teşekkür ederim ablacımm cok şükür...heyytttttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh değerimizde süperrrmişşş
teşekkürler canımm..
canım sen içini ferah tut hiçbişeycik olmaz allahımın izni ile..kızlar sonuçlarımıda aldımda derse geç kalıyorum diye götüremedim doktora yaabu testte trisomy 21 için hesaplanan risk (nuchal translucency ile beraber) cut değerinin altındadır.aynı veriye sahip 10000 kadından,bir kadında trisomy 21(nt)li gebeliğe rastlanmıştır.kadında normal gebelik görülmüştür.sanırım normal demek ben böyle anladım diğer rakamsal sonuçlar hepten karmakarışık aslında yarın dr.gidicem ama annelik işte hemen yorumlansın istiyorum
sağol ayşemmm teşekkürler..allah razı olsun...hatcem mesajını çok gec gördüm ama çoookk sevındım tatlımmm
inşallah böyle güzel güzel devam etsin..Allah yardımcın olsun hayırlı olsun canımmm :) :) :)
kıslar benim regl günüm 28 29 u gibi.bugün test yaptım negatif çıktı ama az önce kahverengi bi akıntı geldi.sizce nedir bu adet mi olcam acaba yardımmmmmmm
hatiççççç çok sevindim allahım güle güle büyütmeyi nasip etsin...
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmbu hafta sonum çok yoğun geçti hiç dinlenemeden yeni bir haftaya başladım üstüne üstlük bugün de 9 saat üst üste dersim var anlicanız hiç de iyi bir başlangıç olmadı benim için
Ama Haççemin kan sonucu haberini aldım :81: neşem yerine geldi vallainşallah bugün de katlanacak değer
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmbu hafta sonum çok yoğun geçti hiç dinlenemeden yeni bir haftaya başladım üstüne üstlük bugün de 9 saat üst üste dersim var anlicanız hiç de iyi bir başlangıç olmadı benim için
Ama Haççemin kan sonucu haberini aldım :81: neşem yerine geldi vallainşallah bugün de katlanacak değer
günaydın canımcım bende çok yoğunum gündüz iş akşam okul ama Allahım güç veriyo ya
haticem kan sonucun çıkmış Allahım kucağına almayıda nasip etsin inş
günaydın balımmmmmmm...Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmbu hafta sonum çok yoğun geçti hiç dinlenemeden yeni bir haftaya başladım üstüne üstlük bugün de 9 saat üst üste dersim var anlicanız hiç de iyi bir başlangıç olmadı benim için
günaydın canımcım bende çok yoğunum gündüz iş akşam okul ama Allahım güç veriyo ya
haticem kan sonucun çıkmış Allahım kucağına almayıda nasip etsin inş
günaydınn kızlarrrrrr
günaydınnnn teyzoşşşş...
sendende bekliyoz hadi en kısa zamanda arkidişş..
günaydın canımcımgünaydınn kızlarrrrrr
:))) hoşgeldin tatlımmm yesin teyzesi onu yaaa allahım işallah saglıklı bi bebek olur ve annesini hiç üzmez.
canım ben biraz beklemeye aldım kafam yerinde degil bu sıralar bi toparlıyım kendimide hem maddi hem manevi anca ondan sonra
iyi geceler kızlarrrrr....
mervecim ben 50 tane ayetel kürsi,yi okudum..
allah izin verirse yarına kızlarda bitirmiş olursa akşama duasını yaparız..
günaydın canımgünaydın herkese yaa bu saatteler beni çok sarstı bünyem kaldırmadı yaaa uykum var
bu arad ben 20 tane okudum dua yaptınız mı haftasonu bilmiyorum ama okudum ben yani
günaydın kızlar nasılsınız..benim kaynanam geldisüprizzzzzz....
bu arada ege'nin ilk dişi çıktı nasıl mutlu oldum ya babayla gözlerimiz doldu ilk görünce
zaten belliydi gece boyunca hep sayıkladı durdu kuzucum...öle işte sizler nasılsınız
günaydın herkese yaa bu saatteler beni çok sarstı bünyem kaldırmadı yaaa uykum var
bu arad ben 20 tane okudum dua yaptınız mı haftasonu bilmiyorum ama okudum ben yani
günaydınnnn canımmm kaynanan gelmiş hoş gelmiş egeye omu bakcak bi süre yoksa:Sgünaydın kızlar nasılsınız..benim kaynanam geldisüprizzzzzz....
bu arada ege'nin ilk dişi çıktı nasıl mutlu oldum ya babayla gözlerimiz doldu ilk görünce
zaten belliydi gece boyunca hep sayıkladı durdu kuzucum...öle işte sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?