Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canımmmmmmmm benimmmm çok teşk ederimm yaaaa allah razı olsun hepinizdenn tamam senide ekliyorumm ve duam bitmiş oluyoooo paylaşması tabiki okuyan okuyamayan herkese çok teşk edeirmm allah razı olsun

canım benım ne demek ya..Allah hepimizden razı olsun inşallah....
Her daım dualarımla yanındayım...

aman canım dıkkat et kendıne ınsallah gonlunuze gore bulursunuz arabada alırsınız canım benım

bızde ıyıyız canım ufak sıkıntıları saymazsak

Bellee canım benım Allah iyilik versin hem meleğine hem de sana...
çok sağol canım...Allah ım işimizi rast getirir ınsallah...

Kızlar biz yola çıkıyoruz...yine gelirim ınsallah.
Allah'a emanet olun her biriniz..Kocaman kocaman öpüyorum sizleri!Seviyorumda tabii:)

gule gıule gııdın canım ve arabalı donun ınsallahh

canım banada 20 yazabilirsin ama dediğim gibi haftasonu okurum pazartesi bildirebilirim haftasonu nete girmiyorum

ayyy seninde çok az kaldı cnm nasıl heyecanlımısın???ben sizin yerinize heyecan yaptım valla..fatoş sen sonrada mervişim var herkese sıra geliyor..bnm bebişimin ölçümlerinden sonra seninki baya büyümüş geldi
kızlarr daha şimdi geldim eve.
evet biz tescillendik..
değerimiz 165.66 cıktı..

kızlar sonuçlarımıda aldımda derse geç kalıyorum diye götüremedim doktora yaa bu testte trisomy 21 için hesaplanan risk (nuchal translucency ile beraber) cut değerinin altındadır.aynı veriye sahip 10000 kadından,bir kadında trisomy 21(nt)li gebeliğe rastlanmıştır.kadında normal gebelik görülmüştür.sanırım normal demek ben böyle anladım diğer rakamsal sonuçlar hepten karmakarışık aslında yarın dr.gidicem ama annelik işte hemen yorumlansın istiyorum

evet teyzesi benim kızım büyüdü artık :) maşallah
heyecanlıyım ama bi an önce de kızımı kucaklamak istiyorum
valla zaman çabuk geçiyor canım hepimize sıra geliyor
Rabbim sağlıkla kavuştursunn hepimizi inşallah

canım bence de sonuçlar normal..yani benim anladığım kadarıyla
seninle aynı özelliklere sahip 10000 hamileden 1'inde risk görülme ihtimali var..
yani çok çok düşük bi ihtimal,için rahat olsun.. zaten yarın doktora gidecekmişsin
olumsuz şeyler düşünme

Son düzenleme:
kızlarr daha şimdi geldim eve.
evet biz tescillendik..
değerimiz 165.66 cıktı..

hatcem mesajını çok gec gördüm ama çoookk sevındım tatlımmm
inşallah böyle güzel güzel devam etsin..Allah yardımcın olsun hayırlı olsun canımmm :) :) :)

mervecimm tatlım böcüğüm bende senın için bişiler yapmak istiyırum ama okumak istiyorum
bende kalmadımı yoksa bi de reglım üstüne üstlük

canımmmm benimmm kalmadı hatta en son seaster 20 okuyayım dedi kızların birinden düşücem artıkk selizz sen 30 oku canımm 20 sini seaster e vereyim ayşemmmm canımm sen dua et yeterli allah razı olsunn hepinizden ilginizden çok sağolun..bu ay baya ümitliyim dün akşam eşimde söyledi bu sefer hamile kalcaksın çok ümitliyim dedi normalde bu zamana kadar hiç böyle söylemezdi hatta ben sorardım olurmu sence diye hayırlısı der geçerdi ağzından öyle duyuncaa çok mutlu oldumm ümidim birazdaha arttı allahım inşallahh bu sefer bu ümitlerimizi boş çıkarmaz allahım hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin.. tekrar tekrar hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız

kızlar böyle kasıklarımda pıtır pıtır bıseyler oluyor daha 8 haftalık hamileyim..o hiseddilenler ne sizce?

canım bence sonucların gayet güzel ve risk çok çok düşük.
doktorunun agzından duyunca çok daha rahatlıcaksın ınsallah.
hersey yolunda kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…