amannııın bu topikte nekadar kötü gelin var ölee
valla ben kayınvaldeme de annemede kuruşu kuruşuna aynı değerde hediye aldım..
dün kocişin battığı gündü.hem annesi hem kaynanası hem karısı 3 anneler günü kutladı
sabah ablamlarla kreşin kahvaltısına gittik satlerce keyif yaptık arkadaşlarlaa
sonra hepbirlikte çarşıya gittik 2 saat hediye aldık..dün sabah kociş çiçeğimi verdi verirkende baktımki daha büyük bi hediyeye patlayacak bende çiçekle kurtardım dediolsun kocişim inan dünyaları alsan bukdr mutlu olamazdım dedim düşünmesi yeter ama ben yine yine çarşıda annemgili halletikten sonra o çok beğendiğim montu aldırdım ama anneler günü hediyesi olarak değil.ama benimki uyanık onuda hemen anneler gününe saydı ee malum 1 ay sonra babalar günü
sonra gittik kayınvaldemde 1 saat oturduk kutladık onların ev çok kalabalıktı zaten.ordan anneme gittik ordada 2 saat falan oturduk sonra akşama eve geldikki eşimde bende bronzlaşmışız dün hava çok günşeliydi hepimiz amele yanığı olduk:84::84::84:
Ayyyyyyyyyyyy nanem beniiiiiiiiiiiiiiiimmmikiz olacak inşallah hayırlısıyla ooohhh ooooooohhhh
Ben okudum ayşem, Allah kabul etsin
iğneleri kendinmi yapıyosun ben kendim yapamıyodum eşim yapıyodu.birde yumurta toplama gününe kadar o yumoşlar bir baskı yapıyo kasıklara off off sanki hamilesinde bebiş baskılıyo gibi ama herşey cok güzel olucak..
maliyete gelince iyi pazarlık yapmışsınız sevindim sizin adınıza..
canım tamamladım bende bilgin olsun
nanem rica ederim Allahım tez vakitten bebeğinin sana tutunmasını nasip etsin.göreceksin bak haticeninki gibi seninkide ilkseferde tutunacak...sen hep iyi düşün...ve sakın strese girme...
hatcem bilmıomkı bu zamana kadar yoktu yel kapmısımdır dıodm belkı ondandır dıodm ama bugunde
devam edıo anlamdım :S
Hayırlı olsun canımcımişe yararlar inşallah bence sen yine 11. gün başla yapmaya nolur nolmaz haticemin dediği gibi öğleden sonra yaparsın her gün aynı saatte, zaten yumurtladığın zaman anında 2. çizgi çıkıyo ve 1.den daha koyu oluyo anlıyosun aradaki farkı
tamam canım Allah razı olsun
bilmem kı çekerlermı ya
Allah razı olsun canımm :)
canım ağrısıyla farkettım ya batıo böle bişeyy anlamadım ki stres yapmadım bişeye ama
dün anneler günüydü ya çok üzüldüm ağlamıştım etkilermıkı bılmıorm
başka bişi yok olmadı ama üzüntü etkılomukı
yarın gideyım o zmann zaten yarın gidicektım doktora
hatcem bilmıomkı bu zamana kadar yoktu yel kapmısımdır dıodm belkı ondandır dıodm ama bugunde
devam edıo anlamdım :S
yarında devam ederse sölerim canım doktora ya ben yel kapmışımdır fln dıodm ama
yelizcem idilcan eessrraa_esra ParadiesAngel+ BEBISIM GamzeliKiz+ Seliz ciceklara KotuKediSero+ SeKeR_NaNe+ tweety7883 ay_she+ seastar
OOOOOOOO MAŞALLAH BU NE KALABALIK BÖLEBU ARADA HEPİNİZİN GEÇMİŞ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN SABAH SABAH KÖTÜ GELİN MODUNDAYDIMDA
ŞEKER NANEM HOŞ GELDİN İNŞALLAH BEBİŞLER İLK SEFERDE ÇİFTER ÇİFTER GLİR ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA
AYŞECİM BENDEDE AYNI DURUM MEVCUT DAHA ÖNCEEDE TOPİKTE BELİRTMİŞTİM. DOKTORLAR SADECE MEMEULTRASYONU ÇEKEBİLİYOLAR BU YAŞLARDA VE 3 AYDA BİR TAKİP EDİYOLAR BÜYÜME KÜÇÜLMME VARMI DİYE GENELDE BU YAŞLLARDA FİBROKİSTİK VE YAĞDOKUSU OLAN TÜMÖRLER OLUYO VE TAMAMEN ZARARSIZ KİSTLELER KORMA SAKIN GENEL CERRAHA GÖRÜNMENDE FAYDA VAR
ne demek canım elimden geldiğince bilidğim kadarıyla yardımcı olurum tabi..tamam canımmm çok sağoll yardımın için bide alırken kararsız kaldım ovulasyon mikroskobu varmış bide ama sürekli kullanımlık için 1 damla tükürükle ekranda şekiller beliriyormuş eşim önce bunu dene olmazsa bundan alırız dedi bakalımm inşallah işe yararda hiç bişeye gerek kalmaz
ilkini hemşire yaptı canım ikincisinide eşim yaptı 3.sünüde ben ypatım ama nasıl varya ellerim titredi:))yarında son zaten onuda kocişime yaptırırım:))
off sorma sorma şimdiden başladı agrılar baskılar:)
saol canım benim...siz kaça yaptırmıştınız canım?
bide kaç gün vuruldun sen dozu ne kadardı?
.
ayşecim bendede aynı durum mevcut daha önceede topikte belirtmiştim. Doktorlar sadece memeultrasyonu çekebiliyolar bu yaşlarda ve 3 ayda bir takip ediyolar büyüme küçülmme varmı diye genelde bu yaşllarda fibrokistik ve yağdokusu olan tümörler oluyo ve tamamen zararsız kistleler korma sakın genel cerraha görünmende fayda var [/b]
ayşecim yelde kapmış olabilirsin ama eger eline bi sertlik geliyosa kistte olabilir sen doktora git bi görün endişelenmede
maşallahh topiğimizeeeyelizcem idilcan eessrraa_esra ParadiesAngel+ BEBISIM GamzeliKiz+ Seliz ciceklara KotuKediSero+ SeKeR_NaNe+ tweety7883 ay_she+ seastar
OOOOOOOO MAŞALLAH BU NE KALABALIK BÖLEBU ARADA HEPİNİZİN GEÇMİŞ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN SABAH SABAH KÖTÜ GELİN MODUNDAYDIMDA
ŞEKER NANEM HOŞ GELDİN İNŞALLAH BEBİŞLER İLK SEFERDE ÇİFTER ÇİFTER GLİR ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA
AYŞECİM BENDEDE AYNI DURUM MEVCUT DAHA ÖNCEEDE TOPİKTE BELİRTMİŞTİM. DOKTORLAR SADECE MEMEULTRASYONU ÇEKEBİLİYOLAR BU YAŞLARDA VE 3 AYDA BİR TAKİP EDİYOLAR BÜYÜME KÜÇÜLMME VARMI DİYE GENELDE BU YAŞLLARDA FİBROKİSTİK VE YAĞDOKUSU OLAN TÜMÖRLER OLUYO VE TAMAMEN ZARARSIZ KİSTLELER KORMA SAKIN GENEL CERRAHA GÖRÜNMENDE FAYDA VAR
evet canım 11. gün başla..sağol canımmcımm..dediğiniz gibi 11.gün ben başlıyayım peki bide kızlar bu çift çizgiyi görmezsem eğer bende hormon bozuklugumu oluyordur.. yani yumurtlamamak kötü bişe değil demi:18:
kızlar ben çıkıyorum biraz kötü oldum nedende daha ders çalışmam gerek..herkese mutlu günler diliyorum.hoşçakalınn
ne demek canım elimden geldiğince bilidğim kadarıyla yardımcı olurum tabi..
iyikide o mikroskoptan almamışsın alanların hiçbiri memnun kalmamıştı idrar gibi basit değil kafa karıştırıyo işte tükürünce içinde ot gibi şekiller cıkıyomuş otlar cok olursa yumurtluyomuşsun azsa negatifmiş ama coğu kişide sürekli cok otlu cıktmıştı..
inşallahh canım hayırlısıyla bu defa olurda dediğin gibi hiçbişeye gerek kalmaz allahım yüzünü güldürsün..
ayy kıyamam ya valla aynen benimde tansiyonum cıkyodu ellerim titriyodu dedim eşime ben bunu yapamıcam sen devam et..
yarın son değil kuzum seni korkutmak istemem daha kac beş iğne yapıcaksın göbüşünde yer kalmıcak iğne yapıcak..
canım bizimde 5200 tl tuttuu ama biz pazarlık yapmamıştık sonradan öğrendikki pazarlık yapınca baya düşüyolarmış sonradan öğrendik ama iş işten gecti neyse zaten biz 7000 tl gözden cıkarmıştık sağlıklı olacaksa dedik kac 7000 tl veririz..
valla canım sanırsam 10 gün filan vuruldum ilk 225 başladık sonradan her gidişimde dozlar düşürüldü..zaten şimdi sana çarşmba gittiğinde e2 testi yapıcaklar yani yumurtalrın durmuna bakıcaklar ona göre büyümesi nasılsa iğnenin dozunu düşürücekler veyada cıkarıcaklar..
yumurta toplamına yakında günde iki tane iğne yapıyosun birisi normal vurduğun iğne diğeride catlamayı önleyici iğne her kontrole gidişinde e2 testi tekrarlanıcak 4500 üzerinde cıkana kadar böyle devam edecek 5000,lerdede yumurta toplanıyo..
inşallahh herşey cok güzel olucakk..
canım bı arkadasım 2 yıl once çorap almış eve gelmiş :) çorabın arkasıdna
işte kist olup olmadııgnınaıslanalrsınız die resımelr varmıs bı yapio eline
kkist gelıo doktora gıttı fln kist var sonra almışlardı kisti
tesadufen farkedılmsıtı yanı ıyı huyluymus
korkmuyorum da birden nasıl oldu sasırdım belki yeldir ya yarına gecmesse
bakarım caresine canım gecmıs olsun :)
gözükücem şekerimmm :) yarın meloşun kadın doğumcusuna bı gıdeım dıodm
onada sorarım :)
maşallahh topiğimizeee
bu arada teşekkür ederiz canım seninde gecmiş anneler günün kutlu olsun..
.[/B]
gunaydın tontişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
maşallahh topiğimizeee
bu arada teşekkür ederiz canım seninde gecmiş anneler günün kutlu olsun..
evet canım 11. gün başla..
valla genelde coğu kişi er yada gec görüyo canım dediğim gibi pko,su olalar görmüyo yada hergün pozitifi görüyo..
canım hormon bozukluğun olsa kıllanırsın adetlerin cok düzensiz olur kilo alırsın falan filan ama eminim senin bir sorun cıkmıcak..
güle güle canımmm iyi bak kendine..
günaydın gökcecim hoşgeldinn balımmm..
hoşgeldinnn canımm
sağol canımmcımm..dediğiniz gibi 11.gün ben başlıyayım peki bide kızlar bu çift çizgiyi görmezsem eğer bende hormon bozuklugumu oluyordur.. yani yumurtlamamak kötü bişe değil demi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?