ŞENAY sende bendensin desene :) bizimde kendi işimiz ve evde yapamam ben uzun süre
ama şöle 1hafta tatil olsa fena olmazdı hani
ben bugün yayla çorbası yapıyım diye planlamıştım.. ay bide sarma olaydı dimi offff
patates salatası yaparım yanında olmamı
suuuuu sen yaptın gene yemeklerini dimi erkenden
ŞENAY sende bendensin desene :) bizimde kendi işimiz ve evde yapamam ben uzun süre
ama şöle 1hafta tatil olsa fena olmazdı hani
ben bugün yayla çorbası yapıyım diye planlamıştım.. ay bide sarma olaydı dimi offff
patates salatası yaparım yanında olmamı
kaydirigubbakcemile3 evet canım ben sabahtan yapıyorum daha rahat oluyor :)) yeşil mercimek yaptım ben de yanınada domatesli makarnaaa :))
sorun yok gibi canımcım şimdilik :)
saol canımcım şimdi gidiyorum doktora baksın bakalım yumurtam ne alemde ohaoldumsmile
bunlar için baya zaman lazım canım beeeeee....benim esım de yapıyor.eşlerden destek yok mu?
sorun yok gibi canımcım şimdilik :)
saol canımcım şimdi gidiyorum doktora baksın bakalım yumurtam ne alemde ohaoldumsmile
ohhhh afiyet olsun canım
bende pilav tercihimi bulgurdan yana kullanıcam şöyle sebzelisinden
sağol canım.. ay bulgur pilavı harika olur bayılırım cokacimcoook size de afiyet olsun canımmmmmmm opuyorumnanaktan
şenaycım ben eşimle çalıştığım için 2-3 gün en fazla tatil yapıyoruz o da yazın işte. burası biz olmadan yürümüyo karışıyo işler.. ama şu leasing borcumuz bitsin 1,5sene sonra bi tane müdür alcas ozaman 1hafta tatil yapcas inşallahhihoyyyt
ipekcim ben erken çıkıyorum 5-5,30 gibi eşim benden sonra geldiği için yemei hazır etmiş oluyorum 7.30-8 gibi geliyo o da.. ne faydası olcakki bana
şenaycım ben eşimle çalıştığım için 2-3 gün en fazla tatil yapıyoruz o da yazın işte. burası biz olmadan yürümüyo karışıyo işler.. ama şu leasing borcumuz bitsin 1,5sene sonra bi tane müdür alcas ozaman 1hafta tatil yapcas inşallahhihoyyyt
ipekcim ben erken çıkıyorum 5-5,30 gibi eşim benden sonra geldiği için yemei hazır etmiş oluyorum 7.30-8 gibi geliyo o da.. ne faydası olcakki bana
sağol hayatım
aaaa al beyini gel şekercim beraber yiyelim:1hug:
doğru valla haklısın ben bekarken hiç çıkamıyordum iş yerinden
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinizi öpt.
kızlar bana müsaade çıkıyorum iyi akşamlar cümleten öpüyorumzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?