Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oooh oh yarasın..vallahı canım egeye ne versem yıyor kerevızı de yemıstı..ama semızotu hıc yapmadım yapayım bari..ben ciğer balık hepsine başladım vallahi..

Tüm anne ve anne adaylarının anneler kutlu olsun...

Nasılsınız canlarım . Mert grip oldu kaç gündür hasta kuzum.şimdi bende corba yaptım uyansın yedircem kuzuma. Bende kereviz corbasını denemedim. Bugün markte gidince alayımda yapayım barim..

Gökçe canım çok geçmiş olsun Mertişkomuza...İnşallah tez zamanda düzeliverir...Bencede dene Zehsel çok iyi yapmıs.Çok vitaminli yararlı seyler.Alısırsa ve severse çok rahat edersın canım...

Ben de aynı şekilde tüm annelerimizin;ayrıyetten topiğimizin güzel anneleri ve onların annelerinin,benim gibi anne adayı olarak gün sayan annelerin,anne olmayı bekleyen güzel annelerin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Rabbim iyi ki bize bu kutsal duyguyu bahşetti...Cenneti bile ayaklarımız altına serdi...Çok şükür...Çocugu olması dileyen tüm arkadaslarım içinde Can-ı gönülden dua ediyorum.Tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarla müjdelenesiniz inşallah kızlar.Biz hamile hatunlara da hayırlı ve kolay dogumlar diliyorum.Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin canlar...

annelerin ve anne olmak uğruna emek veren tüm kadınların anneler günü kutlu olsun...bu duyguyu nerde yaşamak isteyen varsa allahım yaşatsın

Topiğimizin güzel annelerinin ve anne adaylarının
ayrıca tüm annelerimizin ''Anneler Günü'' kutlu olsunn

Allah'ım isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin..

Son düzenleme:
topiğiminn güzel anneleri,anne adayları ve aday adayları herkesin anneler günü kutlu olsun canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

topiğimin en güzel an tatlı anne ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..
allahım bu duyguyu yaşamak isteyen bütün anne adaylarına nasip etsin..

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNN

Eklentiler

• $ANNELE~1.GIF
    20,7 KB · Görüntüleme: 21
Bütün anne ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun
Allah ısteyen herkese yasatsın bu güzel duyguyu

Tam 1405 Gün bekledim...
Tam umudumun tükendiği anda mucizem BEN GELİYORUM ANNE dedi
Tam 38Hafta + 5 gün içimde yaşadı pamuk prensesim...
ilk kucağıma geldiğinde inanmadım benim olduğuna kokusunu çekince içime işte dedim bu bu benim kuzum...Şimdi Koynumda süt kokulum, evlat kokulu...
İyiki doğurmuşum....
Allahım isteyen dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın... Rabbim kimseyi bekletmesin....
Hepinizin Anneler gününü kutluyorum...

anne olmak uğruna tanıştığımız bu yolda;;;;

doğuranlar,doğuracaklar ve çok yakında hamiş kalacak tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ilk anneler günü hediyelerimi aldım kızlar kocişim hem çiçek hemde istediğim montu almış

ayrıcaaa bugün kızımda bana bi hediye verdii bol bol hissettim hareketlerini beni çok mutlu ettii

bugün defalarca tekrarladığım bi duam vardı Allahım en yakın zamanda anne olmanın hasretiyle yanıp tutuşan kardeşlerime biranönce evlatlarını nasip etmesi....

Kepeleklerim günaydııııııııııııııınnn hepinize süpper bir hafta diliyorum şekerciklerim
Dün giremedim kusura bakmayın, hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum minnakım sağolsun bana dün berbat bi anneler günü yaşattı içim dışıma çıktı bütün gün ama olsun böyle belirtiler olunca varlığını daha çok hissediyorum içim rahat ediyo

günaydın kızlar..herkese iyi haftalr..

mertin ilk dişi çıktıı.. ayy oglum hem grip hem onun huzursuzlugu ben anlamadım tabiki.
amcası gördüü...çok yorucu bir haftaydı..eşimde anneler günü öle kuru kuru kutladı.:84:

al benden de o kadar benimki güzel bir kahvaltı ve sınıfta çocuklar yaptırdığı el işi çiçeklerle geçiştirdi..ama o da napsın ege bey bizde derman bırakmadı ust dısı patladı ama haftasonu sıırf uykuylayız..neyse canım buna da şükür kutlamayadabilirdi..bu arada amcasına söle donatsın oğlunu ılk dısı kım gorurse o bebegı donatır

kıyamam sana bak senin kızın olcak ..hem de en nazlısından
bizim de berbattı haftasonu hiç uyumadım...anlamadım anneler gunumu degıl mi...bu arada mesajımı aldınmı cicim..haftasonu atmıstım:)ulaşmadıysa tekrardan anneler gunun kutlu olsun

Aldım bitanem çok çok teşekkür ederim ama cevap veremedim işte, kusura bakma nolur, gerçekten çok kötüydüm dün
Biz de dün kocişle kız olduğunu düşünmeye başladık, sürekli ekşiler, turşular falan canım istemesi, bu mide bulantıları ve bir de dün farkettiğimiz bişey var ki aboooooooğğğğğ benim totom ve belim aciip genişlemiş, hiç kilo almadım, tartıda aynı görünüyorum ama basen kısmım okadar genişledi ki gözlerimize inanamadık kız bebek annenin totosunu büyütürmüş öyle derler, galiba kız diye düşünmeye başladık biz de artık
Ama ben rüyalarımda hiç kız görmedim, hep erkek görüyorum valla iyice merak etmeye başladım

Günaydın kıslar nasılsınız
ben çok yorgunum bugün
dün ilk anneler günü hediyemi aldım,
sabah sabah kızım dan tekme yedimsonra babası yüzük almış ççok duygulandım
ama ben bu anneler günümde anneme bi hediye alamadım:26::26::26::26::26::26:aslında alırdım aama kaynanama da almamak için kötü gelinim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…