sağol canım..günaydın kızlarrrr.
kız küçük anne selizcik sen neden bana slm vermion bakembebiş hariç sana çıkarıyom o dili
hoşbuldum canımmmm..hoşgeldin canım inşallah hayatım:92:
yerimde duramıyorummmmmm
sağoll canım ben kendi adıma iyiyimmm hafta sonu cokkk güzel gecti benim için..ciceklara yaren0144 yelizcem soulfly_eu GamzeliKiz+ Seliz
günaydın kıslar nasılsınız bakim pazartesi sendreomu geçtimi
Günaydıııııınnnnnnnnnn:79::79:
ciceklara yaren0144 yelizcem soulfly_eu GamzeliKiz+ Seliz
günaydın kıslar nasılsınız bakim pazartesi sendreomu geçtimi
sağol canım..
hoşbuldum canımmmm..
ayy bilmemmi o heyecanlarıı hele kendisini gör pıtları duyy daha bir heyecanlı oluyor insan...
inşallah herşey yolundadır canımm...
sağoll canım ben kendi adıma iyiyimmm hafta sonu cokkk güzel gecti benim için..
günaydın canımmmm hoşgeldinn geldimi kız koçişinn..
nasıl gectiii bakalım anlatt
günaydın canım
sağol canım..
günaydın canımmmm hoşgeldinn geldimi kız koçişinn..
nasıl gectiii bakalım anlatt
canımmm yaaa çok yorma bak kendiniii artıkkk bitane fındık var karnındaaabugünde doktor günün doktordan çıkınca eger topige giremezsen msj at mutlaka merakta bırkma bizi
ayyyyy geldi geldii amma pirr geldiii....anammm 3 gündür rahat bırakmıyooo banyo yapmaktan sıkıldım artık o derece... yumurtlama dönemimde geçtii ahhhh ahhhhh içimyanarr boşaaa gittiiii yavrularımız:):):)
günaydın kızlar ne habersınız :)
günaydınnn ayşemm iyiyiz senden nbr
hafta sonumu anlatim sizedee...
cumartesi kooçişimle alışverişe cıktık ev için..
balık aldık alkol aldıkk...selizcim kulaklarını cınlattım hep kiremitte balık yaptım..:81:
bu kadarmı cok lezzetli olur muhteşemdii ama kiremitte olucak kızlarr fırından cıktığı halde hala pişiyoduu cızır cızır..
sonra bir güzel kafaları cekmişizki sormayın gitsinn ben oldum leyla gülme krizine girdimm..
sonrada tabii bunun üstüne güzel bir eşkın gider dedikk..aman allahım o kafayla ekşının tadıda bir başka oluyormuşş süperdii..aslında ben öyle içen birisi değilimm aslında içmeyide istemem ama ne bilim dedim bir kez sorhoş olayı hakkatnde oldum ilk ve sondu ama koçiş bir kez daha yapalım diyo tüpden önce..
günaydın canım hoşgelmişsen
balık aldık alkol aldıkk...selizcim kulaklarını cınlattım hep kiremitte balık yaptım..:81:
bu kadarmı cok lezzetli olur muhteşemdii ama kiremitte olucak kızlarr fırından cıktığı halde hala pişiyoduu cızır cızır..
sonra bir güzel kafaları cekmişizki sormayın gitsinn ben oldum leyla gülme krizine girdimm..
sonrada tabii bunun üstüne güzel bir eşkın gider dedikk..aman allahım o kafayla ekşının tadıda bir başka oluyormuşş süperdii..aslında ben öyle içen birisi değilimm aslında içmeyide istemem ama ne bilim dedim bir kez sorhoş olayı hakkatnde oldum ilk ve sondu ama koçiş bir kez daha yapalım diyo tüpden önce..
vuhuuuuuu bakıyorumda cok aktifsiniz bu araaa..ayyyyy geldi geldii amma pirr geldiii....anammm 3 gündür rahat bırakmıyooo banyo yapmaktan sıkıldım artık o derece... yumurtlama dönemimde geçtii ahhhh ahhhhh içimyanarr boşaaa gittiiii yavrularımız:):):)
vuhuuuuuu bakıyorumda cok aktifsiniz bu araaa..ee kızım adam özlemiş demekki..
boşa gitti yavrularımız demişinya koptummm koçişimde der onuu hep..
günaydın ayşemmm hoşgeldin canımmmm..ben iyiyim canım sağol sen nasılsınn..
tatlım yeni gördüm yazdığını valla
yormuyorum hayatımmm ama çok üşüyorum sürekliitopiğe giremezsem sana msj atarım tatlımmmm
sen napıyorsun kızzz çalışma yaptınmı bu ay?
günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım pazartesi pazartesi
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
hoşgeldin topukluuu
geri sayım başladımı canımmm
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ve gelsin bebişler
inşallah canımm,inşallah.. acıcık kaldııgünaydınnnnnnn canm hoşgeldinnn...bebişleriniyiymiş çoks evindimm kızz 2 hafta çabuk geçer inşallah allahım sğalıcaklaa kucağına aldıgın günleride görürüz yaaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?