Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoş geldin canım sıkma canını inşallah en kısa zamanda olacak,umutlandırmak istemem ama testte durduk yere iki çizgi çıkmaz canım sen bidaha denesene idrar testini :26:
çünkü bende hatırlarsan sevindim ama kan tahlili 0,100 çıkmıştı meğer kan tahlili yanlış sonuç vermiş bebişim benleymiş

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ay ben çok üzüldüm şu ölüm haberine..allah yattığı yerde rahat ettirsin..
neyse, uzuuuunnnn bi aradan sonra çay içtim bu sabah allahım insan nefret ettiği bi şeyi bu kadar mı özler yaa 1 bardak içtim ama hala canım istiyor amma velakin yassakkkk
neyse az kaldı, içerim artık bol bol
bende pek farklı bi durum yok..hala bunalımlardayım.. çok zorlanıyorum,çok yoruluyorum.. bi an önce geçsin şu günler ve ben doğurayım artık dayanacak gücüm kalmadı

evet canım ilk zamanlar öyle oluyor farkında olmuyosun hamile olduğunun :)
ama bulantılar başlarsa baya farkettiriyor kendini tabi inşallah bulantın olmaz..
7 şubatta gidiceksiniz zaten keseyi de görürsünüz pıtpıtları da inşallah
ben de iyiyim canım çok şükür geçen kontrole gittik,kuzum 1300 gr olmuş maşallah
doğum tarihi de 17 nisan görünüyor:) hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım inşallah

tazeeeeee anne adayı nasıl gidiyo bakalımmm hamişlik heeee hala heycan varmııı
ayyy siz böyle anne adayı falan deyince çok heyecanlanıyorum...ama dediğim gibi daha bişey anlayamadım....inşallah bi 7 haftalık olsun ozaman anlarım inşallah...kasıklarım felaket ağrıyor özellikle geceleri...bide göğüslerim sertleştiii şişti gibi çok acıyor.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor sen hiç bahsetmiyorsunn bebiş durumalrından çalışma yapıyormusun?
canım neolur üzülmee bi adet ol hayırlısıylaa tüp bebek işi olur inşallahhh bence siz için en uygunu.neden tam karar vermedinizz.keşke beklemeyip yaptırsanız...

ahhh gülümbenimmm nolur takma kafanaa rabbimm bilir işini hayırlısıyla olur inşallah...hem bu senin kırmızılarneden bukadar gecikiyorki...normalde bukadar uzun sürermiydi hiç yania caba adet düzensizliğimi var

parides hoş geldin
hoşbuldukk balımmm eşin gitmiş sanırım allahkavuştursun canmm ...benim eşimde yarın inşallah geliyo bakalım..hakkaten ilk bi kaçgün zoruma gitmişti yanlızlık sonrası alıştım tek başına yaşamakta güzeloluyomuşş beee bekar evi gibi:)))

hoşbulduk canım benim...inşallah canım hayırlısı olsun ne diyeyim...
aaa gerçektenmi gerçekten bendede böle olabilirmi
diyorumki biraz daha geçsin 40.gün tekrar kan testi yaptırayım ayy şimdi çok heyecanlandım :))

günaydınnnn balımmmmmm
ohh yarasın sana :))
dimi insan sevmesede uzun süre birşeyden uzak durunca helede bide yasaksa nasıl canı çekiyor dimi:))
oyyy canım benim az kaldı az bu hafta bitince 2 hafta kalıyor anammm çok heyecanlıııı

iyiyim cnm bende nolsunnn dr biraz daha deneyin demişti deneme aşamasındayızzbi sorunolmadıgı söyledi bana aa bakalım yaza kadarolmazsa başka dr agidicem inş.bu ayy çalışmaolmadı eşim memlekete gitmişti yarın gelicek inş. oda 19.günüm oluyo bu aytık yok yanii hayırlısı bakalım:):):)

GÜNAYDIN CANIM İYİ DAYANDIN VALLA MAŞALLAH SANA AZ KALDI SABIR SABIR
BEN SÜREKLİ AÇIK ÇAY İÇİYORUM AKLIMA TAKILDI :26::26::26: SAOL CANIM EVET ÇOK ZOR OLDU DA ALIŞMAYA BAŞLADIM KARDEŞİMLE KALIYORUM NE ÇARŞIYA ÇIKASIM VAR NEDE GEZESİM EŞİM BURDAYKEN ARABAYI KAÇIRIYORDUM O GİTTİ GİDELİ ARABANIN BAŞINA OTURMADIM BİLE MEĞER HERŞEY AŞKİTOMLA GÜZELMİŞ
SENİNDE GÖZÜN AYDIN CANIM HEMMEN ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN

günaydınnn kıslarrrr
su canım bende şımarıklığını pek sevmiyordum ama duyunca üzüldümişte allah rahmet eylesin..

günaydın canım.. aminn

evet canım ya banada bi arkadaşım söledi inanamadımmm ne diyelim allah rahmet eylesin

amin canım..

canım benim hoşgeldin..seni çok merak ettim,
sürekli baktım ama yoktun nette,ben de gelmeyince negatif olduğunu
tahmin ettim ne diyelim canımcım hayırlısı olsun,üzülmek umudunu kesmek yok
inş Allah'ın izniyle bebeğin en yakın zamanda gelecek,dualarım seninle..

günaydın canım..aminn..
az kaldı canım haklısın artık yoruldun,bunaldın ama
19 güncük kaldı :) bebişlerine kavuşunca hepsi geçecekk

canımmm yaa dünde senden bahsettim annemgilee dua edin kıza çok zorlanıyor artık diyee.sende böyle anlattıkça sanki ben içimde 3 bebek taşıyormuşum gibi karnım acıyor..hadi az kaldıı az 1 ay bile yok canım neolur bol bol ayetel kürsiyi oku.bide kolay doğum yapmak için dualar vardı onları oku canımmm benimmm
ayyy koç burcu olcakkkkçok neşeli bir kızın olck inşallah..birde inatkoçlar çok inatçı oluyor çünkü....inşallah canımmm sanırım pıt pıtlar duyamayacağım pazartesii alttan bakmıyor doktorum sadece keseyi görücez ama olsun 2 hafta sonrada onu duyarım inşallah...annemle ablam hamileliklerini bulantılarla geçirmişler bakalaım bende ne olck.sağlıklı,hayırlı bebiş doğurayımda ne olursa olsun...

canım neolur üzülmee bi adet ol hayırlısıylaa tüp bebek işi olur inşallahhh bence siz için en uygunu.neden tam karar vermedinizz.keşke beklemeyip yaptırsanız...

biz karar verdik yaptırıcaz diye eşimde sperm yokki( degerleri 0 (
olsaydı yaptırcaktık yoksa niye bu kadar bekleyelimkii..herşey hazırdı kaç kere doktora gittik geldik biz sperm var zannediyorduk çünkü bi önceki degerlerinde 0,4 çıkmıştı doktor dediki tüpbebege başlayalım tam başlıcaz sperm alınacak test yapıldı 0 cıktı tabi biz şok olduk(
keşke dedik 0,4 çıktıgında alıp dondursalardı hiç aklımıza gelmememişti...hayırlısı böyleymiş

inşallah canım benim haırlısıyla olur...
bu kadar uzun sürmezdi düzensiz değildir adetlerim genelde gününde gelir bir gün erken yada bir gün geç olurdum en fazla o da çok normal...bakalım ne zaman gelicek kırmızılar...

neden olmasın canım bende kandan önce ultrasyonla baktı kese gibi bişi var dedi sevindim eeee idrarda pozitif
kan bi çıktı negatif şok oldum çok üzüldüm kan doğrudur diye
idrar testi almaya cesaret edemedim
dört gün sora başka doktora gittim yine önce ultrasyonla baktı bu sefer net şekilde kese göründü kan sonucu 1000 çıktı havalara uçtum sen kırkıncı günü beklemeden istersen bi idrar tahlili yap

teşekkür ederimmmm ayşemm.

Bu arada koptum buna: Ara beni boya beni..

canım hoşgeldın üzülme inşallah olucak allah ol dedimi olur
biliyosun herşeyin hayırlısı çok stres yapıp üzme kendını belkıde adtın ondna gecıktı bu kadar
kocişinde üzülmesin sende insan bazen deli gibi istiyo nasıl bişey oldugunu bılıyorum
ama hepsi sabır işi maalesef dayanmamız lazım canım

sağlıkla duyarsın ınsallah canım :)

ay bilmez miyim koç burcunun ne inat olduğunu
annesi yesin onun neşesini inadını :)
anladım canım olsun 2 hafta sonra da pıtpıtları duyarsınız
valla benim annemde falan hiç bulantı olmamış ama ben kime çektiysem
çok zordu ilk 3 ay belki sende de tam tersi olur hiç bulantı olmaz :)
dediğin gibi hayırlı sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Günaydın milleett :)

kesınlıkle canımm :))

canım maıllerıem bakıodm geldım ıste günayydınn :)) yeliz gene yok demi

geldüm geldümm

valla sorma nanem,nasıl özlemişim yaa
evet bitanem az kaldı.. o son günü düşününce geçiyor bütün ağrılarım

GÜNAYDIN CANIM İYİ DAYANDIN VALLA MAŞALLAH SANA AZ KALDI SABIR SABIR
BEN SÜREKLİ AÇIK ÇAY İÇİYORUM AKLIMA TAKILDI :26::26::26:

canım ben hamile kaldığımdan beri içmiyordum... bir iki kez nescafe içtim sadece..doktorum içme dedi bana..çok canın isterse arada kaçamak yap ama banada söyle dedi.. sonuçta içinde kafein var..ki bu kafein bize bile büyük zararlar verirken bebeklerimize de veriyordur..

az kaldı canım haklısın artık yoruldun,bunaldın ama
19 güncük kaldı :) bebişlerine kavuşunca hepsi geçecekk

19 güncük heyecan,korku,acı dolu 19 gün... sağ salimm kavuşurum inşallah bebişlerime

canım çok sağol ilgin için.. zorlanıyorum ama biticek inşallah

canım benim eşimde çok inat koç burcu bazen hiççççç çekilmez

ben çok çay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…