hoşbuldum canım benim...çok saol balım benim...
hayırlısını olsun demekten elden bişey gelmiyor zaten inşallah daha fazla beklemeden gelir sizin dualarınızla..
Allah hepinizden razı olsun canım benim..
ayyy kızlar çay içince ne oluyormuş kiiiii:26:bende bekaerken ağzıma tek damla dahi almazdım ama evlendikten sonra eşim çok içiyor diye bende alıştımmm ve şuan içiyorumm çokmu zararlıymışşş
konuşuyoruz yaa kızzz:86:
buarada adını listede gördüm ben adını yazdır yoksa hamiş kalamazsın dediğimde yok demiştin ama sevindimm adını görünce...
yaptım olacakk
valla benim doktorum,çay-kola-kahve hepsini yasakladı..asitli içecekler yasak..sadece ayran,su,asitsiz içecekler serbest.. hatta marketlerde satılan meyve sularını bile tavsiye etmiyor..taze sıkılmış iç içeceksen dedi..zor geliyor dersen su iç dedi
bence içmeyin..pek yararlı olduğu söylenemez..
Ben o kadar yazdım gerisinide sen düşün canım aauuooo
evet gıcık oluyoruz sana anla diye herşeyi yaptık anlamadın napalım
canım bişi olmuyo aslında fazla içmemek önemli genede tabii normal hamılelıkte
ama topukluayakkabınınkı normal bi hamılelık değil riskli 3 dene tasıyo
onun ıcın sen takma kafana sımdı bunu gunde 1 bardak çay kahve kola vs içebilirsn
herseyın fazlası zarar ama sadece gebeye değil normal ınsana da zarar :)
nanemmm canım lütfen üzme kendini işallah sende o günleri görüceksin hayırlısıylaaa
# GamzeliKiz
# su06
# Seliz
# Yildiz10
# TopukluAyakkabi
# ay_she+
# SeKeR_NaNe+
# ParadiesAngel
# KK Pro Üyeesmeray03
GÜNAYDINN BALLI LOKMALAR NASILSINIZ BAKEMMMM.
AYY BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM DEFNEYE YAAADAHA ÇOK GENÇ VE ARKASINDA ONA ÇOK İHTİYACI OLAB Bİ BEBEK BIRAKTI ALLAHIM SABIR VERSİN GERİDE KALANLARAAA
ah canım benım çok az kaldı
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
bebişler gelceekk
canım yaa senin eşin daha önceden amileyat olmuşmuydu?ben senin yerinde olsam eşiem 3 ay boyunca keçiboynuzu kürü yapardım hiç spermi olmayanların bile spermi oluyormuşş hemde milyonlarca bir denesen ama tam dene 3 ay boyunca...havuç suyuda içir.bak ben 4-5 bardak içirdim bence etkisi olduuu inşallah çok yakında kavuşursun bebeğinee..bence keçiboynuzunu yapın sonrada bidaha test yaptırın eğer spermelr çoğalırsa kiii eminim çoğalırr hmn tüp bebek yaptırısınızz bi dene neolur yaa
canımmm benim üzülmüşsün ama ne yapalım demekki biraz daha zamanı var..
bende aslında sen gecen gün gecikti deyince içimde bir his var demişti..ama yıldızında dediği gibi bazen kan testleri yanlış cıkabiliyo istersen bugün tekrar bir test daha al yap derim..
hiç olmassa acaba sorusunu gidermiş olursun..
hakkında hayırlısı olsun balımm..seninde bir bebişin olsun cok ama cok istiyorumm..anne olmak cok yakışıcana eminim..
evet bazen o bebek özlemi biranda bastırıyo ve hemen olmasını istiyosun.inanıyorumki en kısa zamanda muradına ereceksin..
bana gelince inş. canım rabbim izin verirse şubat sonu başlıcazz herşey cok güzel olur inşallahhhhh...
gelmeyen bööle olsun mu
cnm ben kendi adıma şahsen doktor tavsiyesine pek uymadım gerçi doktorumda yememe içmeme hiç karışmadı tuz haricinde.
valla haftada en az 4-5 bardak çayımı içiyodum.
hergün öğlen yemekten sonra bi türk kahvesi mutlaka içiyodum .
eeee arada nescafe kaçamagıda yapıyodum.
hatta son zamanlarda gazoz kola bile içmiştim.
Rabbim'e çok şükür bi sorun olmadı.
ayyyyyyyyyy biz bugün 34. haftamıza giriyoruzzzzz
ÇOK HOŞSUN AYŞEM YA BAYILIYORUM SENİN BU YAZILARINA
:
cnm ben kendi adıma şahsen doktor tavsiyesine pek uymadım gerçi doktorumda yememe içmeme hiç karışmadı tuz haricinde.
ayy yüzsüzüm ben yüzsüzüm yüzsüzümde yüzsüzüm
İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLLAHHHHHHH
GÜNAYDIN CANIM SANADA...AYY HİÇ SORMA BENDE SABAH DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK SEVERDİM BEN ONU İZLEMEYİ...ALLAH GERÇEKTEN SABIR VERSİN KÜÇÜCÜK YAVRU BIRAKTI GERİDE(
ÇOK HOŞSUN AYŞEM YA BAYILIYORUM SENİN BU YAZILARINA
yok canım olmadı doktor ameliyatı tavsiye etmiyor yapmıyorda...ben neler yediriyorum eşime bir bilsen şaşar kalırsın:))keçiboynuzu, havuç suyu, çakşır, bitkisel ilaçları var 3-4 tane isimleri aklımda değil badem cviz fındık kabak çekirdeği üzüm kurusu incir kurusu neler neler:))
martta tekrar test yaptırcaz tam 3 ay olucak o zaman inşallah eger azıcık da olsa çıkarsa sperm yaptırıcaz bakalım inş olur canım benim çok saolasın
çok saol balım benim herşeyin hayırlısı...
bilmem canım belki yaparım bi test daha bekliyim biraz daha bakalım ne olucak:)
inşallah canım benim hayırlısı olur hakkımızda...
inşallah canım inşallah Rabbim hayırlısıyla sana da anne olmayı nasip edecek ve saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagınada alıcaksın balım inan buna...
gününü sabırsızlıkla bekliyorum balım benim dualarım hep seninle...sizlerle...
olsun kız olsunnnnnnnnnnnnnn
ohhhh maşallahhh..nasıl için rahat etti peki bunları yaparken..şahsen ben bugün çookkk açık olmasına rağmen o çayı içerken bile vicdanım sızladı..son 10 güne kadar doktorumun tavsiyelerine uyduğum için çok rahat bi hamilelik geçirdim..
geri kalan günlerimi de bu şeiklde geçirmeyi düşünüyorum şahsen
estf. canım :)
öle şeler yazıosn canım sıkılıyo ya sende yazmıyosun sen yaz da
konuşalım dimi ama tonlarca iş arasından sıyrılıp gelıyorum yaniii
bide bakıomki konusmuosnz yazmıssınn aboo diyorum o zaman
disconnect oluyorum modeme bağlanamıyorum falan yani
cnmmm ben sigara içmedim ki çay kahveden bahsediiyorum
dediğim gibi doktorumda pek karışmadı
aşırıya kaçmamak şartıyla içilebilir dedi
zaten türk kahvesini önermişlerdi her gün bi tane içilmeli diye.
e iki günde bir cay bardağı çayada müsade vardı.
geriye sadece gazoz kalıyo.
onada aşermiştim.
hayırlısı bebeğimewet hatırladım canım şimdi doğru diyorsun gerçektende bakalım hayırlısı inşallah...
eger 40.gün hala kırmızılar gelmemiş olursa bu sefer kendi doktoruma giderim...
eger yoksada Rabbim fazla bekletmeden hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimizeeee
))
okey canım içmem artıkınyıldızcım ozaman bugünden itibaren bırak içmeyi.. zararın neresinden dönersen kardır
ayşe kız okadar yatıp kalkılırmı yaaben geceleri 10 kere kalkıp tekrar yattığıma göre bayaaaa bi yatıp kalkcam demektir
ayyy kızlar çay içince ne oluyormuş kiiiii:26:bende bekaerken ağzıma tek damla dahi almazdım ama evlendikten sonra eşim çok içiyor diye bende alıştımmm ve şuan içiyorumm çokmu zararlıymışşş
valla benim doktorum,çay-kola-kahve hepsini yasakladı..asitli içecekler yasak..sadece ayran,su,asitsiz içecekler serbest.. hatta marketlerde satılan meyve sularını bile tavsiye etmiyor..taze sıkılmış iç içeceksen dedi..zor geliyor dersen su iç dedi
bence içmeyin..pek yararlı olduğu söylenemez..
onada aşermiştim.
canım herkezde bi sorun olucak diye bişiy yok ama hepsi normalde insan vücudu için zararlı şeylerki bide başka bi can taşıyosan off yani.allah korusun ama bişey olunca aglamaktansa ben hiç iyi bakmadım bebegime diye içmemek lazım hamileyken
onada aşermiştim.
amin canım inşallah..senden de Allah razı olsun
ayyyyyyyyyy biz bugün 34. haftamıza giriyoruzzzzz
evet canım yaaa bendee çok zevk alırdım hayat dolu bi hatundu ölüm gençlere hiç yakışmıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?