ay canım benim çok sağol
kesinlikle ....ama ne varsa gençlerde var..
Yeterki hevesleri kırılmasın..
evet sınıf öğretmeniyim birleştirilmiş sınıf okutan bir garip köy öğretmeni
inşallahhhhh canım
aminnn...hepimizin
vallamıı ayy sevindim bak şimdi..
Sabah gittik kanı verdik hemen idrar testi aldık tekrar yaptık..anamm test sanki dünküne göre daha silikk ayy dedim biran yoksa dedim değerimmi düşüyo..
Meğersem sonra okudum testin sonucu 5-20 dakia arasında belli oluyomuş...sonradan koyulaştı ama siz beni görseniz yüzüm asılsııı sinirlendim korktum ama eve gelince dünki teste baktım ve bugünki cok koyuydu düne göre ve büyük bir ohhh cektimm..
Eşime söyleme konusuna gelince zaten dün eşim yaptı testi o benden heyecanlı..
mervecim yapalım tabi hayatımm seve seve okurum ben fazla fazla...
313 tane ayetel kürsi bir cumadn bir cumaya bitmesi gerekiyo...duasınıda ben yayınlarım bitince...sen ne zaman istersen o zaman başlayalım..
oyy balımm benim allah razı olsun ama önce mervişiminkini okuyalım sonra yine bana okuruz..
sorma selizcimm hemde ne titremekkk kaşbim carptı böylee elim ayağım titredi yoksa dedim tutmadımı ama cok şükür sıkı sıkı tutundu ben buna inanıyorum...
Yok canım artık olumsuz düşünmek yokk zaten en baştan beri hep olumluydum pozitiftim biliyorusunuz...
Olumsuz şeyleride okumucam...
Yemeğime zaten tüp bebeğe başldığımdan bu yana dikkat ediyorumm..inş. Bundan sonra faha dikkatli olucamm..
Ee senin bebiş abi oldu artıkk...benimkisi daha mercimekkk annesinin minnak mercimeği..
canımmm tebrik ederimmm cok sevindimm...
Bugün ne güzel birgün cumanın hayrına ne güzel haberler alıyoruz..
Umarım yenilenmiş okulunda herşey daha güzel olur...
olucak olucak inş...
Sağol balımm aminnnn
canım facede okudumm ve cok mutlu oldumm..
Tamam canım artık yorulmak yok dinlenicemmm zaten gezmiyorumda öyle biliyosun evdeyim hep..
oyy canım benim
kan testini bugünmü alıcaksın canım?
bence bugün başlayalım hazır cuma iken:)
ne dersin merve?
inşallah canım benimm...hep böyle olumlu ol herşey güzel olsun
raporunuzuda alırsınız günler geçer doğum tarihi için gün bile alırsınız ve beklenen gün gelince bebegini kucagına alırsın inşallah canım benimmmmmm
canımmm ne bilim içimden erkek geciyo ondan abi dedimm..haticeeeeeeeeeeeeeeee abimi dediiiiiiiiiiiiiiiiiin kızzzzzzzzzzzz sen Allahmı söyletti cuma cuma ben artık kız ismi bakmaya başlamıştımmm
sağol canım bence güzel ve hayırlı bırgun bugun..ne varsa dileyelim
haticeeeeeeeeeeeeeeee abimi dediiiiiiiiiiiiiiiiiin kızzzzzzzzzzzz sen Allahmı söyletti cuma cuma ben artık kız ismi bakmaya başlamıştımmm
ne mutlu canım sana köy çocuklarını okutuyosun ilerde iyi biryerlere geldiklerinde sana nasıl dua ederler:86:...garip marip açmaları börekleride götürüyosun ama
evet canım 3,te cıkıcak inş..
evet bencede herkez burdayken paylaştıralım merve ne dersin...
cumaya kadarda bitirse benimkisi gibi akşam toplanır duası yaparız..
haticeeeeeeeeeeeeeeee abimi dediiiiiiiiiiiiiiiiiin kızzzzzzzzzzzz sen allahmı söyletti cuma cuma ben artık kız ismi bakmaya başlamıştımmm
Ne mutlu canım sana köy çocuklarını okutuyosun ilerde iyi biryerlere geldiklerinde sana nasıl dua ederler:86:...garip marip açmaları börekleride götürüyosun ama
kesinlikle ne varsa gençlerde var çok şükürki çünkü yeni yetişen nesilden ben hiç umutlu degilim bi emo havası aldı başını gidiyo bakalım
evet canım 3,te cıkıcak inş..
evet bencede herkez burdayken paylaştıralım merve ne dersin...
cumaya kadarda bitirse benimkisi gibi akşam toplanır duası yaparız..
çatır çatır doğurucessss kızlarrrrrrrrrrr
hatcemmm sağol canımsınn yaaa 313 tane az mış yaaa hemen biter o gelecek cumaya bi aksilikolmazsa biter inşallah zaten akabinde salı-çarşamba gibi adet günüm yani 5-6 sı inşallah bu sefer tutar yaa
allah kabul eder inşallahh
kızlar şimdilik cıkıyorumm..gelince yazarım sonucu...
Mervişim dua listesini yaparsan ben 50 tane alıyorum dua tamammı bilgin olsun..
o kadar da olsun hayatım...köyün herşeyi sensin ...eli kesilen bana geliyo ebelikte hemşirelikte yapıyoz burda ..ay az öncede sölemesi ayıp yumurta tereyağı çökelek geldi....
dejenere bir nesil ..evet heleki uygulanan programın içeriğini görsen ..milli duygulardan toplum bilincinden tamamiyle uzak..atatürkçülük bilinci de az..bedava kitap dağıtılıyor ama kitapların kalitesizliği ortada..müfredat tamamiyle boşaltılmış..gençlik heba ediliyor.aslında potansiyel olarak çok şey var türk gençliğinde ama başımızda yönlendirecek adam gibi eğitim politikası uygulayabilecek önder yok...
ayy cnm yaa sende artık hamilesin içine doğmuş olabilir:86:valla ben hep erkeğe odaklıydım eşimin sülalesi erkek ya kesin bende erkek doğuaracm diye dr.kıza benzio deyince tamam dedim kızım olacak ozamandan beri kız ismi arıyorumcanımmm ne bilim içimden erkek geciyo ondan abi dedimm..
bakalım ne olacak..
ayy herkescikler oğlan bu dioo e dr. kıza benzetmiş bişeyinide görmedimde dio ağzı burnundan kıza benzettim dedi.ay yoksam kız gibi oğlanmı doğurucamayyyyy selizim sana diorum ben ya valla hiçç aklımdan senin bebegin için kız geçmiyo yaaa hep erkek hep erkek belkide çok yakışacagını düşündügüm üçündir bilmiorumkii saglıklı sıhatli gelsinde dünyaya önemli degil
o kadar da olsun hayatım...köyün herşeyi sensin ...eli kesilen bana geliyo ebelikte hemşirelikte yapıyoz burda ..ay az öncede sölemesi ayıp yumurta tereyağı çökelek geldi....
Evet evet kızlarrr paylaşalım hadiiiKime ne kadar yazayım ben şimdii:26::26:
gamzeli 50
nane 40
yeliz 50
seliz 50 varmı okuyacakolan arakdaşlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?