Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay kızlar sölemesi ayıp annem acayip lokma dökerr..ama bizim yaptığımız top top olanlarından değil...ortası deliktir ve bol şerbetlidir...ay bayılacağım pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerden söledin yaaa

tatlım anladıgım kadarıyla senin dedigin lokma top gibi ceviz büyüklügünde yapılan dimi izmirin lokması öyle degil bizde pişi derler hamur mayalarsın biraz cıvık tutarsın hamuru sonra elinle parçalar alıp atarsın yaga aynı ona benziyo ama şerbetlisii

kıs hemde ne hoşuma gitti acaip güselll öbürleri gıcırdıyo ama tırtıklı süperrrr mazoşistmiyim neyem ki ben

tırtıklar çok az gbi ama ya dimi ancak hıssedılıyor bıraz daha şey yapsalarmıss

ay yok ya sonrada mahvolur kız içersi marmaray çalışma alanına döner vallahı

et ete değecek aga

valla değecek ya bende sevmıyom öle hıcbısı anlamıyomkı plastikla koklaşcaksam
adamı napiyim dımı ama

işteeeeeeeee benim dedigim bu lokmadannn ama herkez lokmayı o top gibilerden sanıyo asıl lokma bu canım çekti yaaaaaaaaa tarçında dökücen offfffffffffffffffff

kondomun alayından nefret ediyorummm..eşimde hep söler ben gülü gaz maskesiyle koklamam diyeeeeama mecbur tam son anında illaki takıyoz...

wuuuuuuuuuuuuuu süperrrr yaaaaaaaaa

kıs hemde ne hoşuma gitti acaip güselll öbürleri gıcırdıyo ama tırtıklı süperrrr mazoşistmiyim neyem ki ben

ayyy onu hiç denemedik biz:))))

valla ben de sevmiyom ama yapıcak bişey yokkkk

bir de bizim emmlekette mesela bi mevlüt mü okutulacak evde misafırlere verılecegıne sokakta caddeye yada cami önüne lokmacı tutulur.koca kazanlar hazırlanır adam pişirir sokakta geln geçn herkes edağıtılır ..az mı beklerdim o kuyruklarda defalarca sıraya girerdimm
zaten tarçın olmazsa olmazıdır

yaaa evet sende sökelisin zaten bende aydın dogumluyum ama izmirdeyiz şimdiii izmirdede öyle her cuma hayır için insanlarrr lokmacı tutar karşıyakada falan çok olur cami önlerinde kalabalık yerlerde insanlar kuyruga girerrrrr miss gibii ılık ılık yerizzz offfffffffff offfffffffffffffffffff

ayoll bi yerlerimizzzz şişip düşecekk heeeeeee biri pembeyi arasın hayrına birer tane bizim içinde yesin yaaaaaaaaaaaaa

aydın doğumlu mu....şoşurduuuum:89:

kahvaltımı yaptım çok şükür böğürtlen çayı ve pose yumurta domates eşliğinde ımmm

kızlar ben kaçıyorum

meloşla çıkıcaz ondan once eve bı çeki düzen vereyım öptüm herkeşlerii muucxx :)))

sağol canım bu sene kız senesi ama demekki arada oğlanlarda hayırlı olsun sağlıkla olsun

gamzelinin kızı selizin oğlu
benim de iddiam bu

bencede katılıyorum ama seliz de kız olabilir

Allah kabul etsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ya bi kere bizde yırmıştık yaa oluyo öyle bazen

kızlar annemin apartmanında lokma dökülüyomuş...izmirde meşhurdur, bilirsiniz... ben kaçtım, şehzademe lokma yedireyim...
kuşadasındda çok yaparlar kazanla kaynatırlar sokakdda fln dağıtırlar

kızlarrr yenı hamileyim midem cok bulanıyor basım cok dönüyo yataktan kalkamıyorum ne yesem cıkarıyorum napcam ben böyle..
canım doktorunla görüş ilaç alabilirsin leblebi fln ye o iyi geliyor so da içebilirsin

bolu da pek yok da kuşadasında asıl memleketim de aynen böyle olur

ben senin aydın doğumlu olduğunu bilmiyordum kaçırmışım herhalde

ay kızlar ben grip oldum yaaa...tek gözüm ağlıyoo...umarım baharıma bulaştırmam

geçmiş olsun canım canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…