Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
heyytttttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh değerimizde süperrrmişşş
teşekkür ederim ablacımm cok şükür...
pazartesi tekrarlıcaz inşallah katlamış olur...

teşekkürler canımm..
canım sen içini ferah tut hiçbişeycik olmaz allahımın izni ile..
hatcem mesajını çok gec gördüm ama çoookk sevındım tatlımmm
inşallah böyle güzel güzel devam etsin..Allah yardımcın olsun hayırlı olsun canımmm :) :) :)
sağol ayşemmm teşekkürler..allah razı olsun...
darısı başına...

iyi geceler kızlarrrrr....
mervecim ben 50 tane ayetel kürsi,yi okudum..
allah izin verirse yarına kızlarda bitirmiş olursa akşama duasını yaparız..

kıslar benim regl günüm 28 29 u gibi.bugün test yaptım negatif çıktı ama az önce kahverengi bi akıntı geldi.sizce nedir bu adet mi olcam acaba yardımmmmmmm

kıslar benim regl günüm 28 29 u gibi.bugün test yaptım negatif çıktı ama az önce kahverengi bi akıntı geldi.sizce nedir bu adet mi olcam acaba yardımmmmmmm

canım adetine bir gün varmışş testte cıkabilirde cıkmayabilirde...
erken döllenme olmuş olsaydı cıkardı ama gec döllenme varsa cıkmaz..
lekenmeye gelincede adet oluyo olabilirsinn..
ama ben kendimden yaşadığımı anlatayım..
adete 2 gün varken testte cıktı ve kahve lekenmelerim vardı hamileydim..
sende bekle biraz lekenlerin kesilirse tekrardan test yaparsın..

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm bu hafta sonum çok yoğun geçti hiç dinlenemeden yeni bir haftaya başladım üstüne üstlük bugün de 9 saat üst üste dersim var anlicanız hiç de iyi bir başlangıç olmadı benim için
Ama Haççemin kan sonucu haberini aldım :81: neşem yerine geldi valla inşallah bugün de katlanacak değer

günaydın canımcım bende çok yoğunum gündüz iş akşam okul ama Allahım güç veriyo ya
haticem kan sonucun çıkmış Allahım kucağına almayıda nasip etsin inş

günaydın canımcım bende çok yoğunum gündüz iş akşam okul ama Allahım güç veriyo ya

günaydınn kızlarrrrrr

günaydın balımmmmmmm...
valla alah kolaylık versin zor işinn..:26:.inşallah en kısa zamanda işlerin hafiflerde aramıza dönersin..
teşekkür ederim canımm cok şükür kan değerimiz iyi inşallah bugünde katlanmış olduğunu görürsek daha mutlu olucaz...
darısı sana kuzummmmm en kısa zamanda....bebişimi arkadaşsız bırakmayın teyzoşlar en kısa zamanda doldurun göbüşünüzü..

aminn yıldızcım inşallahhh cümlemizeeee...

günaydınnnn teyzoşşşş...
sendende bekliyoz hadi en kısa zamanda arkidişş..

:))) hoşgeldin tatlımmm yesin teyzesi onu yaaa allahım işallah saglıklı bi bebek olur ve annesini hiç üzmez.
canım ben biraz beklemeye aldım kafam yerinde degil bu sıralar bi toparlıyım kendimide hem maddi hem manevi anca ondan sonra

günaydın herkese yaa bu saatteler beni çok sarstı bünyem kaldırmadı yaaa uykum var

bu arad ben 20 tane okudum dua yaptınız mı haftasonu bilmiyorum ama okudum ben yani

günaydınn kızlarrrrrr
günaydın canımcım

mazeret yok en kısa zamnda bekliyoruz

günaydın kızlar nasılsınız..benim kaynanam geldisüprizzzzzz....
bu arada ege'nin ilk dişi çıktı nasıl mutlu oldum ya babayla gözlerimiz doldu ilk görünce
zaten belliydi gece boyunca hep sayıkladı durdu kuzucum...öle işte sizler nasılsınız

iyi geceler kızlarrrrr....
mervecim ben 50 tane ayetel kürsi,yi okudum..
allah izin verirse yarına kızlarda bitirmiş olursa akşama duasını yaparız..

Allah razı olsun cnaımm kızlar bitirirse yaparız artıkın dua yı...

sende tekrar kan vericeksin snaırım inşallah değerler güzel çıkar cnaım Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin..

buarada herkese günaydınnnnn işlerinizde kolaylıkkk diliyorumm..

günaydın herkese yaa bu saatteler beni çok sarstı bünyem kaldırmadı yaaa uykum var

bu arad ben 20 tane okudum dua yaptınız mı haftasonu bilmiyorum ama okudum ben yani
günaydın canım
günaydın canım öncelikle egeye çok sevindim
kaynanan gelmiş gözün aydın
ben kaynanmların hafta sonu gelmelerini beklmeden gittim.sağ olsunlar çok güzel nazladılar ilgilendiler demek isterdim fakat tabikide olmadı :26::26::26::26::26:

çok sağol canımmm yok daha yapmadık kızlar bitirince yaparız yarın birgün....

günaydınnnn canımmm kaynanan gelmiş hoş gelmiş egeye omu bakcak bi süre yoksa:S

ilk dişiniz çıkmışş he buarada kim görürse ilk dişini (bizim adetimizde) o kişi hediye alır bilmiyom sizde varmı:))

gunaydın kızlarr
nasılsınız geçmişi okuyamıyorumm
çok yoğunum burda annemın her dk mısafırı gelıyorrr
ben ıkı gundur çok hastyım hasahanede serum yıyorum sureklı
doğumdan snra ıdarar yollarımda ıltıhaplanma meyudana geldı ateşım 39lara çıkıyorrr ..bol mıktarda lokosit bulundu ıdrardaaa o yuzden serum yıyorummm ....n göğüs uçlarım gelı gbı yara olduu ona da lonsınoh mu neydı ole bı krem suruyorum ıyı gelıyor ama mert emdıkçe yıne açılıyor yaraaa off offffff hele ateşım çıkınca meme uçlarım nasıl acıyoo anlatamammama

dun ark geldı burayaaa çok sevındımk
cuma gunu de kuzenım gelıyor ank dan benı gormeye ıst a ayyy ıyı oldu bu tatıl banaaaa sızler nasılsınızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…