ayy aynen valla flormar tek kelimeyle cok kötü ürünlerii
Merhaba kızlar,
(Selamımı alan olursa. Biraz kırgınım topiğe, bu yüzden girmiyorum bile ama doğum yaptığımı haber vermem gerektiğini düşündüm)
Ben de doğurdum :) 38+1 de salı günü akşam 9:00 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. 3540 gr ve 50 cm. oğlum. Adını da babası Mert koydu. Haber vermek istedim.
hoşgeldin canım aa çoook sevindimm hayırlı olsun canımm
doğumunda çok kolay olmuş yaa ne güzel Allah bizlere de
kolay doğumlar nasip etsin..
kilosu da boyu da çok güzel Maşallah Allah analı babalı büyütsünn
sağlıklı uzun ömürler versinn
Merhaba kızlar,
(Selamımı alan olursa. Biraz kırgınım topiğe, bu yüzden girmiyorum bile ama doğum yaptığımı haber vermem gerektiğini düşündüm)
Ben de doğurdum :) 38+1 de salı günü akşam 9:00 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. 3540 gr ve 50 cm. oğlum. Adını da babası Mert koydu. Haber vermek istedim.
Çok kolay oldu doğumum. Böyle kolay olacağını bilsedim hiç stres yapmazdım. Salı akşam 6 da market alışverişi yaparken suyum geldi. Hemen doktorumu aradık ve bizi hastaneye çağırdı. Gittiğimizde çatı muayenesiyle 3,5 cm açıklığım olduğunu söyledi ve bebek de daha kanala girmemişti. Ben o heyecenla epidural olsun istedim ama 3,5 cm açıklığa gelene kadar ağrı hissetmediysem kolay doğum yapacağımı ve bunu ona bırakmamı istedi, ben de tamam dedim. 7 ye doğru hafif sancılarım başladı, ebeye de 8.30 gibi çatı muayenesi yapmasını söyledi, bana da yarın öğlene doğru doğurursun dedi :)). Saat 8.30 a kadar yürüdüm sancı odası ve doğum salonunda, bir taraftan da (afedersiniz) büyük tuvaletim geldi diyip duruyorum, halbuki lavman yapılmıştı :) Ve ebe çatı muayenesi yapıyor ki 10 cm açıklıkMeğer doğurmaya başlamışım :)))
Acil doktorum geldi ve ben tam 9.00 da oğlumu kucağıma aldım
Sadece 2 defa ıkınmayla ve doğru dürüst sancı çekmeden yaptım doğumumu; ağrı eşiğim çok yüksekmiş dr'a göre
Allahım hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah...
Bu arada sancı sırasında Ayşe ve Gamzelim geldi aklıma onların adını bol bol tekrarladım ,umarım Allahım kabul eder...
canım hoşgeldin allah analı babalı büyütsün inşallah.çokta kolay bi dogum geçirmişsin ne güzel maşallah sizeeeMerhaba kızlar,
Çok kolay oldu doğumum. Böyle kolay olacağını bilsedim hiç stres yapmazdım. Salı akşam 6 da market alışverişi yaparken suyum geldi. Hemen doktorumu aradık ve bizi hastaneye çağırdı. Gittiğimizde çatı muayenesiyle 3,5 cm açıklığım olduğunu söyledi ve bebek de daha kanala girmemişti. Ben o heyecenla epidural olsun istedim ama 3,5 cm açıklığa gelene kadar ağrı hissetmediysem kolay doğum yapacağımı ve bunu ona bırakmamı istedi, ben de tamam dedim. 7 ye doğru hafif sancılarım başladı, ebeye de 8.30 gibi çatı muayenesi yapmasını söyledi, bana da yarın öğlene doğru doğurursun dedi :)). Saat 8.30 a kadar yürüdüm sancı odası ve doğum salonunda, bir taraftan da (afedersiniz) büyük tuvaletim geldi diyip duruyorum, halbuki lavman yapılmıştı :) Ve ebe çatı muayenesi yapıyor ki 10 cm açıklıkMeğer doğurmaya başlamışım :)))
Sadece 2 defa ıkınmayla ve doğru dürüst sancı çekmeden yaptım doğumumu; ağrı eşiğim çok yüksekmiş dr'a göre
Bu arada sancı sırasında Ayşe ve Gamzelim geldi aklıma onların adını bol bol tekrarladım ,umarım Allahım kabul eder...
Günaydın kızlaar :)
Merhaba kızlar,
günaydın ayşemmmm
canımmm cok tebrik ederimmm allah analı babalı büyütmeyi nasip esin..
Maşallahh doğumun cok güzel gecmiş mert bebekte gayet iyi kilosu boyo falan maşallahhh allahım nazardan korusunn...
Allahım herkeze böyle doğumlar nasip etsinnn...
Bu arada doğum sırasında ayşe ve benim ismimi söylemen o kadar mutlu ettiki beni anlatamam gözlerim doldu okurkenn..allah senden razı olsunn yüreğine gönlüne sağlık..
Allahım inşallah ayşeme ve bana sağlıklı evlatlar nasip etsinn...
Cok öpüyorumm canımmm...lütfen sende kırılıp gitme cok üzülürüm sonra..
amiin gamzelim amıın ınsallahh az kaldıı kızzz benımde
bu gidişle beraber büyütcez göbüşleri heee
evet ayşem azz kaldııı..inşallah seninde şu tahlillerin filann yapılırsaa eminim ilk denemede gelicek bebiş.. beraberce büyütcez..
selammmmmmmmmmmmmmm
kontrole gidicez şimdi bizbabacıkı bekliyoruz.. nerde olduğunu da söyleyeyim hemen,sinirden çatlamak üzereyim..
bugün buranın pazarı var..kaç gündür bana sürekli pazar gününe alırsanız randevuyu bende gelirim diyordu..bugün pazar varya gidemicek..zaten 2-3 keredir takılıp duruyordu peşimize..bende gittim uyuzluğuna cumartesiye aldımsabah kahvaltımı getirdi,ayakta bişiler zırvaladı sonra patt diye ben ineyim aşağıya hemen dedi..yarım saat sonra kociş geldi,annemle pazara gidiyoruz biz,gelince çıkarız hemen dedi.. ben şokkkkk
iki dakkada plan yapmış, getirtmiş oğlunu,pazar işini halledecek,peşimize takılacak kesin
deliriciiimmmmmmsoramadım bende kocişe bişi,gelcekmi annen diye..
ama istemiyorum yaaa... ben kocişimle sohbet ede ede gitmek istiyorum.. ne kadar uyuz yaaa
ayyy bak yine çıldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?