ben izleyemedim anlatsana ne oldu.... mahi devran zehirledi mi hürremi
amin canım...
kızlar bu arada sizin fikirlerinize ihtiyacım var...
evimizi alıcaz bildiğiniz gibi... yatak odamızı yeşil yapmak istiyorum çok seviyorum yeşili
şu tarz bir kağıt yapmak istiyorum Expansé sur intissé fleurs beige sur vert - CASTORAMA
ben izleyemedim anlatsana ne oldu.... mahi devran zehirledi mi hürremi
amin canım...
kızlar bu arada sizin fikirlerinize ihtiyacım var...
evimizi alıcaz bildiğiniz gibi... yatak odamızı yeşil yapmak istiyorum çok seviyorum yeşili
şu tarz bir kağıt yapmak istiyorum Expansé sur intissé fleurs beige sur vert - CASTORAMA
hoş bulduk canım :))buraya takilmissin arkadaşların var bi sulu bisulu hepsi de seviyor seni can sıkıntısı kalmamıştır herhalde :))
sağolsunlar canımm...
evet can sıkıntım kalmıyo zaten onlarla olunca..ama işte arada geliyolar galiba..
idil, duvar kağıdını çok beğendim ben de
hele yeşil şık bir yatak örtüsüyle şık bir koyu kahve mobilyayla ve aslında belki beyaz da olabilir çok yakışacaktır diye canlandırdım ama beyaz mobilyadan pek emin değilim yine de
Kızlar çıktım ben ısten bugun son
amelıyattan sonra tekrar ıs arıycam bakalımm
aaaa hayırdır
ne oldu gıcığını tetikleyen ekstra bir durum oldu sabah biz konuştuktan sonra
bu kadar erken düşünmüyordun da şaşırdım şimdi
ama hayırlı olsun, vardır bunda da bir hayır,
burdan yenecek ekmeğin bu kadarmış o zaman ki bu kararı aldın
sana iş mi yok güzelim maşallahın var
bu arada sağlık problemlerini halledersin, turp gibi hamiş de kalırsın sonrasında bebişini büyütürsün rahat rahat bence ameliyattan sonra da dinlenmene istirahatine bak...
çok kötüyüm kızlar...
bilenler bilir daha önce anlatmıştım burda...4 yaşındaki yiğenim birden bire hastalandı...
ablam aylardır mücadele ediyor hastalığını öğrenmek ve çaresini aramak için...
genetik araştırmalar yapılmıştı bugün sonuçlandı ve nihayet hastalığın adı kondu...ama malesef allah kahretsin ki hastalığı öldürücü...yiğenim 4 yaşında ve en fazla 10-15 yaşına kadar yaşayabilirmiş...
Céroïde Lipofuscinoses adı altında türkcesini bilmiyorum bu fransızcası... o kadar kötüyüm ki anlatamam size...taylanım benim ilk göz ağrım gözümüzün önünde eridi...ve şu an ablamın bir mesajıyla öğreniyorum hastalığını : ''taylanın hastalığı Céroïde Lipofuscinoses bana bişey sorma internetten bak'' diyor ablacım canım benim...aramaya korkuyorum bir kaç dakika oldu öğreneli inanır mısınız başımdan kaynar sular döküldü...ağlıyorum ağlıyorum...ama ne fayda......taylanım iyileşmiycek ve ölecek....ben buna nasıl dayanıcam bilmiyorum ....... size yazıyorum çünkü birileri beni rahatlatsın içimi dökmek istiyorum eşim hala gelmedi işten... ooof gamsız hayat.....................
o da bütün çocuklar gibi okula gidecekti.....teyze diyecektii bana öpecekti sarılacaktı....neden bunlar başımıza geldi...nasıl geldi...niye geldi niye bizee.... ablamı düşünemiyorum şimdi..kim bilir ne haldedir...bana bişey sorma diyor.... arasam nasıl teselli verecem...ne diyecem ...bişey olmaz mı diyim üzülme mi diyim....diyemem ki... derinden bir offfffffff çekiyorum........
offfffffffffffffffffffffffffff allahım sabır ver....
kızlar günaydın...uyandığımda bunların hepsi kabus muydu diyerek uyandım ama malesef gerçek...
destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim...dün yazdığım mesajdan sonra ablamla konuştum...çok kötüydü...teselli edemedim...o da öyle bişey beklemedi zaten...sesli düşündü ben dinledim...
söyledikleri o kadar üzdü ki beni ''ben taylanı doğumdan sonra onu hiç okula giderken veya büyüdüğünü hayal etmedim, çok tuhaf sanki hissettim böyle olacağını'' dedi...
''Nöronal seroid lipofusinozlar, otozomal çekinik kalıtım, epileptik nöbetler, ilerleyici psikomotor bozulma, görme kaybı ve erken ölüm ile belirgin çocukluk çağında en sık görülen nörodejeneratif hastalıklardır.''
Yiğenimin 2,5 yaşına kadar hiç bişeyi yoktu...yürüyordu koşuyordu, azıcık da olsa konuşuyordu yiyordu...ateşlendi kasılmaları başladı...sonra epilepsi dediler...beyincik küçülmesi dediler...dediler dediler...yiğenim elden ayaktan düştü...
en sonunda genetik araştırmalar yapıldı...ve bu hastalığın hiç bir tedavisi yok...biliyor musunuz kızlar...bu hastalığın iki tipi varmış biri türk tipi (en çok bizim insanlarımızda görülen bir hastalık) diğeri finlandiya tipi...
ablamın söylediklerini unutamıyorum ''6 yaşını göremez benim oğlum'' diyor ''allahtan tek istediğim şey oğlum ölürken acı çekmesin.. hayat mı bu? yemek verirsem yiyor vermezsem aç kalıyor...kaldırmasam saatlerce aynı yerde otuyor''
Taylanın önce konuşması bozuldu...okey dedik..ona da şükrettik....
sonra yürüyemez oldu tamam o da tamam
ama ölümüne nasıl tamam diyebiliriz..........benim tatlı yiğenim((
oooooooooof off
canım benim inan ne diyecegimi bilemiyorum o kadar üzüldümki şuanRabbim sizlere sabır versin...kesinlikle Allahtan ümit kesilmez... Rabbim Taylan için mucizeler yaratır inşallah...
aaa hemenmi çıktın şimdi ayşemm...nolduki canım hayırdır?seni bu kadar acele ettiren noldu??
bu arada herkese günaydın kızlar nasılsınız?kimsenin bugün keyfi yok ne tuhaf bende güne hiç iyi başlamadım kırmızılar geldi bugün ama ne felakat o kadar çok midem bulanıyorki anlatamam daha yeni geldim işe...ama duracak halim yok...
ve sanırım işten de ayrılıcam istifa edicem memurluktan...dün eşimle uzun uzun konuştuk...
o zaten dünden razıydı işten ayrılmama...ama sonradan pişman olmaktan korkuyorum...ama burdanda nefret ediyorum dayanamıyorum artık(
canım benim inan ne diyecegimi bilemiyorum o kadar üzüldümki şuanRabbim sizlere sabır versin...kesinlikle Allahtan ümit kesilmez... Rabbim Taylan için mucizeler yaratır inşallah...
aaa hemenmi çıktın şimdi ayşemm...nolduki canım hayırdır?seni bu kadar acele ettiren noldu??
bu arada herkese günaydın kızlar nasılsınız?kimsenin bugün keyfi yok ne tuhaf bende güne hiç iyi başlamadım kırmızılar geldi bugün ama ne felakat o kadar çok midem bulanıyorki anlatamam daha yeni geldim işe...ama duracak halim yok...
ve sanırım işten de ayrılıcam istifa edicem memurluktan...dün eşimle uzun uzun konuştuk...
o zaten dünden razıydı işten ayrılmama...ama sonradan pişman olmaktan korkuyorum...ama burdanda nefret ediyorum dayanamıyorum artık(
Günaydın canım hoşgeldin!Ben de şimdi geldim topiğimize...
Bugün kızların çoğunun içi sıkılıyormuş sanırım,Su hasta olmuş kıyamam
İdilime çok ayrı üzüldük hepimiz...Demek senin içinde pek iyi bir gün olmadı. İyi düşün canım yine de;ordan çıkarsanda bir gün yine işe başlamak istersen başka yerde başlarsın hiç olmadı.Seni çok yoruyorlarsa dayanmak zorunda değilsin tabi..Umarım güzel olur bundan sonrası canım
canım artık sabrım kalmadı gun gectkce nefret doluyordum burdakılere
doğru dürüst pc kullanmayı bile bılmeyen ınslaar patrnluk taslıolar gerzek gerzek
sinirleri,m bozuldu ınan bende cıktım of en ıyısı amelıyattan sonra bakcam bı iş
hoşgeldinnn canımmmm ayyy benimde bu ay kırmızılar bi geldi pir geldiii ölüyodum nerdeyse agrıdan sızıdan hala da midem yanıyo anlamadım gittiii.canım istifa etmeyi düşünüyomuşsun hakkında hayırlısı olsun inşallah bu arada merak ettim geldimiii yolladıgımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?