• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bana da yollasana o kahvenden..uykusuz bır geceden sonra ıyı gıderdi..kuzum ateslendi yine dün gece:30:
valla yollamayı çok isterdim ama sana gelene kadar soğur :1: buarada egeciğme çok geçmiş olsun bebişler böyle işte hemenceceik ateşleniveriyorlar.Allahım sağlığını versin..

kızlar hepiniz hoşgeldiniz ama ben gidiyorum arkadaşıma kahvaltıya öğleden sonra kızlarla gün var akşamada kına gecesi bugün bütün gün fullendi yani :5:herkesi öpüyorumm hoşçakalın:3:

valla yollamayı çok isterdim ama sana gelene kadar soğur :1: buarada egeciğme çok geçmiş olsun bebişler böyle işte hemenceceik ateşleniveriyorlar.Allahım sağlığını versin..

kızlar hepiniz hoşgeldiniz ama ben gidiyorum arkadaşıma kahvaltıya öğleden sonra kızlarla gün var akşamada kına gecesi bugün bütün gün fullendi yani :5:herkesi öpüyorumm hoşçakalın:3:

teşekkür ederimm:2:

anamm ayşeee yaaa ben balık etli digilimkiii hamside bi balık diyerek teselli ediorum kendimi heeeeee:66::66::66::1::1::1::1:

:60: :60: :60:

bana da yollasana o kahvenden..uykusuz bır geceden sonra ıyı gıderdi..kuzum ateslendi yine dün gece:30:

maşallah :nazar::nazar:

oo geçmiş olsn egemuya hemencık atlatır inşallahh..:nazar::nazar:

AYŞECİM BU GİDİŞLE EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞACAN ÇOK SEVİNDİM :66::66::66::66::66:

GÜNAYDIN CANIM AMAN TAKMA KAFİŞ :24::24::24::24::24::24::24:

:nazar::nazar::66::66:

inşallah canım inşallah şu ağrılardan bı kurtulayımd a:))

hoşgeldin canım güle güle canımmmmmm:1::1::1:

evet aklım da onda ...bakıcıya bırakmak durumunda kaldım bugun son gun dıye ızın almadım..oof yürek sancısı yaaa...annelik ne zor zanaatt:43:
az kaldı canım 15 tatile napacan bakıcıyıda sürekli uyarırsan ateşi var diye inşallah bişicik olmaz

yıldız senin minişin nasıl..hamilelik iyi gidiyordur umarım:49:
iyi teyzesi dün çok tatlıydı maşallah babsı diyoki kocaman kafası var adama benziyo bu:60::60::60::60::60::60::60:

hoş geldin ama gidiyomusun güle güle :80::79::80::79::80:

inş

kızlar aman dikkat soluğu karakolda almayın :60: :60: :60:

Karım sürekli seks istiyor en son haber:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bizim adamlar ne dayanıklıymış maşallah diyorum :60: :60: :60:

az kaldı canım 15 tatile napacan bakıcıyıda sürekli uyarırsan ateşi var diye inşallah bişicik olmaz

iyi teyzesi dün çok tatlıydı maşallah babsı diyoki kocaman kafası var adama benziyo bu:60::60::60::60::60::60::60:

inş

öle oluyo ılk zamanlar minyatur ınsan gıbı bı de kıpırdıyo ya o halıyle cok tatlılar...:nazar::nazar:

inş

:59::59: inşallah ya...:59::59:

:59::59: inşallah ya...:59::59:

Günaydın millettttt Güzel, mutlu, huzurlu, bol bol gülmeli bir gün diliyorum siz balböceklerine :60::60:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
ayyy gel kız gel sen gelde bütün gıcıgını all benden :1::1::1::1::1::1::1::1:şekerim şaka maka gelmeye çalış heeeeeeeeee

canımcım ayşeyede söledim kankam gelmezse kesin gelicem dün faceden yazmış 4-5 gün dayan gelicem diye eşi salı günü iş gezisine çıkıyor eger o gidince gelirse gelicem ama hafta sonu geliriz derse gelemem kısmet bakalım ne olacak

Back
X