hamileyım kzlar..pazaqrteis günü öğrendim:))))))))))))))))))))))))))))))
selam elmi hoşgeldin canımmm..
selam kızlar ben geldimm
sabahjtan beri hjastanedeydik elif dünden beri kusuyodu kusmakta deill sütü miğdesinden çıkarıodu geri fışkırtarakk götürdük hjastaneye idrar tahlili yaptılar idrar yollarında kumlanma varmış ama ilaçlık bi durum deilmiş benim bol su içip sık sık emzirmem gerekiyomuş sık sıkta bez değiştirmem gerekiomuş şükür ki geçiciymiş
selam kızlar ben geldimm
sabahjtan beri hjastanedeydik elif dünden beri kusuyodu kusmakta deill sütü miğdesinden çıkarıodu geri fışkırtarakk götürdük hjastaneye idrar tahlili yaptılar idrar yollarında kumlanma varmış ama ilaçlık bi durum deilmiş benim bol su içip sık sık emzirmem gerekiyomuş sık sıkta bez değiştirmem gerekiomuş şükür ki geçiciymiş
hsq meloj geçmiş olsun x)
ohh söyle canımmm keyfine bakk..
evet canım sonucta er yada gec belli olucakk..hani cok merak ediyosan kanda baktır demiştik..
selam canım hoşgeldinn...
cok gecmiş olsunn kuzucuum kusuyomuşş.belkide üşüttüyse annesi ondandırr..dikkat edin kendinize ama diyimmmm allahtan gecici bişeyy..
hadi hayırlısı :)
hoşgeldin canım..
ay kıyamam ya çok çok geçmiş olsunn
çok şükür ilaçlık bi durum yokmuş inş hemencecik geçiverir
hayırlı olsun canım sağlıklakucaklarsın ınsallah :))
ah yaa fındıkımızz idrar yolu şeysımı olmuşş
ya iyiki götürmüşsün meloj doktora kız valla dıkkat etmıssın afferim :)
neysekı gecıcı bıseymıs gecer ınsallahh
CANIMM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN NEYSEKİ GEÇİCİ Bİ DURUMMUŞŞŞ NAZAR DEGDİ FINDIGAAA
kız farketmicek gibi deilki gece kaçkere üstünü değiştirdim miidesini boşalto resmennn geçicek inş..
selam kızlar ben geldimm
tebrikler Allah tamamını erdirsin , kucağına almayı nasip etsinhamileyım kzlar..pazaqrteis günü öğrendim:))))))))))))))))))))))))))))))
selamlarrr kızlarr
öperim cümleten
nasılsınız bakimmm
selam kızlar ben geldimm
kız farketmicek gibi deilki gece kaçkere üstünü değiştirdim miidesini boşalto resmennn geçicek inş..
SEDEFFF ABLAAA HOŞGELDİNNNNNNKIZIMIZZ NAPIYOOOO
hoşgeldin ablacımmmm...
ben kendi adıma iiyim sağol..
siz nasılsınız kızın nasıll..
Meloj gecmis olsun canimiyiki hastaneye goturmussun elifi.... kendinize iyi bakin
idilllllllllll naber şekerim nasıl kızın
haticee adet olmayı bekliyosun snırım
sonra tüp bebek dimi
hoşbuldum kızlarr iyi kızım maşallah
siz napıyonus haticee adet olmayı bekliyosun snırım
sonra tüp bebek dimi
yeliz sen ne durumdasın canım benim
:79:
idilllllllllll naber şekerim nasıl kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?