bende bekliyorum valla 8 gözle
kız ben bu 3 çocuğu nasıl yaptım sanıyon senarabada 5 evde 15
bende bekliyorum valla 8 gözle
kız ben bu 3 çocuğu nasıl yaptım sanıyon senarabada 5 evde 15
ona ne şüphe canım
geçen bizi kudurtup gitti sonra biz başbaşa kaldık libidomuzla
o akşam kaç evde deprem oldu sen biliyomusun
bizim evde 4 gündür su yok Allahım deliriciğim :))
benim evdede canımcım 3 aylığına herüf yok ya ben napim hadi ekşını geçtik koklaşamicazda
evet canım nasılsa geçer üç ay ama sen gelde benim libidoma sorahh yavrummmm3 ay çabucak geçer inşallah da biran önce kavusursun kocişine...
biz ekşın yapamıyoz ama koklaşıyoz
oy canım oy düşünceside mi yasak:82::82::82:ben koklaşabiliyormuyum sankihiç bi icraat yok..adam işe giderken dudişten öpüyo,onda bile kuduruyorum hemen sonra da hemen rahim kasılmalarım başlıyo anlıycanız bana düşünmek bile yasak neyse canım son 1 ay
:evet canım nasılsa geçer üç ay ama sen gelde benim libidoma sor
inşallah sizin suda bi an önce gelir hamiş kalmadan bol bol tadını çıkar ekşınların helede bu akşam doğum gününde kudur kdur:66
oy canım oy düşünceside mi yasak:82::82::82:
yasak tabi:2: düşününce canım istiyor,canım isteyince de kasılmalar başlıyorpüffff ne zormuş bee
haticeeeeeeeeeeeeee neden konuşmuyon ses ver
günaydınnnnnnnnn topiğimin tatlı bayanlarıııı...ben geldim..:92::92:
nanemmmm doğum günün kutlu olsunn balımmmm iyiki doğdun iyiki varsın iyiki bizim arkadaşımız oldunnn..
aa bu arada kız su yok deyip işte yapmıyonuz biz sizin yerinizde olsak damacanayla hallederdik valla.
çiğdoşummmmmmmm canımm cok az kalmış zıbıkları kucağına almanaaa hadi hayırlısıyla canımm sağlıklı gelsinler.
günaydın canımgünaydınnnnnnnnn topiğimin tatlı bayanlarıııı...ben geldim..:92::92:
nanemmmm doğum günün kutlu olsunn balımmmm iyiki doğdun iyiki varsın iyiki bizim arkadaşımız oldunnn..
aa bu arada kız su yok deyip işte yapmıyonuz biz sizin yerinizde olsak damacanayla hallederdik valla.
çiğdoşummmmmmmm canımm cok az kalmış zıbıkları kucağına almanaaa hadi hayırlısıyla canımm sağlıklı gelsinler.
ben koklaşabiliyormuyum sankihiç bi icraat yok..adam işe giderken dudişten öpüyo,onda bile kuduruyorum hemen sonra da hemen rahim kasılmalarım başlıyo anlıycanız bana düşünmek bile yasak neyse canım son 1 ay
:evet canım nasılsa geçer üç ay ama sen gelde benim libidoma sor
inşallah sizin suda bi an önce gelir hamiş kalmadan bol bol tadını çıkar ekşınların helede bu akşam doğum gününde kudur kdur:66
inşallah gelir gelmesse haticeninki iyi fikiir damacana su ileayy canımmm valla çok zormuş işin ya :))
azıcık daha sabrettikten sonra artık kimse tutamıcak seni canım:))
inşallah bugün gelicek sular bekliyorum eli kulagındadır:))
akşama bol ekşınlı bir gece bizi bekliyor artıkın yeni aldıgım geceliğide giyme fırsatım olur:))
hoşbuldum canımmmm..kolay gelsinnnn....günaydın canım hoşgeldinnn
kızlar benim yogunluk başladı yine takip ediom ama yazamıyom haberiniz olsun
günaydın canım
bana niye bişi demedim kocam da yok saten küstüm
inşallah bugün gelicek sular bekliyorum eli kulagındadır:))
akşama bol ekşınlı bir gece bizi bekliyor artıkın yeni aldıgım geceliğide giyme fırsatım olur:))
hoşbuldum canımmmm..kolay gelsinnnn....
sağoll canım..
anacım senin koçiş gitti artıkın kapsirinden yanınadayaklaşılmaz..
oyy balım benimm güle güle kavuş kocana..günler cabuk cabuk gecsin hemencik gelsin kocişinn inş..
[sıze="3"]günaydınnnnnnnnn topiğimin tatlı bayanlarıııı...ben geldim..:92::92:
Aa bu arada kız su yok deyip işte yapmıyonuz biz sizin yerinizde olsak damacanayla hallederdik valla.
çiğdoşummmmmmmm canımm cok az kalmış zıbıkları kucağına almanaaa hadi hayırlısıyla canımm sağlıklı gelsinler.[/sıze]
o zamn dua edelimde su gelsinKız damacana benim saclarıma yetmez:))
inş bugün gelicek ama sular sabırsızlıkla bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?