Oğluş geliyor he baya zorlu bi er kişi olacak desene eheheue :)
Canım eğer hayati bi sorun olsaydı doktorlar söylerdi herlde değilmi çünki senden de saklayacak
değiller ya yani....bence gönlünü ferah tut rahat ol bi terslık olcak olsa söylerlerdi
onlar rahatlar ki senınde rahat olmanı istiyolar canım.... :) inşallah hersey yoluna girer
bu arada bir sadaka bin belayı def edermıs irili ufaklı sadaka vermek ne bıleyım
25-50 tl kurumlara bagısta bulunmak veya yoksul bi aileye bi kaç erzak almak fln
belki iyi olur canım aklıma geldi söyleyeyım dedim
belkıde verıyorsunuzdur...sadaka verdım diye söylenmez cunku onun hıkmetı gizliliğindedir.
ama ben bi hatırlatmak istedim....İnşallah hersey yolunda gıder ve sağlıkla kucaklarsın yavrunu :)
iyidir canım elif kız nasıll sen nasılsınnn?
kız ben adet oldum yaaa...iyiki ertesi gün hapını aldım haa..yoksa hamile kalabilirdim :)) siz siz olun dikkat edin aman diyim :)
kuzu bile kestim ben canım yaaa...hemde ne kuzu... kanımı akıttım, kaç kişiye dağıtıp hayır duasını aldım. hemde köyde yaptım bu işi, burda dedim tanıdık tanımadık muahbbeti yapmasın kimse... eşim hastanede benim, kaç çocuğa para topladık, ameliyat ettirdik... yardım konusunda elimizden gelenin fazlasını yaptık bu sene, tek maaş olmamıza rağmen...
hepsini, gelecek bebğim içim yapıyorum dedim, sağlıklı olsun bendede daha çok olsun daha çok vereyim. insanın üstünde yük kalkıyor...
bak 3üzlerle açılışı yaptık mucize oldu bu bizim için.
iyidir canım elif kız nasıll sen nasılsınnn?
kız ben adet oldum yaaa...iyiki ertesi gün hapını aldım haa..yoksa hamile kalabilirdim :)) siz siz olun dikkat edin aman diyim :)
kız kazayla hamile kalanı çok duydum ve hiç anlamadım ama kondom yırtılma becerisini ilk gösteren kişiler olarak tebrik koyuyoo kenara çekiliyorum... kondomla bile %99 korunma diye sizin gibi beceriksizler için diolar demekki
ben daha adet olmadımmm vallaa dediğim gibi ben şüpheleniodum ama geçti ztn ben korunma iğnesi vurunmaya başladım 3 aylık olandan dr. dedi ilk iğneyi vurunbunca 15 gün sonra etki eder sonra her 3 ayda bir olunca sürekli olur skesmeden vurunursan dedi bizde o 15 gün içinde kardeş kardeş uyuduk kocamlayasaklar bitmio bi türlüü
kızzzz ne dalga geçiyonnn
kız kazayla hamile kalanı çok duydum ve hiç anlamadım ama kondom yırtılma becerisini ilk gösteren kişiler olarak tebrik koyuyoo kenara çekiliyorum... kondomla bile %99 korunma diye sizin gibi beceriksizler için diolar demekki
geçerimm kısımmmm egleniosss ne güselllll naptınız kız balon sanıp şişirip patlattınızmı
beceriksiz deil yelizzz üstün becerii bunlarınkiii baksana yırtmışlarr kondomuu puhahaha
ohhh kurtuldun sennn.... ben hala karar veremedim ya...doğum kontrol hapı mıı spiral mı
sen de miii brütüssssssss
puhahahahhahahahahahahhahaha demek istiyorumm bunaaaaa en üstün becerikli idilcikkbeceriksiz deil yelizzz üstün becerii bunlarınkiii baksana yırtmışlarr kondomuu puhahaha
deli yaaakız ne bilim çok yüklendik herhaldeeeee
puhahahahhahahahahahahhahaha demek istiyorumm bunaaaaa en üstün becerikli idilcikk
ayyy yesinlerr yüklenmişlermiş kıs nasıl bi yüklenme o kocan ööle yükleniosa sana dikkat et heeee : bi ihtimal daha varrrrr senin pıtırcıkta diş falanmı varki acepp
balım kızmıyon dimi takılıyorum ben
ama idil hakkaten çok garipp nasıl yırttınız kızzzzz
puhahahahhahahahahahahhahaha demek istiyorumm bunaaaaa en üstün becerikli idilcikk
ayyy yesinlerr yüklenmişlermiş kıs nasıl bi yüklenme o kocan ööle yükleniosa sana dikkat et heeee : bi ihtimal daha varrrrr senin pıtırcıkta diş falanmı varki acepp
balım kızmıyon dimi takılıyorum ben
belkidee idilin ateşinden erimiştiirrrrr
ayyy çok oldum ben başıma gelcek görcem eehh banaaa
kuzu bile kestim ben canım yaaa...hemde ne kuzu... kanımı akıttım, kaç kişiye dağıtıp hayır duasını aldım. hemde köyde yaptım bu işi, burda dedim tanıdık tanımadık muahbbeti yapmasın kimse... eşim hastanede benim, kaç çocuğa para topladık, ameliyat ettirdik... yardım konusunda elimizden gelenin fazlasını yaptık bu sene, tek maaş olmamıza rağmen...
hepsini, gelecek bebğim içim yapıyorum dedim, sağlıklı olsun bendede daha çok olsun daha çok vereyim. insanın üstünde yük kalkıyor...
bak 3üzlerle açılışı yaptık mucize oldu bu bizim için.
deli yaaakız ne bilim çok yüklendik herhaldeeeee
ama idil hakkaten çok garipp nasıl yırttınız kızzzzz
Canım Allah kabul etsin kat katta fazlasını yapmışsın dediğim gibi hikmeti gizlenmesindedir.
Allah kabul etmıstır canım düşünceli pembısımm menım :) :) :)
sağlıkla hayırlısıyla gelsın inşallahh inşallahh
kız ben arastırdım ondan değil....bu kondomalrınkremlı oluyor ya hanı kurumasın diye
bazıları kremsiz kalabılıyor veya kurumus olabılıyormus onun ıcın essneklıgı gıdıyormus
hatta ve hatta daha acarken bile yırtılabılırmıs yanı
bence kullandııgnızn kondomun markasını değiştirin ya da son kullanma tarıhıne fln bakın
:
kız ben sana kuaföre gıdcesmı yazdm cevap vermedınn ben işlerimi toparlayım çıkıcam dıları bı kaç ısım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?