Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
görmedim kızzz ben bugün ssk ya gidicemmm paramı almaya ne işin var seninnn

ufak tefek alışverıs yapcam mutfak ıcın :) bide emınonune gidebılrıım ama once telefon etcem

sen parayı almaya ssk ya mı gıdıcen ama ssk da olmuyokı para postaneden alıyosun parayı

hava güzel kız bertaber gidelım gitceksen gezerizz

kızlar annemin apartmanında lokma dökülüyomuş...izmirde meşhurdur, bilirsiniz... ben kaçtım, şehzademe lokma yedireyim...

kızlarrr yenı hamileyim midem cok bulanıyor basım cok dönüyo yataktan kalkamıyorum ne yesem cıkarıyorum napcam ben böyle..

anam kralda sibelcanın eski bi şarkısı çıktı sultanlı padişahlı

evet ya değiştircez artıkk...hep yırtılacak korkusuylaaa olmuyo yaniiiii

biz yeni evlıydıydık eşim o zaman 3-5 kutu almıstı

portakallı muzlu çilekli tırtıklı falan ay çok utandım

manyak adam yaa çok sık ekşın oluyo bitmesın diye töbe yaa

işte bıraz kullandıydık ama sevmedım ben hoşuma gitmıyo

hala duruyo bizdekıler çeşit çeşit batan gemının malları bunlarr

Son düzenleme:

ssk ya gitmem lazımmış muhasebe öle dedii dur bi ömeri arıyımmm götürcektii ama hiç aramadııı söliim o zmn ben gidiom dieeee

kız ben de anlamadım :)))

diş miiiii yok canım kızmıyommmm

haaaaa bak bu olabilir :)))))

evet ya değiştircez artıkk...hep yırtılacak korkusuylaaa olmuyo yaniiiii
üstün beceri madalyasını idile veriyorummmmmm

kızlar annemin apartmanında lokma dökülüyomuş...izmirde meşhurdur, bilirsiniz... ben kaçtım, şehzademe lokma yedireyim...

Allahh Allahhh lokmaya bayılırımmmmm ımmmmmmmmmmm

afiyet bal şeker olsun canımmm kan olsun can olsun güle güle :)

niye utanıyon kız...
bizimkiler de muzluuu çikolatalııı nanelii (tavsiye ederim...ferah ferah oluyo )
hahahah ay neler konuşuyoruz yaaaa

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok özled,mmmmmmmmmmmmmmm ben lokmayı istanbuldada yapıyolar bide utanmadan izmir lokması siyolarrr ama pühhhhh katır kutur oluyooo ama izmirinki öylemi fos fosss bide tarçın üstüneeee benim içinde ye pembişşşşşşş

ooof bizim oranın lokmları harikaaa annem gelince yaptırayım bariiiii.....ayyy biz denize gıttıkten sonra lokmacıya otururuz aman nasıl gelır ole aç aç o lokmalar...afiyet olsun cicim

niye utanıyon kız...
bizimkiler de muzluuu çikolatalııı nanelii (tavsiye ederim...ferah ferah oluyo )
hahahah ay neler konuşuyoruz yaaaa

he evet nanelıde vardı kız sen dıınce hatırladımm tırtıklısı entersann ama eheueheue

kız ben lokmayı ılk kez eskısehırde yedımm
morinek mıydı neydı bıyer var ama süper yapıolar yaa ben öle çatalla fln değil direk elımle çerez yer
gibi yıdım yarım kıloyu ama içinde şeker olan herseyı yıyorum yaa
üstüne tarcın serpildiğini bilmıyodum ama du lokma bulursam bıde öle deneyımmm

kondomun alayından nefret ediyorummm..eşimde hep söler ben gülü gaz maskesiyle koklamam diyeeeeama mecbur tam son anında illaki takıyoz...

ayy fırına profiterol koymustum kaç dakıka oldu zmana tutmadım yaa

aaa lafa tuttunuz benıı

yanmamıstır ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…