Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

olur canım birazda acı koy olur valla
ben evlendiğimden beri ilk defa 15 gün izin kopardım babmdan kapadokyaya gittim bu sene valla ii geldi ne yalan söyliyim

bunlar için baya zaman lazım canım beeeeee....benim esım de yapıyor.eşlerden destek yok mu?

sorun yok gibi canımcım şimdilik :)

saol canımcım şimdi gidiyorum doktora baksın bakalım yumurtam ne alemde ohaoldumsmile

valla çok sevindim şu olaya.
inşallah mua de ii geçer.olumunekankayizsmile

bende eve gıdıcemde yemek yapıcam daha bakalım bu aksam ne yapıcam pratık olarak

valla benim eşim çok yardımcıdır ya elinden de her iş gelir canım kocişim benim çok düşüncelidir sağolsun zemuszemus

şenaycım ben eşimle çalıştığım için 2-3 gün en fazla tatil yapıyoruz o da yazın işte. burası biz olmadan yürümüyo karışıyo işler.. ama şu leasing borcumuz bitsin 1,5sene sonra bi tane müdür alcas ozaman 1hafta tatil yapcas inşallahhihoyyyt

ipekcim ben erken çıkıyorum 5-5,30 gibi eşim benden sonra geldiği için yemei hazır etmiş oluyorum 7.30-8 gibi geliyo o da.. ne faydası olcakki bana

doğru valla haklısın ben bekarken hiç çıkamıyordum iş yerinden
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinizi öpt.

bizde roller farklı...o benden yarım saat önce geliyo bazen 45 dk oluyo bu.benim iş yerim baya uzak arabayla gitmeme rağmen bu saat servisle gitsem 1,5 olacak.ya akşamdan yapıyorum ya da eşim yapıyo.Canım dün ben 7,30 u geçiyordu eve girdiğim zaman,bir gün senin gibi evime girebilecek miyim çok merak ediyorum.mafoldumben

kızlar bana müsaade çıkıyorum iyi akşamlar cümleten öpüyorumzemuszemus

ipekçim inşallah canım benim. bende çok zorluk çektim başka yerde çalışırken hele sayımlarda sabahlardık inan. ama bak şimdi çok şükür. allah büyük be güzelim

zehsel canım sen ne pişirdin dünden falan var mı yemeğin? :)

Su cumm muckssssss
ipekcim muckssssss
şenaycım muckssssss
ay_she muckssssss
made muckssss
smart muckssssss
ebruli mucksssssss
zehsel muckssssss

şalap şulap hadin byesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…