Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım sılık fılan degıl basbayagı kırmızı cızgı hemde 2 taneeeeee

HATICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NE DEMISTIM BEN SANAAAAA ILK SEFERDE TUTACAK DEMEDIM MIIII :)
TEBRIKLER CANIMIN ICI COKKKKKKK COKKKKKKKKKKKKK AMA COK COK COK COK COK COK COK COK SEVINDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAYDI HALAY CEKELIM :)))

Bu arada Gunaydin kizlar :)) nasilsiniz?

Bu benim testimden dahada koyu benimki daha siliktiiiayyyyy çoooook mutluyummmmm haticem yaaa Allahım tamamına erdirsin inşallah dualarımız kabul olduuuuuuuu bebeğin sana tutunmuş annesiii eşine söyledinmi pekiii????

hoşgeldin kızzz kaynanamda seninle aynı fikirrr
nazar değer kaldır şu resmi dioo

dogru soyluyo :)))

idilim hoşgeldin canımmmm

selizim canım bencede kaldır hatta diger reiimleri koyan arkadaşlarda kaldırsın allah korusun degebilir nazar sadece kötü gözle bakmakla kıskanmakla degmiyoki bazen çok iyi bakarsın ama degiyo işte bi şekilde bencede kaldırın yada resmi gizleyin sadece göstrmek istedikleriniz görsün

ben facebookta niye akrabalarimi arkadaslarimi eklemiyorum saniyorsunuz??? resimlerimi gormesinler diye :))))) sadece siz goruyorsunuzz...sizin nazariniz degmez herhalde :)))

ben facebookta niye akrabalarimi arkadaslarimi eklemiyorum saniyorsunuz??? Resimlerimi gormesinler diye :))))) sadece siz goruyorsunuzz...sizin nazariniz degmez herhalde :)))

Değmez inşallahhh :))

hatcemmmmm canımmmm banda okuyalım ayetel kürsiyi kızzzz kaç tane okunuyo o bi dua da benim için yapalım yahuuuuuu

hosbulduk canimmm nasilsinnnn????

bence de sil onuuuuuuu nazar degecek kiz (((( kiskananlar olabilirrrrr

kıskananlar çatlasın nedeyim...
kayınvaldemdende şeyden korkuyo şimdii bnm eşimin amcasıgil var amcasının oğlu falan hepsi birlikte iş yapıolar çok yakınlarmış eskiden,hergün birliktelermiş 28 yaşında amcasını oğlu varken 20 yaşında (eşim) benle nişanlanınca amcasının karısı çatladı sinirden gitti apar topar bi kız buldu 28 yaşında nişanladı bizden 6 ay sonrakızda baya bi sorunlu çıktı değişik bi tip zengin diye çok kibirli herkese karşı..ben cana yakınım herkesle iyyiim diye şimdi yengesi falan bana kötü..bunlar bizden sonra nişanlandılar ama bnmki askere gidince bizden 1 yıl önce evlendiler..zaten yengesi demişti kayınvaldeme sen önce nişanladın ama ben önce evlendiricem diyeçok kıskançlar anlayacağınız..şimdi onlar 3 yıllık evli ve sanırım çocukları olmuyo yaşları 31 oldu hatta ben oğlanın sipariş verdiğini gördüm kısırılık için bi bitki almıştı bende ozaman hamile değildim hamile olmak için çabalıyordum ama inan çok üzülmüştüm onlar içinde dua ediyodum evlat nasip et diye..ama tabi onlar benim hamile olduğumu duyunca tebrik bile etmediler.hatta yangesi çok sinirlendi nerdeyse dövecekti yüzüme bile bakmadı bnm ne suçum varsa.ben Allahım onlarada nasip et diye dua ederken onlar benim hamile olduğumu kıskanınca çok üzüldüm.ailecek çok üzüldük..fesat olmak çok kötü bişey ben önce evlendiricem diyee çatlıyordu..noldu sende evlendirdin bnm kayınvaldemde evlendirdi sonuçta.
şimdi kayınvaldem onlar görcek falan diye istemiyor haklı olarak

oyyyyyy canlarımmmm benim hepinize cokk cokkk ama cok teşekkür ederim...
benimle beraber sevincimi paylaştınız..
zaten hepinizde aynı şeyi söylüyodunuz olucakk ve gercektende oldu...
şimdiden sonraki dualarımız sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı kucaklamakkk inşallah oda olucak allahımın izni ile...
nanemm
darısı sana kuzummmm bende inanıyorumki seninde ilk seferde tutucakk ve inş. ogün kutlama yapıcaz.
bu arada yıldız kac tane acaba demiş ama canım benim tek embriyo tarnsfer edildiği için tek bebişim.
yeterki o sağlıklı büyüsünde tek olsun varsın...
hepinizi kardeşim gibi canım gibi cok seviyorummm iyiki varsınız canlarım..

kızlar hepinizin yazısını okudum hatta alıntı yaptım ama fazla geldiği için kabul etmedii..ama hepsini okdumm sizler varyaa benimm canımsınızzz..

IYyyyyyy nefret ediyorum boyle insanlardan yaaaaa..hakli kadinn sil gitsinnnnnn

kızzz kaldır ozamann kayınvalidende haklı yaaa insan bi hayırlı olsun der çok ayıp etmişler böyle insanlarsanuzak durmak lazım fesatlık hiç te iy bişey değil ama eden bulur canım boşver siz kalbinizi bozmayın

hatcemmmmm canımmmm banda okuyalım ayetel kürsiyi kızzzz kaç tane okunuyo o bi dua da benim için yapalım yahuuuuuu

hosbulduk canimmm nasilsinnnn????

okuyalım mervecim valla,,hattaaa hatçemmmin bebeginin tutunacagını bildigim için çok şaşırmadım dogrucu davut oldugum içinde hamişlige sevinmekten çok sag salim kucagına aldıgı gün daha daha çok sevinicem o yüzden hatçeye okuyalım dua bi kere daha
idilim iyiyim canım şükür sen nasılsın bahar kızımız nasılll

canım sanada dua yapalım nezaman istersen...

canım benim ya ağlattın bugün benii...bu haberi beklediğim halde.ama sabah kalktığımda koşa koşa geldim elim ayağım titredi inan bian kendi test yapacağım an geldi..kimbilir sende testi yaparken nasıl titremişsindir heyecandan..canım kan değerinde güzel çıkar sen bundan sonra bana söz ver hatice sakın korkma ve sakın saçma sapan olumsuz yerlere girip olumsuz ve kötü şeyleri okuma.bak ben hiç okumadım bu topikten başka biryere girmedim..kimsenin dediğine kulak asma lütfen haticem bunları yaparsan herşey yolunda gider..bol bol yoğurt,süt peynir ye.hatta pembem bana yeşil mercimek çorbası iç demişti ben hamile olduğumu öğrendim 1 ay o çorbayı içtim..ağır kaldırma bırak evi .... götürsünhiçbişey bebeğinden önemli değil...bence busefer bebeğin seni hiç bırakmıcak Allahın izniyle..
eee artık benim bebeğim topiğin en küçük bebeği olmaktan bi üstüne terfi ettii
artık en küçük bebeğimiz seninkiii....

[sıze="1"]kızlarrrrrrrrr çok mutluyummmm[/sıze]

Az önce toplum gönüllüleri olrak gazi osman paşa üniversite sınıf öğretmenliği 3.sınıf öğrenciler ve öğretim üyelerinden oluşan bir grup okulumu incelediler....

Okulum baştan yaratılıyor kızlar ayyy nasıl mutluyum yıllardır yapmak isteyip te şimkansızlık nedeniyle yapamadığım herseyı yapıcaklar..sıralarım değişecek,drama sınıfı yapılacak ,okulum komple boyanıp tadilat yapılacak,anasınıfı düzenlenecek,kutuphanem zengınleştırılecek..bahceme tema vakfıyla anlaşıp agaclar dıkılecek...sınıfıma dolap yapılacak her cocuk ıcın...bahceye oyun alanı...sınıfımın yerlerıne döşeme..ayyy kızlar 4 yıldır bu okuldayım inanın bıkmıstım ama sımdı yeni atanmıs gıbı heycanlıyım çoookkkk
Bi 5 yıl daha kalabılırım burda
Seneye 4-5 .sınıflar da tasımalı olacakmıs bana gerıye sadece 1-2-3 sınıflar kalıyor ..17 mevcut olucak daha kalıtelı bır egıtım yani..ooooh be ...sevincimi paylaşayım dedim

saol canım benim inşallah o günleride görecegiz inanıyorum ben tüm kalbimle
sizin dualarınızla olucak inşallah
ay ne kadar güzel ya için içine sıgmıyodur dimi Rabbim sonuna kadar hep böyle güzel gitmesini nasip eder bebegimmm

hoşgeldin canım cımmm

hoşbulduk kuzummmmmm

canım bencede kaldırrr bak yani bi kaç kişi varmış bile kıskanan ama dedigim gibi bu nazar öyle bi illetki sadece kıskanınca degmiyoki çok sevinen çok seven biri maşallah dese bile degebiliyo allahım nazarlardan saklasın dedigim gibi ya gizle resmi yada tamamen kaldır.
çigdoşada dedim hatta ben çok ufaklar daha bebeklerin nazar deger biraz dursun kaldır die

canım benimmmmm çok sevindim senin adına inşallah istedigin gibi okulu çok güzel bir hale getirirler daha iyi olur senin için
hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…