Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selam kızlarrr azcık yogunummm ben yineee nasılsınız bakalımmm.
Idilicim hediyen güzel ama biraz daha renklendirebilirsin yada sunum şeklini falan ayarla

atşecim sende bi msn ye geliverr bakimm

Gökçecim idilinde dedigi gibi muz kabızlık yapabilir bencede ilk etapte muz vermeee

canim muz vermeeee mert kabiz diyorsun muz kabizlik yaparr

canım dun oyle bır kakasını yaptıkı anlatamam sırtından çıktı resmen snra altını değiştrıyordumkı tekrara altı açıkken kaka yaptı allahım yaaaaa :95::95: hemen babasıyla bnyo yaptrdık oğluşumaaaa
kakası da katı değil zaten gayet nrmal sıvı anne sutu emen bebek kakası

hosgeldin aysooooo :)

esimin dogum gunu hediyesini nasil buldunuz kizlarrr??? Sanki cok basit oldu

hoşbulduk canım ne aldın ben görmedımkıı

atşe ben oluom galıba sanırsam :d

ne guzellll keske benim kizim da oyle sivi yapsaydi kakasini (( ama nerdeeeee nerdeyse 1 aydir kabiz ve hep fitille yapiyo kakasini

hoşbulduk canım ne aldın ben görmedımkıı

atşe ben oluom galıba sanırsam :d

resimlerimizden bir bardak yaptirdimm internetten siparis verdim ve altina iyi ki dogdun sevgilim yaziyo içine bir suru ufak ufakk kagitlar koymak istiyorum guzel sozler yazicam :44: :44: ama sanki cok basit oldu yawwww

Son düzenleyen: Moderatör:
ne guzellll keske benim kizim da oyle sivi yapsaydi kakasini (( ama nerdeeeee nerdeyse 1 aydir kabiz ve hep fitille yapiyo kakasini

oyyy canm benım kıyamam ben yaaaa allah şifalık versın ınş. en kısa zamanda duzene gırer annesı kakasııı

o zaman elma püresı yapayımmm hımmm elmayı rondodan çekerımm guselcee onu yedırırım azcıcıkk bı ıkı kaşık falan

resimlerimizden bir bardak yaptirdimm internetten siparis verdim ve altina iyi ki dogdun sevgilim yaziyo içine bir suru ufak ufakk kagitlar koymak istiyorum guzel sozler yazicam :44: :44: ama sanki cok basit oldu yawwww

hayır canım gayet güzel :) bak sımdı kocişime sordum nası diye güzel fikir dedi beğendi ıı

İdilişkom canım bence çok güzel bir hediye düşünmüşsün.İçine de özel yazılar anılarınızı falan yazarsan Bahar ı da eklersen hediyeye bence çok güzel olur...Bana gelse şahsen çok begenırdım :)

hayır canım gayet güzel :) bak sımdı kocişime sordum nası diye güzel fikir dedi beğendi ıı

evet bu cok iyi guzel sozler degildeeee anilarimizi yazicam super fikir buuuu tesekkur ederim mervemm
ayse demek kocannn begendi haaa tamam o zaman :) enisteye selamlar :)

slm kızlar,,,yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler ortaya çıkıyorr,,,hemen mi,yoksa yerleşme olduktan sonra mı,bilen var mı:26::26:

idil ben beğendim fikrini..enazından klasik olmaktan çıkmış parfümler saatler benide baydı..
bende senin gibi özel değişik bişeyler düşünüyorum eşimin doğum gününe bence basit değil içine koyacağın notlarla eşini çok sevindireceksin emin ol

merhaba kızlar nasılsınız
Bugün ogluma kerevızlı havuçlu sebze püresı yaptım bayılarak yedı çok sevındım çünkü kerevızın faydalar saymakla bıtmıyor ılk defa denedım kerevizi ancak sevdı oglum tınker sende denemedıysen dene tatlım dıger annelerde fıkır olur bırde semizotlu sebze çorbası yaptım ogluma onuda sevdı sebze sart bebeklere ve saglıklı

evet bu cok iyi guzel sozler degildeeee anilarimizi yazicam super fikir buuuu tesekkur ederim mervemm
ayse demek kocannn begendi haaa tamam o zaman :) enisteye selamlar :)

:) aleykumselamm

afiyet olsun löp löp et olsun canım oğluşuna kan can olsun :)

kıııız ne rondosu sen cam rende duymadın mı ...cam rende alıcaksın elmayı rendleyıp verıceksın hemencecık kı vıtamını gıtmesın metaller vıtamını alıyor bıcaklı olan hersey o nedenle cam rende kullanılıyor bebeklerde mutlaka al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…