günaydın kızlar nasılsınız..benim kaynanam geldisüprizzzzzz....
bu arada ege'nin ilk dişi çıktı nasıl mutlu oldum ya babayla gözlerimiz doldu ilk görünce
zaten belliydi gece boyunca hep sayıkladı durdu kuzucum...öle işte sizler nasılsınız
günaydın canım
günaydın canım öncelikle egeye çok sevindim
kaynanan gelmiş gözün aydın
ben kaynanmların hafta sonu gelmelerini beklmeden gittim.sağ olsunlar çok güzel nazladılar ilgilendiler demek isterdim fakat tabikide olmadı :26::26::26::26::26:
günaydıngünaydın kızlar nasılsınız
çok sağol canımmm yok daha yapmadık kızlar bitirince yaparız yarın birgün....
günaydınnnn canımmm kaynanan gelmiş hoş gelmiş egeye omu bakcak bi süre yoksa:S
ilk dişiniz çıkmışş he buarada kim görürse ilk dişini (bizim adetimizde) o kişi hediye alır bilmiyom sizde varmı:))
günaydın canım saol biz iyiyiz teyzesi sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım ben kaçırdım sanırım üzerime düşeni yapmaya hazırım eksik varsa tatlımmmAllah razı olsun cnaımm kızlar bitirirse yaparız artıkın dua yı...
sende tekrar kan vericeksin snaırım inşallah değerler güzel çıkar cnaım Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin..
buarada herkese günaydınnnnn işlerinizde kolaylıkkk diliyorumm..
günaydın canım Allahım acil şifalr versin dikkat et kendine ve mertimizegunaydın kızlarr
nasılsınız geçmişi okuyamıyorumm
çok yoğunum burda annemın her dk mısafırı gelıyorrr
ben ıkı gundur çok hastyım hasahanede serum yıyorum sureklı
doğumdan snra ıdarar yollarımda ıltıhaplanma meyudana geldı ateşım 39lara çıkıyorrr ..bol mıktarda lokosit bulundu ıdrardaaa o yuzden serum yıyorummm ....n göğüs uçlarım gelı gbı yara olduu ona da lonsınoh mu neydı ole bı krem suruyorum ıyı gelıyor ama mert emdıkçe yıne açılıyor yaraaa off offffff hele ateşım çıkınca meme uçlarım nasıl acıyoo anlatamammama
dun ark geldı burayaaa çok sevındımk
cuma gunu de kuzenım gelıyor ank dan benı gormeye ıst a ayyy ıyı oldu bu tatıl banaaaasızler nasılsınızzzzz
geçmiş olsun kuzumgunaydın kızlarr
doğumdan snra ıdarar yollarımda ıltıhaplanma meyudana geldı ateşım 39lara çıkıyorrr ..bol mıktarda lokosit bulundu ıdrardaaa o yuzden serum yıyorummm ....n göğüs uçlarım gelı gbı yara olduu ona da lonsınoh mu neydı ole bı krem suruyorum ıyı gelıyor ama mert emdıkçe yıne açılıyor yaraaa off offffff hele ateşım çıkınca meme uçlarım nasıl acıyoo anlatamammama
cuma gunu de kuzenım gelıyor ank dan benı gormeye ıst a ayyy ıyı oldu bu tatıl banaaaasızler nasılsınızzzzz
günaydın canım ıyıyım sen nasılsın kaynanan süprız yapmış hehe
masallah ege ye dısı çıkmıs ne güzel benım oglumunda yakındır çok huysuz vallahı napıcam bılmıyorum artık bırde asla devam sütü içmek ıstemıyor ne gece ne gündüz ne uykulu ne uyanık napıcam bılmıyorum tınker yaaaaa
napcan canım ...
Günaydın
teşekkür ederim yok canım egenın düzenini bozmayacağım kaynanam evde oturcak ege bakıcısında..çünkü bebeklerin düzeni bozulduğu zaman çok zor toparlanıyor insanı hem bakıcısına babannesınden daha alışık..bizim adetimizdede öle canım..ben farkettim tabikide yemek yedirirken çelik kaşık vardı gırç gırç yaptı allah allah dedım bı elledim elime geldı... oğluşumun kıyafeti oldugu için ben de oyuncak aldım ona..davul aldım küp aldım...öle işte pek sevindi
gunaydın kızlarr
cuma gunu de kuzenım gelıyor ank dan benı gormeye ıst a ayyy ıyı oldu bu tatıl banaaaaSızler nasılsınızzzzz
ay anlıyorum ege de bi dönem öle oldu diş sıkıntısından yapıyorlar canım...memenı vermeye calış yada bıraz aç bırak bak nasıl da emcek..dişler kaşınınca biberon istemiyorlar..sonra düzelir sıkma canını..yogurt sevıyorsa bol bol yedır bırde çorbaların afalan kat..ne kadar takvıye edersen o kadar ıyı...
günaydınnn canımm çok geçmişolsun yaaa inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursunn... Bu meme uçları için bildiğimbişe var ama senin için geçti artık yani duymuştum böylee çatlak lık olup acımaması için çocuk ilk doğduğunda ilk emmeden öncesi soğan sürüyorlarmışşş yapan arkadaşım da var ...inşallah seninkide tez zamanda geçer yoksa her emmede canın çok yanar yaa((
ayy bu annelik ne zor yaaa
# tinkerbell09
# gokcegokce
# ParadiesAngel
# Yildiz10
# zehsel
KIZLARR HOŞŞGELDİNİZ TİNKER GÖZÜN AYDIN CANIM EGE BEYİN İLK DİŞİ ÇIKMIŞ MAŞALLAH ONAAA
GÖKÇECİMMM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
MERVECİM DUANI BUGÜN OKUYCAM TATLIM HAFTA SONU OKUYAMADIM.
KIZLAR BU ARADA DÜN BEN KENDİME ÇATLAYAN OJE ALDIMM ÇOK GÜSELLL BİDE PASTELİN ÇOK GÜZEL Bİ RENGİ ÇIKMIŞ ZÜMRÜT YEŞİLİ BİTTİMMM
saol bıtanemmmm
msjını aldımmm bı duzeleyım musaıt olduğumuz bı zaman ınş. Buluşalım hayatımmm
bu arada o ne yaa çatlayan ojee ılk defa duydummmm ben de alayımmm
kaynar kazana atmak istiyorumnapcan canım ...
:
ah canım ah sende bendensin benimkilerde öyle umursamazki çatlatacaklar beni hele görümcem az fitne değil kaynanamı o dolduruyorvalla benm gbı bı kızı da BU halde knşturuyorlar yaa artık bşey dıyemeyeceğimm
ne kaynanamın ne kayınpederımın ne de gorumcemın yuzunu dahı gormek ıstemıyorummmm
allahlarından bulsunlar hepsiii
bakın ben ıstdayım pendıkte ailemm görümcemler dudulluda yanı arabaları da var yaklaşık yarım saat ya da 2
dk ya burdalar ama hanımefendı hazretlerı gelemdı ve aramadı bıle hoşgeldın dıyee neden ben anasıyla babasıyal tartışmalıyım ya ondannnn ..ama benm eşim hayatta ole yapmazzz onun oğlu için neler yaptı nelerr. soledım de bende eşimeee gor tanı ailenı dedımmmm yazıkk bundan snra bıttıler olduler benımmm içinn dedımmm.. dun kaynanam aradı geçmiş olsun dıye tabıkı eşimin soylemesıyledır kesın çnku hafta sonu eşim ailesının yanına trabzona gitmiştii ordaydıı.. e ben burda hastahanelerdeyım serum yıyorum eşimın aklı burda kaldı onlarda gorduuu eşim de ara demiştr aramıştr bıttiler benm içinnn
şu görumceme bak götu yerı yakın resmennnn yaaaa
bı yarısı da yerın altındaa ne gıdıcemm ne konuşucaömm
eşim bana dıyo ben geldğimde geçerız bızım eve ben de hayattaa kımsenın ayağına gıtmem dedımm hayatttaaa görumcemın ayağına gıtmem ne yaaa buuu
bazen dıyorummm keşke evlenmeseydımmmm ohhhhhhhhh babamın evınde ne rahattım yaaa
gezıodum tozuyordummmm ne soran var ne kafaya takılan varr bekarlara tavsıyem evlenmesınlerrrrr aile işin içine gırınceee bole sınır harplerı geçiren lkadınlar ortaya çıkıyor benm gbıııı
# tinkerbell09
# gokcegokce
# ParadiesAngel
# Yildiz10
# zehsel
KIZLARR HOŞŞGELDİNİZ TİNKER GÖZÜN AYDIN CANIM EGE BEYİN İLK DİŞİ ÇIKMIŞ MAŞALLAH ONAAA
GÖKÇECİMMM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
MERVECİM DUANI BUGÜN OKUYCAM TATLIM HAFTA SONU OKUYAMADIM.
KIZLAR BU ARADA DÜN BEN KENDİME ÇATLAYAN OJE ALDIMM ÇOK GÜSELLL BİDE PASTELİN ÇOK GÜZEL Bİ RENGİ ÇIKMIŞ ZÜMRÜT YEŞİLİ BİTTİMMM
süper süper bişi canım yaaa bayıldım ben istedigin bi renk ojeyi sürüyosun üste çatlayanı çatlayıp alttaki renk aralardan çıkıyo
süper süper bişi canım yaaa bayıldım ben istedigin bi renk ojeyi sürüyosun üste çatlayanı çatlayıp alttaki renk aralardan çıkıyo
kaynar kazana atmak istiyorum
ah canım ah sende bendensin benimkilerde öyle umursamazki çatlatacaklar beni hele görümcem az fitne değil kaynanamı o dolduruyor
hoşbulduk tatlım sürdünse bir resmini çekip yollasana çok merak ettim
gökçe canım nasılsın geçmıs olsun tatlım oglun nasıl
saol bıtanemmmm bırazdan serun yemeye gıdeveğimm yıneee
mert kağan da ıyı maşallahh
gözunde ıltıhaplanma vardı dr a gotrdum burda kntrolden geçtı boyu kılosu ıyı dedı maşallah dr6kılo 70 gr iştahlı bebeklerde bu gaz sancısı çok olur dedı çnku gazlı bır bebek mertişkomm ama olsun allahım sağlık versın deee
sallanarak uyumaya alıştığı için sureklı sallıorum uyuyorrr
gunduz uykuları aralıklı derın değil yanııı
ama gecelerıı ıyı maşallahhh
rüzgar nasıll
yok canımsesini çıkarmadı düzeni bozulmasın dedi..öle o konularda karışamaz bana ..ben baskınım helede konu benim bebeğim olursa...ama geldiğinden beri aynı babası ya da aynı amcası lafları agzından düşmüyor..zannedersinki babasıyla amcaları yaptı bu çocuğuehehheehe iyi yapmışsın canımmm ...dediğin gibi çocugun düzeni bozulmaması daha iyi ki inşallah anlayış göstermişlerdir yani maşallah sen çetin cevizsin taviz vermezsin bukonularda ben olsam yapamam walla:))
benı emmesı çoktan bıttı canımya emmıyokı hiç vallahı delırıcem artık su 4gündür hiç mama yemek ıstemıyor çorbalarına pürelerıne katıyorum ama ne kadar katıcankı bellı mıktarı gece uyanıyo aç uyuyamıyo ama mamayı yıne yemek ıstemıyor napsam bılemedımyaaaa sen aksamları ege ye yemek olarak ne verıyosun kasık mamasımı baska bişimi
kızlar bakın böle oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?