Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

zehirledi kızzz zehirlemezmi hiç..kacarmı ama sultan tahmin etti mahidevranın yaptığını..mahidevranda ne akıllı karı onun geldiğini hissedince oğluna duygu sömürüsü yapıyoo bizim ailemiz hep bir arada diye..
sonraa tabi hürrem yine dört ayak üstüne düştü iyileşti ve bebeğide gayet sağlıklı..

bu arada duvar kağıdını beğendim hoş görünüyo..

idil, duvar kağıdını çok beğendim ben de
hele yeşil şık bir yatak örtüsüyle şık bir koyu kahve mobilyayla ve aslında belki beyaz da olabilir çok yakışacaktır diye canlandırdım ama beyaz mobilyadan pek emin değilim yine de

ablacım yeşil ve beyaz uyumu süper oluyo bence beyaz almalı mobilyayı açık yeşil yada beyaz perdeler falan süperrr

Kızlar çıktım ben ısten bugun son

amelıyattan sonra tekrar ıs arıycam bakalımm

aaaa hayırdır

ne oldu gıcığını tetikleyen ekstra bir durum oldu sabah biz konuştuktan sonra

bu kadar erken düşünmüyordun da şaşırdım şimdi

ama hayırlı olsun, vardır bunda da bir hayır,

burdan yenecek ekmeğin bu kadarmış o zaman ki bu kararı aldın

sana iş mi yok güzelim maşallahın var

bu arada sağlık problemlerini halledersin, turp gibi hamiş de kalırsın sonrasında bebişini büyütürsün rahat rahat bence ameliyattan sonra da dinlenmene istirahatine bak...

evet ya olmuyo böle bende çok kötü oluyorum sınırlenıyorum
hemde amelıyat olcam bı sure ıse gelemıcem dıede bozuk attılar
işte bunalr toplanınca çıktım ısten ya hayılrısı amelıyattan sorna gene bakarım bı ıse
o zamana kadar dınlenıcem ıste hayırlısı bakalım

canım benim inan ne diyecegimi bilemiyorum o kadar üzüldümki şuan Rabbim sizlere sabır versin...kesinlikle Allahtan ümit kesilmez... Rabbim Taylan için mucizeler yaratır inşallah...

aaa hemenmi çıktın şimdi ayşemm...nolduki canım hayırdır?seni bu kadar acele ettiren noldu??

bu arada herkese günaydın kızlar nasılsınız?kimsenin bugün keyfi yok ne tuhaf bende güne hiç iyi başlamadım kırmızılar geldi bugün ama ne felakat o kadar çok midem bulanıyorki anlatamam daha yeni geldim işe...ama duracak halim yok...
ve sanırım işten de ayrılıcam istifa edicem memurluktan...dün eşimle uzun uzun konuştuk...
o zaten dünden razıydı işten ayrılmama...ama sonradan pişman olmaktan korkuyorum...ama burdanda nefret ediyorum dayanamıyorum artık(

Canım benim dünde yazmıştım ama insan gerçekten diyecek bişi bulamıyor.Allah ım hayırlısını versin inşallah.Ablana sizlere güç kuvvet yiğenine de şifalar nasip etsin.Ben Allah ın mucizelerine çok inanıyorum;kimlere yaşamaz dedilerde yaşadı gözümüzün önünde örnekler var. Allah ım inşallah Taylan a da yaşatır bu mucizelerden.Dualarımız sizinle canım.Allah yardımcınız olsun...

Hadi bakalım canım hayırlısı olsun...
Hiç sıkma canını,zaten seni baya üzüyorlardı.Bence böylesi daha iyi oldu.Bu arada da sağlık konusuna odaklanırsın;toparlanınca daha iyi bir yerde işe çıkarsın inşallah canım...

Günaydın canım hoşgeldin!Ben de şimdi geldim topiğimize...
Bugün kızların çoğunun içi sıkılıyormuş sanırım,Su hasta olmuş kıyamam
İdilime çok ayrı üzüldük hepimiz...Demek senin içinde pek iyi bir gün olmadı. İyi düşün canım yine de;ordan çıkarsanda bir gün yine işe başlamak istersen başka yerde başlarsın hiç olmadı.Seni çok yoruyorlarsa dayanmak zorunda değilsin tabi..Umarım güzel olur bundan sonrası canım

canım artık sabrım kalmadı gun gectkce nefret doluyordum burdakılere
doğru dürüst pc kullanmayı bile bılmeyen ınslaar patrnluk taslıolar gerzek gerzek
sinirleri,m bozuldu ınan bende cıktım of en ıyısı amelıyattan sonra bakcam bı iş

hoşgeldinnn canımmmm ayyy benimde bu ay kırmızılar bi geldi pir geldiii ölüyodum nerdeyse agrıdan sızıdan hala da midem yanıyo anlamadım gittiii.canım istifa etmeyi düşünüyomuşsun hakkında hayırlısı olsun inşallah bu arada merak ettim geldimiii yolladıgımm

hoşbuldum canım sende hoşgeldin....ewet herkesin canı sıkkın bugün su hastamı oyyy suyum çok geçmiş olsun canımmmm
ewet ya güne çok kötü başladım...eger istifa edersem 6 ay sonra tekrar istedigim bir kuruma işe başlayabilirmişim bu durum ikna ediyor biraz beni...hayırlısı inş canım...
saol canım inşallah güzel ve iyi olur benim için...

en iyisini yapmışsın canım mecbur değilsin ya...daha fazla onlara tahammül etmene gerek yok... sana işmi yok inşallah daha iyi bir yerde daha vasıflı kaliteli insanlarla çalışırsın canım benim

hoşbulduk canım benim...ay sorma ya nasıl bir adet dönemi yaşıyorum böle ya çok kötüyüm (
ewet canım istifa etmeyi düşünüyorum inş bölesi daha hayırlı olur benim için..
yok canım benim daha gelmedi yolladıkların ama eli kulagındadır gelir heralde...şimdiden çok teşekkür ederim canım hiç gerek yoktu aslında düşünmen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…