aminn canım benimmm çok teşk ederimm
canımmmmmmmm benimmmm çok teşk ederimm yaaaa allah razı olsun hepinizdenn tamam senide ekliyorumm ve duam bitmiş oluyoooo paylaşması tabiki okuyan okuyamayan herkese çok teşk edeirmm allah razı olsun
kızlarr daha şimdi geldim eve.
evet biz tescillendik..
değerimiz 165.66 cıktı..
canımm iyiyim çok şükür.yolunda hersey.haftasonu geldi..özellikle iyi oldum :)
az sonra yola çıkıcaz kayınvaldemlere Giresun'a gidiyoruz..
Nasipse ordan araba bakıcaz...bakalım Allah ım nasip ederse alıcaz...
Sen nasılsın canım?bebiş nasıl?
kız tabiki isterimmm cnaım benimm düşünmen yeterlii sanada 20 yazıyorum ozaman
Bellee canım benım Allah iyilik versin hem meleğine hem de sana...
çok sağol canım...Allah ım işimizi rast getirir ınsallah...
Kızlar biz yola çıkıyoruz...yine gelirim ınsallah.
Allah'a emanet olun her biriniz..Kocaman kocaman öpüyorum sizleri!Seviyorumda tabii:)
evet biz tescillendik..
değerimiz 165.66 cıktı..
ayyyyy canımmm değerin çok güzelll yaaaa maşallah maşallah sağlıkla gelsin bebişin
aminn canım benimmm çok teşk ederimm
kızlar liste yapayım
gamzeli 50
nane 40
yeliz 50
seliz 50
su 30(okundu)
banu 40(okundu)tanımıyorsunuz ama ben yinede yaazayım kankamolur kendisi)
belle 20
merve 20
az bişey kaldı kızlar kalanıda ben okurum artıkınn teşke diyorumm hatcem cumadan öncesi bi toplaşıp amin diyelim duayıda sen yazarsın dimi canmm??
kızlarr bugün kontrolümüz vardı..çok şükür herşey yolunda
kızım 3000 gr ve 48 cm olmuş Maşallah
ayrıca doğum şeklini de almış,doktorum sezeryanda kararlımısın dedi
ben de evet dedimtarihi bidahaki gittiğimizde belirleyecek
ama 14-15 nisan gibi alırız dedi..Allah nasip ederse ve kızım erkenden
gelmezse 3 hafta varrhayırlısı olsun inşallahh
evet biz tescillendik..
değerimiz 165.66 cıktı..
ayyy seninde çok az kaldı cnm nasıl heyecanlımısın???ben sizin yerinize heyecan yaptım valla..fatoş sen sonrada mervişim var herkese sıra geliyor..bnm bebişimin ölçümlerinden sonra seninki baya büyümüş geldi
kızlar sonuçlarımıda aldımda derse geç kalıyorum diye götüremedim doktora yaabu testte trisomy 21 için hesaplanan risk (nuchal translucency ile beraber) cut değerinin altındadır.aynı veriye sahip 10000 kadından,bir kadında trisomy 21(nt)li gebeliğe rastlanmıştır.kadında normal gebelik görülmüştür.sanırım normal demek ben böyle anladım diğer rakamsal sonuçlar hepten karmakarışık aslında yarın dr.gidicem ama annelik işte hemen yorumlansın istiyorum
herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum iyi haftasonları
ben 20 tane okurum görüşmek üzere
evet biz tescillendik..
değerimiz 165.66 cıktı..
ayyyyy canımmm değerin çok güzelll yaaaa maşallah maşallah sağlıkla gelsin bebişin
kızlar liste yapayım
gamzeli 50
nane 40
yeliz 50
seliz 50
su 30(okundu)
banu 40(okundu)tanımıyorsunuz ama ben yinede yaazayım kankamolur kendisi)
belle 20
merve 20
az bişey kaldı kızlar kalanıda ben okurum artıkınn teşke diyorumm hatcem cumadan öncesi bi toplaşıp amin diyelim duayıda sen yazarsın dimi canmm??
hatcem mesajını çok gec gördüm ama çoookk sevındım tatlımmm
inşallah böyle güzel güzel devam etsin..Allah yardımcın olsun hayırlı olsun canımmm :) :) :)
mervecimm tatlım böcüğüm bende senın için bişiler yapmak istiyırum ama okumak istiyorum
bende kalmadımı yoksa bi de reglım üstüne üstlük
kızlar böyle kasıklarımda pıtır pıtır bıseyler oluyor daha 8 haftalık hamileyim..o hiseddilenler ne sizce?
kızlar sonuçlarımıda aldımda derse geç kalıyorum diye götüremedim doktora yaabu testte trisomy 21 için hesaplanan risk (nuchal translucency ile beraber) cut değerinin altındadır.aynı veriye sahip 10000 kadından,bir kadında trisomy 21(nt)li gebeliğe rastlanmıştır.kadında normal gebelik görülmüştür.sanırım normal demek ben böyle anladım diğer rakamsal sonuçlar hepten karmakarışık aslında yarın dr.gidicem ama annelik işte hemen yorumlansın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?