Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

saziyecim bende çok sık wc ye cıkıyorum ve akıntım artarak devam ediyo :)

ay hamişsindir inşallah

EN İYİ HAMİLELİK BELİRTİSİ HER AY YAŞADIĞIN ADET BELİRTİSİNDEN FARKLI OLAN BELİRTİDİR CANIM.. AMA BAZEN SADECE ADET BELİRTİSİ DE OLABİLİYOR AMA BAZENDE HİÇ AMA HİÇ BİR BELİRTİ OLMAYABİLİYOR.
BENCE ÇIKAR AMA TABİ 4SAAT ÇİŞİNİ TUTMAN LAZIM YOKSA NET ÇIKMAYABİLİR:1hug:

amin canım inşallah biz de tez zamanda anneliği tadarız.

maşşallah yaaa ailenizde herkes çocukları bol bol yapmış. ben zaten her zaman bir tane isterdim. bakalım hayırlısı Allah ın dediği olur. güzel yazılar yazmıştır inşallah hepimiz için.

bu arada benim regl dün bitti. ama dünden beri kasıklarımda ağrılar var. bu kadar erken yumurtlamam mümkün değil, zaten akıntım yok, hem be hep 16. gün civarı yumurtluyorum. ne iş anlamadım ?

ınsallah kızlar. ben bugun tetsi aldırıyım yarın sabah yapıyım en ıyısı dimi

AYŞEEE AY GÖZLERıM PÖRTLEDı NEVRıM DÖNDÜ HEakannehir
TEYZEDEN VE AMCADAN BOL BıŞı YOK MAŞŞALLAH KALABALIK Bı AıLESıNıZ NE GÜZEL
BıZDE KARADENıZLıYıZ CANIM BABAM AMASYADA DOĞMUŞ. AMA DEDEM TRABZONDA DOĞMUŞ. BÜYÜK DEDEMLER SAVAŞ ZAMANINDA TRABZONDAN AMASYAYA GÖÇ ETMEK ZORUNDA KALMIŞLAR. 18YAŞINDAYMIŞ BABAM ıZMıRE GELDıĞıNDE. BEN ıZMıRDE DOĞDUM
4KARDEŞıZ 3KIZ 1ERKEK. BEN 2 NUMARAYIM.. 1TANE OĞLUM VAR.11 YAŞINDA. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DıLEMEMMMMMMMM :)))

amin amin inşallah :)

yumurtlama ağrısı değildir belki canım reglin ağrılı geçtiyse olmuş olabilir belki bilmem ki

evet kalabalıkğız onun için çok seviyorum kalabalık aileleri bizde eğer Allah nasib ederse

en az 3 düşünüyoruz hayırlısı olsun inşallah boshayallersmile

ayy maşşallah. ne güzel en azından bir oğlun var hem de kocaman. Allah bağışlasın. bende elde var sıfır mafoldumben neden bu kadar bekledim bilmiyorum. 26 yaşımda evlendim. hadi 2 sene bekle sonra hemen yap. ama özgürlük tatlı geldi herhalde. ne diyim kısmet böyleymiş.

regl aksine bu ay çok ağrısız sızısız geçti. inşallah kist olmamıştır diyorum bakalım hayırlısı..

Allah gönlüne göre versin canım ama 3 çok diil mi çok uğraşıcan ama ne güzel kalabalık aile olacaksınız inşallah

benim babam 12kardeş.. 7kız 5erkek. 3 tanesi üvey ama farketmez.. annem 5 kardeş 2si üvey
kalabalık aile iyidir bencede ama en az 3 deyince şok oldum

ınsallah kızlar. ben bugun tetsi aldırıyım yarın sabah yapıyım en ıyısı dimi

evet evet yarın sabah yapo bakalım silikte olsa bi çzigi çıkar inşallah

benim 1 gün adetim gectiğinde silik olan testimi tekrarladım dün akşam

böyle cırt kırmızı anında ortaya cıktı opuyorumnanaktan öyle olur inşallah

evet evet hepsinden bol bol var da bi tek halam yok benim 5 yaşında vefat etmiş

ve rivayetlere göre ben ona çok benziyoruşum :) biz samsunluyuz annemin dedeleri

nineleri fln görmüşler hep savaşları annemin babannesi ağlarken hep ağlarmış

çok kötü zamanlarmış hala hrişstiyan mezarları bulunur bizim köyerde cavur mezarlığı

derler.

oo maşallah sizde 4 kardeşmişsiniz ne güzel :) amasyayla aramızda bi canik dağları

var yahu hemşeri sayuluruk

Elover öyle gerekmiş öyle yapmışsın
hiç pişmanlık duyma bence
şimdiden sonraya bak sen
bende çok ara verdim 8yaşındaydı kardeşi olsun dedim ama olmuyo işte tuhaf
sen kaç yaşındasın

Ayyyyyyyyyyyyyyy ne güsel kaynatıyosunuz yaaaa aklım sizde kaldı ama bugün çok işim var çooooooooooooooooooooook mafoldumben giremiyorum kızlar yaaaa :çok üzgünüm:

hatta büyükdedem trabzondan amasyaya göç ederken oğullarından birini yani babamın amcasını samsunda birine bırakmışlar. o derece kötü zamanlar geçirmişler yani. büyük amcamı o akrabalar büyütmüşler
ewvet bence hemşeriyiz düpe düz :)

benim babam 12kardeş.. 7kız 5erkek. 3 tanesi üvey ama farketmez.. annem 5 kardeş 2si üvey
kalabalık aile iyidir bencede ama en az 3 deyince şok oldum

heyy maşşallah :)

benim annem 2 kardeş, babam 3. benim de bir erkek kardeşim var.

kayınvalidemin kardeşi yok, kayınpederimin bir ablası varmış vefat etmiş, eşim de tek çocuk. biz küçük ailelerden sayılırız herhalde zemuszemus

en az 3 mü akannehir

ya ne güzel olur işte böle oh oh biyerden sonra yapayalnız kalıyosun beren ABLACIM
bak kızkardeşim ben evlendik bi erkek kardeşim evde o da orta son sınıfta
bi 5 sene daha annemlerin yanında olcak diyelım sonra o da uccak gitcek ki bizim
gitmemiz bile ne üzdü annemleri ev sessiz kaldı ayşe gitti bize börek kek yapan yok
ne güzel şen şakraktık diye böle üzülüyolar bi yandan bi yandan da eşlerimizle
beraber gittiğimizde annemlerle beraber
okey fln dönüyoruz yada monopoly oynurouz çok mutlu oluyolar 3 çoccukları varken 5
oldu ehehe :) zor yani ama tabi eninde sonunda yalnızsın çaresiz
yanlış hatırlamıyrsam enfal suresiydi şöyle bir ayet :
""ınsan , yalnız yaratılmıştır""

inşallah kist değildir canım ya kist olsa regl de ağrılı olmazmıydı ? :uhm:

3 iyi iyi ben onlarla başa çıkarım da onlar benle başa çıkamaz nihahahahahaha

inşallah hem peşpeşe yapmıycaz ya büyütüp büyütüp yaparız annem 3 numarayı

30 yasında doğurmuştu boshayallersmile

oo ben planı yapmışım bile ay aman hayırlısı olsun hepimiz için opuyorumnanaktan

Elover öyle gerekmiş öyle yapmışsın
hiç pişmanlık duyma bence
şimdiden sonraya bak sen
bende çok ara verdim 8yaşındaydı kardeşi olsun dedim ama olmuyo işte tuhaf
sen kaç yaşındasın

saol canım benim.

79 ekim doğumluyum. 30 bitti, 31 den 3. ayı yiyiyorum işte. inşallah tam 31 olduğumda da anne olmuş olurum. tek umudum bu hayırlısıyla inşallah canım.

sana gelince, inşallah oğluna bir kardeş verebilirsin ama bak en azından bir evladın var, buna da çok şükür.

hehehe vay be sırf bu topikten 2 tane hemşerim çıktı

Ayyyyyyyyyyyyyyy ne güsel kaynatıyosunuz yaaaa aklım sizde kaldı ama bugün çok işim var çooooooooooooooooooooook mafoldumben giremiyorum kızlar yaaaa :çok üzgünüm:

aynen ben de öyle girip çıkıyorum bakıyorum ne yazmışlar diye.yazayım derken muhabbet fırlamış başka yerebilmiyorumkismile

huh bende yemek yedim geldim çok acıkmaya başladım ya bilmiyorumkismile

bugün poğaçayı 2 tane aldım diğerini de akşam yerim diye eve gidene kadar açlıktan bayılcak

gibi oluyorum yoksa

EVET CANIM ÇEKİRDEK AİLE GİBİ SİZİN. OLSUN SENİN SEN GENİŞLETİRSİN AİLENİ 2-3 BEBEK :)

MİLYONLARCA KEZ ŞÜKREDERİM HERZAMAN RABBİME.. AMA AYŞENİN DEDİĞİ GİBİ Bİ ÖLDÜKTEN SONRA YAPAYALNIZ KALMASIN KARDEŞİ YEĞENLERİ OLSUN

hehehe vay be sırf bu topikten 2 tane hemşerim çıktı

ÖTEKİ KİM CANIM SENİN HEMŞERİN BENİMDE SAYILIR:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…