oyyyyyy canlarımmmm benim hepinize cokk cokkk ama cok teşekkür ederim...
benimle beraber sevincimi paylaştınız..
zaten hepinizde aynı şeyi söylüyodunuz olucakk ve gercektende oldu...
şimdiden sonraki dualarımız sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı kucaklamakkk inşallah oda olucak allahımın izni ile...
nanemm
darısı sana kuzummmm bende inanıyorumki seninde ilk seferde tutucakk ve inş. ogün kutlama yapıcaz.
bu arada yıldız kac tane acaba demiş ama canım benim tek embriyo tarnsfer edildiği için tek bebişim.
yeterki o sağlıklı büyüsünde tek olsun varsın...
kızlar hepinizin yazısını okudum hatta alıntı yaptım ama fazla geldiği için kabul etmedii..ama hepsini okdumm sizler varyaa benimm canımsınızzz..
ayy silemedim bebeğimin resmini kıyamadımda profilden kaldırdım başka profil resmi koydum..IYyyyyyy nefret ediyorum boyle insanlardan yaaaaa..hakli kadinn sil gitsinnnnnn
kızzz kaldır ozamann kayınvalidende haklı yaaa insan bi hayırlı olsun der çok ayıp etmişler böyle insanlarsanuzak durmak lazım fesatlık hiç te iy bişey değil ama eden bulur canım boşver siz kalbinizi bozmayın
[sıze="1"]kızlarrrrrrrrr çok mutluyummmm[/sıze]
Az önce toplum gönüllüleri olrak gazi osman paşa üniversite sınıf öğretmenliği 3.sınıf öğrenciler ve öğretim üyelerinden oluşan bir grup okulumu incelediler....
Okulum baştan yaratılıyor kızlar ayyy nasıl mutluyum yıllardır yapmak isteyip te şimkansızlık nedeniyle yapamadığım herseyı yapıcaklar..sıralarım değişecek,drama sınıfı yapılacak ,okulum komple boyanıp tadilat yapılacak,anasınıfı düzenlenecek,kutuphanem zengınleştırılecek..bahceme tema vakfıyla anlaşıp agaclar dıkılecek...sınıfıma dolap yapılacak her cocuk ıcın...bahceye oyun alanı...sınıfımın yerlerıne döşeme..ayyy kızlar 4 yıldır bu okuldayım inanın bıkmıstım ama sımdı yeni atanmıs gıbı heycanlıyım çoookkkk
Bi 5 yıl daha kalabılırım burda
Seneye 4-5 .sınıflar da tasımalı olacakmıs bana gerıye sadece 1-2-3 sınıflar kalıyor ..17 mevcut olucak daha kalıtelı bır egıtım yani..ooooh be ...sevincimi paylaşayım dedim
saol canım benim inşallah o günleride görecegiz inanıyorum ben tüm kalbimle
sizin dualarınızla olucak inşallah
ay ne kadar güzel ya için içine sıgmıyodur dimi Rabbim sonuna kadar hep böyle güzel gitmesini nasip eder bebegimmm
hoşbulduk kuzummmmmm
oyyyyyy canlarımmmm benim hepinize cokk cokkk ama cok teşekkür ederim...
benimle beraber sevincimi paylaştınız..
zaten hepinizde aynı şeyi söylüyodunuz olucakk ve gercektende oldu...
şimdiden sonraki dualarımız sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı kucaklamakkk inşallah oda olucak allahımın izni ile...
nanemm
darısı sana kuzummmm bende inanıyorumki seninde ilk seferde tutucakk ve inş. ogün kutlama yapıcaz.
bu arada yıldız kac tane acaba demiş ama canım benim tek embriyo tarnsfer edildiği için tek bebişim.
yeterki o sağlıklı büyüsünde tek olsun varsın...
hepinizi kardeşim gibi canım gibi cok seviyorummm iyiki varsınız canlarım..
kızlar hepinizin yazısını okudum hatta alıntı yaptım ama fazla geldiği için kabul etmedii..ama hepsini okdumm sizler varyaa benimm canımsınızzz..
Az önce toplum gönüllüleri olrak gazi osman paşa üniversite sınıf öğretmenliği 3.sınıf öğrenciler ve öğretim üyelerinden oluşan bir grup okulumu incelediler....
Okulum baştan yaratılıyor kızlar ayyy nasıl mutluyum yıllardır yapmak isteyip te şimkansızlık nedeniyle yapamadığım herseyı yapıcaklar..sıralarım değişecek,drama sınıfı yapılacak ,okulum komple boyanıp tadilat yapılacak,anasınıfı düzenlenecek,kutuphanem zengınleştırılecek..bahceme tema vakfıyla anlaşıp agaclar dıkılecek...sınıfıma dolap yapılacak her cocuk ıcın...bahceye oyun alanı...sınıfımın yerlerıne döşeme..ayyy kızlar 4 yıldır bu okuldayım inanın bıkmıstım ama sımdı yeni atanmıs gıbı heycanlıyım çoookkkk
Seneye 4-5 .sınıflar da tasımalı olacakmıs bana gerıye sadece 1-2-3 sınıflar kalıyor ..17 mevcut olucak daha kalıtelı bır egıtım yani..ooooh be ...sevincimi paylaşayım dedim:
canım bencede kaldırrr bak yani bi kaç kişi varmış bile kıskanan ama dedigim gibi bu nazar öyle bi illetki sadece kıskanınca degmiyoki çok sevinen çok seven biri maşallah dese bile degebiliyo allahım nazarlardan saklasın dedigim gibi ya gizle resmi yada tamamen kaldır.
çigdoşada dedim hatta ben çok ufaklar daha bebeklerin nazar deger biraz dursun kaldır die
ayy silemedim bebeğimin resmini kıyamadımda profilden kaldırdım başka profil resmi koydum..
Evet canım yaa eşimin halası dedi yiğen gelioo sizinkinden önce davrandılar yine dedi.aslında halasına sinir oldum orda milletin içinde kadını ne duruma düşürdü.şimdi onun gelini 30u geçti ben 22 yaşındayım yaa ne alakası var belki allah nasip etmio olmuyo ne biliosun yanii..yani halasıda bizle arası ii ama yengesine ayıp etti.oda biraz onada sinirlendi hemde kıskandı dönüp bakmadı bile herşeyin bi zamanı var kısmet dedi sadece..ben yinede kadının bozulduğuna üzüldüm böylede safım işte
bugüne senin güzel haberinle başladım...3 güzel haber aldım bu saate kadar...sonu güzel olsun hepsinin inşallah, o kadar enerji doldum ki anlatamam gamzeeee...
sakın kendini yorma ve biliyosun ki bundan sonrası çok çok önemli. pc başında kalma, yat uzan dinlen şekerim. fıldır fıldır gezme tamam mı??????????????
nanemmm canımmmm hoşgeldinnn
Seneye 4-5 .sınıflar da tasımalı olacakmıs bana gerıye sadece 1-2-3 sınıflar kalıyor ..17 mevcut olucak daha kalıtelı bır egıtım yani..ooooh be ...sevincimi paylaşayım dedim
aaa çok sevindim yaa bence ihtiyacı olan her okula yapılmalı.senin sevindiğinden daha fazla öğrencilerin sevinecek ne mutlu sana..sen sınıf öğretmenimisin?
evet canım haklısın illa kötü niyetle olmak gerekmio..
bide bnm yıldızım düşük acayip nazar değer geçen kayınvaldemin akraba günü vardı 15 kişilik çoğu yaşkı bir grup..onlar gitti gözümü açamadım bi ağırlık çökü kafamı kaldırmadım nazar duası falan okudular..oyüzden korkuo kaynanacım.
evet canım bendede öyle oluyo birisi iyilikle bile bişiy söyleyip maşallah desede o gün bende kafamı kaldıramıyorum baş agrısından.allahım nazarlardan esirgesin
# ParadiesAngel
# Seliz
# SeKeR_NaNe+
# GamzeliKiz
# ciceklara
# pembedana
# tinkerbell09
# idilcan+
Dilimize düşen, kalbimizden geçen, bizim bilemediğimiz ama bizim için hayırlı olan ne varsa; dua olup, kabul olsun inşallah!" cumanız mübarek olsun....
sağol canımmm allahımherkesin gönlüne göre hayırlısını versin..aminnnn# paradiesangel
# seliz
# seker_nane+
# gamzelikiz
# ciceklara
# pembedana
# tinkerbell09
# idilcan+
dilimize düşen, kalbimizden geçen, bizim bilemediğimiz ama bizim için hayırlı olan ne varsa; dua olup, kabul olsun inşallah!" cumanız mübarek olsun....
canım benim yazdım ama görmemiş olabilirsin diye bi daha yazayım dedim :) çok sevindim tatlım senin adına inşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla kucagına alırsın bebegini buna yürekten inan canım
maşallah ya zaman o kadar çabuk geçiyorki fasulyeleriniz büyüyor hemencik aman nazar degmesin
hoşbulduk tatlımmmmm
# ParadiesAngel
# Seliz
# SeKeR_NaNe+
# GamzeliKiz
# ciceklara
# pembedana
# tinkerbell09
# idilcan+
Dilimize düşen, kalbimizden geçen, bizim bilemediğimiz ama bizim için hayırlı olan ne varsa; dua olup, kabul olsun inşallah!" cumanız mübarek olsun....
vallamıı ayy sevindim bak şimdi..Bu benim testimden dahada koyu benimki daha siliktiiiayyyyy çoooook mutluyummmmm haticem yaaa Allahım tamamına erdirsin inşallah dualarımız kabul olduuuuuuuu bebeğin sana tutunmuş annesiii eşine söyledinmi pekiii????
mervecim yapalım tabi hayatımm seve seve okurum ben fazla fazla...hatcemmmmm canımmmm banda okuyalım ayetel kürsiyi kızzzz kaç tane okunuyo o bi dua da benim için yapalım yahuuuuuu
oyy balımm benim allah razı olsun ama önce mervişiminkini okuyalım sonra yine bana okuruz..okuyalım mervecim valla,,hattaaa hatçemmmin bebeginin tutunacagını bildigim için çok şaşırmadım dogrucu davut oldugum içinde hamişlige sevinmekten çok sag salim kucagına aldıgı gün daha daha çok sevinicem o yüzden hatçeye okuyalım dua bi kere daha
idilim iyiyim canım şükür sen nasılsın bahar kızımız nasılll
sorma selizcimm hemde ne titremekkk kaşbim carptı böylee elim ayağım titredi yoksa dedim tutmadımı ama cok şükür sıkı sıkı tutundu ben buna inanıyorum...canım benim ya ağlattın bugün benii...bu haberi beklediğim halde.ama sabah kalktığımda koşa koşa geldim elim ayağım titredi inan bian kendi test yapacağım an geldi..kimbilir sende testi yaparken nasıl titremişsindir heyecandan..canım kan değerinde güzel çıkar sen bundan sonra bana söz ver hatice sakın korkma ve sakın saçma sapan olumsuz yerlere girip olumsuz ve kötü şeyleri okuma .bak ben hiç okumadım bu topikten başka biryere girmedim..kimsenin dediğine kulak asma lütfen haticem bunları yaparsan herşey yolunda gider..bol bol yoğurt,süt peynir ye.hatta pembem bana yeşil mercimek çorbası iç demişti ben hamile olduğumu öğrendim 1 ay o çorbayı içtim..ağır kaldırma bırak evi .... götürsün hiçbişey bebeğinden önemli değil...bence busefer bebeğin seni hiç bırakmıcak Allahın izniyle..
eee artık benim bebeğim topiğin en küçük bebeği olmaktan bi üstüne terfi ettii
artık en küçük bebeğimiz seninkiii....
canımmm tebrik ederimmm cok sevindimm...[sıze="1"]kızlarrrrrrrrr çok mutluyummmm[/sıze]
olucak olucak inş...saol canım benim inşallah o günleride görecegiz inanıyorum ben tüm kalbimle
sizin dualarınızla olucak inşallah
ay ne kadar güzel ya için içine sıgmıyodur dimi Rabbim sonuna kadar hep böyle güzel gitmesini nasip eder bebegimmm
bugüne senin güzel haberinle başladım...3 güzel haber aldım bu saate kadar...sonu güzel olsun hepsinin inşallah, o kadar enerji doldum ki anlatamam gamzeeee...
sakın kendini yorma ve biliyosun ki bundan sonrası çok çok önemli. pc başında kalma, yat uzan dinlen şekerim. fıldır fıldır gezme tamam mı??????????????
sağol canım benim. raporumuzu elimize aldık mı tamamdır... haftaya çok daha güzel bir hafta olacak....
ay canım benim çok sağolcanım benimmmmm çok sevindim senin adına inşallah istedigin gibi okulu çok güzel bir hale getirirler daha iyi olur senin için
Hayırlı olsun şimdiden
kesinlikle ....ama ne varsa gençlerde var..nanemmm canımmmm hoşgeldinnn
T,nkercim çok sevindimmm böyle olayları duyunca hala bi umut var demekki demekten kendimi alamıyorum ben yaaa
evet sınıf öğretmeniyim birleştirilmiş sınıf okutan bir garip köy öğretmeniaaa çok sevindim yaa bence ihtiyacı olan her okula yapılmalı.senin sevindiğinden daha fazla öğrencilerin sevinecek ne mutlu sana..sen sınıf öğretmenimisin?
Evet canım haklısın illa kötü niyetle olmak gerekmio..
Bide bnm yıldızım düşük acayip nazar değer geçen kayınvaldemin akraba günü vardı 15 kişilik çoğu yaşkı bir grup..onlar gitti gözümü açamadım bi ağırlık çökü kafamı kaldırmadım nazar duası falan okudular..oyüzden korkuo kaynanacım.
inşallahhhhh canımayyyy hala da yaniii tam fesat veriyoo zaten fesatlanıyo üstüne üstlük sizden önce davrandılar demesi tam fitneelik yanii allahımmm yenge içinde zor sonuçta ama fesatlıkla hiçbiryere gelinmez allahım uzak tutsun böyle şeylerden bizleri..
Tinkerr canmm okul için inşallah herşeyin en güzeli yapılırr
# paradiesangel
# seliz
# seker_nane+
# gamzelikiz
# ciceklara
# pembedana
# tinkerbell09
# idilcan+
dilimize düşen, kalbimizden geçen, bizim bilemediğimiz ama bizim için hayırlı olan ne varsa; dua olup, kabul olsun inşallah!" cumanız mübarek olsun....
# ParadiesAngel
# Seliz
# SeKeR_NaNe+
# GamzeliKiz
# ciceklara
# pembedana
# tinkerbell09
# idilcan+
vallamıı ayy sevindim bak şimdi..
sabah gittik kanı verdik hemen idrar testi aldık tekrar yaptık..anamm test sanki dünküne göre daha silikk ayy dedim biran yoksa dedim değerimmi düşüyo..
meğersem sonra okudum testin sonucu 5-20 dakia arasında belli oluyomuş...sonradan koyulaştı ama siz beni görseniz yüzüm asılsııı sinirlendim korktum ama eve gelince dünki teste baktım ve bugünki cok koyuydu düne göre ve büyük bir ohhh cektimm..
eşime söyleme konusuna gelince zaten dün eşim yaptı testi o benden heyecanlı..
mervecim yapalım tabi hayatımm seve seve okurum ben fazla fazla...
313 tane ayetel kürsi bir cumadn bir cumaya bitmesi gerekiyo...duasınıda ben yayınlarım bitince...sen ne zaman istersen o zaman başlayalım..
oyy balımm benim allah razı olsun ama önce mervişiminkini okuyalım sonra yine bana okuruz..
sorma selizcimm hemde ne titremekkk kaşbim carptı böylee elim ayağım titredi yoksa dedim tutmadımı ama cok şükür sıkı sıkı tutundu ben buna inanıyorum...
yok canım artık olumsuz düşünmek yokk zaten en baştan beri hep olumluydum pozitiftim biliyorusunuz...
olumsuz şeyleride okumucam...
yemeğime zaten tüp bebeğe başldığımdan bu yana dikkat ediyorumm..inş. bundan sonra faha dikkatli olucamm..
ee senin bebiş abi oldu artıkk...benimkisi daha mercimekkk annesinin minnak mercimeği..
canımmm tebrik ederimmm cok sevindimm...
bugün ne güzel birgün cumanın hayrına ne güzel haberler alıyoruz..
umarım yenilenmiş okulunda herşey daha güzel olur...
olucak olucak inş...
sağol balımm aminnnn
canım facede okudumm ve cok mutlu oldumm..
tamam canım artık yorulmak yok dinlenicemmm zaten gezmiyorumda öyle biliyosun evdeyim hep..
vallamıı ayy sevindim bak şimdi..
sabah gittik kanı verdik hemen idrar testi aldık tekrar yaptık..anamm test sanki dünküne göre daha silikk ayy dedim biran yoksa dedim değerimmi düşüyo..
meğersem sonra okudum testin sonucu 5-20 dakia arasında belli oluyomuş...sonradan koyulaştı ama siz beni görseniz yüzüm asılsııı sinirlendim korktum ama eve gelince dünki teste baktım ve bugünki cok koyuydu düne göre ve büyük bir ohhh cektimm..
eşime söyleme konusuna gelince zaten dün eşim yaptı testi o benden heyecanlı..
mervecim yapalım tabi hayatımm seve seve okurum ben fazla fazla...
313 tane ayetel kürsi bir cumadn bir cumaya bitmesi gerekiyo...duasınıda ben yayınlarım bitince...sen ne zaman istersen o zaman başlayalım..
oyy balımm benim allah razı olsun ama önce mervişiminkini okuyalım sonra yine bana okuruz..
sorma selizcimm hemde ne titremekkk kaşbim carptı böylee elim ayağım titredi yoksa dedim tutmadımı ama cok şükür sıkı sıkı tutundu ben buna inanıyorum...
yok canım artık olumsuz düşünmek yokk zaten en baştan beri hep olumluydum pozitiftim biliyorusunuz...
olumsuz şeyleride okumucam...
yemeğime zaten tüp bebeğe başldığımdan bu yana dikkat ediyorumm..inş. bundan sonra faha dikkatli olucamm..
ee senin bebiş abi oldu artıkk...benimkisi daha mercimekkk annesinin minnak mercimeği..
ay canım benim çok sağol
kesinlikle ....ama ne varsa gençlerde var..
Yeterki hevesleri kırılmasın..
evet sınıf öğretmeniyim birleştirilmiş sınıf okutan bir garip köy öğretmeni
inşallahhhhh canım
aminnn...hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?