- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
evet canımm zaten sana çok uzak şeyler bunlarayy banada doktor demişti erken yaşta başlamış ilerde çok kötü olucak dikkat et demişti banada sigara içki bide çok çikolata yemeyi yasaklamıştıı
am,n ami,n hepimiz gülelimmmbu arada meme emmeyi sevmeme hala başka şeyleri seviom canımm kzıım zibidiligimi getişrmeyin yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet 5 dk kaynay suyla çalkalıorumm sonra bıberon ucunu yıkıoum kaynattığım suyla ve sonra tamamını
ben de yavaş yavaş vereyım o zaan su yaa
bıberonuyla verıosun dımı
evet canımm zaten sana çok uzak şeyler bunlar
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evet evet bilirsin hiç yapmam
bu arada benım anneler gunu hedıyem erken geldı kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canm sevgılımmmm sipariş etmiş erken getrmişlerr o yuzden erken aldım mert kağan ımın hedıyesınıııhürrem ın yuzuğu kolyesı ve küpeleri ama cidden çok şık yaaaa bayıldımmmm benn normal de sevmem herkeste olan şeylerı ama bu modelı bence yok zellıkle kupelerını kocacım ozel kendı soylemiş böle olsun dıyeee
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence de superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tabı altın değil gumuş ama ozel bır gümüşmüş bu nasılsaa yanı beyaz altına çok benzıyor kızlarrrr
hoş ısterse bakır olsun düşünmuş de almış yaa saolsun yaaaaa canm aşkım benımm
gule gulee kullan canimmm bakalim benimki ne alicak ne hazirlicak :44::44::44:
selam anneler günü hediyesi almaya başlamışsınız benim uyuz ince değildir pek
ben çok sıkıldım burdannnçocuğumu alıp dışarı bıle çıkamıorummm mal mal bakıyorlarrr
bakalım benim eşim ne yapıcak dün laf sokuyordu bir yandan karnımı sevip kızım annemize ne alalım canı ne istiyormuş diyordu bende ayakkabı dedim bakalım ne olcak yarın çıkıcam çarşıya bende hem anneme hem kayınvaldeme fln alıcam birşeyler bakalımehehe benimki de pek ince deildir düşünecek mi bakalımmm sanmıorm beklediğimle kalcam ama görcezzz
canim sen bu doktorun dediklerini cok takiyorsun yaaa :)))
ben veriyorum su vermek zararli degilkiii ama emziren anneler vermeyebilir diyorlar suyu anne sutunden aliyor bebekler ama verebilirsin yasak degil....bence sen harfi harfine doktorun soylediklerini uygulama yani...... ben bahara herseyden tattiriyorum elma yedigim zaman ona da uzatiyorum somuruyoo elmayii, portakall, kabak hasliyorummm veriyorum bezelyeeee ispanakkkk tabi bunlari 4 aylik olduktan sonra yapmaya basladimmm ... 6 ayi bekleme benceee herseyden tattir merte sonra hiç bir sey yemez demedi deme, yigenim oyle benim sonra esimin yigeniii anneleri tipki senin gibi "ay verme daha erken '' ''ayy vermeee bogazina kaçarrr" "ay bogulur' ay bilmem neee cocuklari yemekten soguttular simdi biri 15 aylik digeri 2 yasinda hiç birsey yemiyorlar...tabi bu benim fikrimmmm ben kendi adima herseyden tattiriyorumm cikolata bile veriyorum azicik parmagimla yedigim zaman :)))
ayy kızlar şimdı geldımm
oğluşuma 120cc mama yaptım derın uykuda ya hemen aldı maşallahh
bıberonu sterıl et onu yap bunu yap anca geldım yanııı
IDILIŞKOMMM sen hangı sterılı kullanıosun yontem olarak canım
Masallah Ege'yekesinlikle doğru yapıyorsun idilcim ege de öleydi ben de 4.ayda basladım ek gıdaya ve meyvelerın puresını verdım cıgnemesı gelıssın dıye ..sımdı masallah herseyı yıyor..hıc yemek ayırt etmıyor devam et bencede dr lar cok fazla kuralcı ama bebege gore degısır bebek ıstoyorsa ıcgudusel demekkı hazır yanı..vallahı ben drlara pek takılmıyorum..ananlarımız nasıl buyutmus bızlerı dı mı ama
gokce sende bence basla hatta gec kalmıssın doyurucu olmasın verdıklerın ama mutlaka tattır belkıde mamayı ondan pek ıstemıyor yenı lezzetler arıyo..sterıl olayınıda ben arzum kullanıyorum hala daha da kullanıyorum bıberonlar kaynarsuyla bozuluyor..yanı kotu oluyo benm arzumdan cok memnunum hem de buhar pişiriciliği de yapıyor aynı zamanda
merhaba kızlaaarrr :)
çık canım baksınlar nolucaaakkk biz dışarı çıktıımızda eliff bağrıo millete e millette bakıo niye rahatsız oluosn kii ???
kesinlikle doğru yapıyorsun idilcim ege de öleydi ben de 4.ayda basladım ek gıdaya ve meyvelerın puresını verdım cıgnemesı gelıssın dıye ..sımdı masallah herseyı yıyor..hıc yemek ayırt etmıyor devam et bencede dr lar cok fazla kuralcı ama bebege gore degısır bebek ıstoyorsa ıcgudusel demekkı hazır yanı..vallahı ben drlara pek takılmıyorum..ananlarımız nasıl buyutmus bızlerı dı mı ama
gokce sende bence basla hatta gec kalmıssın doyurucu olmasın verdıklerın ama mutlaka tattır belkıde mamayı ondan pek ıstemıyor yenı lezzetler arıyo..sterıl olayınıda ben arzum kullanıyorum hala daha da kullanıyorum bıberonlar kaynarsuyla bozuluyor..yanı kotu oluyo benm arzumdan cok memnunum hem de buhar pişiriciliği de yapıyor aynı zamanda
canım burasu kuçuk bı yerr ve cıddı anlamda tuaf tuaf bakarlar burda ınsana ... eşimle gezerım bakarlar yanı herkese bakarlarr çok cıns bı yer yaaa
valla yavaş yavaş vereceğm bakalımmmm nasıl olacaksaaa
muz ezıcwem azcık verıcem meselaaa nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?