aminnnnnnnn arkadaşım allah sizinde içinize sindirsin bebeğinle sağlıklı günler yaşatsın
Şenaycım sanada aynı dileklerim canım
allah isteyen herkese versin
teşekkür ederim arkadaşım
ben geldimmmm...nasılsınız bakimmmmm...çok özledim be siziiiii :1hug: listemize yeni hamileler eklenmiş çok sevindim valla hayırlı olsun diyorum arkadaşlarımıza...
bu arada zehselcim canın sıkkınmış ne oldugunu bilmiyorum ama nolur kendini çok üzme olurmu...ölümden başka herşeyin çaresi vardır...herkesin üzüntüleri sıkıntıları oluyor zaman zaman...ama bizler hepsini atlatıyor yine mutlu oluyoruz...sende kendini üzme nolur...
karasu canım sende olumsuz düşünme olurmu...en umutsuz oldugun anda çok güzel haberler alabilirsin...unutma sakın...
amin canım allah olmayan herkese versin hakikaten insanın kendi evi gibi yok kredi ödüyorsun ama kira gibide ödeyebilirsin krediyi en azından boşa gitmiyo verdiğin paralar bizde baya düşündük eşimle alırken ama iyiki girmişiz 1,5 senesi bitti bile hem çocukta yoktu boşuna para harcıyorduk çok şükür hiç bişeyimiz yine eksik kalmıyo allah göstermiyo yokluk yeterki sen iiyi iste
ipekkk boş durmak yok hem çalışıyom hem kaynatıyom ama varya akşam pilim bitiyo
şapşal şapşal dolanıyom evde. yok yemek yok çamaşır v.s. derken nevrim dönüyo:bbo:
bende çıkacam birazdan yemek ne yapcaksınız kızlar akşama
haklısın canım.işte bu konuda calısmayanlara ozenıyoruz ama tabii bizim de çok artılarımız var her ne kadar kocalarımıza piyango çıkmayı ve işi bırakmayı hayal etsek de....
ne yemek var akşama:ecrin_bebek:
sendemi bi umutla yaşıyorsun ipek
aslında benim durum farklı kocama piyango çıksada işi bırakamam kendi işyerimiz
ama yoruldum ya 8 senedir çalışıyorum inş. bebğim olursa en azından onun için çalışmıycam
canım düşünüyorum
köfte yapıcaktım ama acaba kızartacağıma patlıcan kebabımı yapsam diyom fırında pişiririm yanınada pilav yeter
canımm hoşgeldin bugün ben de seni sormuştum kızlara bizi unuttu heralde dedimklava: ama sonradan okudum yoğunmuşsun..evet hamilelerimiz baya arttı maşallah artık sıra bizdee topiğimiz çok uğurlu yaa yakında biz de hamiş olcaz biliyorum :)))
pişttt...dün eve gidince noldu?
konuştunuz mu o konuyu?Sorun yok inşallah
hımm anladım canımm kolay gelsin sana o zaman :1hug:
Ay ağzından bal damlıyo, canımsın yaaa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?