sorma canım tüp bebekte böyle göbekten yapısun iğneyi yumurtalrı uyarmak için..sağol canımmm benimm ozaman iyikide almamışım:))
kız bu arada göbek iğne yapmak nasıl bişey yaaa yani çok zor oluyordur ayyy Allahım kolaylık versin yaaa:18::18:
SAOL CANIM İLK ANNELER GÜNÜMÜZ GENELDE İYİ GEÇMİŞ
kızlar ben çıkıyorum biraz kötü oldum nedende daha ders çalışmam gerek..herkese mutlu günler diliyorum.hoşçakalınn
ayy kıyamam ya valla aynen benimde tansiyonum cıkyodu ellerim titriyodu dedim eşime ben bunu yapamıcam sen devam et..
yarın son değil kuzum seni korkutmak istemem daha kac beş iğne yapıcaksın göbüşünde yer kalmıcak iğne yapıcak..
canım bizimde 5200 tl tuttuu ama biz pazarlık yapmamıştık sonradan öğrendikki pazarlık yapınca baya düşüyolarmış sonradan öğrendik ama iş işten gecti neyse zaten biz 7000 tl gözden cıkarmıştık sağlıklı olacaksa dedik kac 7000 tl veririz..
valla canım sanırsam 10 gün filan vuruldum ilk 225 başladık sonradan her gidişimde dozlar düşürüldü..zaten şimdi sana çarşmba gittiğinde e2 testi yapıcaklar yani yumurtalrın durmuna bakıcaklar ona göre büyümesi nasılsa iğnenin dozunu düşürücekler veyada cıkarıcaklar..
yumurta toplamına yakında günde iki tane iğne yapıyosun birisi normal vurduğun iğne diğeride catlamayı önleyici iğne her kontrole gidişinde e2 testi tekrarlanıcak 4500 üzerinde cıkana kadar böyle devam edecek 5000,lerdede yumurta toplanıyo..
inşallahh herşey cok güzel olucakk..
gunaydın tontişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canımmm benimm ozaman iyikide almamışım:))
kız bu arada göbek iğne yapmak nasıl bişey yaaa yani çok zor oluyordur ayyy Allahım kolaylık versin yaaa:18::18:
kızlar, selam hepinizeeee.
yarın 7.30 da epidural sezeryanla oğluşumu doğurucam.
Allah bekleyenlere ve isteyenlere nasip etsin inşallahhhh.
hoşgeldinnn fıstıkkkhoşbulduk gusellerım nasılsınızzz bakalımmmm
hoş geldin tatlım benim acayip midem ekşiyo öle kötükiselam kızlaaaarrr nasılsınızzzz
bütün hanımlarınnnnn anneler günü kutlu olsunnn
benim odun kocamdaa bana bişi almadıııı sadece ölee geçiştirerek anneler günün kutlu olsun dediiii o kdrrr onu bile düzgün sölemediii peeahhhhh sallllaaaaa
ablaaaaa kızzzz göğsündekine de bi baktırrr evett amannn biş çıkmazz inş....
Canım sende adet düzensizliği yok ki yumurtluyosundur mutlaka, hem bu testler bazen hatalı çıkabiliyo, çıkmasa da sen çok güvenme, çalışmaları aksatma derim benoldu ki yumurtlamadın, ucunda ölüm yok ya, yumurtlama sorunu olanları çatlatma iğnesiyle yumurtlatıyolar onun da çaresi var merak etme
Sana da günaydın tontiiiiiişşşş
sorma canım tüp bebekte böyle göbekten yapısun iğneyi yumurtalrı uyarmak için..
ama işte bebiş için herşeye katlanıyo insan..allahım herkeze kolaylık versin..
ben hala günde bir tane kan sulandırıcı yapıyorum artık heryerim mosmor ama bebişin sağlıklığı için bu iğneyi yaptırmamız şart..
kendin vurmadıgın sürece hiçbirşey yok canım hatta hiç hissetmiyorsun bile iğne vuruldugunu o kadar inceki ucu ama sonra bi yanma başlıyorki sorma anammmm yanıyorsun resmen:))
selam kızlaaaarrr nasılsınızzzz
benim odun kocamdaa bana bişi almadıııı sadece ölee geçiştirerek anneler günün kutlu olsun dediiii o kdrrr onu bile düzgün sölemediii peeahhhhh sallllaaaaa
benim odun kocamdaa bana bişi almadıııı sadece ölee geçiştirerek anneler günün kutlu olsun dediiii o kdrrr onu bile düzgün sölemediii peeahhhhh sallllaaaaa :d:d:d
gunaydın tontişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımmm benimm adetlerimde düzensiz yok yani 21 den kısa 35 ten uzun sürmüyo bu süre zarfında mutlaka olurum ama kiloya sorarsan 60 kilo olmuşum yani son 1 sene içinde 3-4 kilo almışım bu bozukluk değildir inşallah yaaa offf insan öylemi böylemi deiyp duruyo Allahımm inşallah bu sefer tutar artık tutmazsa başka bi dr a giderim gelecek ay
canım 1 yılda almışsın sen o kiloyu ve 60 kilo cok değil sen içini ferah tut olmadı başka dr. gidersin yeterki eşinle senin sağlığın yerinde olsun..canımmm benimm adetlerimde düzensiz yok yani 21 den kısa 35 ten uzun sürmüyo bu süre zarfında mutlaka olurum ama kiloya sorarsan 60 kilo olmuşum yani son 1 sene içinde 3-4 kilo almışım bu bozukluk değildir inşallah yaaa offf insan öylemi böylemi deiyp duruyo Allahımm inşallah bu sefer tutar artık tutmazsa başka bi dr a giderim gelecek ay
biz iyiyiz canım allaha bin şükür sen nasılsın mert nasıll..hoşbulduk gusellerım nasılsınızzz bakalımmmm
selam canım hoşgeldinnn....kızlar, selam hepinizeeee.
canım ilk yaptırdığımız için baya bir tecrübesiziz ama zamanla insan herşeyi öğreniyo ama dediğin gibi sonu güzel olucağı için herşeye katlanıyoruz..ayy gerçektenmi canım bende yarın son diye seviniyordum valla..neyse sonu güzel olsunda katlanırım ben herşeye
çatlatma önleyici iğneyidemi ben vuruyorum anammm ben bitane iğne vururken tirtir titredi ellerim ben hiç yapamam heralde kocişim yapsın onuda:))
hayırlısı olsun inş canım verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim tatlım
inşallah canım
hoş geldin tatlım benim acayip midem ekşiyo öle kötüki
sen nasılsın
canım 1 yılda almışsın sen o kiloyu ve 60 kilo cok değil sen içini ferah tut olmadı başka dr. gidersin yeterki eşinle senin sağlığın yerinde olsun..
biz iyiyiz canım allaha bin şükür sen nasılsın mert nasıll..
selam canım hoşgeldinnn....
maşallahh sizee inş. yarın hayırlısıyla cennet kokulunu kucağına alırsın ve bol bol koklarsın..
darısı bizlere olsun sağlıklı bir şekilde inş..
canım ilk yaptırdığımız için baya bir tecrübesiziz ama zamanla insan herşeyi öğreniyo ama dediğin gibi sonu güzel olucağı için herşeye katlanıyoruz..
evet catlatma önleyiciyide sen vuruyosun aynı diğerleri gibi ama bu toz ve su suyu toza karıştırıyosun o şekilde ve bir kaşıntı yapıyoki sorma gitsin.eşin yapar sen dert etme benim koçiş zevkle yapıyodu.diyoki dr. amca geldi iğneni yapıcak..
hayırlısı olsun inş. canımm sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince..
selam melojj hoşgeldin canımm...
amann boşver sağlık olsun canımm senin en güzel hediyen kıscenn..
kıslar ben kactımm yemeğimi yiyeyim sonra iyi hissedersem kendimi gelirim yine..:79:
öpüldünüzzzz..
selam melojj hoşgeldin canımm...
amann boşver sağlık olsun canımm senin en güzel hediyen kıscenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?