Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ay ağzından bal damlıyo, canımsın yaaa :1hug:

canım öteki evde bizim evimizdi. ama hem küçüktü hemde yıllardır k.valide tepemde 2eltim aşağada valla yorulmuştum artık yani.. oyüzden aldık bu evi. allaha şükür çok rahatım hem beyin olarak hem genişlik olarak hem dahada huzur geldi sankikaydirigubbakcemile2

ayy gittim geldim bi ton iş yaptım akşam olmadı.millet de kaynatmış

ipekkk boş durmak yok hem çalışıyom hem kaynatıyom ama varya akşam pilim bitiyo
şapşal şapşal dolanıyom evde. yok yemek yok çamaşır v.s. derken nevrim dönüyo:bbo:

ipekkk boş durmak yok hem çalışıyom hem kaynatıyom ama varya akşam pilim bitiyo
şapşal şapşal dolanıyom evde. yok yemek yok çamaşır v.s. derken nevrim dönüyo:bbo:

haklısın canım.işte bu konuda calısmayanlara ozenıyoruz ama tabii bizim de çok artılarımız var her ne kadar kocalarımıza piyango çıkmayı ve işi bırakmayı hayal etsek de....

evet ya eve gidince öyle oluyo yorgunluk yemek uyku kociş ev ühüüü

falan oluyo insan

annem lahana sarması yapmıştı eve gidince onu pişiricem

bide eşim bademli tavuk çorbası almış gecen çok seviyo da o çorbayı onu yapcam :) hazır çorba

haklısın canım.işte bu konuda calısmayanlara ozenıyoruz ama tabii bizim de çok artılarımız var her ne kadar kocalarımıza piyango çıkmayı ve işi bırakmayı hayal etsek de....

sendemi bi umutla yaşıyorsun ipek
aslında benim durum farklı kocama piyango çıksada işi bırakamam kendi işyerimiz
ama yoruldum ya 8 senedir çalışıyorum inş. bebğim olursa en azından onun için çalışmıycam

ben çok umutlandım yılbaşı için anca son iki rakam çıktı bilet parasını aldık. ama sanki bebişim bana uğur getirecekti. cıııkkk olmadı. Ben yaşıyorum o umutla ama hep çalışacağımı biliyorum. Biz özel sektör kurbanıyız.:sinifsinif:

canım düşünüyorum
köfte yapıcaktım ama acaba kızartacağıma patlıcan kebabımı yapsam diyom fırında pişiririm yanınada pilav yeter

valla zaman varsa fırın derim ben.yağsız,sağlıklıca,aklım olsa hamilelikten önce 45 olurdum.çünkü goril gibi oluyosun hamilikte.

ŞENAY sende bendensin desene :) bizimde kendi işimiz ve evde yapamam ben uzun süre
ama şöle 1hafta tatil olsa fena olmazdı hani

ben bugün yayla çorbası yapıyım diye planlamıştım.. ay bide sarma olaydı dimi offff
patates salatası yaparım yanında olmamı

ayyy inşallah canım yaa...sabırsızlıkla bekliyoruz.... :lepi:
kesinlikle bu topiğin ugurlu geldiğine inanıyorum ben...bereketli maşallah:))

ay et göresim yok valla ne köfte ne tavuk ne pirzola
öğlen hep o tip şeyler yiyos akşam da çorba sebze yemeği v.s. yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…