Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy banada doktor demişti erken yaşta başlamış ilerde çok kötü olucak dikkat et demişti banada sigara içki bide çok çikolata yemeyi yasaklamıştıı
evet canımm zaten sana çok uzak şeyler bunlar

am,n ami,n hepimiz gülelimmm bu arada meme emmeyi sevmeme hala başka şeyleri seviom canımm kzıım zibidiligimi getişrmeyin yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

evet evet bilirsin hiç yapmam

bu arada benım anneler gunu hedıyem erken geldı kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canm sevgılımmmm sipariş etmiş erken getrmişlerr o yuzden erken aldım mert kağan ımın hedıyesınııı hürrem ın yuzuğu kolyesı ve küpeleri ama cidden çok şık yaaaa bayıldımmmm benn normal de sevmem herkeste olan şeylerı ama bu modelı bence yok zellıkle kupelerını kocacım ozel kendı soylemiş böle olsun dıyeee

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence de superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tabı altın değil gumuş ama ozel bır gümüşmüş bu nasılsaa yanı beyaz altına çok benzıyor kızlarrrr

hoş ısterse bakır olsun düşünmuş de almış yaa saolsun yaaaaa canm aşkım benımm

gule gulee kullan canimmm bakalim benimki ne alicak ne hazirlicak :44::44::44:

gule gulee kullan canimmm bakalim benimki ne alicak ne hazirlicak :44::44::44:

saol bıtanem daha ıyılerı senın olsun ınş.

ben koymadım daha fıtıl falan bakalımmm eğer yapmazsa akşama koyacağımmmm off yaaa alıştrmamak lazı bole fıtıle falan ama napalımmm

ben çok sıkıldım burdannn çocuğumu alıp dışarı bıle çıkamıorummm mal mal bakıyorlarrr

çık canım baksınlar nolucaaakkk biz dışarı çıktıımızda eliff bağrıo millete e millette bakıo niye rahatsız oluosn kii ???

ehehe benimki de pek ince deildir düşünecek mi bakalımmm sanmıorm beklediğimle kalcam ama görcezzz
bakalım benim eşim ne yapıcak dün laf sokuyordu bir yandan karnımı sevip kızım annemize ne alalım canı ne istiyormuş diyordu bende ayakkabı dedim bakalım ne olcak yarın çıkıcam çarşıya bende hem anneme hem kayınvaldeme fln alıcam birşeyler bakalım
iş yerindeyiz şimdi herhalde bi 15-20 dk çıkarız yarın belki düzceye de gideriz kızıma alışveriş için herkese ii haftasonları ii tatiller

kesinlikle doğru yapıyorsun idilcim ege de öleydi ben de 4.ayda basladım ek gıdaya ve meyvelerın puresını verdım cıgnemesı gelıssın dıye ..sımdı masallah herseyı yıyor..hıc yemek ayırt etmıyor devam et bencede dr lar cok fazla kuralcı ama bebege gore degısır bebek ıstoyorsa ıcgudusel demekkı hazır yanı..vallahı ben drlara pek takılmıyorum..ananlarımız nasıl buyutmus bızlerı dı mı ama
gokce sende bence basla hatta gec kalmıssın doyurucu olmasın verdıklerın ama mutlaka tattır belkıde mamayı ondan pek ıstemıyor yenı lezzetler arıyo..sterıl olayınıda ben arzum kullanıyorum hala daha da kullanıyorum bıberonlar kaynarsuyla bozuluyor..yanı kotu oluyo benm arzumdan cok memnunum hem de buhar pişiriciliği de yapıyor aynı zamanda

Masallah Ege'ye
bahar meyveleri pek sevmiyor ya o kadar istahli yemiyo, ama sebzeleri cok seviyor yaaa ozellikle enginar ve ispanak :) dedigin gibi annelerimiz oyle mi yetistirmiss....oluruna birakacannnnnn

bu arada esimin dogum gunu için bir video hazirladimmm, guzel bir sarkiylaaaa tugba ozerkin dogum gunu sarkisi
ve resimlerimizle bir bardak yaptirdim internette siparis ettimmm sali veya carsamba gelecekk, bardagin içine guzelll sozler yazmak istiyorummmm minik minik bi suru kagit doldurmak istiyorum bardaga, nasil fikir?

Son düzenleyen: Moderatör:
çık canım baksınlar nolucaaakkk biz dışarı çıktıımızda eliff bağrıo millete e millette bakıo niye rahatsız oluosn kii ???

canım burasu kuçuk bı yerr ve cıddı anlamda tuaf tuaf bakarlar burda ınsana ... eşimle gezerım bakarlar yanı herkese bakarlarr çok cıns bı yer yaaa

valla yavaş yavaş vereceğm bakalımmmm nasıl olacaksaaa
muz ezıcwem azcık verıcem meselaaa nasıl ?

canim muz vermeeee mert kabiz diyorsun muz kabizlik yaparr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…