Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrr.
kız küçük anne selizcik sen neden bana slm vermion bakem bebiş hariç sana çıkarıyom o dili
sağol canım..
hoşgeldin canım inşallah hayatım:92:
yerimde duramıyorummmmmm
hoşbuldum canımmmm..
ayy bilmemmi o heyecanlarıı hele kendisini gör pıtları duyy daha bir heyecanlı oluyor insan...
inşallah herşey yolundadır canımm...

ciceklara yaren0144 yelizcem soulfly_eu GamzeliKiz+ Seliz
günaydın kıslar nasılsınız bakim pazartesi sendreomu geçtimi
sağoll canım ben kendi adıma iyiyimmm hafta sonu cokkk güzel gecti benim için..
Günaydıııııınnnnnnnnnn:79::79:

günaydın canımmmm hoşgeldinn geldimi kız koçişinn..
nasıl gectiii bakalım anlatt

ciceklara yaren0144 yelizcem soulfly_eu GamzeliKiz+ Seliz
günaydın kıslar nasılsınız bakim pazartesi sendreomu geçtimi

evet canım geçtii malum pazartesi ev dağınık toplamakla meşgulum

inşallah tatlım dediğini gibi olur herşey..

günaydın canım

sağol canım..

günaydın canımmmm hoşgeldinn geldimi kız koçişinn..
nasıl gectiii bakalım anlatt

ayyyyy geldi geldii amma pirr geldiii....anammm 3 gündür rahat bırakmıyooo banyo yapmaktan sıkıldım artık o derece... yumurtlama dönemimde geçtii ahhhh ahhhhh içimyanarr boşaaa gittiiii yavrularımız:):):)

canımmm yaaa çok yorma bak kendiniii artıkkk bitane fındık var karnındaaa bugünde doktor günün doktordan çıkınca eger topige giremezsen msj at mutlaka merakta bırkma bizi

tatlım yeni gördüm yazdığını valla
yormuyorum hayatımmm ama çok üşüyorum süreklii topiğe giremezsem sana msj atarım tatlımmmm
sen napıyorsun kızzz çalışma yaptınmı bu ay?

hafta sonumu anlatim sizedee...
cumartesi kooçişimle alışverişe cıktık ev için..
balık aldık alkol aldıkk...selizcim kulaklarını cınlattım hep kiremitte balık yaptım..:81:
bu kadarmı cok lezzetli olur muhteşemdii ama kiremitte olucak kızlarr fırından cıktığı halde hala pişiyoduu cızır cızır..
sonra bir güzel kafaları cekmişizki sormayın gitsinn ben oldum leyla gülme krizine girdimm..
sonrada tabii bunun üstüne güzel bir eşkın gider dedikk..aman allahım o kafayla ekşının tadıda bir başka oluyormuşş süperdii..aslında ben öyle içen birisi değilimm aslında içmeyide istemem ama ne bilim dedim bir kez sorhoş olayı hakkatnde oldum ilk ve sondu ama koçiş bir kez daha yapalım diyo tüpden önce..

günaydınnn ayşemm iyiyiz senden nbr

günaydın canımm :)

vaaayy su kıremıtte balıkı bende denıcem :)

günaydın canım hoşgelmişsen

hoşbuldumm canım :)

kızz şu balığı bide ben deniycem yawffff alkol işini yapamam da ama güzel vakit geçirmişiniz bende haftasonu eşimle birlikte bişiler ypamayı öyle çoks eviyomkiii...allahımm ayrı koymasın eşlerimizden bizi yaaaaa

ayyyyy geldi geldii amma pirr geldiii....anammm 3 gündür rahat bırakmıyooo banyo yapmaktan sıkıldım artık o derece... yumurtlama dönemimde geçtii ahhhh ahhhhh içimyanarr boşaaa gittiiii yavrularımız:):):)
vuhuuuuuu bakıyorumda cok aktifsiniz bu araaa..ee kızım adam özlemiş demekki..
boşa gitti yavrularımız demişinya koptummm koçişimde der onuu hep..

günaydın kızlar ne habersınız :)

günaydın ayşemmm hoşgeldin canımmmm..ben iyiyim canım sağol sen nasılsınn..

ayy süper yaaa felekten bir gün geçirmişsinizz harika imrendim valla ama artık bana içki yasakama balıkla süper oluyor...o şekilde ekşında güzel oluyor..ama kocişin haklı tüpten önce bidaha deneme içkiliyekn bide hamiş falan kalma kızz sakın balıkları beğendiğine sevindim...
kiremitte bir başka güzel oluyormuş demiiiay şuan canım çektiii

tatlım yeni gördüm yazdığını valla
yormuyorum hayatımmm ama çok üşüyorum süreklii topiğe giremezsem sana msj atarım tatlımmmm
sen napıyorsun kızzz çalışma yaptınmı bu ay?

canım yaaaa sıkı sıkı giyin özellikle ayagıını sıcak tut .yok canım ya ben çalışma yapmadım bu aydaa

günaydınnn kızlaarrrr nasılsınızzzzzz

bugün 40 ımız doluyo

hoşgeldin topukluuu
geri sayım başladımı canımmm
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ve gelsin bebişler

14 den başla kızz

günaydınnnnnnn canm hoşgeldinnn...bebişleriniyiymiş çoks evindimm kızz 2 hafta çabuk geçer inşallah allahım sğalıcaklaa kucağına aldıgın günleride görürüz yaaa ...
inşallah canımm,inşallah.. acıcık kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…