iyi gecelerrrrrr kızlarr nerdesinizzzzzzz huuuu..:92::92:
kızlar fatoşu solluycam, tam 1 ay sonra koyucam göbüşümü buraya...bekleyin azcık
iyi gecelerrrrrr kızlarr nerdesinizzzzzzz huuuu..:92::92:
ben burdayımmm naber gamzelim denk geldik bakarmısın.
yeni mekandayımmmmmdaha buraya gelmem yönetici oldum burda yıllardır bi tarafımı yırtıyom ne ödül ne bişii
hoşgeldinn canımmm..
evet uzun zamandır denk gelemiyoruz ama gördüğüm zaman ismni bakıyorum nerde olursan ol..
bu arada maşallah bebiş kocaman olmuşşş..
sağol canım sende öylesinn benim için...hoşbuldum cnmmm,öylemii ayynen bende ismini görünce içimden yazmak geliyo hemen nedense sıcak geliyosun banaevet teyzesi büyüyoruz çok şükür dahada yeni midem düzeliyo derken bugünde grip olucam belirtilerini yaşıyorum allah korusun,sen nasılsın durumların nasıl cnm.
napıyosunuzz kızlarr
hoşgeldiinn sucummm..ben kendi adımaa koçişim yok bu gece takılıyorumm...
evet cnm bende içmeye çalışıyorum az öncede süt içtim zaten....
tüp bebekmi dedin inş herşey istediğin gibi olur kuzum,ya bişey sorucam cnm yanlış anlama lütfen,kaç tane düşüğün vardı senin acaba,neden sordum biliyomusun benim çevremde çok düşüğü olanlar vardı hamayli diyolar süpyen yani ondan var yazdırılması gerekiyo diyolardı şimdi kadın hamile hemde 5 aylık,oda senin gibi hamile kalabiliyo ama bebkler karnında ölüyo yada düşüyo durmuyolar yani o duayı yaptırdıktan sonra bişeycik olmadı buna,sen bunu duymuşmuydun hiç.
yeni mekana gel gelll gell çok sevdim bennnn
Iyi geceler ,
oh ne güzel birileri var.
yardim kizlar mascara alcam ama bana söyle gzl uzun dolgun kirpikleri vericek bisey olmali.
ne önerirsiniz kirpiklerim döküldü toparlama gerekiye...
iyi geceler canım hoşgeldinn...
canım maskara maybelline cok güzell makyaj ürünlerin hepsi cok hoşş ama maskarasını kullanmadım fondoten ve farlarını kullandım cok memnun kalmıştım..loreal,de güzell..
loreal yeni çıkan maskarası süperrrr almanyadan almıştım şimdi burayada geldi heryerde reklamı var süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gidiyom burdan bennnn
senin sat neydi tickerinida taşayalım
bak elimi loreali kullananda cıktıı...
benimde az kaldı maskaram bir ara büyük biryere gidersem alimmm..burlarda onu gibi şeyleri bulmak cok zorr...
nereye gidiyosun kızz
elmi flormar alma da ne alırsan al :)
max factor 2000'i tavsiye ederim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?