Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nanem ben bu siteden hiç alış veriş yapmadım..ne kadar sürede geliyor acaba? taraftar terlikler var,kociş istiyordu onlardan alayım ona.. ama olmuşken manitalar gününde olsun..yetişirmi acaba?

yelizcimmm üyemi oldun limangoya
benim mail adresimi felanmı yazdın çünkü benim alt üyem olmuşsun senin ilk alışverişinden bana 10 TL hediye vericeklermiş wouwwwwwwww harika

hatcem sende üye ol benim alt üyem ol tamammıı:))))

nanem ben bu siteden hiç alış veriş yapmadım..ne kadar sürede geliyor acaba? taraftar terlikler var,kociş istiyordu onlardan alayım ona.. ama olmuşken manitalar gününde olsun..yetişirmi acaba?

canım kampanya bitimi ne zamansa o tarihten itibaren 1 hafta içinde gönderiyolar şimdi alsan anca sevgililer gününe yetişir balım sanırım:)

benim gecelik tee 2 hafta sonra gelicek

hep çğdoşun yüzünden biz masum masum dururken kudurttu yine bizi

hoşgeldin canım bu arada

Hosbulduk canimmmm nasilsin ?

[

hoş geldin hemşom evet kudurduk , bahar ağlayarak uyanmış gaz sancısı falan tutmuştur canım korkma

hosbulduk canımın içi...nasılsın? valla daha cok kotu bir ruya gormus gibiydi yani ciglik atti resmen o gece

ay sorma idilim yaaa
hep bu naneyle yeliz kudurtuyolar bizi

naneyle yeliz miiiiiiii seni kudurttu sen mi onlari :)))) seni kuduruk seniiiii :))

aaa ne ayıp ne ayıpppppp sen kudurt kudurt bizi sonrada hiçbişey yapmamış gibi bizim üstümüze at cıx cıx cıx

nasil oldu bu 3 bebişşşşşşş kuduruk çiğdoşşş

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canımmmm senin adresini yazdımmmm

kızlar ben cıkıyorum şimdilik bi aşşagıya inip bakim su sayacını takmışlarmı vanayı açmışlarmı su gelsinde bende evimi temizleyeyim kendimi pambuk gibi yapayım akşama hazırlık olsun dimi:))

hepinizi öpüyorum canlarım
kendinize iyi bakın...
yine gelicemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…