Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
duydunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cıkmadı bıseyyy kötükedihüso

duydunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cıkmadı bıseyyy kötükedihüso

silikte olsa çıkmadı mı ne kadar gecıktı senın adet ?

ben ilk yaptıgım yanı 1 gun gecınce yaptıgım testte 5 dakika içinde hiç bi gösterge yoktu

birkaç saat sonra ikinci çiszig silik çıkmıştı

dün yaptım kıppkırmızı çıktı boshayallersmile

bilemiyorum

ayşe şu alttaki bebişin haftasını gösteren resmi nerden çıkardın ve nasıl?

canım benim hoşbulduk, nasılsınız bakalım? :))) senin yanlış hatırlamıyorsam bugünlerde adet olman lazımdı değil mi?var mı gelen giden inş gelmezde. yanlış hatırlıyorsamda kusura bakma e mi?

iyiyis canım kaynatıp duruyoruz işte..evet canım bugün adet günüm bakalım inş. hamiletyimdir de olmam :lepi:

ya 2 gun gectı günüm test bana bakdı ben teste bakdım dedım yapıyım ıcımdekı suphe gıtsın ama bısey cıkmadı bı cızgı cıktı silikte cıkmadı dıgerı üfff sinirr seyy

ayşe şu alttaki bebişin haftasını gösteren resmi nerden çıkardın ve nasıl?

ipekcim bebeişin doğum tarihi söyle sana da yaapyım buraya yapıştırıym linki

sende kullanıcı panelindeki profil düzenle kısmındaki en alt taraflarda

kilo takişp çizelge kısmı var oraya yapıştır olur mu ?

ya 2 gun gectı günüm test bana bakdı ben teste bakdım dedım yapıyım ıcımdekı suphe gıtsın ama bısey cıkmadı bı cızgı cıktı silikte cıkmadı dıgerı üfff sinirr seyy

sıkma canını tatlım belki geç döllenmedir herşeyin hayırlısı hakkımız da inş.

şaziye sabah idrarıyla yapaydın yada 4saat çişini tutaydın dedim sana ama dimi

tuttum gıtmedım hıc wc ye bıkac saat sonra dayanamadım yaptım ah ahh
acaba bu gectımız gunlerde gelen akıntı gec döllenmemıydiki kafam karıstı neyse bakalım hayırlısı

ayy saol canım.bahsettiğin çizelge nerde?benim sat 11 ağustos. bebiş 18 mayısta doğacak inşallah.

acaba bu gectımız gunlerde gelen akıntı gec döllenmemıydiki kafam karıstı neyse bakalım hayırlısı

yarın ilk idrarınla tekrarla istersen canım ayrıca idrar testlerinin de geç çıkma ihtimali de yüksek tatlım bu yüzden sıkma canını

bi gözüm burda bi gözüm başka yerde olunca okuyamıyorum herhalbilmiyorumkismile
sen bi gönder ben bi karıştırayım şeker

ayy saol canım.bahsettiğin çizelge nerde?benim sat 11 ağustos. bebiş 18 mayısta doğacak inşallah.

link bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev137pr___.png

canım şimdi bulunduğun sayfanın üstünde ana sayfa yazan yerin yanında

kullanıcı paneli yazıyo oraya tıkla sonra sağ tarafta profil düzenle diye bi yer var

oraya tıkla karşına gelen sayfanın alt tarafına yakın yerlerde kilo takip çizelgesi

bişey olcak linki oraya yapıştır tamam de bitti yerimseniben

Clemantine ne oldu canım yaaa
Serak ettim senin canın neden sıkkın?Bizim gnümüze daha çok avr başka bişey herhalde

canım üzülme blki dediğin gibi geç döllenmedir ama yinede sen kendini her ihtimale alıştır ki istemediğin birşey olursa hiç değilse hazırlıklı olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…