Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar çok fenayım,sanırım hormonlar tavan yaptı artık....kusuyorum, yatıyorm...kalkıp dolaşcak gücüm yok ewin içinde....

Aynen canım ya aynı durumları yaşıyorum ama malesef çalıştığım için çok kötü durumdayım hiç kimse acımıyo bana ..

kıyamam yaa biz de mi öyle olucaz herhalde olucaz bu mide bulantıları gecicek öbür ağrılar başlıycak bebiş için herşeye değer ama yine çok zor oluyor yaaa

kızlar slmmm

oğlum hıç durmuyo yaaaaaaaaaaa
gaz sancusı var ,
anlamadımkı nıyeeeee
ben gazlı yemıorum
evımız sıcacık
kendı sıcacıkkk
ama sıkıntılıııı yaaaaaaaaaa

selizzzz canım çok seviiinnddiimmm tebriklerrr hayırlısıyla kucağınada alırsın inş..
tşk ederim melojcum sonunda hamile kalabildim çok şükür inşallah bebeişimi sağ salim doğurmayıda nasip eder Allahım.
kızlar çok fenayım,sanırım hormonlar tavan yaptı artık....kusuyorum, yatıyorm...kalkıp dolaşcak gücüm yok ewin içinde....
canım yaa mide bulantısı kadar kötü bişey yok inşallah geçer dediğim gibi bol bol leblebi tüket.

oyyy kuzum kıyamam ben sana Allahım yardımcın olsun inşallah şu 3 hafta çok çabuk geçsinde sende 3 meleğine birden kavuşursun inşallah doğumun çok kolay olur bugünleri,çektiğin acıları unutacaksın inan hiçbirisini hatırlamayacaksın...birkere anne oluyorsun bütün günahların affoluyor temizleniyorsun,arınıyorsun.sen 3 tane evlat doğuracaksınn sana sevap çok büyük inşallah bitanem az daha sık dişini sabret

seliz hamıle mısınnnnnnnnnnn

super bır haberrrrrrrrrrr
allahım analı babalı buyutsun ınş.

kızlar slmmm

oğlum hıç durmuyo yaaaaaaaaaaa
gaz sancusı var ,
anlamadımkı nıyeeeee
ben gazlı yemıorum
evımız sıcacık
kendı sıcacıkkk
ama sıkıntılıııı yaaaaaaaaaa

canım benım gaz sancısı çok zor ben çok çektım oglumda sabahtan aksama kadar aglıyodu çok zordu herseyı denedım geçmedı sadece eczaneden nurse harveys adında bır surup aldım çok fayda ettı tavsıye ederım bıtkısel bişi zararıda yok

canımya Allah yardımcın olsun zor günler 7 ay kustum fenalastım ve bayılmalarım oldu ara ara tansıyondan zor günlerdı ama ınsallah senın 3 ayda bıtecek ve geçecek sabırlı ol tatlım

canım benım senın işin bızlere göre kat kat zor agrılar son aylarda berbat uyuyamıyosun çekılmıyo zon zamanlar ama hepsı geçıyo azcık kaldı tatlım sabret sonu güzel olacak hayırlısı ıle

oy oy oy başladı demek bulantılar haydi kolay gelsınn

canım çok az kaldı dua edıyorum hep allah ım kolayulık versın
sabır versın ınsallahh

selam kızlar nasılsınız

hoşgeldın canım :)

Selam Cici anneler size bir sorum olacak..

32. haftamdayım ve vajinama batmalar çok oluyor öyle ki oturup ağlıyorum canım çok acıyor ve sancım oluyor karnım taş gibi oluyor..Acıdan ölüyorum..Doktorum olur demişti ama 10 gündür çok fena oluyorum sancı vurduğunda zor adım atıyorum erken doğum tehlikesi de yok hamd olsun ama çok fena oluyorum..Aranızda yaşayan var mı ya da bilgisi olan..

canım benımde olmustu hamılelegımde bütün bunlar karnım tas gıbı olurdu ama bunlar normal egerkı sancın yoksa sorun teskıl etmıyor ama sancıda varsa bu yasadıklarınla bırlıkte dogum olabılır aklında olsun sancı farklı bişi zaten yasadıgında farkı görürsün son zamanlar hamıleleıkte çok zordur Allah yardımcın olsun

ayyy sabahtan berı 10 dk uyuyoooo ağlayarak uyanıyorrrr
napcam bılmıorum
şimdı yıne daldıııı
ınş. uyanmaz
karnı tok
altı temızzzz
ama sancılanıyor besbellıkııııı
dr a soracağım bakalım ne onrıyorrrrr
çocuk bakmk ne ormuş allahımmmmmmmmmmmm

Amin inş. Çok kokuyorum erken gelecek diye..

O batmadan sonra sancı oluyor ama kısa sürüyor..DÜn netten baktım eğer batmalar sancılar düzenli değil ise yalancı doğum sancısı oluyormuş..Ama yine de sormak istedim tecrübeli olmak illa ki başkadır..Çok teşekkür ederim..

canım nurse harveys surup var al onu rahatlıcak bebegın

canım nurse harveys surup var al onu rahatlıcak bebegın

kızlar banada yardımcı olurmusunuz ben bu gün yarın adet olmam gerekiyodu dün kahve rengi bi akıntı geldi sonra gecede az az kan gelio normalde ben adet olunca ilk günler ped yetiştiremem şimdi anca silince peçeteye gelicek kadar kan gelio 2 yıldır bebek istiyoruz sizce hamilemiyim

canım sanırım adet olucaksın ben yazdıklarından öle anladım hakkında hyırlısı ne ıse o olsun Allah ım en kısa zamanda bebek nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…