Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kesinlikle ne varsa gençlerde var çok şükürki çünkü yeni yetişen nesilden ben hiç umutlu degilim bi emo havası aldı başını gidiyo bakalım

sağol canım bence güzel ve hayırlı bırgun bugun..ne varsa dileyelim

kızımla yemeğimizi yedik geldik nazar değmesin bugün pek sakin herhalde bugün de erken çıkacağız
hatice o zaman saat 3 de sonuçlar çıktıkdan sonra hemen yazıyorsun buraya dualarımız seninle unutma

oyy canım benim
kan testini bugünmü alıcaksın canım?

bence bugün başlayalım hazır cuma iken:)
ne dersin merve?

evet canım 3,te cıkıcak inş..

evet bencede herkez burdayken paylaştıralım merve ne dersin...
cumaya kadarda bitirse benimkisi gibi akşam toplanır duası yaparız..

çatır çatır doğurucessss kızlarrrrrrrrrrr

ayyyyy selizim sana diorum ben ya valla hiçç aklımdan senin bebegin için kız geçmiyo yaaa hep erkek hep erkek belkide çok yakışacagını düşündügüm üçündir bilmiorumkii saglıklı sıhatli gelsinde dünyaya önemli degil

hatcemmm sağol canımsınn yaaa 313 tane az mış yaaa hemen biter o gelecek cumaya bi aksilikolmazsa biter inşallah zaten akabinde salı-çarşamba gibi adet günüm yani 5-6 sı inşallah bu sefer tutar yaa
allah kabul eder inşallahh

o kadar da olsun hayatım...köyün herşeyi sensin ...eli kesilen bana geliyo ebelikte hemşirelikte yapıyoz burda ..ay az öncede sölemesi ayıp yumurta tereyağı çökelek geldi....
kesinlikle ne varsa gençlerde var çok şükürki çünkü yeni yetişen nesilden ben hiç umutlu degilim bi emo havası aldı başını gidiyo bakalım

dejenere bir nesil ..evet heleki uygulanan programın içeriğini görsen ..milli duygulardan toplum bilincinden tamamiyle uzak..atatürkçülük bilinci de az..bedava kitap dağıtılıyor ama kitapların kalitesizliği ortada..müfredat tamamiyle boşaltılmış..gençlik heba ediliyor.aslında potansiyel olarak çok şey var türk gençliğinde ama başımızda yönlendirecek adam gibi eğitim politikası uygulayabilecek önder yok...

evet canım 3,te cıkıcak inş..

evet bencede herkez burdayken paylaştıralım merve ne dersin...
cumaya kadarda bitirse benimkisi gibi akşam toplanır duası yaparız..

sabırsızlıkla saat 3ü bekliyoruz o zaman
ewet ewet başlayalım bugün paylaştırmaya bidahaki cumaya biter bencede

çatır çatır doğurucessss kızlarrrrrrrrrrr

tabiki kızzzzzz hemide nasıl

inşallahh canım inşallahhhh

kızlar şimdilik cıkıyorumm..gelince yazarım sonucu...
mervişim dua listesini yaparsan ben 50 tane alıyorum dua tamammı bilgin olsun..

ben şimdilik çıkıyorum kızlar bi işim var bir saate gelirim inşallah öptüm hepinizi...
mervecim liste yaparsan bana 40 yazabilirsin

kesinlikle kesinlikle

canımmm ne bilim içimden erkek geciyo ondan abi dedimm..
bakalım ne olacak..

ayy cnm yaa sende artık hamilesin içine doğmuş olabilir:86:valla ben hep erkeğe odaklıydım eşimin sülalesi erkek ya kesin bende erkek doğuaracm diye dr.kıza benzio deyince tamam dedim kızım olacak ozamandan beri kız ismi arıyorumvalla oğlum oğlum diyorumda ben kızım olursada çok mutlu olacam her ikisinide istiyorum ikizde olmadığına göre oğlum doğsa aklım kızda kalacak kızım doğsa aklım oğlanda kalacakeniyisi ben bunu doğurayım bidaha hamile kalayım
ayy herkescikler oğlan bu dioo e dr. kıza benzetmiş bişeyinide görmedimde dio ağzı burnundan kıza benzettim dedi.ay yoksam kız gibi oğlanmı doğurucamayy sağlıklı olsunda hiç önemli değil...
o kadar da olsun hayatım...köyün herşeyi sensin ...eli kesilen bana geliyo ebelikte hemşirelikte yapıyoz burda ..ay az öncede sölemesi ayıp yumurta tereyağı çökelek geldi....

ayy inanmıyorum yaa kız sen ne şanslısın bide garip dio..ben marketin tereyağını çökeleğini yiyemiyorum bizde pazarlara gidip köylü arıyoruz yumurta çökelek tereyağ almak için.senin ayağına geliyormuşş ne güzel...

Evet evet kızlarrr paylaşalım hadiii Kime ne kadar yazayım ben şimdii:26::26:

canım banada ver istediğin kadar okurum...

Son düzenleme:
gamzeli 50
nane 40
yeliz 50
SELİZ 50 varmı okuyacakolan arakdaşlar???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…