4 hafta + 6 günlük canım son adet tarihine göre hesaplanıyor
son adet tarihim 5 aralık :) benim takvimim var daha öncede bahsetmısımdır excelde
yaptım öle tutuyorum o kutucuklara bugun ağrım vardı bugun kahverengi leke geldi
doktora gittim şu sorun varmış şu ilacı verdi
hatsalanmam laızm veya hastalandım vs vs bütün ayrıntıları yazıyorum ayrıca cep
telefonumun ajandasındada tutuyorum böylece gözümden bişey kaçmamış oluyo
doktor da dah rahat teşhis koyabiliyo bi sorun olduğu zaman :lepi:
Pazartesi akşamı çalışıp gittiyse sıkıntı olmaz... Olacağı varsa olur bence.çarşamba akşamı biraz geç kalınmış olabilir.Ama her zaman umut vardır.çarşamba saat kaçta çatladı yumurtan sonuçta bilmyoruz.
yok lekelenmyei gördüğünde 25 aralık demişsin ya o zaman iki haftalıkmıydı diyorum
yok lekelenmyei gördüğünde 25 aralık demişsin ya o zaman iki haftalıkmıydı diyorum
ıı, pazartesi akşamda çalışma olamadı. ben birdahaki aya kaldım artık. neyse ben sizlere dua ederim bundan sonra.of şimdi 20 ocak gelmez de ya mafoldumben
O belli olmaz!bence pozitif düşün.ne biliyorsun belki yumurtan salı gecesi çatladı pazar spermi de yaşıyor olyr.Bunu o akdar da net hesaplayamayız yaaa...
Sıkma canını
inşallah dediğin gibi olmuştur ama birdahaki aya kalırsada çok üzülmem çünkü bir dahaki ay KIZ ayı hihoyyyt
aaaaaaaaaa aylara göre kız erkek ayı nasıl oluyo?hamiş kaldığın ay mı doğacak ay mı baz alınıyo?kafamçokkarıştı
canım biz çin takvimine göre bakıyoruz.hangi yaşta hangi ay hamile kalırsan ona göre cinsiyet tayini yapılıyor.birdahaki ay hamile kalırsam kız bu ay erkek oluyormuş...
ben de değişik bişey daha var sandım.tutan var mı çevrenizde gerçekten? hepimiz bakıyoruz tabii ama..
bende değişik bir yol daha var bu daha kesin diyolar.
şöyle:kadının vucut hucreleri 3 yılda bir erkeğin 4 yılda bir yenileniyormuş.Bu durumda doğum tarihlerinizden başlıyorsunuz 3 ve 4 koymaya. Kimin en son yenilendiyse o yıl onun cinsiyeti hakim oluyor. Mesela kadın 1980 erkek 1976 diyelim. 1980+3 devam et erkek için 1976+4 devam et.Dene bakalım tutacak mı Çin takvimiyle.Benimki Çin takvimiyle çelişkili çıkıyo. Çin takviminde erkek diyo bunda kız çıkıyo.Denesenize hamiş olanlar
E ben 34,5 yaŞındayım. Yanİ 34 bİttİ 35İn İÇİndeyİm..
Pekİ 34e mİ bakılcak 35e mİ :d
sordum soruşturdum benim çevremdeki herkesin tutuyo valla
senin dediğine görede benim en son yenilenmem olmuş yani öyleyse kız olacak hihoyyyt
peki canım sen çin takvimine biten yaşına göre baktın de mi, ayrıca sizin cinsiyetiniz belli olmuştur heralde, buna göre tutuyor mu?
valla aslında olay biraz komplike. 80 doğumluyum ben.Bu durumda kaç yaşında oluyorum. 30 dan gün mü almış oluyorum yoksa 31 den mi?Bu şartlar altında 29 dersem eğer döngümün ağustosta olacağını düşünerek erkek çıkıyo Çin takvimine göre. Buna göre kız. Benim çevremde de tuttu herkeste. Bize göstermedi miniğim cinsiyetini yarın gitcez.Ben de çatlıyorum artık. Ama kız galiba çünkü erkekler erken gösterirmiş. Bir de erkekler erken hareket edermiş,kızlar geç.Erkeğin hareketlerini 3,5 aylık hissedenler var.Ben 5.ayda hissettim hareketleri. Yarını bekliyorum sabırsızlıklaaaadelikafadulden
inşallah dediğin gibi olmuştur ama birdahaki aya kalırsada çok üzülmem çünkü bir dahaki ay KIZ ayı hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?