beren35 baya bı gündür akıntım vardı .. bugun yok mesela. bıraz hanı yumurtalıklarımız varya onlar sancıyo .. cok sık cişe cıkıyom. bunlar belırtımı bılemıyom adet belırtıimde olabılır. bugun test yapsam cıkarmı doğrusu?
beren35 baya bı gündür akıntım vardı .. bugun yok mesela. bıraz hanı yumurtalıklarımız varya onlar sancıyo .. cok sık cişe cıkıyom. bunlar belırtımı bılemıyom adet belırtıimde olabılır. bugun test yapsam cıkarmı doğrusu?
İnsan bilsede olmuyo işte genede geliyo aklına böyle düşünceler :)
evet canım olmuş :) iyi çalışmalar
ablamı desem acaba yaw :) benim annem 42 yaşında :)
evet canım inşallah genç anne olucam :) :) inşallah sizi çok bekletmeden gelir bebişiniz
Hayırlısıyla nasib olur inşallah :) teşekkür ederim hala 23 olduğuma inanamıyorum ben
babama diyorum ki ay ben yaşlanıyorum baba napıcaz diyorum naısl gülüyo bana bayanssulusmile
valla he 35 yaşında teyzemde var 2 tane oğlu var çalışıyo
he hatta diğer bi teyzem şu an doğum için hastanede
4. bebişine hamile 38 yaşında falan çok korkuyorum diyodu en son ya sen 3 tane
doğurdun zaten diyoz olsun korkuyorum diyo
bir diğer teyzem 40 yaşında 4 tane kızı var onunda
bir diğer teyzem ki en küçükleri 30 yaşında 2 tane oğlu var
annem 42 yaşında beni 21 yaşında doğurmuş 9 aralık 1986 evlilik tarihleri
benim doğum tarihim 10 aralık 1987tesadüfe bak
bizde 3 kardeşiz ben bir numarayım bi kız kardeşim var birde erkek kardeşim :)
huuh işte böölee :hulya:
he bide dayım var :) onunda 1 oğlu 1 kızı
valla amcamları sormayın hepsinin 6' şar tane çocuğu var
babannem de 8 tane doğurmuş karadenizliyiz ama çok kalabalığız yaaauuu kafamçokkarıştı
amin canım inşallah biz de tez zamanda anneliği tadarız.
maşşallah yaaa ailenizde herkes çocukları bol bol yapmış. ben zaten her zaman bir tane isterdim. bakalım hayırlısı Allah ın dediği olur. güzel yazılar yazmıştır inşallah hepimiz için.
bu arada benim regl dün bitti. ama dünden beri kasıklarımda ağrılar var. bu kadar erken yumurtlamam mümkün değil, zaten akıntım yok, hem be hep 16. gün civarı yumurtluyorum. ne iş anlamadım ?
AYŞEEE AY GÖZLERıM PÖRTLEDı NEVRıM DÖNDÜ HEakannehir
TEYZEDEN VE AMCADAN BOL BıŞı YOK MAŞŞALLAH KALABALIK Bı AıLESıNıZ NE GÜZEL
BıZDE KARADENıZLıYıZ CANIM BABAM AMASYADA DOĞMUŞ. AMA DEDEM TRABZONDA DOĞMUŞ. BÜYÜK DEDEMLER SAVAŞ ZAMANINDA TRABZONDAN AMASYAYA GÖÇ ETMEK ZORUNDA KALMIŞLAR. 18YAŞINDAYMIŞ BABAM ıZMıRE GELDıĞıNDE. BEN ıZMıRDE DOĞDUM
4KARDEŞıZ 3KIZ 1ERKEK. BEN 2 NUMARAYIM.. 1TANE OĞLUM VAR.11 YAŞINDA. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DıLEMEMMMMMMMM :)))
amin amin inşallah :)
yumurtlama ağrısı değildir belki canım reglin ağrılı geçtiyse olmuş olabilir belki bilmem ki
evet kalabalıkğız onun için çok seviyorum kalabalık aileleri bizde eğer Allah nasib ederse
en az 3 düşünüyoruz hayırlısı olsun inşallah boshayallersmile
ınsallah kızlar. ben bugun tetsi aldırıyım yarın sabah yapıyım en ıyısı dimi
AYŞEEE AY GÖZLERİM PÖRTLEDİ NEVRİM DÖNDÜ HEakannehir
TEYZEDEN VE AMCADAN BOL BİŞİ YOK MAŞŞALLAH KALABALIK Bİ AİLESİNİZ NE GÜZEL
BİZDE KARADENİZLİYİZ CANIM BABAM AMASYADA DOĞMUŞ. AMA DEDEM TRABZONDA DOĞMUŞ. BÜYÜK DEDEMLER SAVAŞ ZAMANINDA TRABZONDAN AMASYAYA GÖÇ ETMEK ZORUNDA KALMIŞLAR. 18YAŞINDAYMIŞ BABAM İZMİRE GELDİĞİNDE. BEN İZMİRDE DOĞDUM
4KARDEŞİZ 3KIZ 1ERKEK. BEN 2 NUMARAYIM.. 1TANE OĞLUM VAR.11 YAŞINDA. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLEMEMMMMMMMM :)))
evet evet yarın sabah yapo bakalım silikte olsa bi çzigi çıkar inşallah
benim 1 gün adetim gectiğinde silik olan testimi tekrarladım dün akşam
böyle cırt kırmızı anında ortaya cıktı opuyorumnanaktan öyle olur inşallah
evet evet hepsinden bol bol var da bi tek halam yok benim 5 yaşında vefat etmiş
ve rivayetlere göre ben ona çok benziyoruşum :) biz samsunluyuz annemin dedeleri
nineleri fln görmüşler hep savaşları annemin babannesi ağlarken hep ağlarmış
çok kötü zamanlarmış hala hrişstiyan mezarları bulunur bizim köyerde cavur mezarlığı
derler.
oo maşallah sizde 4 kardeşmişsiniz ne güzel :) amasyayla aramızda bi canik dağları
var yahu hemşeri sayuluruk
benim babam 12kardeş.. 7kız 5erkek. 3 tanesi üvey ama farketmez.. annem 5 kardeş 2si üvey
kalabalık aile iyidir bencede ama en az 3 deyince şok oldum
en az 3 mü akannehir
regl aksine bu ay çok ağrısız sızısız geçti. inşallah kist olmamıştır diyorum bakalım hayırlısı..
Allah gönlüne göre versin canım ama 3 çok diil mi çok uğraşıcan ama ne güzel kalabalık aile olacaksınız inşallah
Elover öyle gerekmiş öyle yapmışsın
hiç pişmanlık duyma bence
şimdiden sonraya bak sen
bende çok ara verdim 8yaşındaydı kardeşi olsun dedim ama olmuyo işte tuhaf
sen kaç yaşındasın
hatta büyükdedem trabzondan amasyaya göç ederken oğullarından birini yani babamın amcasını samsunda birine bırakmışlar. o derece kötü zamanlar geçirmişler yani. büyük amcamı o akrabalar büyütmüşler
ewvet bence hemşeriyiz düpe düz :)
Ayyyyyyyyyyyyyyy ne güsel kaynatıyosunuz yaaaaaklım sizde kaldı ama bugün çok işim var çooooooooooooooooooooook mafoldumben giremiyorum kızlar yaaaa :çok üzgünüm:
heyy maşşallah :)
benim annem 2 kardeş, babam 3. benim de bir erkek kardeşim var.
kayınvalidemin kardeşi yok, kayınpederimin bir ablası varmış vefat etmiş, eşim de tek çocuk. biz küçük ailelerden sayılırız herhalde zemuszemus
saol canım benim.
79 ekim doğumluyum. 30 bitti, 31 den 3. ayı yiyiyorum işte. inşallah tam 31 olduğumda da anne olmuş olurum. tek umudum bu hayırlısıyla inşallah canım.
sana gelince, inşallah oğluna bir kardeş verebilirsin ama bak en azından bir evladın var, buna da çok şükür.
hehehe vay be sırf bu topikten 2 tane hemşerim çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?