günaydın Canlar!!!!
müthiş ve yorucu bir günün ardından ders çalışmalara başlayacağım yine
buarada naneşekerin 5 yasini tamamdır okunduuu ayşecim not edersen sevinirim
kızlar bu arada yasinler okundumu okumayanalrın adını yazıyorumm
kızlar bitirelimmm duamızı edelimmm
Yavyum 5
Kötükedi 5
Yeliz 5
Seaster 3
canım hoşgeldın çok merak ettım senı ya kalp kalbe karsıymıs demek
ben mesaj yazarken sen pc açıomussunn
maşşaklh canım nazar değmesın yumurtalarına
ıkız transfer yapılcagına çok sevındımm Allah ım inşallahh tutunurlar hayırlısıyla ,
inşallah nasib olur canım gecmıs olsun bu arada koştururuken yoruldun galıbaa :)
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM..DİKKAT ET KENDINE..HASTAYMISSIN..INSALLAH GUZEL HABERLERINI ALACAGIZ NANCIM BUNA INANIYORUM BEN...
herkese günaydınnnn....
nasılsınız kızlar? kusura bakmayın ne zamandır giremiyorum bayagı ihmal ettim burayı ama hep aklım sizlerdeydi...
çok yogun bir 2 hafta geçirdim tüpbebek için rapor çıkarmaya çalışıyorum ne zamandır ama sonradan öğrendimki rapor çıkarsamda 900 gün prim gün sayısı yatmadıgı için geçersiz oluyormuş ben daha 1 yıl 8 aydır memurumo yüzden dedikki madem bi işe yaramayacak bu rapor neden bu kadar ugrasıyoruzki...anam ağladı zaten cıkarıcam diye
geçen perşembe günü adet oldum ve cuma günü doktora gittik hem sağda hemde solda 7şer tane yumurtam varmış doktor maşallah dedi:)) ve doktor cmtesi günü iğnelere başlattı..bugün 3. iğnemi oldum ve yarın son inş...çarşamba günü kontrolüm var...bide doktorla konustuk 2 tane transfer yapıcaklar yani ikiz olma ihtimali var kızlar şimdiden çok heyecanlıyım
bu arada çok hastayım( rapor aldım evde dinleniyorum...
sizleri çok özledim
geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın olurmu acayip baş agrım ve ateşim var
bu arada hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınız için iyiki varsınız benim güzel meleklerim
ve hepinizin anneler günü kutlu olsun..Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin
Yavyum 5
Kötükedi 5
Yeliz 5
Seaster 3
kızlar ya sağ kolumu oynattıgımda sağ
göğsümde bişey batıyo batan yere dokunuyorum
elime bi kitle geliyo bu ne yaa bilenınız var mı acaba benmı öle hıssedıom dedım
iş yerındkı kzılaar baktırdım onlarda evet var dıolar diğer göğsümde yok
acaip acıveriyo yaa :26:
sağ koltuk altımdan itibaren başlıo ağrısı
iğneleri kendinmi yapıyosun ben kendim yapamıyodum eşim yapıyodu.birde yumurta toplama gününe kadar o yumoşlar bir baskı yapıyo kasıklara off off sanki hamilesinde bebiş baskılıyo gibi ama herşey cok güzel olucak..sorma canım ya zaten böle sanki kaynıyor yumurtalıklarım her iğne yapışımda hissediyorum sanki:))
saol canım benim sanırım çok yordum kendimi ondan böle oldum..ama rapor aldım ya dinlenmek iyi gelicektir...
canımsın ya bide beni gör nasıl kıpır kıpır içim
ewet doktorla konustuk tamam dediler iki tane koyarız inş hayırlısıyla tutunur ikiside canım çok saolasın
sorma gerçekten zor bir dönem olucak farkındayım ama herşeye deger diyorum
canım 3800'e ilaç+tüpbebek + sperm dondurtma...eşimin sperm sayıları değişken oldugu için canım dondurtcaz spermlerini yumurtaları toplama gününde belki olmaz diye...
pazarlık yaptık tabi 4400 tutuyordu 3800'e anlaştık canım...
günaydın canım hoşgeldinn...günaydın Canlar!!!!
müthiş ve yorucu bir günün ardından ders çalışmalara başlayacağım yine
buarada naneşekerin 5 yasini tamamdır okunduuu ayşecim not edersen sevinirim
hoşgeldın hatceemmmmm :)
Yavyum 5
Kötükedi 5
Yeliz 5
Seaster 3
canım hoşgeldın çok merak ettım senı ya kalp kalbe karsıymıs demek
ben mesaj yazarken sen pc açıomussunn
maşşaklh canım nazar değmesın yumurtalarına
ıkız transfer yapılcagına çok sevındımm Allah ım inşallahh tutunurlar hayırlısıyla ,
inşallah nasib olur canım gecmıs olsun bu arada koştururuken yoruldun galıbaa :)
hoşgeldın hatceemmmmm :)
elime bi kitle geliyo bu ne yaa bilenınız var mı acaba benmı öle hıssedıom dedım
O İKİZLERİN BÖLÜNÜP 4 ÜZ OLMA İHTİMALİ VAR MI...BEN 4 ÜZ İSTİYORUM NANEME
sağol canım evet 3. ayımıza girdik darısı sana olsun inş.
evet seni merak ettim hatta paradisle konuştuktu dedim 6-7 gibi adeti gelicekti başladımı acaba..
inşallahh canım inanıyorum ilk seferde tutucak ve send inanıyosunki bu iş olucak..
bence ihmal etmemke lazım öyle şeylericanımm hemen git bi doktora görünnnnnn gögsünde bi kitle falan olabilir allah korusun ihmal etmemek lazımmmmmmmmmmmm
hoşbuldum balımm evet aslında dediğin doğru bulantılarla hamiş olduğumuz hissediyoruz neyse zamanı ver gecicek inş. yeterki bebiş sağlıklı olsun..
sağol canım evet 3. ayımıza girdik darısı sana olsun inş.
evet seni merak ettim hatta paradisle konuştuktu dedim 6-7 gibi adeti gelicekti başladımı acaba..
inşallahh canım inanıyorum ilk seferde tutucak ve send inanıyosunki bu iş olucak..
evet canım kullanmıştım tabiki yardımcı olurum..
ben normalde adetten sonra 13. gün yumutluyorum diye bildiğim için adetten sonra 11. gün başladım elimdede 15 test vardı yetti..
sen tahmini ne zaman yumurtladığını biliyosan o günden 1-2 önce başlarsın yapmaya..
ilk idrarınla yapmıyosun genelde öğleden sonraki idrarın daha sağlıklı sonuc verdiğini söylüyolar ve testi yapmadan 3-4 saat öncesinden sıvı tüketmiyosun ki idrarı inceltmesin ve hergün aynı saatlerde yapıyosun silik cizgi değil her iki cizgide aynı koyulukta olursa pozitif silik cizgide negatif..
ben 13. yumurtluyorum diye biliyorum teeee 18. gün yumurtladım..sende pko yoktu değilmi cünki pko rahatsızlığı olanlarda yanlış sonuc veriyor..
ayşemm hemen aklına kötü bişey getirme sakın süt bezesi olabilir sonucta hamileydin ve sütün vardı..
Hem allah korusun kötü bişey olsa ağrılı olmazmış diyolar ama ne kadar doğru orasını bilmiyorum..
Ama için rahat etsin bir dr. Git..
Idilim tr,de 35 yaş altı bayanlara mamografi cekmiyolar..
kıs unutma die hatırlattım işte hemen üç kaaaatttçıı oldumm tirbiyesüzz seniii
yok canım pko yani en son dr a gittiğimde yok bişey dmeişti...ben 3 ay öncesi 27günde bir adet oluyordum son 2 aydır 29 günde bir adet oluyorum o yüzden tam oalrak bilmiyorum yani kaçıncı günde başlıyo diye o yüzden bu testten alayım dedim.. ben şimdi kaçıncı günde başlıcam test yapmaya??? he bu arada ben hamile kalma jeli+30 adet ovulasyon testi 85 e aldım sence iyimi??
canım tamamladım bende bilgin olsun
canim bi mamografi cektir bencee:44:
Ben okudum ayşem, Allah kabul etsin
amaan ayşe hemen bi doktora git bizim kuzeninde öyle oldu göğüsünde bi kitle çıktı ama kist ama iyi huyluydu haftasına hemen aldılar şimdi çok ii bence hemen doktora görünmede fayda var..strestten falan olmuş olblr ama korkma bişeyin olmayadabilir olsa onların çoğu iyi huylu çıkabilio
nanem rica ederim Allahım tez vakitten bebeğinin sana tutunmasını nasip etsin.göreceksin bak haticeninki gibi seninkide ilkseferde tutunacak...sen hep iyi düşün...ve sakın strese girme...
canımm hemen git bi doktora görünnnnnn gögsünde bi kitle falan olabilir allah korusun ihmal etmemek lazımmmmmmmmmmmm
ayşemm hemen aklına kötü bişey getirme sakın süt bezesi olabilir sonucta hamileydin ve sütün vardı..
hem allah korusun kötü bişey olsa ağrılı olmazmış diyolar ama ne kadar doğru orasını bilmiyorum..
ama için rahat etsin bir dr. git..
idilim tr,de 35 yaş altı bayanlara mamografi cekmiyolar..
Allah Allah neden olurki acaba canım çokmu stres yaptın kendine o yüzdenmi oldu acaba??
bence canım en kısa zamanda doktora git önemli bişey olabilir sakın ihmal etme
Hayırlı olsun canımcımyok canım pko yani en son dr a gittiğimde yok bişey dmeişti...ben 3 ay öncesi 27günde bir adet oluyordum son 2 aydır 29 günde bir adet oluyorum o yüzden tam oalrak bilmiyorum yani kaçıncı günde başlıyo diye o yüzden bu testten alayım dedim.. ben şimdi kaçıncı günde başlıcam test yapmaya??? he bu arada ben hamile kalma jeli+30 adet ovulasyon testi 85 e aldım sence iyimi??
ya bu nasıl ıstır anlamıyorum yaaaaaa 35 yas altı bayanlara cekılmıyo mamografı yanııııı pffffffff doktor yonlendırsede mı????
valla canım elinde 30 tane test varmış bence 11-12. gün başla..
gayet iyi canım fiyatı testlerinde fazla olması cok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?