan testi canım
öğrenmiş olursun ama doktorun muayenede öle bişey takılsaydı gözüne söylerdi aslında
çünkü kese gözükmese bile rahmin hazılrıgını görürdü kalınlaşmışmı ıncelmısmı vs
tabı tecrubelı doktor olması lazım...kesın bıse dıyemıorm canım silik çigi sonucta :)

İnşallah güzelim görüceksin tabii allah sağlık versin de, bunlar boş şeyler, sen hayırlısıyla o odada bebeğini emzirdiğin günleri düşün....

canım aleykümselam getiren de veren de sağolsun, hatırladı mı beni gerçekten ya,, ay çok sevindim unutmamış olduğuna, çünkü o kısa bir süre kalmıştı ben de arada gelmemiştim,

hay allah seni niye götürmedi ki, ama olsun böyle küçük hasretler iyi gelir arada.....

Amin inşAllahhhhhh

sanırım hatırladı çünkü sende sölermisin yazmış

fatoşşş

biz yelizle meloşa gitcez cumartesi günü sende gelsene müsaitseenn :))

ne güzel olur yaa göbüünün görrürüz amaan inciyi görces bizz asıl amaç o :60: :60: :60:

Ahhh canım ne çok isterim ama aklımı yelizle buluşcak kadan yemedim :60::60::60::60::60::60:

Şaka bir tarafa şu daganıklıgımı bitirirsem ve kimse gelmezse gelirim tabiki ama dalga geçmicekseniz :27: göbüşmle pardon kızımla :1: :1: :1:

neyse kızlar bende cıkıyorumm...:80:
erken yatıyım erken kalkıyım yarın ve temizlicemm..erken kalkıyımki erkenden bitsin işimm.:6:.gec kallkınca hiç canım bişey yapmak istemiyo..:19:
neysee hepinizi en kocamanından öpüyorumm....:54:
yarın görüşürüzzzz...:3:

Yaaa nereye yaaa ben ösledim ama seni bgn hiç gelemedim de

ayyyyyyyy kıskandım vallaa...keşke yakın olsada bende gelseydim..:59:

gelebilsen keşke canım bekleriz valla :) denız otobusu fln yok mu ordan gelırsın hemenık :)

Amin inşAllahhhhhh

sanırım hatırladı çünkü sende sölermisin yazmış

Ahhh canım ne çok isterim ama aklımı yelizle buluşcak kadan yemedim :60::60::60::60::60::60:

Şaka bir tarafa şu daganıklıgımı bitirirsem ve kimse gelmezse gelirim tabiki ama dalga geçmicekseniz :27: göbüşmle pardon kızımla :1: :1: :1:

eheueheueheu kurtlku kız kurtlu kaynıyo :60: :60: :60:

bitirirsin canım ya cumartesiye dahaa çokk görüşrü tanısırız ne güzel olur :) :) :)

valla kirliye kirli demek temızın hakkdır bende kiloluyum yanı az biraz :59:

e meloşda yenı doğum yaptı onunda maşallahı var :D belki yanımızda manken gıbı kalırsın :60:

yeliz de balık etlü :D kadının kalçalısı sonucta :60: :60: :60:

canım sımdıdediğin olayda var öye bı ıhtımal ama sımdı hormonalrın duzene gırmıye çalışır
onun ıcınde çizgi silik çıkmış olabilir en iyisi kan testi ama dediğim gibi yenı doğum yaptın
hormonların düzene girmeye ççalışıyor çok kafana takılıyosa yaptır bi kan testi canım
öğrenmiş olursun ama doktorun muayenede öle bişey takılsaydı gözüne söylerdi aslında
çünkü kese gözükmese bile rahmin hazılrıgını görürdü kalınlaşmışmı ıncelmısmı vs
tabı tecrubelı doktor olması lazım...kesın bıse dıyemıorm canım silik çigi sonucta :)

ya ayse ilaç verdi ağır bi ilaç ona göre kullancamda off
belirsizlik kötü ya

evet ayşem doğru söylüyor arkadaşım..
bende kürtajdan bir ay sonra adet olmayınca test yaptım silik cıktı.kanda baktırdım 1.15 cıktı.ama dün adet oldum..
galiba o zaman hormanlardaki beta düşmediği için testlerde silik cıkabiliyo..

Kızlar arkadasım ölü dogum yapmış çok üzüldüm yaaa 21 haftalıktı
ayy ben erkenden hazırladım herşeyi şimdi duyunca korkayada başladım

hatice, güzel kızım benim, nihayet gelmiş adetin inan çok sevindim, çünkü ben de yaşadıklarımdan hatırlıyorum insan bebiş yoksa bir an önce gelse de yeni ayda yeni heyecanlara koşsa diye bekliyor gerçekten, sen bundan sonra moralini yüksek tut, sağlam dur ve en önemlisi stresten uzak dur güzelim.
Kocişini bebeğin gibi şefkat göster, geçen yazdıklarını okurken ağladım vallahi, çok acıttı içimi ya....

Ama en azından sana açılabilmiş bu bile güzel

eheueheueheu kurtlku kız kurtlu kaynıyo :60: :60: :60:

bitirirsin canım ya cumartesiye dahaa çokk görüşrü tanısırız ne güzel olur :) :) :)

valla kirliye kirli demek temızın hakkdır bende kiloluyum yanı az biraz :59:

e meloşda yenı doğum yaptı onunda maşallahı var :D belki yanımızda manken gıbı kalırsın :60:

yeliz de balık etlü :D kadının kalçalısı sonucta :60: :60: :60:

:60::60::60::60: oooo o zmn ben yelizin yanında kesin manken gibiyimdir :60::60::60:
Valla çok isterim Allahtan bi aksilik çıkmazsa gelirim ama dediğim gibi söz vermim çünkü benim meraklı kankam cumadan gelebilir :1: tek gelenim o olur o gelmezse gelirim

Yaaa nereye yaaa ben ösledim ama seni bgn hiç gelemedim de
canım bende ösledim seniii..bu arada incinin odası gelmiş güle güle kullanın ama erken olmuş sen daha beklemiyodun sonucta..neyse gelmiş gelmiştirr biran önce yerleştirisin hiç olmassa...
sen işlerini hallet daha sonra bol bol görüşürüzzz kuşumm...

gelebilsen keşke canım bekleriz valla :) denız otobusu fln yok mu ordan gelırsın hemenık :)

yok canım olsa ne güzel olurdu...önümüzdeki yoldan saat başı ist. arabaları geciyo 4 saat filan sürüyo ama benim gelme cesaretim olsaaa gelicemm...
ama neyse koçişim söz verdi burdan gitmeden getirecek ist..
inş. o zaman görüşme fırsatı olur..

Kızlar arkadasım ölü dogum yapmış çok üzüldüm yaaa 21 haftalıktı
ayy ben erkenden hazırladım herşeyi şimdi duyunca korkayada başladım

çok üzüldüm, kıyamam ben ona, fatoşum korkma tevekkül et, sen elinden gelen özeni göster bebişine ve kendine, gerisini Allah'a bırak, kendine bu şekilde telkinde bulun ve motive et, güzel şeyler düşün.....

iyi gecelerr kızlarr :92:men gelivedimmmmm:81:hürreme gıcık oluyom bennnn aynı caroline gibiii zaten ses tonu konuşma tarzıda aynı güzelim türkcemizi mahvettiler vallaaa sülümannnnnnnn:9:

Back
X