Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
her neyse yinede teşekkürler hepinize sevgiler iyi günler.

Canım inan klomen kullanımı hakkında ve sordugun soruyla ilgili hiç bir bilgim yok.
O yüzden bişi diyemedim.Tek diyebileceğim bundan sonrasında umarım sağlıkla hamile kalırsın ve hersey gönlüne göre olur!

nanecim hayırlı olsun, devlet memurluğundan istifa kararı vermek çok kolay olmasa gerek, iyice düşündüğünü umut ediyorum. Eğer maddi durumunuz elverişliyle eşinin işi iyiyse yani senin istifa etmen herhangi bir olumsuzluğa yol açmayacaksa, kendini yıprattığına değmez.
Gerçi yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama 1 yıl içinde ayrıldığın derece ve kademeden geri dönüş yapabiliyorsun diye duymuştum.
Ayrıca istifa yerine kurum değişikliğini hiç düşündün mü?
Hangi kurumda olduğunu bilmiyorum, ama (hoş bazı kurumlarda kurum değişikliği için muvaffakat alabilmek çok zor ama) eğer kurum değişikliği yaparsan belki daha rahat edersin....

Her şekilde hakkında hayırlı olsun.

Bu arada kırmızılar niye gecikti, ilaç falan kullandın mı söktürücü, en son dr ye gidicem yoğunluktan gidemedim diyordun gitmedin mi dr ye, o zaman stresten gecikmiş olabilir..

Hoşgeldiniz canım çok şükür diyelim...
Siz nasılsınız bakalım?

pempecım naıslsın ya kacgundur ses seda yok senden :)

bebısko nasıl :)

iyiyiz şekerler, çok acıyo totomuz oturunca pc başında...okuyorumda yazmaya fazla vaktimiz olmuyo uyumaktan
2-3 gündür maşallahım var, bebiş tam gaz büyüyoooo....
ne var ne yok anlatın bakalım son haberleri...

her neyse yinede teşekkürler hepinize sevgiler iyi günler.

öncelikle hoşgeldin.

maalesef klomen kullanımı ile bir bilgim yok canım. ama 11 gün önce yaptırılan kan testinin doğru sonuç verebileceğine pek ihtimal veremiyorum, yani 1 hafta önce falan sonucu doğru verdiğini gördük mesela mervenin öyle bayağı erken çıkmıştı kan testinde... Ama 11 gün çok erken daha

ama bizim bir prof. arkadaşımız var burda, onun kesinlikle bilgisi vardır da o da bugün işten ayrıldı vakit bulabilirse cevap yazıcaktır eminim.

canım 11 gun kala bellı olmayabılır bıraz beklemen lazım canını sıkma
kendını baska seylere ver rahat ol accık kız :)
herseyın hayırlısı :)

:78: :78: :78: o kadar diil canım ya işte azbucuk bişi o kadar,,
aşılama yaptıranlar klomen kulannalar daha ıı bılır :)

affelim sizee :))

PARADİİİİİİİİSSSSSSSSSSS

Hoşgeldin, geçmiş olsun baban ameliyat olmuş canım. İnşallah iyidir, allah şifa versin

ne oldu kızz ben neler kaçırdım böle sen daha yeni girmiştin
neyse boşver herşeyin hayırlısı olsun sen dogru karar vermişsindir

ay valla çekemıcem daa fazla bunları amelıyata kadar dınlenırım
amelıyattan sonra bı ıs bulurum valla burda sinir sahıbı oldum 2 ayda
yeter tamam Allah daha hayırlısını cıkarsın karsıma ınsallahhh :)

hoş geldiniz hoş geldiniz bakalım cicişler

ay haberler ne olsun bugün canımız sıkkın

idilin yeğenin rahatsızlığı ilerlemiş, morali çok bozuk
ayşe işten çıkmış
nane işten istifaya karar vermiş
benim sıpam ergenliğe girmeye çalışıyor ama beceremiyor, çok ağır geçiriyor hep ağlıyor....
çiğdemin şeysi acıyor artık iyice kasılmaya başladı
su'cum hasta olmuş kıyamam
bugün bunlara canımız sıkıldı........

Merhaba,
yeni üye oldum, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sormak istediğim şu;
9 Ocakda son adetimi oldum, sonra 23 ocakta ara kanamam oldu, doktorum ovulasyon kanaması dedi.
eğer bugünlerde eşinle beraber olduysan hamile kalabilirsin ve de normal zamanında adet göreceksin yine dedi. Ben pek ihtimal vermedim ama hala adet de olmadım.
Böyle bir durum başına gelen var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.

Ohh maşallah size canım uyuyunda büyüyün Bol bol dinlenin...
Bugün topiğimiz biraz sıkıntılı canım..Hepimizde ağır bir hava var...

Evet ablamm haklı;ben 5 gün önce kan testinde ögrenmıstım ama 11gün biraz fazla gibi geldi bana da .Neticede hayırlısı olur ınsallah

Evett abla haklısın çok iyi özetlemişsin bugünümüzü...
Allah ım hepimize çareler iyilikler güzellikler göndersin;hakkımızda hayırlısı olsun diyelim...

Bu arada benimde midem bulanıyor;nedense kız çok hareketli içimden fırlayacak gibi bugün...
Bir de kahverengimsi akıntılarım oluyor bu da beni korkutuyorr neden oluo bilemiorum da :/

selam canlar nasılsınızz....
ayy kac gündür cok hastayım yataktan basımı kaldıramadım daha yeni toparlanıyom.cok fena üşütmüsüm sütüm bile ekşidi düşünün bebek kustu ben desen cigerler dökülüyo.. ama şimdi biraz daha taporaladım ama 3 gün dinlenmem gerek pazartesi iş bası ne cabuk gecti kızlar yaa sormayın. benden bu kadar..... gezerken hasta oldu arkadasınızzz ((

herkes istifa kararı mı aldı... aman hayırlısı olsun şekerler, sıkıntıya gerek yok, bütün gün iş yerinde geçirince hayatı iş oluyo insanın bilirim. çok zor dayanmak...
idilin yeğenine ne olmuş ki? haberim yokkkkk?
geçmiş olsun sucum yaaa salgın var aman dikkat et kocaman oldunuz artık!!!!
çiğdemcimden haberim var, çok zor az kaldı artık , çok heyecanlanıorum vallaaaaaa
kız senin sıpan kaç yaşında????

hoşgeldin,
ara kanamam oldu demişsin ama nasıldı yoğunmuydu leke şeklinde miydi, kaç gün sürdü
gerçi doktora gitmişsin sonuçta dr sana anlatmış.
Bence test yaptırmalısın artık günün de geçmiş çünkü eğer gebelik varsa çıkar zaten.

Ben hamile kalmadım ama ara kanamalarım çok oldu. Benim ara kanamalarım normal adet şeklindeydi
Korkma sen ama bende polip çıktı bu nedenle ara kanamam oluyormuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…