:18: lütfen yardımcı olun kızlaaar
canım sanırım adet olucaksın ben yazdıklarından öle anladım hakkında hyırlısı ne ıse o olsun Allah ım en kısa zamanda bebek nasıp etsın ınsallah
beni kahve rengi akıntı şüpelendirdi biraz adet öncesi hiç görmemiştim bide biraz belirtiler var mesela kasıklarım özellikle sol kasığım çok ağrıyor belim ağrıyor çok uyuyorum bi haftadır ve halsizim bide göğüslerim hassaslaştı baş ağrımda dünden beri cabası
i idrar testi yap bakalım, herşey olabilir tabiiiii
birazda koruyorum çıkmazsa üzülürüm die cesaretim yok yani eşimde üzülürsün yapma dio
mesela şu saate kadar uyudum şu an dayanamıyorum gidip uyumaya devam edicem sanırım
kızlar ben biraz ders çalışmaya çalışıcam görüşürüz
meloşş napıosunnnnnn
yaa benm bebeğim bugun sureklı ağladı sence neden yaaaaaa
napsam bılemedımmmmmmmmmm
gecelerı de bole yapıooo bazennnn ınan çok yoruldummmmmmmmmm
iyim canım saolasınnn se nasılsınnn napıyosun
aç deilse altı temizse üşümüyosa gaz sancısıdır bacaklarını kendine doğru çekiyomu gaz sancısında öyle oluyo çünkü sırtını bide karnını ufala geçmezse banyo yaptır ılıktan biraz daha sıcak suda etkili oluyo ben dün gece öle yaptırdım mışıl mışıl uyudu
gökçe bide bebğin dahja çok yenii henüz ayak uyduramadı gece gündüz kavramına biraz sabır etmen lazım benim kızım ilk zamanlar geceleri çok ağlıyodu 12-13 kez kalkıyoduk ama sonra alıştı çok şükür şimdi sorunsuz diyemem ama ilk zamanlara göre çok çok iyi
evet evet aynen olee bacaklarını kendıne doğru çekıooo
annem de gaz sancısı dıo
ama gaz yapıcı ne bşey yıyorum ne de bşeyyyy içiyorumm
aksıne evımız aşırı aşırı sıcakkkk
bebeğim sıcakkkk
ayaklarının altına doğru sıcak su torbası bıle koyuyoruz yatağı sıcacık olsun dıyeee
ama yıne de ağlıo ağlıooooo ağlıoooo
mememde uyumak ıstıooo nıtekım uyuyoo ee yerıne alııoruz başlıo ağlamaya
eee benm de belım kopmuş oluyoo yoruluyorummm halıyleeee
altını sureklı temızlıorummmm
karnı tok emıo maşallah çnkuuuu
ne zaman gececek bılmıorum bu sıkıntılarıııı o ağlarken bıle dayanammıorumm benım de ağlayasım gelıoo
canım gazının olması için yediklerinin gazlı olmasına gerek yok sütte gaz yapar bebikte sen gaz yapıcı şeyler yersen duble gaz sancısı çeker onun için yediklerinin gaz yapmaması lasım dediğim gibi banyo yaptur bide öyle denee canımm
valla yaptırıyorum da ama du bakalımmmm
her gun duş aldırıyorum zatenn
sıkı sıkı gıydırıyorummm
hayırlısııı ama baya bunyem zayıf düştü :26:
canım o zmn dr.unuza danış ilaç tavsiye eder en azından
bu zamnlarda geçicek inş. sabırlı olmak lazım o acı çekerken rahat olamıyosun biliyorum ama sabırr :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?