Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol canımmm benimm ozaman iyikide almamışım:))

kız bu arada göbek iğne yapmak nasıl bişey yaaa yani çok zor oluyordur ayyy Allahım kolaylık versin yaaa:18::18:
sorma canım tüp bebekte böyle göbekten yapısun iğneyi yumurtalrı uyarmak için..
ama işte bebiş için herşeye katlanıyo insan..allahım herkeze kolaylık versin..
ben hala günde bir tane kan sulandırıcı yapıyorum artık heryerim mosmor ama bebişin sağlıklığı için bu iğneyi yaptırmamız şart..

SAOL CANIM İLK ANNELER GÜNÜMÜZ GENELDE İYİ GEÇMİŞ

coğumuzun güzel gecmiş evet..

kızlar ben çıkıyorum biraz kötü oldum nedende daha ders çalışmam gerek..herkese mutlu günler diliyorum.hoşçakalınn

görüşürz canım kendine dikkat et

ayy gerçektenmi canım bende yarın son diye seviniyordum valla..neyse sonu güzel olsunda katlanırım ben herşeye
çatlatma önleyici iğneyidemi ben vuruyorum anammm ben bitane iğne vururken tirtir titredi ellerim ben hiç yapamam heralde kocişim yapsın onuda:))
hayırlısı olsun inş canım verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim tatlım
inşallah canım

gunaydın tontişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın gökçemmmm hoşgeldinnn

sağol canımmm benimm ozaman iyikide almamışım:))

kız bu arada göbek iğne yapmak nasıl bişey yaaa yani çok zor oluyordur ayyy Allahım kolaylık versin yaaa:18::18:

kendin vurmadıgın sürece hiçbirşey yok canım hatta hiç hissetmiyorsun bile iğne vuruldugunu o kadar inceki ucu ama sonra bi yanma başlıyorki sorma anammmm yanıyorsun resmen:))

selam kızlaaaarrr nasılsınızzzz

bütün hanımlarınnnnn anneler günü kutlu olsunnn

benim odun kocamdaa bana bişi almadıııı sadece ölee geçiştirerek anneler günün kutlu olsun dediiii o kdrrr onu bile düzgün sölemediii peeahhhhh sallllaaaaa

ablaaaaa kızzzz göğsündekine de bi baktırrr evett amannn biş çıkmazz inş....

kızlar, selam hepinizeeee.

yarın 7.30 da epidural sezeryanla oğluşumu doğurucam.

Allah bekleyenlere ve isteyenlere nasip etsin inşallahhhh.

Gözün aydın canımcım, inşallah doğum da güzel geçer de doya doya koklarsın minik Arda'yı bizim için de kokla bol bol darısı başımıza inşallah

hoş geldin tatlım benim acayip midem ekşiyo öle kötüki
sen nasılsın

sağol canımmm benim bunu öğrendiğim iyi oldu çünkü çok anlamıyordum bu işlerden

evet canm bebek için insan katlanıyo bakma sen bana benimd ebaşıma gelse bende katlanırım hakkaten Allah kolaylık versin..

kendin vurmadıgın sürece hiçbirşey yok canım hatta hiç hissetmiyorsun bile iğne vuruldugunu o kadar inceki ucu ama sonra bi yanma başlıyorki sorma anammmm yanıyorsun resmen:))

hmmmm ucu ince yanii iyi ozamann çok acıtmazz ama o yanmayada Allah sabırlar versin canımmm

Benim de görüp göreceğim bi menemen oldu işte o da zorla uykudan uyandırdım kocişi, biz bebişimle çok acıktık babası, bugün anneler günü, kahvaltımızı sen hazırlicaksın hadi bakim dedim, kalktı güzel bi menemen yaptı afiyetle yedik bizim hediyemiz de o oldu

günaydın cicmmm

canım benim böyle seyler düşünüpte kendini strese sokma olurmu canım...kızlarında dediği gibi bu ay 11.gün başla testlere ona göre çalış hiçbir günü kaçırma he baktınki yine olmadı dedigin gibi doktorunu değiştirirsin bu sefer tamammı canım

çok sevindim zonoxcum senin adına inşallah saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagına alırsın yarın bebegini
darısı tüm hamişlerin olmak isteyenlerin başına inş

kızlar ben şimdilik çıkıyorum daha fazla duramıcam çok başım ağrıyor zaten ikidebir lavoboya cıkıyorum ishal oldugum için(
biraz dinleneyim yine gelirim...
hepinizi öpüyorum...

hoşbulduk şeker portakallarım
mert kucağımda tepişiyor şuannn gormelısınızzzzzz uyutacağım bırazdann
maşallah herkeslr burdaaa

oğluşuma zehsel ın dediği nuby orta akış bıberonu ve chıcco nun buharlı sterılaztörunu artı bırde çıngıraklı diş kaşımasını aldımmmmmmmm

cam rende mııı onu ılk defa dydummm nerde var kı acabaa :44:

canım 1 yılda almışsın sen o kiloyu ve 60 kilo cok değil sen içini ferah tut olmadı başka dr. gidersin yeterki eşinle senin sağlığın yerinde olsun..
hoşbulduk gusellerım nasılsınızzz bakalımmmm
biz iyiyiz canım allaha bin şükür sen nasılsın mert nasıll..

selam canım hoşgeldinnn....
maşallahh sizee inş. yarın hayırlısıyla cennet kokulunu kucağına alırsın ve bol bol koklarsın..
darısı bizlere olsun sağlıklı bir şekilde inş..

canım ilk yaptırdığımız için baya bir tecrübesiziz ama zamanla insan herşeyi öğreniyo ama dediğin gibi sonu güzel olucağı için herşeye katlanıyoruz..
evet catlatma önleyiciyide sen vuruyosun aynı diğerleri gibi ama bu toz ve su suyu toza karıştırıyosun o şekilde ve bir kaşıntı yapıyoki sorma gitsin.eşin yapar sen dert etme benim koçiş zevkle yapıyodu.diyoki dr. amca geldi iğneni yapıcak..
hayırlısı olsun inş. canımm sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince..

selam melojj hoşgeldin canımm...
amann boşver sağlık olsun canımm senin en güzel hediyen kıscenn..

kıslar ben kactımm yemeğimi yiyeyim sonra iyi hissedersem kendimi gelirim yine..:79:
öpüldünüzzzz..

ıyıyım hatçem yaaa şimdık mert ı emzırcem yıneee ve ayağımda sallayıp uyutacağımmmm sabah 7de uyandı 40 dk snra uyudu daha uyumadı yeavrumm uyuması lazımm annesının kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…