bana da yollasana o kahvenden..uykusuz bır geceden sonra ıyı gıderdi..kuzum ateslendi yine dün gece
maşallah![]()
günaydın geçmiş olsunnn egemuyaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da yollasana o kahvenden..uykusuz bır geceden sonra ıyı gıderdi..kuzum ateslendi yine dün gece
maşallah![]()
günaydın geçmiş olsunnn egemuyaaaa![]()
ben yinede çalimsen çal ben aynayayım hadi bu stres böle gider anca...ama beceremem ki..
![]()
günaydınnnn yavrularrrrrrrrrrrr![]()
ben yinede çalimcanım ya egenin ateşi varmış benimde çalasım gelmedi
günaydın canım
valla yollamayı çok isterdim ama sana gelene kadar soğurbana da yollasana o kahvenden..uykusuz bır geceden sonra ıyı gıderdi..kuzum ateslendi yine dün gece![]()
valla yollamayı çok isterdim ama sana gelene kadar soğurbuarada egeciğme çok geçmiş olsun bebişler böyle işte hemenceceik ateşleniveriyorlar.Allahım sağlığını versin..
kızlar hepiniz hoşgeldiniz ama ben gidiyorum arkadaşıma kahvaltıya öğleden sonra kızlarla gün var akşamada kına gecesi bugün bütün gün fullendi yaniherkesi öpüyorumm hoşçakalın
![]()
anamm ayşeee yaaa ben balık etli digilimkiii hamside bi balık diyerek teselli ediorum kendimi heeeeee![]()
maşallah![]()
AYŞECİM BU GİDİŞLE EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞACAN ÇOK SEVİNDİM
GÜNAYDIN CANIM AMAN TAKMA KAFİŞ
![]()
valla yollamayı çok isterdim ama sana gelene kadar soğurbuarada egeciğme çok geçmiş olsun bebişler böyle işte hemenceceik ateşleniveriyorlar.Allahım sağlığını versin..
kızlar hepiniz hoşgeldiniz ama ben gidiyorum arkadaşıma kahvaltıya öğleden sonra kızlarla gün var akşamada kına gecesi bugün bütün gün fullendi yaniherkesi öpüyorumm hoşçakalın
![]()
az kaldı canım 15 tatile napacan bakıcıyıda sürekli uyarırsan ateşi var diye inşallah bişicik olmazevet aklım da onda ...bakıcıya bırakmak durumunda kaldım bugun son gun dıye ızın almadım..oof yürek sancısı yaaa...annelik ne zor zanaatt![]()
iyi teyzesi dün çok tatlıydı maşallah babsı diyoki kocaman kafası var adama benziyo buyıldız senin minişin nasıl..hamilelik iyi gidiyordur umarım![]()
hoş geldin ama gidiyomusun güle güle :80::79::80::79::80:valla yollamayı çok isterdim ama sana gelene kadar soğurbuarada egeciğme çok geçmiş olsun bebişler böyle işte hemenceceik ateşleniveriyorlar.Allahım sağlığını versin..
![]()
inş![]()
![]()
oo geçmiş olsn egemuya hemencık atlatır inşallahh..
inşallah canım inşallah şu ağrılardan bı kurtulayımd a:))
kızlar aman dikkat soluğu karakolda almayın![]()
![]()
Karım sürekli seks istiyor en son haber
bizim adamlar ne dayanıklıymış maşallah diyorum![]()
![]()
![]()
az kaldı canım 15 tatile napacan bakıcıyıda sürekli uyarırsan ateşi var diye inşallah bişicik olmaz
iyi teyzesi dün çok tatlıydı maşallah babsı diyoki kocaman kafası var adama benziyo bu
hoş geldin ama gidiyomusun güle güle :80::79::80::79::80:
inş
az kaldı canım 15 tatile napacan bakıcıyıda sürekli uyarırsan ateşi var diye inşallah bişicik olmaz
iyi teyzesi dün çok tatlıydı maşallah babsı diyoki kocaman kafası var adama benziyo bu
hoş geldin ama gidiyomusun güle güle :80::79::80::79::80:
inş
![]()
![]()
inşallah ya...
oo geçmiş olsn egemuya hemencık atlatır inşallahh..
inşallah canım inşallah şu ağrılardan bı kurtulayımd a:))
kızlar aman dikkat soluğu karakolda almayın![]()
![]()
Karım sürekli seks istiyor en son haber
bizim adamlar ne dayanıklıymış maşallah diyorum![]()
![]()
![]()
inşallah ya...
![]()
milli eğitin sitesi açmıyo bu sayfayı:26:
kısımmmm senin kocamannnn göbükünnn yeterrrrrrrrr ayyyyyyyyy rejime giriyim barimmmmmmm
![]()
anammmmm bak sen kısımmm sen takıl banada hayatını yaşaaaa![]()
rejim yapsan bilem cumartesiye kadar etkisini göstermez hahahahha yandın kızım sen dua ette gelemeyim yoksa bütün gıcıgımı alıcam senden![]()
![]()
![]()
ayyy gel kız gel sen gelde bütün gıcıgını all bendenşekerim şaka maka gelmeye çalış heeeeeeeeee