kondomun alayından nefret ediyorummm..eşimde hep söler ben gülü gaz maskesiyle koklamam diyeeeeama mecbur tam son anında illaki takıyoz...
he evet nanelıde vardı kız sen dıınce hatırladımmtırtıklısı entersann ama eheueheue
kız ben lokmayı ılk kez eskısehırde yedımm
morinek mıydı neydı bıyer var ama süper yapıolar yaa ben öle çatalla fln değil direk elımle çerez yer
gibi yıdım yarım kıloyu ama içinde şeker olan herseyı yıyorum yaa
üstüne tarcın serpildiğini bilmıyodum ama du lokma bulursam bıde öle deneyımmm
et ete değecek aga
kıs hemde ne hoşuma gitti acaip güselll öbürleri gıcırdıyo ama tırtıklı süperrrr mazoşistmiyim neyem ki ben
et ete değecek aga
ay kızlar sölemesi ayıp annem acayip lokma dökerr..ama bizim yaptığımız top top olanlarından değil...ortası deliktir ve bol şerbetlidir...ay bayılacağım pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerden söledin yaaa
kondomun alayından nefret ediyorummm..eşimde hep söler ben gülü gaz maskesiyle koklamam diyeeeeama mecbur tam son anında illaki takıyoz...
kıs hemde ne hoşuma gitti acaip güselll öbürleri gıcırdıyo ama tırtıklı süperrrr mazoşistmiyim neyem ki ben
tırtıklar çok az gbi ama ya dimi ancak hıssedılıyor bıraz daha şey yapsalarmıss
ay yok ya sonrada mahvolur kız içersi marmaray çalışma alanına döner vallahı
valla değecek ya bende sevmıyom öle hıcbısı anlamıyomkı plastikla koklaşcaksam
adamı napiyim dımı ama
tırtıklar çok az gbi ama ya dimi ancak hıssedılıyor bıraz daha şey yapsalarmıss
ay yok ya sonrada mahvolur kız içersi marmaray çalışma alanına döner vallahı
valla değecek ya bende sevmıyom öle hıcbısı anlamıyomkı plastikla koklaşcaksam
adamı napiyim dımı ama
bir de bizim emmlekette mesela bi mevlüt mü okutulacak evde misafırlere verılecegıne sokakta caddeye yada cami önüne lokmacı tutulur.koca kazanlar hazırlanır adam pişirir sokakta geln geçn herkes edağıtılır ..az mı beklerdim o kuyruklarda defalarca sıraya girerdimm
zaten tarçın olmazsa olmazıdır
yaaa evet sende sökelisin zaten bende aydın dogumluyum ama izmirdeyiz şimdiii izmirdede öyle her cuma hayır için insanlarrr lokmacı tutar karşıyakada falan çok olur cami önlerinde kalabalık yerlerde insanlar kuyruga girerrrrr miss gibii ılık ılık yerizzz offfffffffff offfffffffffffffffffff
yaaa evet sende sökelisin zaten bende aydın dogumluyum ama izmirdeyiz şimdiii izmirdede öyle her cuma hayır için insanlarrr lokmacı tutar karşıyakada falan çok olur cami önlerinde kalabalık yerlerde insanlar kuyruga girerrrrr miss gibii ılık ılık yerizzz offfffffffff offfffffffffffffffffff
ay kızlar ben grip oldum yaaa...tek gözüm ağlıyoo...umarım baharıma bulaştırmam
aydın doğumlu mu....şoşurduuuum:89:
nie kızzzzevet ben aydın dogumluyum babam polis benim ilk görev yeride aydın bende orda dogmuşumm
kayseiliyim falan demiştin ya o kalmış aklımda...memur çocugu kaderi işte benim oğlan da malesef tokat doğumlu
selam canım hoşgeldinnnn...gecmiş olsunn dikkat et kendine..
bu arada pembenin sorun var allaha cok şükür bebekete bişey yok..
ve bebişide erkek...
oyyyy bunların ikide cokkk tatlı yerimm ben bunları yaaaa...
öylemi dersinn..
ama içime erkek doğuya hep..
gamzelinin kızı selizin oğlu
benim de iddiam bu
Allah kabul etsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkuzu bile kestim ben canım yaaa...hemde ne kuzu... kanımı akıttım, kaç kişiye dağıtıp hayır duasını aldım. hemde köyde yaptım bu işi, burda dedim tanıdık tanımadık muahbbeti yapmasın kimse... eşim hastanede benim, kaç çocuğa para topladık, ameliyat ettirdik... yardım konusunda elimizden gelenin fazlasını yaptık bu sene, tek maaş olmamıza rağmen...
hepsini, gelecek bebğim içim yapıyorum dedim, sağlıklı olsun bendede daha çok olsun daha çok vereyim. insanın üstünde yük kalkıyor...
bak 3üzlerle açılışı yaptık mucize oldu bu bizim için.
ya bi kere bizde yırmıştık yaa oluyo öyle bazen
kız kazayla hamile kalanı çok duydum ve hiç anlamadım ama kondom yırtılma becerisini ilk gösteren kişiler olarak tebrik koyuyoo kenara çekiliyorum... kondomla bile %99 korunma diye sizin gibi beceriksizler için diolar demekki
kuşadasındda çok yaparlar kazanla kaynatırlar sokakdda fln dağıtırlarkızlar annemin apartmanında lokma dökülüyomuş...izmirde meşhurdur, bilirsiniz... ben kaçtım, şehzademe lokma yedireyim...
canım doktorunla görüş ilaç alabilirsin leblebi fln ye o iyi geliyor so da içebilirsinkızlarrr yenı hamileyim midem cok bulanıyor basım cok dönüyo yataktan kalkamıyorum ne yesem cıkarıyorum napcam ben böyle..
bir de bizim emmlekette mesela bi mevlüt mü okutulacak evde misafırlere verılecegıne sokakta caddeye yada cami önüne lokmacı tutulur.koca kazanlar hazırlanır adam pişirir sokakta geln geçn herkes edağıtılır ..az mı beklerdim o kuyruklarda defalarca sıraya girerdimm
zaten tarçın olmazsa olmazıdır
ay kızlar ben grip oldum yaaa...tek gözüm ağlıyoo...umarım baharıma bulaştırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?