Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
vuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu gece sallanıcaz desene...
Bakıyorumda gecelikler falan filann kudurtucan kız adamı..

offf hemde nasıl:)))
herzamanki gibi canım:))
ayy dün yine bi gecelik sipariş ettim harika ama 2 hafta içinde elimde olucak onuda artık geldiğimde giyerim:))))

o zamn dua edelimde su gelsin

ewet bol bol dua edin bana:))))))

oyy balımm benimmmmmm

valla canım mecbur kalınca öyle bir yetiyokii..
bilirim öyle zamalarda doğuda su olmazdıda iki ketıl su kaynatır hemen gusül abtesti alırdımm öyle ehli keyfi yıkanmak değil zaten amac..su yetsin diyede öne kafayı eğer ılık suyla yıkar sonrada vucudumu yıkardımm...
allahım kimseyi susuz koymasın cok zor valla...:18:
senin içinde dua edicemm akşama suyunuz gelsinde kutlama yapın..

Ayy sorma canım allah kimseyi susuz bırakmasın valla çok zor dört gündür ne çile çekiyorum (
saol canım benim duaların için :)

offf hemde nasıl:)))
herzamanki gibi canım:))
ayy dün yine bi gecelik sipariş ettim harika ama 2 hafta içinde elimde olucak onuda artık geldiğimde giyerim:))))

ayy varya bendede iç çamaşırı hastalığı varr her yer tüllü müllü gecelik kaynıyoo..ama artık sıkıldık değişik bişeyler istiyo koçişimm...
şu aldığın şeyin linkini yolada bakim bendeee belki işeme yara bişeyler bulurum.

Kız çigdoşşş milleti azdırmasana kızım Sen gelince bi ekşın muhabbeti alıp başını gidio heeeee en masumunuzda benim heral valla kaç gündür tık yok manuel dışında tabi

Kız çigdoşşş milleti azdırmasana kızım Sen gelince bi ekşın muhabbeti alıp başını gidio heeeee en masumunuzda benim heral valla kaç gündür tık yok manuel dışında tabi
valla bu çiğdoş kudurtuyo tabi kendide kuduruyoo sonra kasılıyooo...
kaşınma kızzzzz yoksa senin zıbıdıklar cıkcaz derler bak allah korusunn zamanında gelsinler..:18:
yelizz kız ne bu böyleee bebiş için accık çalış bakemmm

Nanemmm evet link at bakemm Sebeplensin gariplerrr

evet evettt..

canım limango.com.tr'ye üye olman gerekiyor orda hergün farklı bir markanın ürünlerini satışa koyuyorlar çok güzel şeyler oluyor...

ay yok yok sustum ben başladı zaten kasılmalar
değiştirin çabuk konuyu bakim

onlar azmaya meyilli anacım ben napayım

ayy hatçemmm kızzz adet tarişhim yaklaştı ne çalışmasııı

çigdoşum haklısın vallaaa bak bana hiç konuşuyommu

nanem bu sierin hepsi yabancı galiba...
,birde üyelik istiyo üye olmadan bakılamıyomu ürünlere...

ayyy evet yaa
bayılıyorum o siteye ben..üyeyim bende..çok indirimli oluyor fiyatlar.. ve tabiki harika şeyler oluyor

dimi canım valla ben sabah pc'yi il açtıgımda limango,markafoni ve trendyol sitelerine bakıyorum ne var ne yok diye:))

ay yok yok sustum ben başladı zaten kasılmalar
değiştirin çabuk konuyu bakim

öhüü öhüüü konuyu hemen değiştiyirouz yoksa geliyo zıbıdıklar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…