her neyse yinede teşekkürler hepinize sevgiler iyi günler.
bu arada herkese günaydın kızlar nasılsınız?kimsenin bugün keyfi yok ne tuhaf bende güne hiç iyi başlamadım kırmızılar geldi bugün ama ne felakat o kadar çok midem bulanıyorki anlatamam daha yeni geldim işe...ama duracak halim yok...
ve sanırım işten de ayrılıcam istifa edicem memurluktan...dün eşimle uzun uzun konuştuk...
o zaten dünden razıydı işten ayrılmama...ama sonradan pişman olmaktan korkuyorum...ama burdanda nefret ediyorum dayanamıyorum artık(
Kızlar çıktım ben ısten bugun son
amelıyattan sonra tekrar ıs arıycam bakalımm
Hoşgeldiniz canım çok şükür diyelim...
Siz nasılsınız bakalım?
pempecım naıslsın ya kacgundur ses seda yok senden :)
bebısko nasıl :)
her neyse yinede teşekkürler hepinize sevgiler iyi günler.
sorum şu kızlar ben bu ay klomen kullandım ve iğne olmadım şu an adetimin 23.cü günü 1 haftadır çok fena ağrım oluyo doktora gittim enfeksiyon var dedi kan testi verdim sonuç negatif yumurtlaman olmuş dedi doktor bide yumurtalar baya genişlemiş gününün geçmesini bekle dedi. kafam karıştı siz ce adete 11 gün kala kanda gebelik belli olurmu .sağ tarafta 2 yumurtam gelişmişti ve şu an sağ tarafım çok ağrıyo
öncelikle hoşgeldin.
maalesef klomen kullanımı ile bir bilgim yok canım. ama 11 gün önce yaptırılan kan testinin doğru sonuç verebileceğine pek ihtimal veremiyorum, yani 1 hafta önce falan sonucu doğru verdiğini gördük mesela mervenin öyle bayağı erken çıkmıştı kan testinde... Ama 11 gün çok erken daha
ama bizim bir prof. arkadaşımız var burda, onun kesinlikle bilgisi vardır da o da bugün işten ayrıldı vakit bulabilirse cevap yazıcaktır eminim.
iyiyiz şekerler, çok acıyo totomuz oturunca pc başında...okuyorumda yazmaya fazla vaktimiz olmuyo uyumaktan
2-3 gündür maşallahım var, bebiş tam gaz büyüyoooo....
ne var ne yok anlatın bakalım son haberleri...
ne oldu kızz ben neler kaçırdım böle sen daha yeni girmiştin
neyse boşver herşeyin hayırlısı olsun sen dogru karar vermişsindir
iyiyiz şekerler, çok acıyo totomuz oturunca pc başında...okuyorumda yazmaya fazla vaktimiz olmuyo uyumaktan
öncelikle hoşgeldin.
maalesef klomen kullanımı ile bir bilgim yok canım. ama 11 gün önce yaptırılan kan testinin doğru sonuç verebileceğine pek ihtimal veremiyorum, yani 1 hafta önce falan sonucu doğru verdiğini gördük mesela mervenin öyle bayağı erken çıkmıştı kan testinde... Ama 11 gün çok erken daha
ama bizim bir prof. arkadaşımız var burda, onun kesinlikle bilgisi vardır da o da bugün işten ayrıldı vakit bulabilirse cevap yazıcaktır eminim.
hoş geldiniz hoş geldiniz bakalım cicişler
ay haberler ne olsun bugün canımız sıkkın
idilin yeğenin rahatsızlığı ilerlemiş, morali çok bozuk
ayşe işten çıkmış
nane işten istifaya karar vermiş
benim sıpam ergenliğe girmeye çalışıyor ama beceremiyor, çok ağır geçiriyor hep ağlıyor....
çiğdemin şeysi acıyor artık iyice kasılmaya başladı
su'cum hasta olmuş kıyamam
bugün bunlara canımız sıkıldı........
hoş geldiniz hoş geldiniz bakalım cicişler
ay haberler ne olsun bugün canımız sıkkın
idilin yeğenin rahatsızlığı ilerlemiş, morali çok bozuk
ayşe işten çıkmış
nane işten istifaya karar vermiş
benim sıpam ergenliğe girmeye çalışıyor ama beceremiyor, çok ağır geçiriyor hep ağlıyor....
çiğdemin şeysi acıyor artık iyice kasılmaya başladı
su'cum hasta olmuş kıyamam
bugün bunlara canımız sıkıldı........
Merhaba,
yeni üye oldum, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sormak istediğim şu;
9 Ocakda son adetimi oldum, sonra 23 ocakta ara kanamam oldu, doktorum ovulasyon kanaması dedi.
eğer bugünlerde eşinle beraber olduysan hamile kalabilirsin ve de normal zamanında adet göreceksin yine dedi. Ben pek ihtimal vermedim ama hala adet de olmadım.
Böyle bir durum başına gelen var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.
Ohh maşallah size canım uyuyunda büyüyünBol bol dinlenin...
Bugün topiğimiz biraz sıkıntılı canım..Hepimizde ağır bir hava var...
büyüyoruz teyzesi valla 10. haftamız bitiyooo.. inanamıyorum gerçekten...kışın günler kısa olunca sanırım bide ben yatınca sürekli geçiyo günlerr hızlı hızlııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?