kızalrrrr kanamam geçmiş diğer keseler dağılmış... sorunsuz bir hamişim artık...şükürler olsun ki düzene giriyor artık herşey... 2,2cm olmuş fasulyem...şekil olarak tam bir fasulye!!!!
24ünde tekrar gidicez o zaman sanırım ense ölçümü falan yapılacak...
biz gittik geldik doktorumuza
benim sıpalar maşallah 2 kiloyu geçmişler..bi tanesi bana bol bol dilini çıkardı
doktor amcamız 20 şubat ta yatış verdi..1-2 gün yatırırım,sonra alırım dedi..24-27 arası toplantısı varmış,toplantıya gitmeden hallederiz dedi..açılmam yokmuş.dikişlerim sapasağlam duruyormuş
bebekler çok iyi deditahliller verdi yine,onları yaptırcaz.
yaniii kızlarrr son 2 hafta
ama o dilini koparıcam ,hele bi doğsun o dadudaklar köfte gibiydi bi tek o poz verdi zaten
heee kayınvalidem de bizimle geldi tabiiherşey tam tahmin ettiğim gibi oldu,anlıycanız
neyse ben şimdi sadece bebişimin dilini düşünüyorumonunla uğraşamam
buarada ikinici kareye geçmişim yyyyyyyyyuuuuuuuuuupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi gecelerrrrrr kızlarrrr ben geldimm...
nasılsınızzz ne var ne yok..
pembemm dr. gitmişsinn herşe yolundaymış cok ama cok sevindim canımm inşallah sonuna kadar hep böyle gider..
çiğdoşummm maşallahh zıbıdıklarım gayet iyimiş...cok az kaldı inş. sağlıklı kucaklıcaksın bebişlerini..
selizzcim seni baya merak etmiştimm ama iyimişsin cok şükür..
mervişim hoşgeldinn canımm tatilin iyi gecmiş sanırmmm sevindim adına..
Maşallah canım bak herşey yoluna girdi çok şükürMeleğin seninle annesi ve her geçen gün biraz daha büyüyor...Allah ikinize de sağlık versin canım dilerim sonuna kadar böyle gider hersey...
Canım iyi olmana çok sevindim...Bebişin yavas yavas büyüyorAllah ikinize de sağlık versin inşllah canım...Daha ne karelere geçeceksin merak etme :)
iyi gecelerrrrrr kızlarrrr ben geldimm...
nasılsınızzz ne var ne yok..
pembemm dr. gitmişsinn herşe yolundaymış cok ama cok sevindim canımm inşallah sonuna kadar hep böyle gider..
çiğdoşummm maşallahh zıbıdıklarım gayet iyimiş...cok az kaldı inş. sağlıklı kucaklıcaksın bebişlerini..
selizzcim seni baya merak etmiştimm ama iyimişsin cok şükür..
mervişim hoşgeldinn canımm tatilin iyi gecmiş sanırmmm sevindim adına..
kızalrrrr kanamam geçmiş diğer keseler dağılmış... sorunsuz bir hamişim artık...şükürler olsun ki düzene giriyor artık herşey... 2,2cm olmuş fasulyem...şekil olarak tam bir fasulye!!!!
benim sıpalar maşallah 2 kiloyu geçmişler..bi tanesi bana bol bol dilini çıkardı
doktor amcamız 20 şubat ta yatış verdi..1-2 gün yatırırım,sonra alırım dedi..24-27 arası toplantısı varmış,toplantıya gitmeden hallederiz dedi..açılmam yokmuş.dikişlerim sapasağlam duruyormuş
ama o dilini koparıcam ,hele bi doğsun o dadudaklar köfte gibiydi bi tek o poz verdi zaten
heee kayınvalidem de bizimle geldi tabiiherşey tam tahmin ettiğim gibi oldu,anlıycanız
buarada ikinici kareye geçmişim yyyyyyyyyuuuuuuuuuupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mrb canlarım nasılsınız uzun zamandan beri ilk defa internetdeyim ve bu sitedeyim inş hatırlarsınız beni burda sizinle beraber çok gün bekledik çok şükür hamile haberlerimi verdim ve çok şükür oğlum dünyaya geldi ahmet onur adımız da şimdi 4 aylık olduk ama yaramaz biraz bana hiç bişey yapmaya fırsat vermiyo dogru dürüst uyumuyo ama dünyanın en tatlı şeyi
RABBİM olmayan ve isteyen herkese nasip etsin sizler nasılsınız bi bakdım grup dağılmamış burda sınız yine çok sevindim
kızlarrrr beni merak etmişsinizzvalla kaç gündür giremedim,kociş çarşamba günü istanbula gitti bende annemgilde kalıyorum 4 gündür..annemin işlerine koşturuyorum SU'yunda tahmin ettiği gibi kayınvaldeminde günü vardı 2 gün gündüz ordaydım anneme gidiyorum.öyle işte kocişi çok özledim beni hamiş hamiş bıraktı gitti neyseki bu sabah geldi bende evime geçtim hemen size bakmaya geldim.beni merak ettiğiniz için çok sevindim bacular görüşmek üzere
günaydın kızlarrrrsaat 12de doktora gidiyoruz çok heyecanlıyım:86:inşallah keseyi,bebeğimi görürüz
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr hayırlı sabahlarr...:92::92:
seliz canım inş. güzel haberlerle gelirsin hayatım.
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr hayırlı sabahlarr...:92::92:
seliz canım inş. güzel haberlerle gelirsin hayatım.
ciceklara yaren0144 yelizcem soulfly_eu GamzeliKiz+ Seliz
günaydın kıslar nasılsınız bakim pazartesi sendreomu geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?