ipekçim inşallah canım benim. bende çok zorluk çektim başka yerde çalışırken hele sayımlarda sabahlardık inan. ama bak şimdi çok şükür. allah büyük be güzelim
Su cumm muckssssss
ipekcim muckssssss
şenaycım muckssssss
ay_she muckssssss
made muckssss
smart muckssssss
ebruli mucksssssss
zehsel muckssssss
şalap şulaphadin byesss
Su cumm muckssssss
ipekcim muckssssss
şenaycım muckssssss
ay_she muckssssss
made muckssss
smart muckssssss
ebruli mucksssssss
zehsel muckssssss
şalap şulaphadin byesss
Su cumm muckssssss
ipekcim muckssssss
şenaycım muckssssss
ay_she muckssssss
made muckssss
smart muckssssss
ebruli mucksssssss
zehsel muckssssss
şalap şulaphadin byesss
zehsel canım sen ne pişirdin dünden falan var mı yemeğin? :)
canım bişi yapmadım işteyım henuz aksamdan da yemegım yoktu bakalım bu aksam ne yapıcaz esımle
merhaba kızlar nasılsınız
benim adetim düşükden sonra düzensizlesti dogum kontrol hapı yutucakmısım doktordan gliyorum 21 gün yutucakmısım sonra adetiimin ilk günü geldedi aöa ben sürekli adet oluyorum dogum kontrol hapı durdurucakmı bide adetliykende yutuluyomu bu hap kullanan varmıydı benim durumda olup eyvahedigeldismile
benım kırmızı hala yok ne kendı ne belırtısı alla alla
ben sıkıştığım zamanlarda hazır pizza alıyorum fresh olandan fırına atıyorum 20 dakikada hazır:)) aklında bulunsun canım :))
benim adetim düşükden sonra düzensizlesti dogum kontrol hapı yutucakmısım doktordan gliyorum 21 gün yutucakmısım sonra adetiimin ilk günü geldedi aöa ben sürekli adet oluyorum dogum kontrol hapı durdurucakmı bide adetliykende yutuluyomu bu hap kullanan varmıydı benim durumda olup eyvahedigeldismile
sürekli onu düşünürsen adetin geleceği varsa da ertelersin canım :)) fazla düşünme belki de hiç gelmez hamilesindir yerimseniben
canım bu hap adetın ılk günü kullanılmaya baslanıyor 21gün içiliyor sonra hap bıtınce bırkaç gün içinde tekrardan adetın gelıyor normal bu ben kullanmıstım bır arabılıyorum daha düzenlıyo herseyı rahat ol
geçmiş olsun canım doktor sana cyclo progynova mı verdi
yani adet düzenlensin diye genelde o hapı veriyorlar bende onu kullanmıştım
ve düzelmişti cyclo progynova doğum kontrol hapı değildir yalnız.
annem menepoz döneminde şu an onunda devamlı adet kanı geliyordu doktor annemede
bu haptan vermişti...geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?