aminnnnnnnnnnnnn allahımmmm dualarımızı kabul eylee hatice kardeşimiz için hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eyle yarabbimm aminnnnnnnnnn
AMİNNNNNNNN canım benimm tüm kalbimle AMİİİNN diyorumm..
Allah'ım dualarını,dualarımızı kabul eylesin..Allah'ım yüzünüzü güldürsün,bebişin
sana sımsıkı tutunmuş olsun sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün İNŞALLAH..AMİNNN...
AMİNN CANIM! Duaların kabul olsun,bebeğine kavuş inşallah..Sana sıkıca tutunsun ,seni bırakmasın annesi
Amin amin amin Allah kabul etsin hatcem gönlüncekını hayırlısıyla versin
Her daim yar ve yardımcın olsun inşallahh.....
Sabır acıdır fakat meyvesi tatlıdır o meyveyi tadanlardan eylesin seni Rabbim....
Canım duamı okudum ve kocaman bir "amin" dedim..
aynı şekilde dun gece okudum böyle bir dua senın için...
Yürekten hayırlı ve sağlıklı bir evlada sahip olmanı;bu evladın Allah'ını dinini bilen;anasına babasına ve büyüklerine saygılı,küçüklerini seven;Allah ın yarattıgı herseye itinayla yaklasan;vatanına milletine hayırlı içi dısı bir tertemiz olmasını diliyorum canım...
hakkınızda daha hyırlı ne varsa hepsi zuhur etsın canım...
hani herkes nerdee....:26:
ay ben uyurum bana belli olmazz..
hatice az önce okudum dualarımı...adını anarak duamıda ettimm..
Allah kabul eder inşallahhh...
hepinizeee ayrıı ayrıııı teşekkür ederim kızlarrr allahım hepinizden razı olsunn..rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar...
bende iyiki sizler gibi arkadaşlar tanıdığıma cok mutluyummm...
şuan ağlıyorumm cok mutlu ettiniz beniiii cokkk sağolunnnn...
hepinizeee ayrıı ayrıııı teşekkür ederim kızlarrr allahım hepinizden razı olsunn..rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar...
Bende iyiki sizler gibi arkadaşlar tanıdığıma cok mutluyummm...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım yaa sayfayı yenilememişim..kimsede görünmeyince kimse yok sandımm..
Allah kabul etsin inşallaahhh...
oyy canım benim kıyamam sanabiz de seni iyiki tanıdık iyiki varsın balımm
Allah senden de razı olsun,cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aminn...
canımm benimm yaaaa allah ın izniyle inşallah olucak canım çok sabrettin yılmadın allahım boş çevirmesin seni...
kızlar bişe sorcam ben yeni hamileyim 7 haftalık eşimle ilişkiye girince canım acayip acıyor sanki içimde yara var gibi bunun sebebı kendimi kasmam mı yoksa önemli bişe midir?
canım bebeğine bişey olucak korkusuyla kendini kasıyosan ve kuruluk varsa büyük olasılıkla ondan canın acıyodur..ama dikkat et ilk 3 ay ilişkide cok bulunma..kızlar bişe sorcam ben yeni hamileyim 7 haftalık eşimle ilişkiye girince canım acayip acıyor sanki içimde yara var gibi bunun sebebı kendimi kasmam mı yoksa önemli bişe midir?
Canım benim bizde seni tanıdıgımız ıcın çok mutluyuz güzel kalbinle
ruhunla sözlerinle hep vardın...bundan sonra bebeğinle beraberde aramızda ol inşallah
Allah ım sağlıkla büyütmek doğurmak kucaklamak nasib etsin yuvanızı her daim huzurlu mutlu eylesin
inşallah bebeğin sana sıkıca tutunsun bırakmasın sevginle büyüsün
Allah ım tekrar tekrar dualarını / dualarımızı kabul etsin....
acıması kendını çok kasmandanda olabılır ama evet yara veya iltihapda olabılır
doktoruna gıtmedınmı herhangı bısey söylemeıdmı doktorun ???
eğer yara vs gıbı bısey yoksa kendını sıkkmandan olabılır.
korkma gebelıkte cınsel ılıskının zararı yoktur yararı vardır...fakat kalp atısını duyana kadar
yapmasanız daha ıyı olur yerlesme asamasındadır su anda tedbiren hyanı ilerleyen zamanlarda da
doktorunuz yasaklamadıgı surece ılıskıye gırebılırsınız tabıı kı bu arada hayırlı olsun :)
canım bebeğine bişey olucak korkusuyla kendini kasıyosan ve kuruluk varsa büyük olasılıkla ondan canın acıyodur..ama dikkat et ilk 3 ay ilişkide cok bulunma..
heralde o yuzden canım yaa..
ne demek hayatım...sen yeterki mutlu ol..senın mutlulugun bizim mutlulugumuz...
Allah ım senden de razı olsun dualarımız kabul olsun ınsallah...
Ben de senı iyi ki tanıdım hayatım ınsallah da hep birlikte oluruz !
haticecim bende seni ve diğer arkadaşlarıma tanığımda çok ama çok memnunum.
sakın ağlama iyi günde kötü günde herzaman yanındayız..bu seferki yii gün dostum sakın kötü hiçbişey düşünme göreceksin 2 gün sonarada topikte halay çekicez inşallahhhhhhhhhhh
ben çıkıyorum kızlar ders çalışmam lazım çok boş verdim hepinizi öpüyorum
iyigeceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?