Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kıslar dün eşimi istanbula yolcu ettim tabi ben gitmedim otogara bindikten 2-3 saat sonra aradı şimdiden özledim dedi nasıl ağladım inanamazsınız. Ben böyle değildim hormonlardan galiba ayrılık çok zor geldi

iyim saol elifte uyuyooo gazı vardı kıvranıyodu çıkarttı uyudu bu sefer :))

sen nasılsın napıosn ?

:))) nbrr ablaaa

İYİDİR CANIM TAKILIYORUM İŞTE İŞ GÜÇ YAA :s :s :s

KOCİŞİM KÖŞEYİ DÖNSÜN DİYE DUA EDİYORUM HERGÜN

selam kızlarnasılsınız bakalım?biz çok iyiyiz bebişimlee şuan hiçbir sıkıntımız yok
dört gözle 7 şubatı bekliyoruz

kızlar çok fenayım,sanırım hormonlar tavan yaptı artık....kusuyorum, yatıyorm...kalkıp dolaşcak gücüm yok ewin içinde....

selam kızlarnasılsınız bakalım?biz çok iyiyiz bebişimlee şuan hiçbir sıkıntımız yok
dört gözle 7 şubatı bekliyoruz

selizzzz canım çok seviiinnddiimmm tebriklerrr hayırlısıyla kucağınada alırsın inş..

selam kızlar
kötüyüm artık ben..çok yoruldum, canım yanıyor.. 3 gündür bel ağrısından ölüyorum..yatamıyorum,oturamıyorum..geceleri uyku desen yarım saat sadece.. kasıklarım çok ağrıyor,bacaklarımı uzatamıyorum düşünün..hep karnıma çekiyorum bacaklarımı.. sabretmeliyim biliyorum ama bazen tahammülüm kalmıyor gerçekten.. yürüyemiyorum artık,bacaklarım tutmuyor.. ağır geliyor anlıycanız... hep dua ediyorum allahım dayanma gücü ver diye.. sizde dua edin nolur,dayanmalıyım..3 hafta daha dayanmalıyım...

çiğdemciiimm Allahh dayanma gücü versin inş.. sağ sağlim doğdukları günler gelir inş.. sabret canımmm çok zor biliyorum ama elden gelen bişi yok az daha sabırr

canım benim kıyamam sana ben, çooook zor ben bile bu halimle isyan eder oldum.
ama şunu unutma son 2 ay uyku uyuyamama ağrı olma sana özel değil. bu anneyi uykusuz gecelere hazırlamak çin doğanın verdiği bi metodmuş...inanılmaz ama di mi....herşey zamanında ve doğru gelişiyor, sevinmelisin....
az kaldı canım yaaaa

çiğdemciiimm Allahh dayanma gücü versin inş.. sağ sağlim doğdukları günler gelir inş.. sabret canımmm çok zor biliyorum ama elden gelen bişi yok az daha sabırr

biliyorum geçicek ve sonunda çok güzel 3 melekle mükafatlandırılıcam. ama nasıl geçicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…