canım kesin belli değilmiş ama astım krizi diye şüpheleniyolarmış..akşama kesin belli olur sanırımm..
hoş geldin canım sıkma canını inşallah en kısa zamanda olacak,umutlandırmak istemem ama testte durduk yere iki çizgi çıkmaz canım sen bidaha denesene idrar testini :26:slm kızlarrr günaydın hepinize
Bir kaç gündür yoktumkırmızılar gelmedi benim bende işte biliyorum olmayacagını ama yinede insanın içinde bir umut oluyor ya pazar günü test yaptım 2 çizgi çıkmıştı ama biri yarımdı zaten testte bozuktu galiba yırtık gibiydi kagıdı neyse pztesi gittim kan testi yaptırdım ama sonuç 0,21 ((
bu sefer niyeyse çok ümitlenmiştim allah ol dedikten sonra olur niye olmasın demiştim kendi kendime bu aralar çok fazla bebek sahibi olma istegi var sanırım ondan dolayı daha çok üzüldüm olmadıgına(
size güzel haberler vermeyi çok istedim ama olmadı..napalım hayırlısı böyleymiş şimdi daha iyiyim 2 günde toparladım kendimi
ama hala kırmızılar gelmedi:)bugün 36.günüm..hiçbir belirtimde yok olacagıma dair...
Sizler nasılsınız? Hatcem canım benim çok sevindim senin adına tüpbebek tedavisine başlıcakmışsınız bu ay o kadar mutlu oldumki haberini okuyunca rabbim en hayırlısı nasip etsin ilk seferde tutsun inşallah balımmm...dualarım seninle
şuanda iyiyim canım ama hiçbişey anlamadımda hissetmiyorumda..keseyi bile göremedikk henüzz sanırım kalp atışlarını falan duyarsam belki anne olacağımı hissedicem...sabırsızlıkla bekliyorum hem keseyi görmeyi hemde kalp atışlarını duymayı.:86:...sen nasılsın canımmm az kaldıı seninde
ayyy siz böyle anne adayı falan deyince çok heyecanlanıyorum...ama dediğim gibi daha bişey anlayamadım....inşallah bi 7 haftalık olsun ozaman anlarım inşallah...kasıklarım felaket ağrıyor özellikle geceleri...bide göğüslerim sertleştiii şişti gibi çok acıyor.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor sen hiç bahsetmiyorsunn bebiş durumalrından çalışma yapıyormusun?tazeeeeee anne adayı nasıl gidiyo bakalımmm hamişlik heeee hala heycan varmııı
slm kızlarrr günaydın hepinize
bir kaç gündür yoktumkırmızılar gelmedi benim bende işte biliyorum olmayacagını ama yinede insanın içinde bir umut oluyor ya pazar günü test yaptım 2 çizgi çıkmıştı ama biri yarımdı zaten testte bozuktu galiba yırtık gibiydi kagıdı neyse pztesi gittim kan testi yaptırdım ama sonuç 0,21 ((
bu sefer niyeyse çok ümitlenmiştim Allah ol dedikten sonra olur niye olmasın demiştim kendi kendime bu aralar çok fazla bebek sahibi olma istegi var sanırım ondan dolayı daha çok üzüldüm olmadıgına(
size güzel haberler vermeyi çok istedim ama olmadı..napalım hayırlısı böyleymiş şimdi daha iyiyim 2 günde toparladım kendimi
ama hala kırmızılar gelmedi:)bugün 36.günüm..hiçbir belirtimde yok olacagıma dair...
sizler nasılsınız? hatcem canım benim çok sevindim senin adına tüpbebek tedavisine başlıcakmışsınız bu ay o kadar mutlu oldumki haberini okuyunca Rabbim en hayırlısı nasip etsin ilk seferde tutsun inşallah balımmm...dualarım seninle
ahhh gülümbenimmm nolur takma kafanaa rabbimm bilir işini hayırlısıyla olur inşallah...hem bu senin kırmızılarneden bukadar gecikiyorki...normalde bukadar uzun sürermiydi hiç yania caba adet düzensizliğimi varslm kızlarrr günaydın hepinize
bir kaç gündür yoktumkırmızılar gelmedi benim bende işte biliyorum olmayacagını ama yinede insanın içinde bir umut oluyor ya pazar günü test yaptım 2 çizgi çıkmıştı ama biri yarımdı zaten testte bozuktu galiba yırtık gibiydi kagıdı neyse pztesi gittim kan testi yaptırdım ama sonuç 0,21 ((
bu sefer niyeyse çok ümitlenmiştim Allah ol dedikten sonra olur niye olmasın demiştim kendi kendime bu aralar çok fazla bebek sahibi olma istegi var sanırım ondan dolayı daha çok üzüldüm olmadıgına(
sizler nasılsınız? hatcem canım benim çok sevindim senin adına tüpbebek tedavisine başlıcakmışsınız bu ay o kadar mutlu oldumki haberini okuyunca Rabbim en hayırlısı nasip etsin ilk seferde tutsun inşallah balımmm...dualarım seninle
hoşbuldukk balımmm eşin gitmiş sanırım allahkavuştursun canmm ...benim eşimde yarın inşallah geliyo bakalım..hakkaten ilk bi kaçgün zoruma gitmişti yanlızlık sonrası alıştım tek başına yaşamakta güzeloluyomuşş beee bekar evi gibi:)))parides hoş geldin
hoş geldin canım sıkma canını inşallah en kısa zamanda olacak,umutlandırmak istemem ama testte durduk yere iki çizgi çıkmaz canım sen bidaha denesene idrar testini :26:
çünkü bende hatırlarsan sevindim ama kan tahlili 0,100 çıkmıştı meğer kan tahlili yanlış sonuç vermiş bebişim benleymiş
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ay ben çok üzüldüm şu ölüm haberine..allah yattığı yerde rahat ettirsin..
neyse, uzuuuunnnn bi aradan sonra çay içtim bu sabahallahım insan nefret ettiği bi şeyi bu kadar mı özler yaa 1 bardak içtim ama hala canım istiyor amma velakin yassakkkk
neyse az kaldı, içerim artık bol bol
bende pek farklı bi durum yok..hala bunalımlardayım.. çok zorlanıyorum,çok yoruluyorum.. bi an önce geçsin şu günler ve ben doğurayım artıkdayanacak gücüm kalmadı
ayyy siz böyle anne adayı falan deyince çok heyecanlanıyorum...ama dediğim gibi daha bişey anlayamadım....inşallah bi 7 haftalık olsun ozaman anlarım inşallah...kasıklarım felaket ağrıyor özellikle geceleri...bide göğüslerim sertleştiii şişti gibi çok acıyor.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor sen hiç bahsetmiyorsunn bebiş durumalrından çalışma yapıyormusun?
GÜNAYDIN CANIM İYİ DAYANDIN VALLA MAŞALLAH SANA AZ KALDI SABIR SABIRgünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
neyse, uzuuuunnnn bi aradan sonra çay içtim bu sabahallahım insan nefret ettiği bi şeyi bu kadar mı özler yaa 1 bardak içtim ama hala canım istiyor amma velakin yassakkkk
bende pek farklı bi durum yok..hala bunalımlardayım.. çok zorlanıyorum,çok yoruluyorum.. bi an önce geçsin şu günler ve ben doğurayım artıkdayanacak gücüm kalmadı
SAOL CANIM EVET ÇOK ZOR OLDU DA ALIŞMAYA BAŞLADIM KARDEŞİMLE KALIYORUM NE ÇARŞIYA ÇIKASIM VAR NEDE GEZESİM EŞİM BURDAYKEN ARABAYI KAÇIRIYORDUM O GİTTİ GİDELİ ARABANIN BAŞINA OTURMADIM BİLE MEĞER HERŞEY AŞKİTOMLA GÜZELMİŞahhh gülümbenimmm nolur takma kafanaa rabbimm bilir işini hayırlısıyla olur inşallah...hem bu senin kırmızılarneden bukadar gecikiyorki...normalde bukadar uzun sürermiydi hiç yania caba adet düzensizliğimi var
hoşbuldukk balımmm eşin gitmiş sanırım allahkavuştursun canmm ...benim eşimde yarın inşallah geliyo bakalım..hakkaten ilk bi kaçgün zoruma gitmişti yanlızlık sonrası alıştım tek başına yaşamakta güzeloluyomuşş beee bekar evi gibi:)))
günaydınnn kıslarrrr
su canım bende şımarıklığını pek sevmiyordum ama duyunca üzüldümişte allah rahmet eylesin..
evet canım ya banada bi arkadaşım söledi inanamadımmm ne diyelim allah rahmet eylesin
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
canımmm yaa dünde senden bahsettim annemgilee dua edin kıza çok zorlanıyor artık diyee.sende böyle anlattıkça sanki ben içimde 3 bebek taşıyormuşum gibi karnım acıyor..hadi az kaldıı az 1 ay bile yok canım neolur bol bol ayetel kürsiyi oku.bide kolay doğum yapmak için dualar vardı onları oku canımmm benimmmgünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
evet canım ilk zamanlar öyle oluyor farkında olmuyosun hamile olduğunun :)
ama bulantılar başlarsa baya farkettiriyor kendinitabi inşallah bulantın olmaz..
7 şubatta gidiceksiniz zaten keseyi de görürsünüz pıtpıtları da inşallah
ben de iyiyim canım çok şükür geçen kontrole gittik,kuzum 1300 gr olmuş maşallah
doğum tarihi de 17 nisan görünüyor:) hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım inşallah
canım neolur üzülmee bi adet ol hayırlısıylaa tüp bebek işi olur inşallahhh bence siz için en uygunu.neden tam karar vermedinizz.keşke beklemeyip yaptırsanız...
ahhh gülümbenimmm nolur takma kafanaa rabbimm bilir işini hayırlısıyla olur inşallah...hem bu senin kırmızılarneden bukadar gecikiyorki...normalde bukadar uzun sürermiydi hiç yania caba adet düzensizliğimi var
hoşbulduk canım benim...inşallah canım hayırlısı olsun ne diyeyim...
Aaa gerçektenmi gerçekten bendede böle olabilirmi
Diyorumki biraz daha geçsin 40.gün tekrar kan testi yaptırayım ayy şimdi çok heyecanlandım :))
:
teşekkür ederimmmm ayşemm.
Bu arada koptum buna: Ara beni boya beni..
günaydınnn kıslarrrr
su canım bende şımarıklığını pek sevmiyordum ama duyunca üzüldümişte allah rahmet eylesin..
Ayşemmmm bende koptummm arabeni boya beni
Hatçemm allah bu sevincini hiç bozmasın gülüm hayırlısıyla bebişin gelir
Bir kaç gündür yoktumkırmızılar gelmedi benim bende işte biliyorum olmayacagını ama yinede insanın içinde bir umut oluyor ya pazar günü test yaptım 2 çizgi çıkmıştı ama biri yarımdı zaten testte bozuktu galiba yırtık gibiydi kagıdı neyse pztesi gittim kan testi yaptırdım ama sonuç 0,21 ((
bu sefer niyeyse çok ümitlenmiştim allah ol dedikten sonra olur niye olmasın demiştim kendi kendime bu aralar çok fazla bebek sahibi olma istegi var sanırım ondan dolayı daha çok üzüldüm olmadıgına(
Sizler nasılsınız? Hatcem canım benim çok sevindim senin adına tüpbebek tedavisine başlıcakmışsınız bu ay o kadar mutlu oldumki haberini okuyunca rabbim en hayırlısı nasip etsin ilk seferde tutsun inşallah balımmm...dualarım seninle
şuanda iyiyim canım ama hiçbişey anlamadımda hissetmiyorumda..keseyi bile göremedikk henüzz sanırım kalp atışlarını falan duyarsam belki anne olacağımı hissedicem...sabırsızlıkla bekliyorum hem keseyi görmeyi hemde kalp atışlarını duymayı.:86:...sen nasılsın canımmm az kaldıı seninde
ayyy koç burcu olcakkkkçok neşeli bir kızın olck inşallah..birde inat koçlar çok inatçı oluyor çünkü....inşallah canımmm sanırım pıt pıtlar duyamayacağım pazartesii alttan bakmıyor doktorum sadece keseyi görücez ama olsun 2 hafta sonrada onu duyarım inşallah...annemle ablam hamileliklerini bulantılarla geçirmişler bakalaım bende ne olck.sağlıklı,hayırlı bebiş doğurayımda ne olursa olsun...
Günaydın milleett :)
kesınlıkle canımm :))
canım maıllerıem bakıodm geldım ıste günayydınn :)) yeliz gene yok demi
evet canım çok doğru söylüyorsun olumlu düşün ki olumlu olsun.valla kendimden biliyorum YAPTIM OLACAK DEDİMve oldu çok şükür...pozitif düşününce herşey daha olumlu oluyor buna eminim artık seninde ilk denemende tutacak ve bebeğin seninle kalacakk göreceksin.haydii bakalımmm değiştirrr tickerini..unutma;yaptım olacak......
hoşgeldin balımmmmm.yeliz yok valla görmedim ben dur msj atayım şu kıza....
günaydınnnn balımmmmmm
ohh yarasın sana :))
dimi insan sevmesede uzun süre birşeyden uzak durunca helede bide yasaksa nasıl canı çekiyor dimi:))
oyyy canım benim az kaldı az bu hafta bitince 2 hafta kalıyoranammm çok heyecanlıııı
GÜNAYDIN CANIM İYİ DAYANDIN VALLA MAŞALLAH SANA AZ KALDI SABIR SABIR
BEN SÜREKLİ AÇIK ÇAY İÇİYORUM AKLIMA TAKILDI :26::26::26:
az kaldı canım haklısın artık yoruldun,bunaldın ama
19 güncük kaldı :) bebişlerine kavuşunca hepsi geçecekk
canımmm yaa dünde senden bahsettim annemgilee dua edin kıza çok zorlanıyor artık diyee.sende böyle anlattıkça sanki ben içimde 3 bebek taşıyormuşum gibi karnım acıyor..hadi az kaldıı az 1 ay bile yok canım neolur bol bol ayetel kürsiyi oku.bide kolay doğum yapmak için dualar vardı onları oku canımmm benimmm
ayşecim yelizle konuştuk işleri varmış ofise şimdi gidiyormuş...
buarada ilkdefa topikten birinin sesini duydummm çok mutlu oldumm
ay bilmez miyim koç burcunun ne inat olduğunu
Annesi yesin onun neşesini inadını :)
Anladım canım olsun 2 hafta sonra da pıtpıtları duyarsınız
Valla benim annemde falan hiç bulantı olmamış ama ben kime çektiysem
çok zordu ilk 3 aybelki sende de tam tersi olur hiç bulantı olmaz :)
dediğin gibi hayırlı sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
valla sorma nanem,nasıl özlemişim yaa
Evet bitanem az kaldı.. O son günü düşününce geçiyor bütün ağrılarım
Canım ben hamile kaldığımdan beri içmiyordum... Bir iki kez nescafe içtim sadece..doktorum içme dedi bana..çok canın isterse arada kaçamak yap ama banada söyle dedi.. Sonuçta içinde kafein var..ki bu kafein bize bile büyük zararlar verirken bebeklerimize de veriyordur..
19 güncükHeyecan,korku,acı dolu 19 gün... Sağ salimm kavuşurum inşallah bebişlerime
Canım çok sağol ilgin için.. Zorlanıyorum ama biticek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?