smart girl beni de ekler misin ? hamişler listesine :)
:1shok: :1shok: :1shok:
ya dedmin dedim ya ende rüyamda adet oldugumu görmüştüm olmadım hamileymişim
diye ay hayırlara vesile olsun rüyan inşallah
saol smartcım inşallahh
cngemn benim dedem trabzonlu babam amasyalı benle hemşeri çıktı:)
yok be canım bizim smart kız bebek istiyo ya ona attım taşı o çok kız istiyo ya oğlu olucak onun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet yaaaaaa!Öncelikle sağlıklı olsun,hayırlı evlat olsun arkasından da KIZZZZZZZZZZZZZZ olsuuunnn!Bunu böyle istediğimi herkes biliyo benim!
ben dileğimi diledim ama Allah ne nasip ederse artık.... opuyorumnanaktan
bence adet olduğunuzu görmeniz tamamen psikolojik, bekliyosunuz ya. Bilinç altı rüyaya yansıyor. Günlük yaşadığımız pek çok olayda da aynı şey olmaz mı?
bende trabzonluyum bende hemşeriyim:lepi::lepi:[/QUOTE
ohhh ne güzelolumunekankayizsmile
ya kızlar hadi sizin gününüz geldidaha benim adet olmama çok var ama sanki adet olacakmışım gibi bi hid var bende aynı adet olacakmışım gibi belim agrıyo lavoboya gidiyom adet yok eee zaten çokda var adet olmama
az öncede bunu söyledim psikolojik olabilir diye. Dediğim gibi belkide öyle ipek ama bu psikolojiyi sen hiç yaşamadığın için sanırım anlayamıyosun canım. Benim ki belkide ay_she kaza eseri hamile kaldı beklemiyordu bile o yüzden onunki psikolojik olamaz bence!!
Evet yaaaaaa!Öncelikle sağlıklı olsun,hayırlı evlat olsun arkasından da KIZZZZZZZZZZZZZZ olsuuunnn!Bunu böyle istediğimi herkes biliyo benim!
ben dileğimi diledim ama Allah ne nasip ederse artık.... opuyorumnanaktan
senin bebiş ne kadarlık.Erkekmiş galiba?İsim ne düşünüyorsunuz?:ecrin_bebek:
olabilir canım da yine de beyin çok derin bi mevzu.Yıllar önce kabul ettiği bişey yıllar sonra ortaya çıkabiliyo ya da hastalık yaratabiliyor,yok edebiliyor.Onun bile bilinç altı olabilir bence.Az kaldı sabır.Ama güzel tarafı bi tane oğluşunun olması. İnşallah Allah sana bundan verir alsanaalsanasmile
hımmm sen psikoloji mi okudun canım. valla söylediklerin doğru olabilir.
ama rüyalarında gerçeklik payı olduğunu ve hatta bazı kimselerin rüyalarının çıktığını da herkes bilir. ben inanırım sen inanmasanda hayra yoralım genede olurmu:lepi:
bana ikizmi diledin allah seni napmasın. nasıl başederim iki taneylelaelaelaelaelae
ipek smart hamile değil olursa kzı olsun istiyomuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?