• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hehheheeh

adam yüzde bir milyon haklı benimki de geçen sene öyle bir laf ettiydi, benim de çok zoruma gitmişti valla

e bir de üstüne atlanmayacak kız değilsin tabii ki de atlayacak çıtırrrr

ablacım naber nasılsın bazı yorumlarını gördümde bence yazma artık abla inan değmez bende artık boşuna elimi bile yormayacağım öyle msjlar yazarak...nasıl gidiyor?amileyatından sonraa iyileşmişindir artık birsorun kalmadı demi?

hehheheeh

adam yüzde bir milyon haklı benimki de geçen sene öyle bir laf ettiydi, benim de çok zoruma gitmişti valla

e bir de üstüne atlanmayacak kız değilsin tabii ki de atlayacak çıtırrrr

ayyy bunlar ne güzel iltifat böyle ablacım çıtır mıtır:23: çok tşk ederim gece gece moral oldu valla:27:

yok canım yok ben de öyle düşünüyordum yazmayacağım diyordum ama insanlar kendileri işine geldiği gibi yazacak ama başkasının yazmasına izin yok, öyle mi....
Öyle değil,
bundan sonra nerde yanlış görürsem anında yazıcam tatlım,

ben iyiyim ne olsun jinekolojik olarak şimdilik bir sorun kalmadı gibi günler ne gösterir daha başka bilemiyorum.
sırada endokrin var az önce haticeme de söylediğim gibi, endokrindeki işlemlerim tamamlansın bakalım ne olacak, ama rahatladım tabii ki, bu ay normal sürede adet oldum, inşallah diğer aylarda böyle olur.
en çok da menopoza girmemiş olduğuma sevindim

ama sizlerden bebiş haberi geldiğinde inan ki daha da çok sevineceğim tatlım.

ayyy bunlar ne güzel iltifat böyle ablacım çıtır mıtır:23: çok tşk ederim gece gece moral oldu valla:27:

sen almışsın moralini gece gece daha ne morali olsun, bundan güzel moral mi olur heee

bak zaten yasaklıyım gelme üstüme valla gidip uyuyan adamı uyandıracağım şimdi:27::27:

yok canım yok ben de öyle düşünüyordum yazmayacağım diyordum ama insanlar kendileri işine geldiği gibi yazacak ama başkasının yazmasına izin yok, öyle mi....
Öyle değil,

ben iyiyim ne olsun jinekolojik olarak şimdilik bir sorun kalmadı gibi günler ne gösterir daha başka bilemiyorum.
sırada endokrin var az önce haticeme de söylediğim gibi, endokrindeki işlemlerim tamamlansın bakalım ne olacak, ama rahatladım tabii ki, bu ay normal sürede adet oldum, inşallah diğer aylarda böyle olur.

ablacım senin adına okdr çok sevindimki sende bende tedavimizi olduk Allaha şükür kiii atlattık.inşallah sende böyle düzen devam edersin ben artık adetlerinin şaşacağını hiç sanmıyorum bence senin problemin halloldu artık bir bebiş bekliyoruz senden bizlerdende haber alacaksın inşallah en yakın zamanda bukdr ekşına:27:
valla bende seninle aynı fikirdeyim herkes istediğini yazacak sonrada arkamdan yorum yapılmasın dicek.ama bugün en son gördüğüm yazıdan sonraa elimi bile yormaya değmez yorum yapıp muhattaba almak istemiyorum...:19:

sen almışsın moralini gece gece daha ne morali olsun, bundan güzel moral mi olur heee

bak zaten yasaklıyım gelme üstüme valla gidip uyuyan adamı uyandıracağım şimdi:27::27:

:27::27::27::27:tamam susutum ablacım
bende yatıyorum kociş çağırıyor işin bitti hemen gittin içeri dio:9:
hadi iyigeceler abla Allah rahatlık versin.....

hadi git kocanın koynunda uyu melekler korusun sizi güzelim.

Önce siz bebişleri alın bakalım da bana sıra gelse de gelmese de olur, allah bağışlasın herkesinkini benimkini de, benim aslanlar gibi yakışıklı delikanlı koccaaammmaaan bir erkekim var, önce siz, eğer allah bir daha layık görürse ben...

Çok öpüyorum selizim seni hayırlı geceler olsun

Günaydın kıslar biz dün doktora gittik
bebişimizi gördük maşallah çok büyümüş kocaman kafası vardı. Doktorum herşey normal dedi :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlarrr...geçmişi okudum da...elifin yazdığı son mesajdan sonra tekrar bahsi açılmış herhalde ...neyse olay kapanacaksa bırakın da ben suçlu olayım...:59:bu soğuk havanın esmesindense ben suçlu olmaya razıyım..:50:

günaydın kızlarrrrrr burada hava çok soğuk kar yağıyor:53: bende kalktım kahvemi içiyorum:68:
bana da yollasana o kahvenden..uykusuz bır geceden sonra ıyı gıderdi..kuzum ateslendi yine dün gece:30:
bebişimizi gördük maşallah çok büyümüş kocaman kafası vardı. Doktorum herşey normal dedi :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

maşallah :nazar::nazar:

:60::60::60::60: oooo o zmn ben yelizin yanında kesin manken gibiyimdir :60::60::60:
Valla çok isterim Allahtan bi aksilik çıkmazsa gelirim ama dediğim gibi söz vermim çünkü benim meraklı kankam cumadan gelebilir :1: tek gelenim o olur o gelmezse gelirim

:1::1::1::1::1: kısımmmm senin kocamannnn göbükünnn yeterrrrrrrrr ayyyyyyyyy rejime giriyim barimmmmmmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

dün kızımın 2aylık aşıları yapıldı
2 tane bacağından 1tane kolundan :18:
kıyamam ya ben korktum ama çok ağlamadı alışkın yavrum napsın
az mı aldılar damardan kanını
elinin üstündne dirseğinden falan
sonra beraber kuaföre gittik kızımla :1:
manikür yaptırdım saçlarımı kestirdim röfle yaptırdım
cumartesi mevlütünü okuturyorum nasipse
az önce gelinliğini denedim ne kadar güzel oldu
allahım şükürler olsun diyorum hep ama hep dua ediyorum
allahım isteyen herkese herkese düşmanıma bile ver diyorum
:nazar::nazar::nazar::nazar:

ablacımmmmmmm hoşgeldinnnn ohh maşallahhh mevlüde hazırlıklar başlamışşş :nazar::nazar::nazar:

selam milleett sımdı geldım hastaneden

evethemofili oldugu kesınleştiii amelıyatta plazma verecekler

hematolojı doktrumdan amelıyat ızın yazısını aldım anestezıye sevk ettı cuma oraya gıdıcem

onrada amelıyat gunu ıcın cerrahımla tekrarbı gorusmem var :D

işte bööle ya bu arada cerrah çok yakışıklıı :60: :60: :60:
AYŞECİM BU GİDİŞLE EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞACAN ÇOK SEVİNDİM :66::66::66::66::66:

günaydın kızlarrr...geçmişi okudum da...elifin yazdığı son mesajdan sonra tekrar bahsi açılmış herhalde ...neyse olay kapanacaksa bırakın da ben suçlu olayım...:59:bu soğuk havanın esmesindense ben suçlu olmaya razıyım..:50:
GÜNAYDIN CANIM AMAN TAKMA KAFİŞ :24::24::24::24::24::24::24:

bana da yollasana o kahvenden..uykusuz bır geceden sonra ıyı gıderdi..kuzum ateslendi yine dün gece:30:

maşallah :nazar::nazar:
:nazar::nazar::66::66:

Amin inşAllahhhhhh

sanırım hatırladı çünkü sende sölermisin yazmış

Ahhh canım ne çok isterim ama aklımı yelizle buluşcak kadan yemedim :60::60::60::60::60::60:

Şaka bir tarafa şu daganıklıgımı bitirirsem ve kimse gelmezse gelirim tabiki ama dalga geçmicekseniz :27: göbüşmle pardon kızımla :1: :1: :1:
anammmmm bak sen kısımmm sen takıl banada hayatını yaşaaaa :1::1::1::1::1::1::1:

gelebilsen keşke canım bekleriz valla :) denız otobusu fln yok mu ordan gelırsın hemenık :)

eheueheueheu kurtlku kız kurtlu kaynıyo :60: :60: :60:

bitirirsin canım ya cumartesiye dahaa çokk görüşrü tanısırız ne güzel olur :) :) :)

valla kirliye kirli demek temızın hakkdır bende kiloluyum yanı az biraz :59:

e meloşda yenı doğum yaptı onunda maşallahı var :D belki yanımızda manken gıbı kalırsın :60:

yeliz de balık etlü :D kadının kalçalısı sonucta :60: :60: :60:

anamm ayşeee yaaa ben balık etli digilimkiii hamside bi balık diyerek teselli ediorum kendimi heeeeee:66::66::66::1::1::1::1:

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw yorucu bir ekşının ardından buraya geldim kızlar:17:nolduğunu anlayamadım kocişle eve geldik üstümü değiştiriyordum birden atladı üstüme :17:bende çalışmalar bitti diye adamcağıza yüz vermiyordum :63: ya banyoya giremem diyorum çocuk yapacağın zaman hergün giriyon dedi çok zoruma gitti :63:haklı ama napimm:43:

:1::1::1::1: ee haklı valla eniştemizzzz

Öyle değil,

ablacım hoşşgeldinnn işallah en kısa zamande herşey yoluna girerrr:nazar::nazar:

günaydın kızlarrrrrr burada hava çok soğuk kar yağıyor:53: bende kalktım kahvemi içiyorum:68:

günaydın canım aynen burasıda çok soğuk ve kar yağıyor ben uykusuz mide bulantılı bir haldeyim ama malesef işteyim

günaydınnnn yavrularrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:

Back
X