Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aynen canım ya adet benide mahvetti hamiş kalsakta hayırlısıyla 9 ay rahat rahat takılsak ne güsell
canım istifa edersen senin için daha iyi olur sanaırım çünkü sınava girmeyi düşünüyodun çaışma imkanın olur sonrada bankacılıga dönersinnn
aaa olurmu canım inşallah begenirsinn

ayy dimi ne süper olur valla ben hamile kalmaya razıyım:)) sanki çok kalabiliyomda pehhhhh
ewet eşimde öle söylüyor ders çalışırsın sınavlarına daha iyi hazırlanırsın diyor eger gitmek istersen dersaneyede gönderirim seni diyor...bakalım eger istifa edersem önce 22 günlük yıllık iznimi kullanıcam ardındanda istifa edicem :))
sen alırsında ben begenmemmi hiç

Kızlar çıktım ben ısten bugun son

amelıyattan sonra tekrar ıs arıycam bakalımm

aaaaaaaaaaaaaaaa ayşeeee niye çıktın işten ne olduu kim ne dediii

aslında mobilyalarım siyah yani mobilyalarımı değiştirmeyi düşünmüyorum.... ama genelde nevresimlerim filan yeşil tonlarında çok seviyom yeşili ya :)

dediğim gibi diyecek bişey yok kızlar....sizlerle paylaştım çünkü inanın kimseye anlatılmıyo dün eşim geldi ne oldu diye soruyor söyleyemiyorum...yazmak belki daha kolay geliyo bilmiyorum...
Allahım herkese sağlık versin.....gerçekten sağlıksız hiç bir şey olmuyo bu dünyada.... paran pulun malın mülkün olabilir ama sağlık olmadıktan sonra neye yarar.....

Bir de adet dönemin zorluyor seni sanırım.O yüzden de canın sıkılıyordur halsiz bırakıyordur seni bu durum..Geçicek inşallah canım merak etme.Bu ay geç geldiği için böyle tuhaf oldu sanırım...
Aa o zmn iyi canım 6ay sonra işe baslıyabiliosan bencede bırakbilirsin bu arada da biraz dinlenirsin cnm

bu arada Maraş Elbistan-Afşin termik santraline kömür sağlayan Çöllolar kömür sahasında yine bir göçük olmuş çok üzüldüm....15 işci göçük altındaymış

canım yaaaaaa

hayırlısı canım ya sinir sahıbı oldum burda ztane inşallah daha ıyı bı ıs bulurum

senınde hakkınd hayırlısı olsun canım mutlu oldugun ısı yap bencede
ne sıkcan canını 3 gunluk dunya ıcın :)

aaaaaaaaaaaaaaaa ayşeeee niye çıktın işten ne olduu kim ne dediii

..

idilcimm olmuyo ya en ıyısı bu oldu yanı hayırlısı bakalım

bu arada Maraş Elbistan-Afşin termik santraline kömür sağlayan Çöllolar kömür sahasında yine bir göçük olmuş çok üzüldüm....15 işci göçük altındaymış

Ayy çok üzüldümm ben de duymamıştım
Allah ım sağ salim çıkmayı nasip etsin her birine...Aileleri helal olmustur

ben çıkıyorum kızlar dayanamıyorum eve gitcem ordan devam ederiz...

Tamam canım hadi git evine ordan devam ederizzz

hoş bulduk canım

sorum şu kızlar ben bu ay klomen kullandım ve iğne olmadım şu an adetimin 23.cü günü 1 haftadır çok fena ağrım oluyo doktora gittim enfeksiyon var dedi kan testi verdim sonuç negatif yumurtlaman olmuş dedi doktor bide yumurtalar baya genişlemiş gününün geçmesini bekle dedi. kafam karıştı siz ce adete 11 gün kala kanda gebelik belli olurmu .sağ tarafta 2 yumurtam gelişmişti ve şu an sağ tarafım çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…