Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok lekelenmyei gördüğünde 25 aralık demişsin ya o zaman iki haftalıkmıydı diyorum

ıı, pazartesi akşamda çalışma olamadı. ben birdahaki aya kaldım artık. neyse ben sizlere dua ederim bundan sonra.of şimdi 20 ocak gelmez de ya mafoldumben

kızlar benim acilen çıkmam lazım anneme yardıma gidicem malum taşınıyoruz girebilirsem görüşrüz

hadi öptüm hepinizi muckkk opuyorumnanaktan

ayyyyy kafam durdu sanki
ayşe anladım canım jeton yeni düştü ne yapıyım hiç başına gelmeyince insanın
ama çok ilginç ya son adetten hesaplanması

yok lekelenmyei gördüğünde 25 aralık demişsin ya o zaman iki haftalıkmıydı diyorum

aslında lekelenmenin belli bir zamanı yok gün olarak. bebişin rahime tutunma aşamasında aslında yerleşmesinde oluşan zedelenmeden kaynaklanan bi leke.ben kanama şeklinde gördüm,adet sananlar bile varmış o kadar çok gelenler de varmış yani.

ıı, pazartesi akşamda çalışma olamadı. ben birdahaki aya kaldım artık. neyse ben sizlere dua ederim bundan sonra.of şimdi 20 ocak gelmez de ya mafoldumben

O belli olmaz!bence pozitif düşün.ne biliyorsun belki yumurtan salı gecesi çatladı pazar spermi de yaşıyor olyr.Bunu o akdar da net hesaplayamayız yaaa...

Sıkma canını

O belli olmaz!bence pozitif düşün.ne biliyorsun belki yumurtan salı gecesi çatladı pazar spermi de yaşıyor olyr.Bunu o akdar da net hesaplayamayız yaaa...

Sıkma canını

inşallah dediğin gibi olmuştur ama birdahaki aya kalırsada çok üzülmem çünkü bir dahaki ay KIZ ayı hihoyyyt

smart beni de eklediğin için teşekkür ederim. inşallah bana da uğurlu gelir bu liste :)

bu arada bugün işlerim çok yoğun o yüzden çok aktif olamadım kusura bakmayın lütfen...

inşallah dediğin gibi olmuştur ama birdahaki aya kalırsada çok üzülmem çünkü bir dahaki ay KIZ ayı hihoyyyt

aaaaaaaaaa aylara göre kız erkek ayı nasıl oluyo?hamiş kaldığın ay mı doğacak ay mı baz alınıyo?kafamçokkarıştı

ELOVERCıM bend e yoğunum bugn cuma malum. tahsilat günü
firmaları arıyorum tahsilat için bi yandanda gözüm burdaopuyorumnanaktan

aaaaaaaaaa aylara göre kız erkek ayı nasıl oluyo?hamiş kaldığın ay mı doğacak ay mı baz alınıyo?kafamçokkarıştı

canım biz çin takvimine göre bakıyoruz.hangi yaşta hangi ay hamile kalırsan ona göre cinsiyet tayini yapılıyor.birdahaki ay hamile kalırsam kız bu ay erkek oluyormuş...

canım biz çin takvimine göre bakıyoruz.hangi yaşta hangi ay hamile kalırsan ona göre cinsiyet tayini yapılıyor.birdahaki ay hamile kalırsam kız bu ay erkek oluyormuş...

ben de değişik bişey daha var sandım.tutan var mı çevrenizde gerçekten? hepimiz bakıyoruz tabii ama..
bende değişik bir yol daha var bu daha kesin diyolar.
şöyle:kadının vucut hucreleri 3 yılda bir erkeğin 4 yılda bir yenileniyormuş.Bu durumda doğum tarihlerinizden başlıyorsunuz 3 ve 4 koymaya. Kimin en son yenilendiyse o yıl onun cinsiyeti hakim oluyor. Mesela kadın 1980 erkek 1976 diyelim. 1980+3 devam et erkek için 1976+4 devam et.Dene bakalım tutacak mı Çin takvimiyle.Benimki Çin takvimiyle çelişkili çıkıyo. Çin takviminde erkek diyo bunda kız çıkıyo.Denesenize hamiş olanlar

E ben 34,5 yaŞındayım. Yanı 34 bıttı 35ın ıÇındeyım..
Pekı 34e mı bakılcak 35e mı :d

sordum soruşturdum benim çevremdeki herkesin tutuyo valla
senin dediğine görede benim en son yenilenmem olmuş yani öyleyse kız olacak hihoyyyt
peki canım sen çin takvimine biten yaşına göre baktın de mi, ayrıca sizin cinsiyetiniz belli olmuştur heralde, buna göre tutuyor mu?

valla aslında olay biraz komplike. 80 doğumluyum ben.Bu durumda kaç yaşında oluyorum. 30 dan gün mü almış oluyorum yoksa 31 den mi?Bu şartlar altında 29 dersem eğer döngümün ağustosta olacağını düşünerek erkek çıkıyo Çin takvimine göre. Buna göre kız. Benim çevremde de tuttu herkeste. Bize göstermedi miniğim cinsiyetini yarın gitcez.Ben de çatlıyorum artık. Ama kız galiba çünkü erkekler erken gösterirmiş. Bir de erkekler erken hareket edermiş,kızlar geç.Erkeğin hareketlerini 3,5 aylık hissedenler var.Ben 5.ayda hissettim hareketleri. Yarını bekliyorum sabırsızlıklaaaadelikafadulden

canım hangi ay doğumlusun ve hangi ay hamile kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…