haticecim bende seni ve diğer arkadaşlarıma tanığımda çok ama çok memnunum.
sakın ağlama iyi günde kötü günde herzaman yanındayız..bu seferki yii gün dostum sakın kötü hiçbişey düşünme göreceksin 2 gün sonarada topikte halay çekicez inşallahhhhhhhhhhh
ben çıkıyorum kızlar ders çalışmam lazım çok boş verdim hepinizi öpüyorum
iyigeceler....
canım cok sağol geldiğin içinnn...haticecim bende seni ve diğer arkadaşlarıma tanığımda çok ama çok memnunum.
sakın ağlama iyi günde kötü günde herzaman yanındayız..bu seferki yii gün dostum sakın kötü hiçbişey düşünme göreceksin 2 gün sonarada topikte halay çekicez inşallahhhhhhhhhhh
ben çıkıyorum kızlar ders çalışmam lazım çok boş verdim hepinizi öpüyorum
iyigeceler....
haticem ağlama bitanem,
sen de iyi ki varsın
iyi ki tanıdık birbirimizi
öyle bir bağ olmuş ki duyan herkes aynı saatte toplandı.
ben bile geldim baksana
her zaman her halde her koşulda yanındayız
sonuçlar her ne olursa hep birlikteyiz ve umutluyuz
her daim seninleyiz tatlım.
allah hep güldürsün gül yüzünü, hayırlısıyla hayırlı zamanda meleğini al kucağına inşallah......
doktorum haftada bı kez izin verdi ama o kadar canım yanıyo ki aglıcak gibi oluyorum..heralde kendimi kastıgım için oluyor insallah geceraklım hep bebekte..
canım bebeğine bişey olucak korkusuyla kendini kasıyosan ve kuruluk varsa büyük olasılıkla ondan canın acıyodur..ama dikkat et ilk 3 ay ilişkide cok bulunma..
ayşemmm ne güzelde yazmışsın cok sağol hayatım..
aminnnnn aminnnn inşallahhh ayşemmmm..
evet evet halayy çekicezzz coşucaz inşallahh
iyi dersler canım iyi geceler
mucxx hatcem sımdı cıkıyorum sana iyi gecelerr :)
ayyyy nasıl heyecan yapıyom böyle diyinceeee..
inşallahhhhhh....
hatice canımcım ben de çıkıyorum..tekrardan Allah kabul etsin balımmm..
herşey gönlünce olsun inşallah çok öpüyorum,iyi gecelerr
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
HATİCE arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canlarım bendee cıkıyorummm..:79:
hepinize iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr..
tekrardan allah razı olsun..
kocamn kocaman öptümmmmmmmm
amiiiiiiiiiiiin canım allahım kabul etsinYa; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
HATİCE arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın canımm...
günaydın bayanlar....
[sıze="3"]pembeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/sıze]
canım ne oldu öğrendiniz mi sonuçları?:26:
kızlar şok olacaksınız ama bizde gene bi sorun var. dün genetikte hocalarla konuşmaya gittik. karı koca kan verdik gene. hastalık anlamında bir sorun değil dediler sadece her insanda olabilen ama farkında olmadıkları bir kromozom dönmesiymiş sorun... muhtemelen anne babada varmış. var olması iyi dediler, onun için kan verdik. kendi dr.umuda aradım, korkmayın hiç problem değil bu dedi ama, bizi bulan bu dertler telaşlar neden anşamıyorum ben yaa???? hayır kime ne yaptık biz diyorum artık...isyan değil ama insanın sinirleri mahvoluyorr...
sonuç olarak bizdede bu sorun çıksın diye dua ediyoruz ki belli olsun geldiğ,i yer... haftaya salı sonuçlar alınacak bu arada direk sordum ben cinsiyetini , kıramadılar bu kadar üzüldüğümü görünce!!!!!
oğluşum geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?