Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın Canlar!!!!

müthiş ve yorucu bir günün ardından ders çalışmalara başlayacağım yine

buarada naneşekerin 5 yasini tamamdır okunduuu ayşecim not edersen sevinirim

Allah razı olsun canım inş sizin dualarınızla tutunacak bebişlerimmm

hoşbulduk canım benimmm ewet ya tam pc açıyorken msjın geldi bu kadar olur dedim:))
inşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inş...
saol canım sanırım ewet koşturmaktan hasta oldum
ama toparlanırım inş.
iyi olmam lazım benim:))

bu arada kızlar hepinizden Allah razı olsun...sizin dualarınızla çok güzel günler beni bekliyor inş:)
hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum...
Rabbim sizleride zor zamanlarında yalnız bırakmasın dertlerinizi skıntılarınızı alıp gitsin inş..her daim yüzünüz gülsün inş

HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM..DİKKAT ET KENDINE..HASTAYMISSIN..INSALLAH GUZEL HABERLERINI ALACAGIZ NANCIM BUNA INANIYORUM BEN...

saol canım benimmm...inşallah o günü sabırsızlıkla bekliyorum ilk size haber vericem:))
bende inanıyorum olucak inş

kızlar ya sağ kolumu oynattıgımda sağ
göğsümde bişey batıyo batan yere dokunuyorum
elime bi kitle geliyo bu ne yaa bilenınız var mı acaba benmı öle hıssedıom dedım
iş yerındkı kzılaar baktırdım onlarda evet var dıolar diğer göğsümde yok
acaip acıveriyo yaa :26:

sağ koltuk altımdan itibaren başlıo ağrısı

amannııın bu topikte nekadar kötü gelin var ölee

valla ben kayınvaldeme de annemede kuruşu kuruşuna aynı değerde hediye aldım..
dün kocişin battığı gündü.hem annesi hem kaynanası hem karısı 3 anneler günü kutladı
sabah ablamlarla kreşin kahvaltısına gittik satlerce keyif yaptık arkadaşlarlaa
sonra hepbirlikte çarşıya gittik 2 saat hediye aldık..dün sabah kociş çiçeğimi verdi verirkende baktımki daha büyük bi hediyeye patlayacak bende çiçekle kurtardım dediolsun kocişim inan dünyaları alsan bukdr mutlu olamazdım dedim düşünmesi yeterama ben yine yine çarşıda annemgili halletikten sonra o çok beğendiğim montu aldırdım ama anneler günü hediyesi olarak değil.ama benimki uyanık onuda hemen anneler gününe saydı ee malum 1 ay sonra babalar günü
sonra gittik kayınvaldemde 1 saat oturduk kutladık onların ev çok kalabalıktı zaten.ordan anneme gittik ordada 2 saat falan oturduk sonra akşama eve geldikki eşimde bende bronzlaşmışız dün hava çok günşeliydi hepimiz amele yanığı olduk:84::84::84:

Ayyyyyyyyyyyy nanem beniiiiiiiiiiiiiiiimmm ikiz olacak inşallah hayırlısıyla ooohhh ooooooohhhh

kızlar bu arada yasinler okundumu okumayanalrın adını yazıyorumm
kızlar bitirelimmm duamızı edelimmm

Yavyum 5
Kötükedi 5
Yeliz 5
Seaster 3

Ben okudum ayşem, Allah kabul etsin

canim bi mamografi cektir bencee:44:

iğneleri kendinmi yapıyosun ben kendim yapamıyodum eşim yapıyodu.birde yumurta toplama gününe kadar o yumoşlar bir baskı yapıyo kasıklara off off sanki hamilesinde bebiş baskılıyo gibi ama herşey cok güzel olucak..
maliyete gelince iyi pazarlık yapmışsınız sevindim sizin adınıza..

günaydın Canlar!!!!

müthiş ve yorucu bir günün ardından ders çalışmalara başlayacağım yine

buarada naneşekerin 5 yasini tamamdır okunduuu ayşecim not edersen sevinirim
günaydın canım hoşgeldinn...
iyi dersler sana..

hoşgeldın hatceemmmmm :)

hoşbuldum ayşemmmmmm

canım tamamladım bende bilgin olsun

amaan ayşe hemen bi doktora git bizim kuzeninde öyle oldu göğüsünde bi kitle çıktı ama kist ama iyi huyluydu haftasına hemen aldılar şimdi çok ii bence hemen doktora görünmede fayda var..strestten falan olmuş olblr ama korkma bişeyin olmayadabilir olsa onların çoğu iyi huylu çıkabilio

nanem rica ederim Allahım tez vakitten bebeğinin sana tutunmasını nasip etsin.göreceksin bak haticeninki gibi seninkide ilkseferde tutunacak...sen hep iyi düşün...ve sakın strese girme...

canımm hemen git bi doktora görünnnnnn gögsünde bi kitle falan olabilir allah korusun ihmal etmemek lazımmmmmmmmmmmm

ayşemm hemen aklına kötü bişey getirme sakın süt bezesi olabilir sonucta hamileydin ve sütün vardı..
hem allah korusun kötü bişey olsa ağrılı olmazmış diyolar ama ne kadar doğru orasını bilmiyorum..
ama için rahat etsin bir dr. git..
idilim tr,de 35 yaş altı bayanlara mamografi cekmiyolar..

O İKİZLERİN BÖLÜNÜP 4 ÜZ OLMA İHTİMALİ VAR MI...BEN 4 ÜZ İSTİYORUM NANEME

anammmmm ne manyak olur he dördüzz eşim heralde kafayı yer:)))
ama ben bakarım valla hepsine yeterki olsunlar:))
böle diyorum sonrada dördüz oluyormus hakkatende sonra ben tımarhanelik olurmusum hahahah o zaman tinkerim yerüm senii

maşallah ya
inş canım..
canımsınız benim ya

Allah Allah neden olurki acaba canım çokmu stres yaptın kendine o yüzdenmi oldu acaba??
bence canım en kısa zamanda doktora git önemli bişey olabilir sakın ihmal etme

yok canım pko yani en son dr a gittiğimde yok bişey dmeişti...ben 3 ay öncesi 27günde bir adet oluyordum son 2 aydır 29 günde bir adet oluyorum o yüzden tam oalrak bilmiyorum yani kaçıncı günde başlıyo diye o yüzden bu testten alayım dedim.. ben şimdi kaçıncı günde başlıcam test yapmaya??? he bu arada ben hamile kalma jeli+30 adet ovulasyon testi 85 e aldım sence iyimi??

ya bu nasıl ıstır anlamıyorum yaaaaaa 35 yas altı bayanlara cekılmıyo mamografı yanııııı pffffffff doktor yonlendırsede mı????

valla canım elinde 30 tane test varmış bence 11-12. gün başla..
gayet iyi canım fiyatı testlerinde fazla olması cok güzel..

canım tamamladım bende bilgin olsun

tamam canım Allah razı olsun

canim bi mamografi cektir bencee:44:

bilmem kı çekerlermı ya

Ben okudum ayşem, Allah kabul etsin

Allah razı olsun canımm :)

canım ağrısıyla farkettım ya batıo böle bişeyy anlamadım ki stres yapmadım bişeye ama
dün anneler günüydü ya çok üzüldüm ağlamıştım etkilermıkı bılmıorm
başka bişi yok olmadı ama üzüntü etkılomukı

canımm hemen git bi doktora görünnnnnn gögsünde bi kitle falan olabilir allah korusun ihmal etmemek lazımmmmmmmmmmmm

yarın gideyım o zmann zaten yarın gidicektım doktora

hatcem bilmıomkı bu zamana kadar yoktu yel kapmısımdır dıodm belkı ondandır dıodm ama bugunde
devam edıo anlamdım :S

Allah Allah neden olurki acaba canım çokmu stres yaptın kendine o yüzdenmi oldu acaba??
bence canım en kısa zamanda doktora git önemli bişey olabilir sakın ihmal etme

yarında devam ederse sölerim canım doktora ya ben yel kapmışımdır fln dıodm ama

Hayırlı olsun canımcım işe yararlar inşallah bence sen yine 11. gün başla yapmaya nolur nolmaz haticemin dediği gibi öğleden sonra yaparsın her gün aynı saatte, zaten yumurtladığın zaman anında 2. çizgi çıkıyo ve 1.den daha koyu oluyo anlıyosun aradaki farkı

ya bu nasıl ıstır anlamıyorum yaaaaaa 35 yas altı bayanlara cekılmıyo mamografı yanııııı pffffffff doktor yonlendırsede mı????

valla idilim yanlış bilmiyosan süt bezlerini öldürüyomuş mamografi o yüzden 35 yaş üstüne yapılıyomuş..ama tabiki dr. ciddi ciddi şüpheleniyosa dr. raporuyla cektiriyolar..

valla canım elinde 30 tane test varmış bence 11-12. gün başla..
gayet iyi canım fiyatı testlerinde fazla olması cok güzel..

tamam canımmm çok sağoll yardımın için bide alırken kararsız kaldım ovulasyon mikroskobu varmış bide ama sürekli kullanımlık için 1 damla tükürükle ekranda şekiller beliriyormuş eşim önce bunu dene olmazsa bundan alırız dedi bakalımm inşallah işe yararda hiç bişeye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…