günaydınnn kızlarrrr..
Ayy öğlen oldu ancak yazabiliyorum acayip yogunum yaa((
istifa edip gidesim var buralardan:))
bu arada benim kırmızılar hala gelmedi:)) bugün 41.günüm:))
pembedanammmmm canım çok sevindim kanaman bitmiş ve miniğin seninle... Bi tehlikede kalmamış allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde dogurmanı nasip etsin o günleri göstersin canım benim
çiğdoşummm kız çok az kaldı yaa tam tamına 2 haftacık
Gelsin artık yavrucukların
günaydınnn kızlarrrr..
ayy öğlen oldu ancak yazabiliyorum acayip yogunum yaa((
istifa edip gidesim var buralardan:))
bu arada benim kırmızılar hala gelmedi:)) bugün 41.günüm:))
pembedanammmmm canım çok sevindim kanaman bitmiş ve miniğin seninle... bi tehlikede kalmamış Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde dogurmanı nasip etsin o günleri göstersin canım benim
çiğdoşummm kız çok az kaldı yaa tam tamına 2 haftacık
gelsin artık yavrucukların
iş yerleri hep aynı sıkıntılı beden günde belki 10-15 hatta daha fazla içimden geçiriyorum bırakıcam işi diye ama olmuyor bırakamıyorum
günaydınnn kızlaarrrr nasılsınızzzzzz
bugün 40 ımız doluyo
hafta sonumu anlatim sizedee...
cumartesi kooçişimle alışverişe cıktık ev için..
balık aldık alkol aldıkk...selizcim kulaklarını cınlattım hep kiremitte balık yaptım..:81:
bu kadarmı cok lezzetli olur muhteşemdii ama kiremitte olucak kızlarr fırından cıktığı halde hala pişiyoduu cızır cızır..
sonra bir güzel kafaları cekmişizki sormayın gitsinn ben oldum leyla gülme krizine girdimm..
sonrada tabii bunun üstüne güzel bir eşkın gider dedikk..aman allahım o kafayla ekşının tadıda bir başka oluyormuşş süperdii..aslında ben öyle içen birisi değilimm aslında içmeyide istemem ama ne bilim dedim bir kez sorhoş olayı hakkatnde oldum ilk ve sondu ama koçiş bir kez daha yapalım diyo tüpden önce..
günaydın kızlarrrrsaat 12de doktora gidiyoruz çok heyecanlıyım:86:inşallah keseyi,bebeğimi görürüz
Kızlarr canlarr hepinize tünaydınlar hayırlı güzel günler diliyorum!!!
Ben bir hafta daha evimdeyin ara tatilimiz devam ediyor...Buna çok ihtiyacım vardı gerçektennn...
Sizler de iyisiniz inşallah?
günaydın nanişimmm
ay cok gecıktı senınkıler yaa nıe gelmedıler kı acebaa :)
iş yerleri hep aynı sıkıntılı beden günde belki 10-15 hatta daha fazla içimden geçiriyorum bırakıcam işi diye ama olmuyor bırakamıyorum
Kızlarr canlarr hepinize tünaydınlar hayırlı güzel günler diliyorum!!!
Ben bir hafta daha evimdeyin ara tatilimiz devam ediyor...Buna çok ihtiyacım vardı gerçektennn...
Sizler de iyisiniz inşallah?
seliz doktora gidicekti saat 12'de naptı acaba inşallah duymuştur pıt pıtlarını minişinin
seliz doktora gidicekti saat 12'de naptı acaba inşallah duymuştur pıt pıtlarını minişinin
inşallah canım güzel haberlerle gelir
inşallah canım güzel haberlerle gelir
inşallah canım duymuştur
canım ya maşallah az kalmış tickerinde son iki kutu
merhaba canım :) ohh tatilde güzelce dinlen kızcenle
ben iyiyim,bugün tetanoz aşımızın 2.si vardı onu vuruldum
çok acıyo yine ya 1-2 gün sürer
bilmiyorum gelmeyede niyeti yok hiç:))
hiçbir belirti yok...doktor gel bugünde test yapalım dedi ama ben o kadar yogunumki fırsatım yok doktora gitmeye(
ahh ahh bende hemde kaç defaaa( aslında eşimde çok istiyor istifa etmemi ama bu sefer ben kendime yediremiyorum...napalım hayırlısı olsun artık...
inşallah bebek olursa hiç çalışmıcam çocugum 3 yaşına gelene kadar...
o günleri görebilcekmiyim acaba
tünaydın sanada mervecimm..
ayy ne güzel valla tatilin tadını çıkar canımm ohh yarasın hem sana hem bebişine:)
İnşallah canım...Yalnız kayınvaldemler gelmek istiyorlar bakalım geldik diye haber verdik.Gelirlerse yarın öbür gün gelirler sanırım...Oyy kıyamam geçmiş olsun hayatım;ben de 15gün sonra olucam 2.sini aslında çok korkarak gitmiştim ilkine ama hiç agrım olmadı inşallah diğeri de öyle olur.Geçici acılar bunlar :))
evet canım Allah nasip ederse 2 buçuk ay kaldı :18:
sağlıkla kavuşurum inşallah kuzuma
inşallah canım sana bişi soracam canım ya sen ikili test yaptırmışmıydın
Sağol canım benim...Bir haftam var işte bakalım kayınvaldemler de gelmek istiyorlar ne kadar dinlenebilirsem dinlencem artık..Neyseki ikinci dönem çok çalışmadan 2ay doğum öncesi iznimi kullanıcam onuda 4gözle bekliyorum tabii :))
Nanemm bu arada senin kırmızılar gelmemiş hala doktora falan gittin mi canım ya da evde test yaptın mı çok merak ettim vallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?