biliyorum geçicek ve sonunda çok güzel 3 melekle mükafatlandırılıcam. ama nasıl geçicek...
kızlar çok fenayım,sanırım hormonlar tavan yaptı artık....kusuyorum, yatıyorm...kalkıp dolaşcak gücüm yok ewin içinde....
selam kızlar
kötüyüm artık ben..çok yoruldum, canım yanıyor.. 3 gündür bel ağrısından ölüyorum..yatamıyorum,oturamıyorum..geceleri uyku desen yarım saat sadece..kasıklarım çok ağrıyor,bacaklarımı uzatamıyorum düşünün..hep karnıma çekiyorum bacaklarımı.. sabretmeliyim biliyorum ama bazen tahammülüm kalmıyor gerçekten.. yürüyemiyorum artık,bacaklarım tutmuyor.. ağır geliyor anlıycanız... hep dua ediyorum allahım dayanma gücü ver diye.. sizde dua edin nolur,dayanmalıyım..3 hafta daha dayanmalıyım...
tşk ederim melojcum sonunda hamile kalabildim çok şükür inşallah bebeişimi sağ salim doğurmayıda nasip eder Allahım.selizzzz canım çok seviiinnddiimmm tebriklerrr hayırlısıyla kucağınada alırsın inş..
canım yaa mide bulantısı kadar kötü bişey yok inşallah geçer dediğim gibi bol bol leblebi tüket.kızlar çok fenayım,sanırım hormonlar tavan yaptı artık....kusuyorum, yatıyorm...kalkıp dolaşcak gücüm yok ewin içinde....
selam kızlar
kötüyüm artık ben..çok yoruldum, canım yanıyor.. 3 gündür bel ağrısından ölüyorum..yatamıyorum,oturamıyorum..geceleri uyku desen yarım saat sadece..kasıklarım çok ağrıyor,bacaklarımı uzatamıyorum düşünün..hep karnıma çekiyorum bacaklarımı.. sabretmeliyim biliyorum ama bazen tahammülüm kalmıyor gerçekten.. yürüyemiyorum artık,bacaklarım tutmuyor.. ağır geliyor anlıycanız... hep dua ediyorum allahım dayanma gücü ver diye.. sizde dua edin nolur,dayanmalıyım..3 hafta daha dayanmalıyım...
kızlar slmmm
oğlum hıç durmuyo yaaaaaaaaaaa
gaz sancusı var ,
anlamadımkı nıyeeeee
ben gazlı yemıorum
evımız sıcacık
kendı sıcacıkkk
ama sıkıntılıııı yaaaaaaaaaa
tşk ederim melojcum sonunda hamile kalabildim çok şükür inşallah bebeişimi sağ salim doğurmayıda nasip eder Allahım.
canım yaa mide bulantısı kadar kötü bişey yok inşallah geçer dediğim gibi bol bol leblebi tüket.
oyyy kuzum kıyamam ben sana Allahım yardımcın olsun inşallah şu 3 hafta çok çabuk geçsinde sende 3 meleğine birden kavuşursun inşallah doğumun çok kolay olur bugünleri,çektiğin acıları unutacaksın inan hiçbirisini hatırlamayacaksın...birkere anne oluyorsun bütün günahların affoluyor temizleniyorsun,arınıyorsun.sen 3 tane evlat doğuracaksınn sana sevap çok büyük inşallah bitanem az daha sık dişini sabret
kızlar slmmm
oğlum hıç durmuyo yaaaaaaaaaaa
gaz sancusı var ,
anlamadımkı nıyeeeee
ben gazlı yemıorum
evımız sıcacık
kendı sıcacıkkk
ama sıkıntılıııı yaaaaaaaaaa
kızlar çok fenayım,sanırım hormonlar tavan yaptı artık....kusuyorum, yatıyorm...kalkıp dolaşcak gücüm yok ewin içinde....
selam kızlar
selam kızlar
kötüyüm artık ben..çok yoruldum, canım yanıyor.. 3 gündür bel ağrısından ölüyorum..yatamıyorum,oturamıyorum..geceleri uyku desen yarım saat sadece..Kasıklarım çok ağrıyor,bacaklarımı uzatamıyorum düşünün..hep karnıma çekiyorum bacaklarımı.. Sabretmeliyim biliyorum ama bazen tahammülüm kalmıyor gerçekten.. Yürüyemiyorum artık,bacaklarım tutmuyor.. Ağır geliyor anlıycanız... Hep dua ediyorum allahım dayanma gücü ver diye.. Sizde dua edin nolur,dayanmalıyım..3 hafta daha dayanmalıyım...
selam kızlar nasılsınız
Selam Cici anneler size bir sorum olacak..
32. haftamdayım ve vajinama batmalar çok oluyor öyle ki oturup ağlıyorum canım çok acıyor ve sancım oluyor karnım taş gibi oluyor..Acıdan ölüyorum..Doktorum olur demişti ama 10 gündür çok fena oluyorum sancı vurduğunda zor adım atıyorumerken doğum tehlikesi de yok hamd olsun ama çok fena oluyorum..Aranızda yaşayan var mı ya da bilgisi olan..
canım benımde olmustu hamılelegımde bütün bunlar karnım tas gıbı olurdu ama bunlar normal egerkı sancın yoksa sorun teskıl etmıyor ama sancıda varsa bu yasadıklarınla bırlıkte dogum olabılır aklında olsun sancı farklı bişi zaten yasadıgında farkı görürsün son zamanlar hamıleleıkte çok zordur Allah yardımcın olsun
ayyy sabahtan berı 10 dk uyuyoooo ağlayarak uyanıyorrrr
napcam bılmıorum
şimdı yıne daldıııı
ınş. uyanmaz
karnı tok
altı temızzzz
ama sancılanıyor besbellıkııııı
dr a soracağım bakalım ne onrıyorrrrr
çocuk bakmk ne ormuş allahımmmmmmmmmmmm
canım nurse harveys surup var al onu rahatlıcak bebegın
kızlar banada yardımcı olurmusunuz ben bu gün yarın adet olmam gerekiyodu dün kahve rengi bi akıntı geldi sonra gecede az az kan gelio normalde ben adet olunca ilk günler ped yetiştiremem şimdi anca silince peçeteye gelicek kadar kan gelio 2 yıldır bebek istiyoruz sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?