Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oh ohh maşallah valla sana canım:))
ben kimseye hediye alamadım annem kardeşimle kalıyor dagın tepesinde kardeşim öğretmen oldugu için...orayada kargo gitmiyor(
ama kardeşime para gönderdim hediyesini alsın diye:))
ama kayınvalideme bişi alamadım aslında çiçek sipariş edicektim geçici olarak hizmet veremiyolarmış şansına küssün kayınvalidem:))

Ayyyyyyyyyyyy nanem beniiiiiiiiiiiiiiiimmm ikiz olacak inşallah hayırlısıyla ooohhh ooooooohhhh

Ben okudum ayşem, Allah kabul etsin

canımmmmmmmmmm inşallahhhhh inşallahh
oturmuş gün sayıyorum valla size müjde verecegim günü :))

ilkini hemşire yaptı canım ikincisinide eşim yaptı 3.sünüde ben ypatım ama nasıl varya ellerim titredi:))yarında son zaten onuda kocişime yaptırırım:))
off sorma sorma şimdiden başladı agrılar baskılar:)
saol canım benim...siz kaça yaptırmıştınız canım?
bide kaç gün vuruldun sen dozu ne kadardı?

canım tamamladım bende bilgin olsun

teşekkür ederim seastarcım Allah kabul etsin inş

nanem rica ederim Allahım tez vakitten bebeğinin sana tutunmasını nasip etsin.göreceksin bak haticeninki gibi seninkide ilkseferde tutunacak...sen hep iyi düşün...ve sakın strese girme...

aminnn canım inşallah inanıyorum bende
tamam canım... çok heyecan yapıyorum sanırım geceleri kalp atışlarım hızlanıyor çok düşünüyorum ve sürekli hayal kuruyorum stressiz bir atlatsam şu günleri inş...

yelizcem idilcan eessrraa_esra ParadiesAngel+ BEBISIM GamzeliKiz+ Seliz ciceklara KotuKediSero+ SeKeR_NaNe+ tweety7883 ay_she+ seastar
OOOOOOOO MAŞALLAH BU NE KALABALIK BÖLE BU ARADA HEPİNİZİN GEÇMİŞ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN SABAH SABAH KÖTÜ GELİN MODUNDAYDIMDA
ŞEKER NANEM HOŞ GELDİN İNŞALLAH BEBİŞLER İLK SEFERDE ÇİFTER ÇİFTER GLİR ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA
AYŞECİM BENDEDE AYNI DURUM MEVCUT DAHA ÖNCEEDE TOPİKTE BELİRTMİŞTİM. DOKTORLAR SADECE MEMEULTRASYONU ÇEKEBİLİYOLAR BU YAŞLARDA VE 3 AYDA BİR TAKİP EDİYOLAR BÜYÜME KÜÇÜLMME VARMI DİYE GENELDE BU YAŞLLARDA FİBROKİSTİK VE YAĞDOKUSU OLAN TÜMÖRLER OLUYO VE TAMAMEN ZARARSIZ KİSTLELER KORMA SAKIN GENEL CERRAHA GÖRÜNMENDE FAYDA VAR

ayşecim yelde kapmış olabilirsin ama eger eline bi sertlik geliyosa kistte olabilir sen doktora git bi görün endişelenmede

sağol canımmcımm..dediğiniz gibi 11.gün ben başlıyayım peki bide kızlar bu çift çizgiyi görmezsem eğer bende hormon bozuklugumu oluyordur.. yani yumurtlamamak kötü bişe değil demi:18:

bencede ayşem yarında geçmezse biran önce doktora görün derim...yinede aklına kötü şeyler getirme tamammı canım ve lütfen kendini de üzme

maşallah topiğimize dimi
saol canım benim hoşbuldum:)
inşallahhh inşallah canım

kızlar ben çıkıyorum biraz kötü oldum nedende daha ders çalışmam gerek..herkese mutlu günler diliyorum.hoşçakalınn

ne demek canım elimden geldiğince bilidğim kadarıyla yardımcı olurum tabi..
iyikide o mikroskoptan almamışsın alanların hiçbiri memnun kalmamıştı idrar gibi basit değil kafa karıştırıyo işte tükürünce içinde ot gibi şekiller cıkıyomuş otlar cok olursa yumurtluyomuşsun azsa negatifmiş ama coğu kişide sürekli cok otlu cıktmıştı..
inşallahh canım hayırlısıyla bu defa olurda dediğin gibi hiçbişeye gerek kalmaz allahım yüzünü güldürsün..

ayy kıyamam ya valla aynen benimde tansiyonum cıkyodu ellerim titriyodu dedim eşime ben bunu yapamıcam sen devam et..
yarın son değil kuzum seni korkutmak istemem daha kac beş iğne yapıcaksın göbüşünde yer kalmıcak iğne yapıcak..
canım bizimde 5200 tl tuttuu ama biz pazarlık yapmamıştık sonradan öğrendikki pazarlık yapınca baya düşüyolarmış sonradan öğrendik ama iş işten gecti neyse zaten biz 7000 tl gözden cıkarmıştık sağlıklı olacaksa dedik kac 7000 tl veririz..
valla canım sanırsam 10 gün filan vuruldum ilk 225 başladık sonradan her gidişimde dozlar düşürüldü..zaten şimdi sana çarşmba gittiğinde e2 testi yapıcaklar yani yumurtalrın durmuna bakıcaklar ona göre büyümesi nasılsa iğnenin dozunu düşürücekler veyada cıkarıcaklar..
yumurta toplamına yakında günde iki tane iğne yapıyosun birisi normal vurduğun iğne diğeride catlamayı önleyici iğne her kontrole gidişinde e2 testi tekrarlanıcak 4500 üzerinde cıkana kadar böyle devam edecek 5000,lerdede yumurta toplanıyo..
inşallahh herşey cok güzel olucakk..

canım bı arkadasım 2 yıl once çorap almış eve gelmiş :) çorabın arkasıdna
işte kist olup olmadııgnınaıslanalrsınız die resımelr varmıs bı yapio eline
kkist gelıo doktora gıttı fln kist var sonra almışlardı kisti
tesadufen farkedılmsıtı yanı ıyı huyluymus

korkmuyorum da birden nasıl oldu sasırdım belki yeldir ya yarına gecmesse
bakarım caresine canım gecmıs olsun :)

ayşecim yelde kapmış olabilirsin ama eger eline bi sertlik geliyosa kistte olabilir sen doktora git bi görün endişelenmede

gözükücem şekerimmm :) yarın meloşun kadın doğumcusuna bı gıdeım dıodm
onada sorarım :)

maşallahh topiğimizeee
bu arada teşekkür ederiz canım seninde gecmiş anneler günün kutlu olsun..

sağol canımmcımm..dediğiniz gibi 11.gün ben başlıyayım peki bide kızlar bu çift çizgiyi görmezsem eğer bende hormon bozuklugumu oluyordur.. yani yumurtlamamak kötü bişe değil demi:18:
evet canım 11. gün başla..
valla genelde coğu kişi er yada gec görüyo canım dediğim gibi pko,su olalar görmüyo yada hergün pozitifi görüyo..
canım hormon bozukluğun olsa kıllanırsın adetlerin cok düzensiz olur kilo alırsın falan filan ama eminim senin bir sorun cıkmıcak..

kızlar ben çıkıyorum biraz kötü oldum nedende daha ders çalışmam gerek..herkese mutlu günler diliyorum.hoşçakalınn

güle güle canımmm iyi bak kendine..

sağol canımmm benimm ozaman iyikide almamışım:))

kız bu arada göbek iğne yapmak nasıl bişey yaaa yani çok zor oluyordur ayyy Allahım kolaylık versin yaaa:18::18:

saol canım ben çok taktım bi ara.hatta şöle diyim gnel cerraha gözükürken yanıma meme kanseri biri geldi tesadüfen konuştuk aynı benim durm hatta ertesi gün sevk alıp kayseriye giderkende koskoca otobüste yanıma gencecik meme kanseri birisi iyice kafayı yemiş durumdaydım kabullenmiştim artık bu kadar tesadüf olmaz diyodum. Sorasında kontroller faln derken korkum geçti
inşallah canm yeldir gelip geçer

canımmm benimm adetlerimde düzensiz yok yani 21 den kısa 35 ten uzun sürmüyo bu süre zarfında mutlaka olurum ama kiloya sorarsan 60 kilo olmuşum yani son 1 sene içinde 3-4 kilo almışım bu bozukluk değildir inşallah yaaa offf insan öylemi böylemi deiyp duruyo Allahımm inşallah bu sefer tutar artık tutmazsa başka bi dr a giderim gelecek ay

kızlar, selam hepinizeeee.

yarın 7.30 da epidural sezeryanla oğluşumu doğurucam.

Allah bekleyenlere ve isteyenlere nasip etsin inşallahhhh.

Canım sende adet düzensizliği yok ki yumurtluyosundur mutlaka, hem bu testler bazen hatalı çıkabiliyo, çıkmasa da sen çok güvenme, çalışmaları aksatma derim ben oldu ki yumurtlamadın, ucunda ölüm yok ya, yumurtlama sorunu olanları çatlatma iğnesiyle yumurtlatıyolar onun da çaresi var merak etme

gunaydın tontişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sana da günaydın tontiiiiiişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…