Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın cicim nasılsın...

hiiiiiiççççç çalışma modunda değilim vallaa.. eve gidip uyumak istiyorumm..uyumaaakk uyumaaakkk...
ay kızlarrr dün dizi nasıldı?egeden pek düzgün bakamasam da yine de çok etkilendim ben ya....şu soner ve aylin beni öldürecek
kafama takılan bir şeyvar sizce inci hoca da meteye aşık mı yaaa

ay evet yaa..kadının o tripleri düşünceli halleri görünce bende yoksa didimm yaniii...

pembecim anlamadım ben hiçbişeyy.kusura bakma ama...sorun varmı yokmu..her ne olursa olsun sıkma canını diycem ama yaşayan bilirr...Rabbim hakkınıızda hayırlısını versinn...
oğluşuma arkadaş geliyor hee...Allah sağlıcakla nasip etsinn inşallahh...

canım sevın sevın bebek ıyı maşallahhhh
yaa mete de aşık olunmucak delikanlı mı çok ince duyguluu

AMİNNNNNNNNNNNNNNN
hatçem duanda gelemedim şimdi okudum.allahım inşallah saglıklı ve güzel bi hamilelik geçirerek bebegini sag salim kucagına almanı nasip eder.

AMİİİİİNNNN HATİCEEMMM bebeğin sana tutunsunda bi daha ayrılmayınn inş..
Allahh hakkında hayırlıları nasip etsin inş..

ooooo bi damat adayı daha eheheh :)

hayırlı olsun oğluşunnn

Son düzenleme:
sorun yok şekerler, ama yinede adı konana bi bozuk kromozomumuz var...
hiçbir sorun teşkil etmez dediler. hatta bizide incelicekler, kesin birimizden geçmiştir diyorlar...
ama sewinebiliriz yani...

ay kızlarrr dün dizi nasıldı?egeden pek düzgün bakamasam da yine de çok etkilendim ben ya....şu soner ve aylin beni öldürecek
kafama takılan bir şeyvar sizce inci hoca da meteye aşık mı yaaa

ayyyy dizi şahaneydi yaaaaaaaaaaaa bence incinin kafası acaip karışık hem çok üzülüyo mete için ama aynı zamanda duygularını bastırmaktada zorlanıyo. balıkçının teklifinede işallah evet der cemileee

wallahi beni mahvetti halada devam ediyor, erkekler böle mi oluyor yaaa....
16. haftamda hala kusuyorum... koparıcam onun pipisiniiii
ay ben hıc kusmadım yavvv:26::26:ne miğdemiş mübarek işkembe
ayyy bence inci resmen aşııık kim takar ki yoksa o kadar ya...kocası da tam br BÖRÜLCE ÖKÜZÜÜÜÜ
vallahi balıkçı dan miğdem bulanıyor benim o sakalları iğrenç ama ali açısından inşallah evet derrr
günaydııınn kıslarrrr

günaydın

canım anladıgım kadarıyla çok çok büyük sorun degil inşallah böyle devam eder ve ogluşunu sag salim kucagına alırsın hayırlısıyla allahım yardımcınız olsun

ayy valla sakallı makallııı aliye inat o anda evet dese keşke alinin suratını görmek istiyorummmm

ayyyy evett yaaaa dizi çokk güzeldiii ama cemile balıkçıyı kabul etmez bence çünkü cemilenin düşünce tarzı bana yakışmaz der çocuklarım var der hem kabul ederse kan çıkar

wallahi beni mahvetti halada devam ediyor, erkekler böle mi oluyor yaaa....
16. haftamda hala kusuyorum... koparıcam onun pipisiniiii

ya valla erkekler çok zorluyomuş hamilelikteee Allah yardımcın olsnnn

canım anladıgım kadarıyla çok çok büyük sorun degil inşallah böyle devam eder ve ogluşunu sag salim kucagına alırsın hayırlısıyla allahım yardımcınız olsun

sağol canım, sorun yok diyorlar üstüne basa basa... anne yüreği dedikleri bu galiba, kıyamam ben oğluşuma, allah korusun, neler varrr neler... iyi düşünmeye çalışıyorum ama napiiiim

her aşama ayrı zor kızlar...çocuk yap, adamın peşinde koştur koştur, çocuk olsun testleri ,kalp atışı osu busu...doğumu!!!!!!!!!!! offf offfff...
bi tane onlar yaa, bi kucaklasam...

ayyy valla bence cemile evet diycek inadına ki inşallah derde o alide düşer bayılır oralarda balıkçı zaten cemileye aşık degil bence sadece kendi yaşadıklarını yaşattırdıklarını başkalarının yaşamasını istemiyo
tabiki canım neleri var çok şükür diyelim iyi düşünmeye çalış zaten ben inanıyorum allahın izniyle hiç bi sorun çıkmıycak sag salim gelicek paşamız annesine
günayyydddııınnnnnnnnnnn nbrrrr
günaydın tatlımmm iyidir sizden nbrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…