hoşbulduk canım benim...ay sorma ya nasıl bir adet dönemi yaşıyorum böle ya çok kötüyüm(
ewet canım istifa etmeyi düşünüyorum inş bölesi daha hayırlı olur benim için..
yok canım benim daha gelmedi yolladıkların ama eli kulagındadır gelir heralde...şimdiden çok teşekkür ederim canım hiç gerek yoktu aslında düşünmen yeter
aynen canım ya adet benide mahvetti hamiş kalsakta hayırlısıyla 9 ay rahat rahat takılsak ne güsell
canım istifa edersen senin için daha iyi olur sanaırım çünkü sınava girmeyi düşünüyodun çaışma imkanın olur sonrada bankacılıga dönersinnn
aaa olurmu canım inşallah begenirsinn
Kızlar çıktım ben ısten bugun son
amelıyattan sonra tekrar ıs arıycam bakalımm
idil, duvar kağıdını çok beğendim ben de
hele yeşil şık bir yatak örtüsüyle şık bir koyu kahve mobilyayla ve aslında belki beyaz da olabilir çok yakışacaktır diye canlandırdım ama beyaz mobilyadan pek emin değilim yine de
canım benim inan ne diyecegimi bilemiyorum o kadar üzüldümki şuanRabbim sizlere sabır versin...kesinlikle Allahtan ümit kesilmez... Rabbim Taylan için mucizeler yaratır inşallah...
aaa hemenmi çıktın şimdi ayşemm...nolduki canım hayırdır?seni bu kadar acele ettiren noldu??
bu arada herkese günaydın kızlar nasılsınız?kimsenin bugün keyfi yok ne tuhaf bende güne hiç iyi başlamadım kırmızılar geldi bugün ama ne felakat o kadar çok midem bulanıyorki anlatamam daha yeni geldim işe...ama duracak halim yok...
ve sanırım işten de ayrılıcam istifa edicem memurluktan...dün eşimle uzun uzun konuştuk...
o zaten dünden razıydı işten ayrılmama...ama sonradan pişman olmaktan korkuyorum...ama burdanda nefret ediyorum dayanamıyorum artık(
Canım benim dünde yazmıştım ama insan gerçekten diyecek bişi bulamıyor.Allah ım hayırlısını versin inşallah.Ablana sizlere güç kuvvet yiğenine de şifalar nasip etsin.Ben Allah ın mucizelerine çok inanıyorum;kimlere yaşamaz dedilerde yaşadı gözümüzün önünde örnekler var. Allah ım inşallah Taylan a da yaşatır bu mucizelerden.Dualarımız sizinle canım.Allah yardımcınız olsun...
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun...
Hiç sıkma canını,zaten seni baya üzüyorlardı.Bence böylesi daha iyi oldu.Bu arada da sağlık konusuna odaklanırsın;toparlanınca daha iyi bir yerde işe çıkarsın inşallah canım...
hoşbuldum canım sende hoşgeldin....ewet herkesin canı sıkkın bugün su hastamı oyyy suyum çok geçmiş olsun canımmmm
ewet ya güne çok kötü başladım...eger istifa edersem 6 ay sonra tekrar istedigim bir kuruma işe başlayabilirmişim bu durum ikna ediyor biraz beni...hayırlısı inş canım...
saol canım inşallah güzel ve iyi olur benim için...
en iyisini yapmışsın canım mecbur değilsin ya...daha fazla onlara tahammül etmene gerek yok... sana işmi yok inşallah daha iyi bir yerde daha vasıflı kaliteli insanlarla çalışırsın canım benim
ayy dimi ne süper olur valla ben hamile kalmaya razıyım:)) sanki çok kalabiliyomda pehhhhh
ewet eşimde öle söylüyor ders çalışırsın sınavlarına daha iyi hazırlanırsın diyor eger gitmek istersen dersaneyede gönderirim seni diyor...bakalım eger istifa edersem önce 22 günlük yıllık iznimi kullanıcam ardındanda istifa edicem :))
sen alırsında ben begenmemmi hiç
ben çıkıyorum kızlar dayanamıyorum eve gitcem ordan devam ederiz...
hoşbuldum canım sende hoşgeldin....ewet herkesin canı sıkkın bugün su hastamı oyyy suyum çok geçmiş olsun canımmmm
Ewet ya güne çok kötü başladım...eger istifa edersem 6 ay sonra tekrar istedigim bir kuruma işe başlayabilirmişim bu durum ikna ediyor biraz beni...hayırlısı inş canım...
Saol canım inşallah güzel ve iyi olur benim için...
En iyisini yapmışsın canım mecbur değilsin ya...daha fazla onlara tahammül etmene gerek yok... Sana işmi yok inşallah daha iyi bir yerde daha vasıflı kaliteli insanlarla çalışırsın canım benim
aaaaaaaaaaaaaaaa ayşeeee niye çıktın işten ne olduu kim ne dediii
..
bu arada Maraş Elbistan-Afşin termik santraline kömür sağlayan Çöllolar kömür sahasında yine bir göçük olmuş çok üzüldüm....15 işci göçük altındaymış
ben çıkıyorum kızlar dayanamıyorum eve gitcem ordan devam ederiz...
kızlar biz geldiki nasılsınızzzzz
kızlar biz geldiki nasılsınızzzzz
arkadaşlar sizlere bi sorum olcak yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar sizlere bi sorum olcak yardımcı olurmusunuz[kızlar oradamısınız
buyrun efendım :) hoşgeldınız
hoş bulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?