Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Maşallah canım bak herşey yoluna girdi çok şükürMeleğin seninle annesi ve her geçen gün biraz daha büyüyor...Allah ikinize de sağlık versin canım dilerim sonuna kadar böyle gider hersey...

Oyyy canım inan çok sevindim getirdiğin güzel haberlere!Herşey yolunda ve bebekler+sen gün sayıyorsunuz ne mutlu ne güzel ya ben bile senin adına çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyorum.3kat mutluluk yasıcaksın ınsallah canım!Hem onun köfte dudaklarını da yerler masallah her birine Sen kayınvaldeni düşünme canım hepsi öyle bunların nesil farkı heralde...Bizi fazla anlayamıolar ama dediğin gibi sen sadece bebişlerini düşün şimdi...

buarada ikinici kareye geçmişim yyyyyyyyyuuuuuuuuuupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım iyi olmana çok sevindim...Bebişin yavas yavas büyüyor Allah ikinize de sağlık versin inşllah canım...Daha ne karelere geçeceksin merak etme :)

iyi gecelerrrrrr kızlarrrr ben geldimm...
nasılsınızzz ne var ne yok..
pembemm dr. gitmişsinn herşe yolundaymış cok ama cok sevindim canımm inşallah sonuna kadar hep böyle gider..
çiğdoşummm maşallahh zıbıdıklarım gayet iyimiş...cok az kaldı inş. sağlıklı kucaklıcaksın bebişlerini..
selizzcim seni baya merak etmiştimm ama iyimişsin cok şükür..
mervişim hoşgeldinn canımm tatilin iyi gecmiş sanırmmm sevindim adına..

iyi geceler hayatım!
çok şükür gidp geldim;tabii 1hafta göz kapayıp açıncaya geçti tadıda damagımda kaldıailemi bırakıp gldim Samsun a... Ama yine de çok şükür buna da çok güzel geçti.Şimdi de evimde bir hafta dinlenicem inşallah.Sen de iyisin inşallah kusum

sağolun şekerler, bide şu midem düzelse, azcıkta enerjim olsa...

merhaba kızlar nasılsınız.
ben esk den geldim . ayy bide baktim sayfalar ilerlememiş sanırım herklesin işi var. haftaya işe baslıyorum. işallah cabuk adapte olurum. calısan anne olmak cok zor şimdidn üzülmeye basladım. 14 subatta sevigil ogşlumdan ayrı gecirecem .. allah saglık versin önemli olan o.
hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmm.

canım cok sevindim. masallah fasulyene..

ayy cok az kaldı canım. seninle bizde heyecanlanıyozzz. allah yardımcın olsun canımcım..

buarada ikinici kareye geçmişim yyyyyyyyyuuuuuuuuuupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zaman cok cabuk geciyor bakmıssın son karadesin. masallahh fasulyenee

merhaba cng nem hatırlamazmıyız seni. nerdesin sen bakim. haber vermene sevindim. zaman bulup arada gel.. allah ogluna uzun ömür versin cnm. bu arada benim ogşlumda 4 aylık oldu..
öpüyorum seni..

canlar ikiniz adına çok sevindim

ohhh ohhh maşallah canım çok sevindim kocaman olmuş fındıgında inşallah sag salim kucagına aldıgın günleride görürsün hayırlısıyla

anammmmmmmm kocaman olmuş minnoşlar yaaaaa.ayyy kuzum çok az kalmışşş sadece 2 hafta allahım inşallah dogumunda çokk kolay geçer ve hayırlısıyla alınsın fındıkları kucagınaaa

canımmm yaaa çok yorma bak kendiniii artıkkk bitane fındık var karnındaaa bugünde doktor günün doktordan çıkınca eger topige giremezsen msj at mutlaka merakta bırkma bizi

günaydın kızlarrrrsaat 12de doktora gidiyoruz çok heyecanlıyım:86:inşallah keseyi,bebeğimi görürüz

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr hayırlı sabahlarr...:92::92:
seliz canım inş. güzel haberlerle gelirsin hayatım.

günaydın kızlarrrrsaat 12de doktora gidiyoruz çok heyecanlıyım:86:inşallah keseyi,bebeğimi görürüz

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr hayırlı sabahlarr...:92::92:
seliz canım inş. güzel haberlerle gelirsin hayatım.

günaydın kızlarrrr.
kız küçük anne selizcik sen neden bana slm vermion bakem bebiş hariç sana çıkarıyom o dili

ciceklara yaren0144 yelizcem soulfly_eu GamzeliKiz+ Seliz
günaydın kıslar nasılsınız bakim pazartesi sendreomu geçtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…