Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bugüne senin güzel haberinle başladım...3 güzel haber aldım bu saate kadar...sonu güzel olsun hepsinin inşallah, o kadar enerji doldum ki anlatamam gamzeeee...
sakın kendini yorma ve biliyosun ki bundan sonrası çok çok önemli. pc başında kalma, yat uzan dinlen şekerim. fıldır fıldır gezme tamam mı??????????????

Son düzenleme:
IYyyyyyy nefret ediyorum boyle insanlardan yaaaaa..hakli kadinn sil gitsinnnnnn
ayy silemedim bebeğimin resmini kıyamadımda profilden kaldırdım başka profil resmi koydum..

evet canım yaa eşimin halası dedi yiğen gelioo sizinkinden önce davrandılar yine dedi.aslında halasına sinir oldum orda milletin içinde kadını ne duruma düşürdü.şimdi onun gelini 30u geçti ben 22 yaşındayım yaa ne alakası var belki Allah nasip etmio olmuyo ne biliosun yanii..yani halasıda bizle arası ii ama yengesine ayıp etti.oda biraz onada sinirlendi hemde kıskandı dönüp bakmadı bile herşeyin bi zamanı var kısmet dedi sadece..ben yinede kadının bozulduğuna üzüldüm böylede safım işte

nanemmm canımmmm hoşgeldinnn

t,nkercim çok sevindimmm böyle olayları duyunca hala bi umut var demekki demekten kendimi alamıyorum ben yaaa

canım arkadaşımmm inanıyorumki sag salim kucagına aldıgın günleride görücez göstericek rabbim inşallah o gün gelene kadarda çok çok dikkat et lütfen.allahım hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah

aaa çok sevindim yaa bence ihtiyacı olan her okula yapılmalı.senin sevindiğinden daha fazla öğrencilerin sevinecek ne mutlu sana..sen sınıf öğretmenimisin?

evet canım haklısın illa kötü niyetle olmak gerekmio..
bide bnm yıldızım düşük acayip nazar değer geçen kayınvaldemin akraba günü vardı 15 kişilik çoğu yaşkı bir grup..onlar gitti gözümü açamadım bi ağırlık çökü kafamı kaldırmadım nazar duası falan okudular..oyüzden korkuo kaynanacım.

Son düzenleme:

ayyyy hala da yaniii tam fesat veriyoo zaten fesatlanıyo üstüne üstlük sizden önce davrandılar demesi tam fitneelik yanii allahımmm yenge içinde zor sonuçta ama fesatlıkla hiçbiryere gelinmez allahım uzak tutsun böyle şeylerden bizleri..

Tinkerr canmm okul için inşallah herşeyin en güzeli yapılırr

canım benim yazdım ama görmemiş olabilirsin diye bi daha yazayım dedim :) çok sevindim tatlım senin adına inşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla kucagına alırsın bebegini buna yürekten inan canım
maşallah ya zaman o kadar çabuk geçiyorki fasulyeleriniz büyüyor hemencik aman nazar degmesin

hoşbulduk tatlımmmmm

# ParadiesAngel
# Seliz
# SeKeR_NaNe+
# GamzeliKiz
# ciceklara
# pembedana
# tinkerbell09
# idilcan+

Dilimize düşen, kalbimizden geçen, bizim bilemediğimiz ama bizim için hayırlı olan ne varsa; dua olup, kabul olsun inşallah!" cumanız mübarek olsun....

canım seninde cuman mübarek olsun...ay ne hayırlı birgün....

buarada koyu renkle yazmaktan çok sıkıldım okumasıda yorucu gelmeye başladı hele uzun yazınca gözlerim bir tuhaf oluo okurken.artık koyu yazmıcam

sağol canımmm allahımherkesin gönlüne göre hayırlısını versin..aminnnn

sağol canım benim. raporumuzu elimize aldık mı tamamdır... haftaya çok daha güzel bir hafta olacak....

aminnnn aminnnnnnnnn inşallah canım...
seninde cuman mübarek olsun tatlım...

Bu benim testimden dahada koyu benimki daha siliktiiiayyyyy çoooook mutluyummmmm haticem yaaa Allahım tamamına erdirsin inşallah dualarımız kabul olduuuuuuuu bebeğin sana tutunmuş annesiii eşine söyledinmi pekiii????
vallamıı ayy sevindim bak şimdi..
sabah gittik kanı verdik hemen idrar testi aldık tekrar yaptık..anamm test sanki dünküne göre daha silikk ayy dedim biran yoksa dedim değerimmi düşüyo..
meğersem sonra okudum testin sonucu 5-20 dakia arasında belli oluyomuş...sonradan koyulaştı ama siz beni görseniz yüzüm asılsııı sinirlendim korktum ama eve gelince dünki teste baktım ve bugünki cok koyuydu düne göre ve büyük bir ohhh cektimm..
eşime söyleme konusuna gelince zaten dün eşim yaptı testi o benden heyecanlı..

hatcemmmmm canımmmm banda okuyalım ayetel kürsiyi kızzzz kaç tane okunuyo o bi dua da benim için yapalım yahuuuuuu
mervecim yapalım tabi hayatımm seve seve okurum ben fazla fazla...
313 tane ayetel kürsi bir cumadn bir cumaya bitmesi gerekiyo...duasınıda ben yayınlarım bitince...sen ne zaman istersen o zaman başlayalım..

oyy balımm benim allah razı olsun ama önce mervişiminkini okuyalım sonra yine bana okuruz..
sorma selizcimm hemde ne titremekkk kaşbim carptı böylee elim ayağım titredi yoksa dedim tutmadımı ama cok şükür sıkı sıkı tutundu ben buna inanıyorum...
yok canım artık olumsuz düşünmek yokk zaten en baştan beri hep olumluydum pozitiftim biliyorusunuz...
olumsuz şeyleride okumucam...
yemeğime zaten tüp bebeğe başldığımdan bu yana dikkat ediyorumm..inş. bundan sonra faha dikkatli olucamm..
ee senin bebiş abi oldu artıkk...benimkisi daha mercimekkk annesinin minnak mercimeği..

canımmm tebrik ederimmm cok sevindimm...
bugün ne güzel birgün cumanın hayrına ne güzel haberler alıyoruz..
umarım yenilenmiş okulunda herşey daha güzel olur...

olucak olucak inş...
sağol balımm aminnnn

canım facede okudumm ve cok mutlu oldumm..
tamam canım artık yorulmak yok dinlenicemmm zaten gezmiyorumda öyle biliyosun evdeyim hep..

sağol canım benim. raporumuzu elimize aldık mı tamamdır... haftaya çok daha güzel bir hafta olacak....

inşallah canım benimm...hep böyle olumlu ol herşey güzel olsun
raporunuzuda alırsınız günler geçer doğum tarihi için gün bile alırsınız ve beklenen gün gelince bebegini kucagına alırsın inşallah canım benimmmmmm

canım benimmmmm çok sevindim senin adına inşallah istedigin gibi okulu çok güzel bir hale getirirler daha iyi olur senin için
Hayırlı olsun şimdiden
ay canım benim çok sağol

T,nkercim çok sevindimmm böyle olayları duyunca hala bi umut var demekki demekten kendimi alamıyorum ben yaaa
kesinlikle ....ama ne varsa gençlerde var..
Yeterki hevesleri kırılmasın..
evet sınıf öğretmeniyim birleştirilmiş sınıf okutan bir garip köy öğretmeni
inşallahhhhh canım

aminnn...hepimizin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canımm..
sağol seninden cuman mubarek olsun..

oyy canım benim
kan testini bugünmü alıcaksın canım?

bence bugün başlayalım hazır cuma iken:)
ne dersin merve?

haticeeeeeeeeeeeeeeee abimi dediiiiiiiiiiiiiiiiiin kızzzzzzzzzzzz sen Allahmı söyletti cuma cuma ben artık kız ismi bakmaya başlamıştımmm

ne mutlu canım sana köy çocuklarını okutuyosun ilerde iyi biryerlere geldiklerinde sana nasıl dua ederler:86:...garip marip açmaları börekleride götürüyosun ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…