slm kızlarrr günaydın hepinize
Bir kaç gündür yoktumkırmızılar gelmedi benim bende işte biliyorum olmayacagını ama yinede insanın içinde bir umut oluyor ya pazar günü test yaptım 2 çizgi çıkmıştı ama biri yarımdı zaten testte bozuktu galiba yırtık gibiydi kagıdı neyse pztesi gittim kan testi yaptırdım ama sonuç 0,21 ((
bu sefer niyeyse çok ümitlenmiştim allah ol dedikten sonra olur niye olmasın demiştim kendi kendime bu aralar çok fazla bebek sahibi olma istegi var sanırım ondan dolayı daha çok üzüldüm olmadıgına(
size güzel haberler vermeyi çok istedim ama olmadı..napalım hayırlısı böyleymiş şimdi daha iyiyim 2 günde toparladım kendimi
ama hala kırmızılar gelmedi:)bugün 36.günüm..hiçbir belirtimde yok olacagıma dair...
Sizler nasılsınız? Hatcem canım benim çok sevindim senin adına tüpbebek tedavisine başlıcakmışsınız bu ay o kadar mutlu oldumki haberini okuyunca rabbim en hayırlısı nasip etsin ilk seferde tutsun inşallah balımmm...dualarım seninle
19 güncükheyecan,korku,acı dolu 19 gün... sağ salimm kavuşurum inşallah bebişlerime
AYYYYY 19 GÜNNNNNN ALLAHIMMM İŞALLAH SAGLIKLA GELSİN BEBEKLERRRR.valla sorma nanem,nasıl özlemişim yaa
evet bitanem az kaldı.. o son günü düşününce geçiyor bütün ağrılarım
canım ben hamile kaldığımdan beri içmiyordum... bir iki kez nescafe içtim sadece..doktorum içme dedi bana..çok canın isterse arada kaçamak yap ama banada söyle dedi.. sonuçta içinde kafein var..ki bu kafein bize bile büyük zararlar verirken bebeklerimize de veriyordur..
19 güncükheyecan,korku,acı dolu 19 gün... sağ salimm kavuşurum inşallah bebişlerime
canım çok sağol ilgin için.. zorlanıyorum ama biticek inşallah
canım benim eşimde çok inat koç burcu bazen hiççççç çekilmez
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ay ben çok üzüldüm şu ölüm haberine..allah yattığı yerde rahat ettirsin..
Neyse, uzuuuunnnn bi aradan sonra çay içtim bu sabahAllahım insan nefret ettiği bi şeyi bu kadar mı özler yaa 1 bardak içtim ama hala canım istiyor Amma velakin yassakkkk
Neyse az kaldı, içerim artık bol bol
Bende pek farklı bi durum yok..hala bunalımlardayım.. çok zorlanıyorum,çok yoruluyorum.. Bi an önce geçsin şu günler ve ben doğurayım artıkDayanacak gücüm kalmadı
ayyyyy 19 günnnnnn allahımmm işallah saglıkla gelsin bebeklerrrr.fındıgım sende az daha dayan gerçi şu durumda mecburen dayanıyosun ama olsunn içini ferah tut
# GamzeliKiz
# su06
# Seliz
# Yildiz10
# TopukluAyakkabi
# ay_she+
# SeKeR_NaNe+
# ParadiesAngel
# KK Pro Üyeesmeray03
GÜNAYDINN BALLI LOKMALAR NASILSINIZ BAKEMMMM.
AYY BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM DEFNEYE YAAADAHA ÇOK GENÇ VE ARKASINDA ONA ÇOK İHTİYACI OLAB Bİ BEBEK BIRAKTI ALLAHIM SABIR VERSİN GERİDE KALANLARAAA
canım sakın yumurtlamışımdır deyip es geçme biliosun olacağı varsa olur sen yinede eşin gelince bir çalışma yap..bide bnm gibi eşine havuç suyu içir.iyiyim cnm bende nolsunnn dr biraz daha deneyin demişti deneme aşamasındayızzbi sorunolmadıgı söyledi bana aa bakalım yaza kadarolmazsa başka dr agidicem inş.bu ayy çalışmaolmadı eşim memlekete gitmişti yarın gelicek inş. oda 19.günüm oluyo bu aytık yok yanii hayırlısı bakalım:):):)
biz karar verdik yaptırıcaz diye eşimde sperm yokki( degerleri 0 (
olsaydı yaptırcaktık yoksa niye bu kadar bekleyelimkii..herşey hazırdı kaç kere doktora gittik geldik biz sperm var zannediyorduk çünkü bi önceki degerlerinde 0,4 çıkmıştı doktor dediki tüpbebege başlayalım tam başlıcaz sperm alınacak test yapıldı 0 cıktı tabi biz şok olduk(
keşke dedik 0,4 çıktıgında alıp dondursalardı hiç aklımıza gelmememişti...hayırlısı böyleymiş
...
inşallah canım bnm dualarınızı eksik etmeyinnn
canım hoşgeldın üzülme inşallah olucak allah ol dedimi olur
biliyosun herşeyin hayırlısı çok stres yapıp üzme kendını belkıde adtın ondna gecıktı bu kadar
kocişinde üzülmesin sende insan bazen deli gibi istiyo nasıl bişey oldugunu bılıyorum
ama hepsi sabır işi maalesef dayanmamız lazım canım
sağlıkla duyarsın ınsallah canım :)
geldüm geldümm
ah canım benım çok az kaldı
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
bebişler gelceekk
Hoşgeldın canım :)
günaydın canım..
Biz de çok üzüldükaminnnn aminn...
canım sakın yumurtlamışımdır deyip es geçme biliosun olacağı varsa olur sen yinede eşin gelince bir çalışma yap..bide bnm gibi eşine havuç suyu içir.
canım yaa senin eşin daha önceden amileyat olmuşmuydu?ben senin yerinde olsam eşiem 3 ay boyunca keçiboynuzu kürü yapardım hiç spermi olmayanların bile spermi oluyormuşş hemde milyonlarca bir denesen ama tam dene 3 ay boyunca...havuç suyuda içir.bak ben 4-5 bardak içirdim bence etkisi olduuu inşallah çok yakında kavuşursun bebeğinee..bence keçiboynuzunu yapın sonrada bidaha test yaptırın eğer spermelr çoğalırsa kiii eminim çoğalırr hmn tüp bebek yaptırısınızz bi dene neolur yaa
inşallah canım bnm dualarınızı eksik etmeyinnn
hoşgeldinnn bacuuuuuuuuuuuuu
canımmm benim üzülmüşsün ama ne yapalım demekki biraz daha zamanı var..slm kızlarrr günaydın hepinize
bir kaç gündür yoktumkırmızılar gelmedi benim bende işte biliyorum olmayacagını ama yinede insanın içinde bir umut oluyor ya pazar günü test yaptım 2 çizgi çıkmıştı ama biri yarımdı zaten testte bozuktu galiba yırtık gibiydi kagıdı neyse pztesi gittim kan testi yaptırdım ama sonuç 0,21 ((
bu sefer niyeyse çok ümitlenmiştim Allah ol dedikten sonra olur niye olmasın demiştim kendi kendime bu aralar çok fazla bebek sahibi olma istegi var sanırım ondan dolayı daha çok üzüldüm olmadıgına(
size güzel haberler vermeyi çok istedim ama olmadı..napalım hayırlısı böyleymiş şimdi daha iyiyim 2 günde toparladım kendimi
ama hala kırmızılar gelmedi:)bugün 36.günüm..hiçbir belirtimde yok olacagıma dair...
sizler nasılsınız? hatcem canım benim çok sevindim senin adına tüpbebek tedavisine başlıcakmışsınız bu ay o kadar mutlu oldumki haberini okuyunca Rabbim en hayırlısı nasip etsin ilk seferde tutsun inşallah balımmm...dualarım seninle
canım benim yaaa bende pek sevmem çayı ama işte yasaklar hep istenen şeylerdirye insan acayip istiyo..ama 1 bardaktanda bişey olmaz heralde..neyse az kaldı şubat sonuna doya doya iç gerci iç diyorum ama senin minnaklar rahat bırakırsa seni..günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ay ben çok üzüldüm şu ölüm haberine..allah yattığı yerde rahat ettirsin..
neyse, uzuuuunnnn bi aradan sonra çay içtim bu sabahallahım insan nefret ettiği bi şeyi bu kadar mı özler yaa 1 bardak içtim ama hala canım istiyor amma velakin yassakkkk
neyse az kaldı, içerim artık bol bol
bende pek farklı bi durum yok..hala bunalımlardayım.. çok zorlanıyorum,çok yoruluyorum.. bi an önce geçsin şu günler ve ben doğurayım artıkdayanacak gücüm kalmadı
canım benim hoşgeldin..seni çok merak ettim,
sürekli baktım ama yoktun nette,ben de gelmeyince negatif olduğunu
tahmin ettimne diyelim canımcım hayırlısı olsun,üzülmek umudunu kesmek yok
inş Allah'ın izniyle bebeğin en yakın zamanda gelecek,dualarım seninle..
neden olmasın canım bende kandan önce ultrasyonla baktı kese gibi bişi var dedi sevindim eeee idrarda pozitif
kan bi çıktı negatif şok oldum çok üzüldüm kan doğrudur diye
idrar testi almaya cesaret edemedim
dört gün sora başka doktora gittim yine önce ultrasyonla baktı bu sefer net şekilde kese göründü kan sonucu 1000 çıktı havalara uçtum sen kırkıncı günü beklemeden istersen bi idrar tahlili yap
canım hoşgeldın üzülme inşallah olucak allah ol dedimi olur
biliyosun herşeyin hayırlısı çok stres yapıp üzme kendını belkıde adtın ondna gecıktı bu kadar
kocişinde üzülmesin sende insan bazen deli gibi istiyo nasıl bişey oldugunu bılıyorum
ama hepsi sabır işi maalesef dayanmamız lazım canım
valla sorma nanem,nasıl özlemişim yaa
evet bitanem az kaldı.. o son günü düşününce geçiyor bütün ağrılarım
canım benim ya sen doğur sana çay yapıp gelecem bak gör:))
ben çok çay içtim
yıldızcım ozaman bugünden itibaren bırak içmeyi.. zararın neresinden dönersen kardır
ayşe kız okadar yatıp kalkılırmı yaaben geceleri 10 kere kalkıp tekrar yattığıma göre bayaaaa bi yatıp kalkcam demektir
ben geldim die kimse konuşmuyo ya
ayyy kızlar çay içince ne oluyormuş kiiiii:26:bende bekaerken ağzıma tek damla dahi almazdım ama evlendikten sonra eşim çok içiyor diye bende alıştımmm ve şuan içiyorumm çokmu zararlıymışşş
yıldızcım ozaman bugünden itibaren bırak içmeyi.. Zararın neresinden dönersen kardır
Ayşe kız okadar yatıp kalkılırmı yaaBen geceleri 10 kere kalkıp tekrar yattığıma göre bayaaaa bi yatıp kalkcam demektir
ben geldim die kimse konuşmuyo ya
ayyy kızlar çay içince ne oluyormuş kiiiii:26:bende bekaerken ağzıma tek damla dahi almazdım ama evlendikten sonra eşim çok içiyor diye bende alıştımmm ve şuan içiyorumm çokmu zararlıymışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?